Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar çok beğenerek aldım ama kendi kriterlelrim açısından bana yetmedi bu motor. Dolayısıyla daha 0 ayarında satıyorum. takas ta yapıyorum. ilan link i veriyorum ilgilenen arkadaşlar ordan ulaşabilir.
    http://www.sahibinden.com/1_nisan_a_...XQQdisplayitem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150
    Merhaba tüm dostlara..

2006 model 12000 km de bir Sl 150 alarak bende aranıza katıldım.

son 8 senedir motora binmediğim için sanki yeni başlıyor gibi düşünmek istedim.
    GV 250 almak istedim ama fiyat olarak bana gerçekten yüksek geldi.

yoksa herkes ister şöyle güzel bir japona binmeyi lakin bütçe meselesi..

Bu sezon SL 150 ile tekrar 2 tekere bir alışalım seneye gücümüz yeterse ona göre bakarız diye düşünüyorum...

yaşadığım sorunlar ise...

1- arada boş vitesi bulamıyorum

2- aynalar kısa geliyor daha uzun olması lazım, kendimi görüyorum..

ve bir soru sizlere..

ankara da sisy bar yaptıracak neresi var ?

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Herkese selamlar, forumu yeni keşfettim o yüzden ancak katılabiliorum, ilk baslardaki sohbetler çok daha sıcakmış, şimdilerde sesler biraz azalmış , umarım bundan sonra da yardımlaşıp birbirimize fayda sağlayabiliriz.

merhaba, keeway superlight 150 almak istiyorum. motoru satılık olan varsa benimle irtibata geçebilir ise sevinirim. Alper - 05557107722

heldorado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar 2006 model sl150'im var yanlız motorum 90 km yi geçmiyor normal şartlarda 110km falan yapması gerekmezmi mak. olarak bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Motosikleti
    hyosung gv250
    http://www.sahibinden.com/keeway_sl1...XQQdisplayitem
    motoru bi bakın derim custom ettirdim alacak olana hayırlı olsun

volkantuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    ben olsam ön maşaya açı vermek yerine sadece uzatırdım daha iyi olurdu bu şekilde çok zayıf olmuş heran kırılabilir yazık bu kadar masrafa :farao

Motosikleti
    hyosung gv250
    maşa uzadu ve şase açısı verildi eski halinden daha güzel uzuyı ve virajları daha rahat alıyor kafamıza göre yapmadık custom shopper yapan ve airbruh ustası ile beraber yaptık

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    merhabalar arkadaşlarr

sizlere bir sorum olucak ... keeway superlight 150 nin ön çamuruğu ne kadar ? acaba
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

heldorado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar kara kızımı satıyorum :(:( çok memnunum ama artık yükseltmek istiyorum biraz daha yüksek olarak ne tavsiye edersiniz alıcılar varsa msj atsınlar şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    street avanger 150
    arkadaşlar merhaba benimde artık keeway 150 liliğim var. super bi alet goren herkes hayran kaldı forumu okudum ama 25-30uncu sayfalarda kaldım. motor 6000 de yeni başlıyorum ama bu motor beni çok sardı..herkese tekrardan slmlar
    TEKERİNİZ DÜZ BASSIN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

bu arada benim kızımın adı "jennifer" başka motoruna isim koyan arkadaşlar warsa yazsın foruma

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    Alıntı wolky3113 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba benimde artık keeway 150 liliğim var. super bi alet goren herkes hayran kaldı forumu okudum ama 25-30uncu sayfalarda kaldım. motor 6000 de yeni başlıyorum ama bu motor beni çok sardı..herkese tekrardan slmlar
    TEKERİNİZ DÜZ BASSIN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

bu arada benim kızımın adı "jennifer" başka motoruna isim koyan arkadaşlar warsa yazsın foruma
    benim motorun adı rüstem senin jenifırla..... şaka tabiki hayırlı olsun kazası belsız sürüşler

Merhabalar ,

Severek kullandığım Superlight 150 motorumu askerlik sebebi ile satmak istiyorum ilgilenenler ilanımı inceleyebilir ...

İlan No: #25364380

Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    arkadaşlar bir depo ile kaç km yol yaptınız ve ön yada arka dişli değiştireniniz varmı varsa sonuçları nasıl anlatabilirmisiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

2009 model isteyen olursa bende satabilrim duyrulur..

Motosikleti
    hyosung gv250
    arkadaşlar motorumu satıyorum ilgilenenler huseyindogan@hotmail.co.jp adresinden gerekli bilgileri ve resimleri görebilirler

hayalbert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway s.light 150

yardım

selam
    uzun süredir el sürmediğim sl i canlandırmaya karar verdim
    öncelikle akü lazım nerden alabilirim ve kaç tl dir?
    yağ ve yağ filtresini uzun süredir yattığı için değiştirmem gerekir mi? (hiç yağ sızdırmadı)
    bu duruma uygun önerisi olan var mı?

teşekkürler

Motosikleti
    mondıal 125zn

keeway 150 almak

merhaba arkadasım ben 50 yasında emeklı bır buyugunuzum 150 superlıght alma ıstegım hem fıat hem maddı olarak daha az masraflı olması eger satılık temız varsa bılgı verırsenız sevınırım saglıklı bır yaz sezonu gecırmenız dılegımle selamlar

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    size tavsiyem,hali hazırda kullanılan,uzun dönem yatmamış bir motor almanızdır,çünkü kullanılan motor mecburi bakımları yapılan motordur bence,birde motomax çıkışlı makinalar tamamen şans işi,daha sonraki efsane ve şimdiki tekay çıkışlılar için yorum yapamam, ilk gelen keeway sl leri 30 bin kullanıp hiç sorun yaşamayanda var,15 bin de otobanda mafsal mili kopanda (benimki gibi)

Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    Alıntı nkalburcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadasım ben 50 yasında emeklı bır buyugunuzum 150 superlıght alma ıstegım hem fıat hem maddı olarak daha az masraflı olması eger satılık temız varsa bılgı verırsenız sevınırım saglıklı bır yaz sezonu gecırmenız dılegımle selamlar
    merhaba abicim,tercihinden ötürü seni kutluyorum.Sana kendi motorumu önerebilirim gönül rahatlığıyla 2009 model efsaneden alınma 6500 de siyah ışıl ışıl yanıyor,sisybarı var servis garantisi devam ediyor.Düşünürsen konuşuruz 532 601 23 15

bluesharki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caracal 200
    Satılık Keeway 150 Superlight Arıyorum

Merhaba arkadaşlar Haziran ayı sonu itibariyle satın almak için uygun olacağım.
    Bodrum, Muğla (merkez), Aydın, İzmir bölgelerinde olan arkadaşlar önceliğimdir. Ayrıca dükkan sahibi olup, ya da kredi kartına taksit yapabilme imkanı olan arkadaşlar varsa bunu da belirtirseniz çok iyi olur

İletişim kuralım bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar,
    Selamlar....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler