Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    çarkçıbaşı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BENELLI TNT 25
    volkantuna kardeşimiz bilgileriyle ve paylaşımcı karakteriyle bu foruma renk katıyor..ayrıca kendisiyle aynı model motora binmekten mutluluk duyuyorum..ii ki varsın hocam,sevgiler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------

arkadaşlar sizlerle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum..aslında benim gibi bu motoru yeni alan ve öncesinde de pek bir deneyimi olmayan arkadaşlarla paylaşayım..arkadaşlar aman aman bu motorun sol tarafında yer alan kabloları güzelce izole etmeden motorun ıslanmasına müsaade etmeyin..önceki motorum scooter dı ve elektriki bir problem olunca basar ayak marşıyla çalıştırırdım bir şekilde..bu motorda pistonun her vuruşunda bir elektrik olayı var saatlerce kalakaldım yolda..hele hele cdi falan direk açıkta ve yağmur yağnca o kapaktan içeri su girmesi işten bile değil..konjektörü değişmeme neden oldu ilk ıslanışında..tabii ben sebebini anlayamamıştım o zaman..şimdi de ateşleme merkezinde problem var..başka bir motordan cdi alıp takınca çalışıyor..başkaları bunu yaşamasın diye yazayım dedim..herkese sevgiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    volkantuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    dostum teşekkür ederim epeydir forumu canlandırmaya uğraşıyorum sen ve birkaç arkadaşta katkıda bulunuyorsun sağol.Tecrübene gelince cdi ünitesi koltuğun altında olmasına rağmen motoru birçok kez yıkadım hiçbir sorun olmadı bende kablolar konusunda haklısın katılıyorum sana ayrıca bizimde ayak marşımız var sağ tarafta yoksa sende yokmu

hayalbert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway s.light 150
    Selam
    Ben motorumu cok sIk kullanamiyorum
    Alarmini da anahtardan devre disi biraktigim halde kendiliginden devreye girdigi de oluyormus
    Sonucta kullanmak istedigimde aku bosalmis oluyor
    Alarmi iptal etmenin bir yolu var midir acaba?

Motosikleti
    BENELLI TNT 25
    Alıntı volkantuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum teşekkür ederim epeydir forumu canlandırmaya uğraşıyorum sen ve birkaç arkadaşta katkıda bulunuyorsun sağol.Tecrübene gelince cdi ünitesi koltuğun altında olmasına rağmen motoru birçok kez yıkadım hiçbir sorun olmadı bende kablolar konusunda haklısın katılıyorum sana ayrıca bizimde ayak marşımız var sağ tarafta yoksa sende yokmu
    kardeşim sen kabloları sarıp izole etmedin ve buna rağmen hiçbir sorun yaşamadın mı elektriki olarak..
    ben de de ayak marşı var elbette hocam ama kastım şu idi;ne yaptıysam da olmadı,bir türlü çalışmadı..meğer cdi dan kaynaklıymış..su girince cdi ın içine,ateşleme yapmadı motor..durum bu..neyse kuruttum sonra cdi ı ama akü şarj etmeme sorunu başladı sonra..inanılır gibi değil..ayak marşıyla çalıştırıp şu pendik sanayideki sezgin ustaya gittim..jinlun bayisine..akü gitmiş dedi..yeni akü aldım bir de..şimdi de rölanti devrinde stop edecek gibi oluyor motor..usta sübaplara ya ayar lazım ya da kırıkları var dedi..bu motor türkiyeye ilk girdiğinde bir kaç yıl servisi olmuş sonra bırakmış..sübap hadisesi bu motorda kronik dedi..egzos sübabı kaçırınca yeterince sıkıştırma yapamadığından stop ediyor galiba..neyse elektriki sorun çözüldüğü için yarın sabah motor soğukken gidip marşa bastığımda eğer hemen çalışmaz da uğraştırırsa sübaplar için ayar yaptırmaya gideceğim kısmetse..ocağıma incir ağacı dikecek bu makine bu gidişle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------

Alıntı hayalbert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam
    Ben motorumu cok sIk kullanamiyorum
    Alarmini da anahtardan devre disi biraktigim halde kendiliginden devreye girdigi de oluyormus
    Sonucta kullanmak istedigimde aku bosalmis oluyor
    Alarmi iptal etmenin bir yolu var midir acaba?
    anahtardan devre dışı bıraktığınızda kendi kendine devreye girmemesi lazım..bu durumda alarmı açıp içerden iptal etmek dışında yapacak bence bir şey yok..ya da anahtarı onarmak lazım..volkantuna kardeşim daha ii bilir..

Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    çarkçıbaşı bu yazdıklarına bakınca 2009 almakla çok iyi yapmışım bence.Ben bu sözü edilen arızaların hiçbirini yaşamadım üstelik hergün biniyorum doğrusu çok şanslıyım.Sanırm bu sorunlar ithalatçı firmadan kaynaklanıyor.Bildiğiniz gibi ilk gelen motorları motomax getirmişti ve çok arızaları vardı birtürlü halledemediler yeterli parça getiremediler işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Sonra onlardan ithlat işini harleyin türkiye distribütörü efsane motor aldı ve motorlar ilk gelenlere göre revizyon görmüş ve parça temini sağlanmıştı.Şimdide suzuki ithalatçısı tekay motor aldı sorunları giderildi parçaları mevcut fakat ne yazık ki sıkıntıyı motomax çıkışlı 2006-2007 modeller yaşadı ve motordan çok soğudu kısa zamanda elinden çıkardı yada başka modele geçti.

Hayalbert Alarm konusunda en kolay çözüm ahahtarı aç içindeki pilleri çıkar yada yedek ahahtarı varsa onu kullan onda alarm devresi yoktur düzbir ahahtardır.

Motosikleti
    BENELLI TNT 25
    motoruma fazla haksızlık etmişim itiraf etmeliyim ki..satın aldığım arkadaş her sezon girişinde aküsünü değiştirmiş motorun ama çok kalitesiz bir çin malı kuru akü takmış..benim problem adam gibi şarj etmemesinden kaynaklanıyormuş akünün..garantili bir jel akü aldım ve problem çözüldü..debriyaj balatalarına gelince, usta ilk günkü gibi temiz ve sorunsuz olduğunu söyledi..meğer elim tam alışamamış kavratma meselesine en başlarda..şu an o meselede de çok şükür ki bir problemim yok..meğer acemiliğimden ve bilgisizliğimden dolayı vaktinizi almışım arkadaşlar..başta volkantuna olmak üzere vakit ayıran tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..

Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    ne demek arkadaşım rica ederim hem ne güzel sohbet ediyoruz forumumuzu canlandırıyoruz,superligth ı unutturmayalım arkadaşlar unutmayın ki chopper-cruiser zevkini en ucuza biz yaşıyoruz

Motosikleti
    hyosung gv250
    sahibinden 32558048 ilanlı motorumun parçaları satılıktır ilgilenenlere duyurulur msn adresim huseyindogan@hotmail.co.jp

Motosikleti
    Keeway Superlight 150

zincir koruma kapağı

Merhaba arkadaşlar, zincir korumaya yarıyor sanırım, benim araçta bu kapak yanlışlıkla sıkmayla bağlantı yerinden çatladı. Eh, artık yok. İzmir'deyim. Nereden bulabilirim? Yahut bana ulaştırabilecek var mı? http://img250.imagevenue.com/img.php..._122_123lo.jpg

Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    arkadaşım sirkeci taraş motora yada merkezyedek parçaya sor kargo ile alırsın varsa ellerinde.

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı volkantuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sirkeci taraş motora yada merkezyedek parçaya sor kargo ile alırsın varsa ellerinde.
    Bu Taraş Motor'un telefonunu biliyor musunuz?

Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    burada servisler ve parçacılar mevcut bakabilirsin

Motosikleti
    KEEWAY SUPERLİGHT 150
    s.a. motorcu arkadaşlar. bende yeni bitane sl150 aldım şükürler olsun. motorum şu ana kadar büyük bi problem çıkarmadı. tek sorunum motorun önünden biyerden bi zırıltı geliyor ve bu beni son derece sinir ediyor. ha bide şu km göstergesi çileden çıkıyorum. her halde dünyada tektir. 80 km den sonra ilerlemiyor aksine geri sayıyor. buna bi çare bulamadım. kime sorduysan bişey diyemedi. bilen arkadaşlar varsa ne olur yardım etsin. özellikle bu km göstergesine. çok teşekkür ederim.

-eren- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Değişik bir sl 150
    Alıntı abektas89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a. motorcu arkadaşlar. bende yeni bitane sl150 aldım şükürler olsun. motorum şu ana kadar büyük bi problem çıkarmadı. tek sorunum motorun önünden biyerden bi zırıltı geliyor ve bu beni son derece sinir ediyor. ha bide şu km göstergesi çileden çıkıyorum. her halde dünyada tektir. 80 km den sonra ilerlemiyor aksine geri sayıyor. buna bi çare bulamadım. kime sorduysan bişey diyemedi. bilen arkadaşlar varsa ne olur yardım etsin. özellikle bu km göstergesine. çok teşekkür ederim.
    Aküden kaynaklı olabilir km göstergesi.
    Ön tekerede baktırın bilye eksilmiş olabilir bide balans ayarını yaptırın derim.

S.a İsmim Hakan Yaz'dan Beridir Takip Ediyorum Forumu Tamamıyla Okudum 453 Sayfayı Herkese Merhaba Bende Keeway Superlight 150 Peşinde Koşuyorum Fakat Etrafımdaki İnsanlar Pek Onermıyor Yanı Arıza Verır Sureklı Masraf Cıkartır Felan Fılan Ben Kucukyalıda Oturuoyurm Kartal'a Da İşe Gidiyorum Hergun Gıdıp Gelıcem Sızce Bı Sorun Olurmu Yanı Sureklı Bınıcem Kısaca Yanı Sızce Almaya Degermı Yanı Ne Biliyim Bir Şüphe Var Ama Herkes Memnun Herkes Uzun Yol Yapmış Herkes Memnun Bilmiyorum Ama Kafamda Hala Bir Soru İşareti Var Cevaplarınızı Beklıyorum Teşşekürler...

Motosikleti
    KEEWAY SUPERLİGHT 150
    eren kardeş bir yerde okumuştum. bu km saatinin bozukluğunu vibrasyona bağlıyolardı. devir yükseldikçe ve 80 kmde üstüne çıktıkça km göstergesi kafayı yiyormuş. denedim ben son gaz bastım yokuş aşağı. nuh diyo peygamber demiyo. 80 i geçmiyo deyyus devir yükseldikçe geri bile sayıyo. ne zmn elimi debriyaja atıyorum motoru salıyorum. bi bakıyorum ki kadran 100ü geçmiş. elimi çekmemle 80 e gelmesi bir oluyo. deli oluyorum. bi çare medet ne olur :(
    HAYATIN İÇİNDE ÖLÜMLE BİRLİKTEYİZ.

Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    Alıntı abektas89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eren kardeş bir yerde okumuştum. bu km saatinin bozukluğunu vibrasyona bağlıyolardı. devir yükseldikçe ve 80 kmde üstüne çıktıkça km göstergesi kafayı yiyormuş. denedim ben son gaz bastım yokuş aşağı. nuh diyo peygamber demiyo. 80 i geçmiyo deyyus devir yükseldikçe geri bile sayıyo. ne zmn elimi debriyaja atıyorum motoru salıyorum. bi bakıyorum ki kadran 100ü geçmiş. elimi çekmemle 80 e gelmesi bir oluyo. deli oluyorum. bi çare medet ne olur :(
    arkadaşım kilometre teline bak o tel dört köşelidir saate takıldığı yerde dört köşelidir ve birbirlerini karşılarlar eğer tel aşınmadan dolayı yuvarlak hale gelmişse yada saatteki takılan yuva yuvarlak hale gelmişse çalışmaz buralara bak yine olmazsa değiştir bence.Ön tekerin ordan gelen zırıltıda çamurluktan gelir çataldaki civataları sık yada civataların altlarına lastik pul koy.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

Alıntı haykan92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a İsmim Hakan Yaz'dan Beridir Takip Ediyorum Forumu Tamamıyla Okudum 453 Sayfayı Herkese Merhaba Bende Keeway Superlight 150 Peşinde Koşuyorum Fakat Etrafımdaki İnsanlar Pek Onermıyor Yanı Arıza Verır Sureklı Masraf Cıkartır Felan Fılan Ben Kucukyalıda Oturuoyurm Kartal'a Da İşe Gidiyorum Hergun Gıdıp Gelıcem Sızce Bı Sorun Olurmu Yanı Sureklı Bınıcem Kısaca Yanı Sızce Almaya Degermı Yanı Ne Biliyim Bir Şüphe Var Ama Herkes Memnun Herkes Uzun Yol Yapmış Herkes Memnun Bilmiyorum Ama Kafamda Hala Bir Soru İşareti Var Cevaplarınızı Beklıyorum Teşşekürler...
    bende 2009 u var 10bini devirdim daha tık demedi maaşallah öyle her konuşana inanma gel sana ilk elden anlatayım huyunu suyunu gebzedeyim ben.

[/COLOR]

bende 2009 u var 10bini devirdim daha tık demedi maaşallah öyle her konuşana inanma gel sana ilk elden anlatayım huyunu suyunu gebzedeyim ben.[/QUOTE]

eyw. usta cok saol ben pazar gunlerı ızınlıyım nasıl yapabıırız kı o ısı yanı gebzeye hıc gıtmedım 1 2ncısı yanı keeway ruyamda bıle gordum abı cok delı bısı ya cok hosuma gıdıor ama ne blım ben artçıyla bınıcem manıta olayı felan yanı hem hesaplı hem guzel hemde ne bılyım hız pesınde dıılım sadece benı bıktırmasın yeterlı hıç motorsiklet sahıbı olmadım ama Ruzgar hıssetmek ıstıorum kısaca

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı haykan92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]

bende 2009 u var 10bini devirdim daha tık demedi maaşallah öyle her konuşana inanma gel sana ilk elden anlatayım huyunu suyunu gebzedeyim ben.
    eyw. usta cok saol ben pazar gunlerı ızınlıyım nasıl yapabıırız kı o ısı yanı gebzeye hıc gıtmedım 1 2ncısı yanı keeway ruyamda bıle gordum abı cok delı bısı ya cok hosuma gıdıor ama ne blım ben artçıyla bınıcem manıta olayı felan yanı hem hesaplı hem guzel hemde ne bılyım hız pesınde dıılım sadece benı bıktırmasın yeterlı hıç motorsiklet sahıbı olmadım ama Ruzgar hıssetmek ıstıorum kısaca [/QUOTE]

40.000 km. kullandım. Emsallerinin içinde en iyisidir. Tek problemi aşırı vibrasyon. Otobanda 1 saat 80-90 km. ile gidersin indiğinde hafif bir sarhoşluk yaşarsın. Yanılmıyorsan sıfırı 4.500 TL. falan şimdi sıfırına o parayı kesinlikle vermem. Sonuç olarak iyi bir başlangıç motorudur.

Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    40.000 km. kullandım. Emsallerinin içinde en iyisidir. Tek problemi aşırı vibrasyon. Otobanda 1 saat 80-90 km. ile gidersin indiğinde hafif bir sarhoşluk yaşarsın. Yanılmıyorsan sıfırı 4.500 TL. falan şimdi sıfırına o parayı kesinlikle vermem. Sonuç olarak iyi bir başlangıç motorudur.

Ben Hayatta Sıfırına Vermem Saten O kadar Para Gıder CBF 150 Alırım Daha ıyı ama Hem Ucuz Hem GUvenılır Vıbrasyonda onemlı dııl yanı dedım gıbı hız peısnde dıılm ha e-5 de 80 altınada ınemessın orasıda oyle saten 10 dk da gelırım k.yalıdan kartala o problem de dııl Yanı 1 bucuk 2 ay ıcerısınde kesın alırım bu hafta sonuda ehlıyet dıreksoyn sınavım var hocalar kesın aldın dıolar ole ehlıyette 1 ay'a kadar cıkartıcam ıns oyle yaz'a ıns keeway'ım le gırerım umarım çok tessekurler herkeze hala takıp edıcem bu arada yazmak ısteyen lutfen yazsın bırazcık poh poh lanmaya ıhtıyacım var iyi akşamlar...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler