Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Ağustos 2011, 22:52
slyman_b adlı üyeden alıntı
Beyler
- 1.70 boyundaki biri için nasıldır bu motorun ölçüleri? Kol bacak uzanır mı rahatça?
- Diğer akranlarına göre kalite olarak nasıldır (kanuni tiger,mondial mct,regal raptor) ?
- Çok arızası oluyor mu? düzgün kullanımda motoru kaç kilometre rahat kullanılır?
- Son olarakta yakıt sarfiyatı nasıldır?
kardesım oncelıkle hosgeldın aynen benım boyumda 170 kılom 70 gayet yakısıklı duuryorum motor ustunde :D sıkıntı cıkarmıyor anlayacagın dusurslarda bacak yetıyor surustede sıkıntım yok kollarım yetıyor ben motoru aldım ıstanbuldan eskıshıre geldım ordan kayseırye gıttım sımdı ızıne ayrıldım kayserıye geldım :D motorla burda eskıshrıın ılcesınde otuuyorum nişanlı oldugum ıcın hergun 70 km uzaklıktakı yere gıdıp gelıyorum sıkıntı cıkarmadı sen motora nasıl bakarsan motor o sekılde cevcap verır bakımını aksatma yaguını kontrol et garıp bı ses gelırse dınle hısset baktır bu sekılde uzun muddet kullanrısın sıkıntı cıkarmaz su anda eskıshrıdeyım bayramdan sonra kocaelı kandıraya gıdecegım hatunla sonra tekrar eskıshrıe gelıp kayserıye docenecegım ınsallah :D
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
kaptan88 adlı üyeden alıntı
iyigünler arkadaşlar, baya bir süredir forumu takip ediyorum ve sanırım keeway superlight almaya karar verdim. istanbulda bildiğiniz kredi kartına taksit yapan bir motorcu var mı? sahibinden falan var demeyin ben 2. el motorcu tarzı bir yer arıyorum. ayrıca motora kız arkadaşımla binmeyi düşünüyorum toplam 155 kilo civarı yapyor. bu motor bir sorun çıkarır mı.. limitim 2000 lira... yardım ederseniz sevinirim çünkü keeway ailesine bir kişiyi daha dahil etmiş olacaksınız
hosgeldın kardesım oncelıkle ıyı bı karar vermıssın kutlarım 155 kılo olmaznı sıkıntı cıkarmaz bende o cıvarda yukle uzun yolculuklar yaptım sıkıntı cıkarmadı uzun yolda ve 90 la gıttım hep sıkıntı olmuyor kardesım ınsallah en kısa zaman da alırsın motorunu herkese hayırlı ve kazasız surusler .. . . . .
Reklamlar
-
02 Eylül 2011, 11:19
ilgilenen herkese çok teşekkür ederim işte kredi kartına taksit yapan yer arıyorum şu an alınca motoru daha çok başınızı ağrıtırım sorularımla
-
02 Eylül 2011, 18:07
arkadaşlar öncelikle merhaba..istanbul şaşkınbakkaldayım ve 10 günlük keeway sl150 kullanıcısıyım hatta 10 günlük motosiklet kullanıcısı da diyebiliriz.. bi arkadaşımdan başlangıç motoru olarak aldım yalnız biraz bakım istiyor.anadolu yakasında güvenilir (yeni başlayan ve işten anlamayan birisi olduğumdan yüksek fiyatlar çekmeyecek) bir servis arıyorum.
önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..(her konuda tavsiyelerinizide almak isterim tabi)
-
04 Eylül 2011, 14:35
yanlış bilmiyorsam üsküdarda ferhat usta var forumda aratırsan adresini bulabilirsin.
-
04 Eylül 2011, 17:15
anarche03 adlı üyeden alıntı
yanlış bilmiyorsam üsküdarda ferhat usta var forumda aratırsan adresini bulabilirsin.
evet araştırdım herkes kefil olmuş durumda ustaya pazartesi ilk iş uğrayacam ferhat ustaya teşekkürler..
-
05 Eylül 2011, 02:10
@borracho
ne demek önemli değil. ustayla aranı iyi tut çok işin düşücek
-
05 Eylül 2011, 02:59
sefaköy motorland ta da mustafa usta diyorum karşıya geçemeyecekler için
-
06 Eylül 2011, 23:36
-
07 Eylül 2011, 14:05
carsvegas adlı üyeden alıntı
Rica ederim nisan ayında kendi motorcum temin etti yanılmıyorsam o da ümraniyede bir yerden alıyor arka lastik 85 tl idi...
Arkadaşlar daha dün sirkecideydim biraz motorcuları dolaşıp lastik fiyatı edinmeye vaktim oldu.Arka lastik için konuşayım.
Metzeler lastiğe 100 euro çekiyorlar yani 250tl civarı.Nakitte %10 indirim karta 6 taksit dedi en son.(ALMAN)
Irc lastik için aldığım en iyi fiyat 90tl idi.(TÜRK)
Duro lastik için yanlış hatırlamıyorsam 120 tl dediler.(TAYVAN)
Bir de Unilli marka lastik için 115tl dediler.(TAYVAN)
Okuduklarımdan yola çıkarak Unilli marka lastiğin bizim motora fiyat performans olarak en uygunu olacağını düşündüm. Tabii gönül isterki Metzeler Pirelli falan olsun ama malum
-
07 Eylül 2011, 16:32
cuneyt abım 10 numara gozukuyor fotolar ınsallah bıtmıs halınıde en kısa zamanda goruruz ....
-
07 Eylül 2011, 16:46
İnşallah. Startı verdik artık mecbur bitecek. otobüs ve minibüslerde sürünmekten helak oldum. Hele birde İstanbulun en kalabalık tarfik güzergahında oturuyorsanız çok fena.
Ama Vites kolu beni hala düşündürtüyor. Düzgün bir sistem oluşturamadım bir türlü. Yer ve alan çok dar. Nasıl olcak bilmiyorum.
-
07 Eylül 2011, 18:53
arka amortisorsuz olmasının bi yolu varmı ?
-
08 Eylül 2011, 14:40
Tabiki var hocam. Ancak Türkiye'm yollarında çok konforsuz bir sürüş olacağı ve kıç bölgesinin değişik şekillere bürüneceği kesin.
Ben Bobber tavsiye etmiyorum Türkiye'mde.
Kolay gelsin.
-
08 Eylül 2011, 20:41
Koltuk altındaki boşluğada elektronik aksamı yerleştirmeyi düşündüğüm 2.Dünya savaşı Alman askerlerinin gaz maskesi kutusunu kullanmak istiyorum. E-bay dan spariş verildi.
-
10 Eylül 2011, 02:48
Arkadaşlar Eskişehirde üniversite okumam sebebiyle istanbul'da bulunan motorumu satıyorum ciddi alıcılar bana ulaşabilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8318289/detay/
Kredi kartına taksit imkanım da vardır.
-
11 Eylül 2011, 10:58
arkadaşlar tavsiye edermisiniz almayı düşünüyorumda
bu kawasaki bir başka dostummm
-
12 Eylül 2011, 00:39
Merhaba SL 150 Kullanıcısıyım...Motoruma Biraz Dış Modifikasyon Yapmak İstiyorum...Ayakları Uzatıp, Benzin Deposunu Biraz Büyütüp, Arka Tekerleği Kalın Kullanmak İstiyorum...Bunlar Mümkün Mü Ve Bu Konuda Avrupa Yakasında Tavsiye Edeceğiniz Bir Servis Varmı ?
-
12 Eylül 2011, 01:31
Arka tekerlek sanırım 140/80 15 şeklinde olabilir. Ama bazıları tavsiye etmiyor motorun tüm dengesini bozduğunu söylüyorlar.
Neyse Esenler'de Şenay Usta var Keeway yetkili servisi.
Sefaköyde de Motorland var RegalRaptor yetkili servisi Mustafa Usta var orda da.
Ama bu dediklerini yapabilirler mi bimiyorum iyice araştır sen
-
12 Eylül 2011, 16:06
ibanez_one
Senin düşündüğün şey bence Sl 150 ler için pek uygun değil. Yani şasi zaten küçük. Hem önden uzaklaşıp ayak uzatmak istiyorsun, hem büyük depo istiyorsun (bunu nedn istiyorsun anlamadım) hemde arka tekerleği kalınlaştırmak istiyorsun.
Motorun şasi yapısına aykırı. Mal küçük çünkü.
Ama yaparsan bizde zevkle izleriz.
-
12 Eylül 2011, 22:04
Arkadaşlar bizim karaoğlan'ın yağını değiştireceğim ilk defa.
Hangi yağı önerirsiniz, ne kullanıyorsunuz?
Önerilerinizi bekliyorum
Ne mutlu [B]insanım[/B] diyene!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler