Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı jameika34 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar Ben Keeway 150'nin üzerindeki tüm kullanılan ampullerini (Far ve Sinyal), sigortalarını ve buji'lerini toptan alacağım ve çoook çoooook ucuz fiyatlara bunları almamdaki neden heryerde bulamayacağımız parçalar bunlar sonuçta motor ile araba malzemeleri farklı. Servislerde yada Motor parçası satan yerlerde ise en azından 4 yada 5 misli fiyatlarla alabilirsiniz. İsteyen Arkadaşlarıma Aldığım Fiyattan vereceğimide bilgi olarak yazıyorum.Çünki Ben Sirkeci'de Yedekparça işi yapıyorum onun için en kalitesini ve en uygununu alabilme şansım var. İlgilenen arkadaşlara duyuruyorum.....
    ya senın ısyerının tam adresını versende gelıcem ugruyucam sana su egzos ve direksiyonuda degıstırme ısıne cogu kısı sıcak bakar o olayıda cozelım tamammı??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SoD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı locco adlı üyeden alıntı
    valla umarım bosa atmıyorlardır.
    biraz daha devirlere alışırsak ve rodaj dan sonra ozellikle de 500 bakımından sonra daha da dusecegini dusunuyorum yakıt tuketiminin.koray 98 oktan kullanın diyor deniycem onu da bi ara
    Benim motor ortalama 3.4lt yakıyor 100km de şehir ici trafiğinde boğuşmama kiloma ardcısız nadir gezmeme ve bulunca dayanamayıp ikide bir 115 felam gitmeme rağmen... Yeni NGK bujinin farkını şuan ki depo da anlayacağım ve benzin olarakda 98 oktan değil TOTAL 97 oktan önerdim Selim... Zira süper 2.71YTL iken 97 oktan 2.73YTL oysa 98 oktan 2.99YTL .... 97 oktan ile motor daha sarsıntısız gidiyor ve menzili yükseldi... 3.7 den 3.4 e düstü (buji sonucunu bilmiyorum henüz bu depoyu yiyim onuda söyleyeceğim ) ...

NGK DPR-8EA bizim buji şuan onu kullanıyorum ama Platinium serisinde numarasını bilmiyorum alırken öğrencem :D

taraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    arkadaşlar 500 bakımına gidicem bu hafta sonu..yağını sanırım servis değiştirecek..acaba hangi yağı koyacaklar..parama kıyıp ben alsam en iyi yağı hangisini alayım? bizim alete uygun olan en kullanışlısı hangisi? varsa önerileriniz bekliyorum..birde ilk 500 bakımda nelere dikkat etmeliyim.mutlaka şunu yaptır diyeceğiniz bişey varmı? zincir bollaştı farkediyorum mesela..onu gerginleştireceğim..belki bujiyi ngk platinium ile değiştiririm,kullananlar memnun anladığım kadarıyla....şimdiden teşekkürler.
    motorla yaşa, hayatı yaşa...

RedStar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL
    taraa Yağ da Repsol 4T miydi neydi onu almanı öneririm zira 500 km bakımında fazla bir bakım yapılmıyor en fazla zincir bolluğunu aldır somunları kontrol ettir o kadar

Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı taraa adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar 500 bakımına gidicem bu hafta sonu..yağını sanırım servis değiştirecek..acaba hangi yağı koyacaklar..parama kıyıp ben alsam en iyi yağı hangisini alayım? bizim alete uygun olan en kullanışlısı hangisi? varsa önerileriniz bekliyorum..birde ilk 500 bakımda nelere dikkat etmeliyim.mutlaka şunu yaptır diyeceğiniz bişey varmı? zincir bollaştı farkediyorum mesela..onu gerginleştireceğim..belki bujiyi ngk platinium ile değiştiririm,kullananlar memnun anladığım kadarıyla....şimdiden teşekkürler.
    valla yag uc asagı bes yukarı aynı en ıyi yagı doldursan bıle 17 ytl gecmez 500 bakımnda zıncır dısında somonları kontrol ettır fren ve debrıyaj ayarlarını bır daha yaptır zaten onlar soylemeden ne gerekıyorsa yapıyor merak etme

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    AidiKurt : Karburatorlu araca super konulur aslinda ama cevre kirletigi icin artik yoktur piayasada.Ama super benzin motoru daha iyi korur cunku yag icerir.Kursunsuz ise subaplarini jilet gibi yapar ama iyi yanma saglar.Artik bir cok benzin istasyonu katkili kursunsuz satiyor ve rengi kirmizi isaretli.Super ayarinda kursunsuz yani.
    Taraa Castrol GPS ten sasma uc kurus fazla ama cok fark vardir en kaliteli 4 zamanli motor yagi su anda piyasada.NGK buji iyidir.Zincirini siktir ve yaglat subap ayari yaptir.Fren kontrolleri sart.Hava filtresini temizlet bunlari zaten yaparlar ama sen yinede rica et.Basinda dur yoksa boslarlar.

Dostlar artik benim de sisy barim var hemde cok ucuza patladi.Kanuni Seyhanin sisybarini taktik sisybarin fiyati 46 ytl iscilik 10 ytl yani toplam 56ytl.Birde arkasina sosis canta taktik 15 ytl sahane oldu hem kaynak yapmadan direk vidalayarak taktik super oldu herkeze tavsiye ederim acikcasi.Hem gusel duruyor hemde her yerde olan bir parca ve ucuz.Arka kisminda bir somun boslugu var oraya almis oldugunuz kartal veya herhangi bir amblemi monte edebiliyorsunuz.

[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

YalcinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx6r , Keeway SL150
    Keeway150 superlight kullannan arkadaşlar genel olarak anladığım kadarıyla çoğunluk memnun ama genede kullananlar memnun olup olmadığınızı söyleyebilrmisiniz bu motordan . bu paraya alınacak en iyi motor bu mudur???
    [B]KAWASAKİ ZX6R....Keeway SL150....[/B]

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    zeda uygun bi cozum bulmussun ama boyu bıras kısa sankı buna yaslansan takla atarsın ama guzel tarafı hıc ugrasmadan monte edebılmen baglantı aparatının boyutları uygun sırtlıgıda gordugum kadarıyla degısebılır ( daha yuksek bısey yapılabılır du bakıım bızım ustalarla bı goruselım ne yapabılırler gusel bısıı yapıp dagıtımı ısıne gırelım
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Cobalt acikcasi ben regal raptor olcusunden yola ciktim uzun olmasin beli tutsun gaza asildigimda arka yolcu geriye kacacak korkusu yasamasin diye.Zaten %99 onu kulanacak olan kiz arkadasim onada gayet uygun oldu.Yinede uzatmak hic te sorun degil helede harcadigim paraya bakarsaniz devede kulak misali.Montaj bol bol lak lak ile 30 dk surdu.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

leventkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x9 500
    arkadaslar ben bu gun 1500 bakımı yaptırdım zıncır gerıldı yaglandı yag degıstı subap ayarı yapıldı fılıtre temızlendı ve 50ytl aldı motorcu sızce fıyat nasıl 500km bakımı 20ytl ye yaptırmıstım aynı yere ama bu sefer sankı bıraz fazla aldı gıbıme geldııı..
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
    Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...

Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı YalcinC adlı üyeden alıntı
    Keeway150 superlight kullannan arkadaşlar genel olarak anladığım kadarıyla çoğunluk memnun ama genede kullananlar memnun olup olmadığınızı söyleyebilrmisiniz bu motordan . bu paraya alınacak en iyi motor bu mudur???
    Arkadaşım düşünme al bak yaz bıtıyor tek cumleyle bu fıyata alınabılecek en ıyı motor bu bende 1,5 sene arastırdım sonunda karar verdım hıc dusunme

Alıntı leventkozcu adlı üyeden alıntı
    arkadaslar ben bu gun 1500 bakımı yaptırdım zıncır gerıldı yaglandı yag degıstı subap ayarı yapıldı fılıtre temızlendı ve 50ytl aldı motorcu sızce fıyat nasıl 500km bakımı 20ytl ye yaptırmıstım aynı yere ama bu sefer sankı bıraz fazla aldı gıbıme geldııı..
    valla ben 500 bakımına 40 ytl verdım ama normalde 15-20 alıyorlarmıs kazık yedım anlıyacagın 1500 bakımındada aynı sey yapıyorlar o yuzden 20 ytl gecmemelıı bence

valla sen 20 ytl vermişsin 500 bakımda ben iki gün önce gittim 4o ytl istediler (ngk buji ve yağ değişimi yapılacak sanırım yağı iyi bişi koyacaklar)
    500 bakıma giren arkadaşlar 20 yuda 30 ytl vermişler
    zincir baya bi gevşedi vites değiştirirken takur tukur ses geliyor artık sanırım ay başına kadar bekleyeceğim :(
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

Motosikleti
    x9 500
    aıdıkurt arkadasım 500 bakımda subap ayarı yapılmadı hava fılıtrelerı temızlenmedı.. 1500 bakımda yapıldı onlar aynı alması ımkansız ama 50ytl de bana bıraz fazla gıbı geldı acıkcasııı
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.

rebet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight
    Arkadaslar,kalkislarda ve ikinci vitese takarken,yani debriyaji birakirken bir tikirti geliyor mu sizden de,bol zincir sesi gibi.Ama zincir degil cunku zinciri gerdirdim ve kontrol ediyorum bayagi gergin..Debriyajdan olabilir mi diye merak ediyorum..Boyle bir sorunu olan war mi? Ya da bu herkeste boyle mi?

Motosikleti
    x9 500
    evet o sorun bendede oluyor fakat 1 vıteste ıkı kısı oldugumuz zaman oluyor ve motor sıcakken genelde oluyor. motorcuya sordum bakarız dedı ama bılmıyorum baktımı bakımdan daha yenı aldım gorecez bakalım mı yapmısmı.. haber verırım olduysa

onursaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rebet adlı üyeden alıntı
    Arkadaslar,kalkislarda ve ikinci vitese takarken,yani debriyaji birakirken bir tikirti geliyor mu sizden de,bol zincir sesi gibi.Ama zincir degil cunku zinciri gerdirdim ve kontrol ediyorum bayagi gergin..Debriyajdan olabilir mi diye merak ediyorum..Boyle bir sorunu olan war mi? Ya da bu herkeste boyle mi?
    arkadaslar bende sonunda sl 150 aldım bu 2. günüm motorla ve o sorun bendede var ek olarak 2-3. vitesten sonra sag arkadan (yol biraz bozuk olunca) ses yapıyor gıcırtı sesine benziyor zinciri gerdirdim sorun devam ediyor bunun sebebi ne olabilir ??

birde eksozda 2. gun olmasına ragmen ic boyası attı sordum normal dediler sıcaktan catlamıstır boya dediler ii de bu sizcede cok ilginc degilmi 2. gunde atması acaba bu motor almadan oncede calısmıs olabilirmi işin kotu yanı onceden farketmedim yani bendemi oldu yoksa varmıydı boya atması ? ve aldıgımda motor topluydu kilometre takılı degildi, o yuzden bu ihtimaller aklıma geliyor..

Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı rebet adlı üyeden alıntı
    valla normal bısey herhalde bendede var oyle bısey bendede ıkı kısı bındıgımızde sesı daha barız daha cok hıssedlıyor takma kafanı

Alıntı onursaka adlı üyeden alıntı
    arkadaslar bende sonunda sl 150 aldım bu 2. günüm motorla ve o sorun bendede var ek olarak 2-3. vitesten sonra sag arkadan (yol biraz bozuk olunca) ses yapıyor gıcırtı sesine benziyor zinciri gerdirdim sorun devam ediyor bunun sebebi ne olabilir ??

birde eksozda 2. gun olmasına ragmen ic boyası attı sordum normal dediler sıcaktan catlamıstır boya dediler ii de bu sizcede cok ilginc degilmi 2. gunde atması acaba bu motor almadan oncede calısmıs olabilirmi işin kotu yanı onceden farketmedim yani bendemi oldu yoksa varmıydı boya atması ? ve aldıgımda motor topluydu kilometre takılı degildi, o yuzden bu ihtimaller aklıma geliyor..
    egzost olayına gelınce cok normal calısınca hemen olsusuyor egzost ıcınde ıctekı boya hemen atar

aıdıkurt arkadasım 500 bakımda subap ayarı yapılmadı hava fılıtrelerı temızlenmedı.. 1500 bakımda yapıldı onlar aynı alması ımkansız ama 50ytl de bana bıraz fazla gıbı geldı acıkcasııı
    baba en saglamı motomaxsın sıtesıne gır servıs tellerını al bı kacını ara 1500 bakımı yaptırıcamda ne kadar ucret tutuyor de yoksa benım gıbı kazıklanırsın ben yaptırdıktan sonra aradım .kı.ıma 40 ytl kactı

Bide bısey soylıcem aklınızda olsun bunlar motorun kusuru degıl normal hallerı 2590 aldıgınız aletın tıkır tıkır sessız calısmasını beklemeyın o tıp sesler falan her zaman olacaktır.Motor alıstıkca tahmınen dahada sessızlesır.

onursaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aidikurt forumda motorunun resmini vermiş arkadasları inceledim simsiyah boya duruyor bunu nasıl kapatırız motor o şekilde sıfır gibi durmuyorda !!! boya olarak ne surmemiz lazım atmaması icin ??

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    arkadaşlar ben depoyu fulledim ve yedek hariç 498 km yol yaptım.

SoD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar ben depoyu fulledim ve yedek hariç 498 km yol yaptım.
    Ben daha 400 ü gecemedim nedir bu kadar yüksek farkın nedeni anlayamadım gitti ....

Benim şanzımandan da vites geçişlerinde o garip sesler özellikle motor iyice ısındıktan sonra çıkıyor... 1800 ü gectim 2000 de gel demişlerdi bu durumda cumartesiye kadar 2000 yapar bakıma götürürüm diye düsünüyorum... Hepsinin nedenini ogün öğrenmeye niyetliyim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler