ersin gerçekten sağol
sabır konusunda beni anladığına sevindim ve iyi tespit
biraz beklemeyi uygun görüyorum bende bu arada şubatta fuar var acaba fuarda bize ekmek çıkar mı ?
ersin gerçekten sağol
sabır konusunda beni anladığına sevindim ve iyi tespit
biraz beklemeyi uygun görüyorum bende bu arada şubatta fuar var acaba fuarda bize ekmek çıkar mı ?
peyami, sıkmak degil aynı soruya cevap yazmistim ondan yukarda anlattım dedim.. her ne kadar genel görüş "ybr veya cbf le basla" olsada bence 250lik motorlada baslanabilir. sonucta bu aletler cruiser. ayrica aklı basındaysan sorun olmaz. dengesizsen 150liklede başına iş açabilirsin.. benim kişisel görüşüm cruiser istiyorsanız 150cc bir çin malı almaktansa biraz daha sabredip üstüne koyup 250 cc bir japon almanız yönünde..
carasal, fuarda 2.el satışlarda oluyor bakmakta fayda var.
peyami 250 bütçen nedir? eğer lc 250 alabiliyosan tavsiye ederim bi de onu incele. Benim ilk motorum lc 250 daha öncede kullanmıştım motor ama vitesiz honda kinetx falan sukutır tarzı motrları kullandım bir kaç seferde java deneyimim olmuştu çocukken. motoru aldığımda sıkıntı çekmedim değil ama 1 hafta sonra vitesli ve ağır motora alışıyosun yani biraz alışma evresi sıkıntılı geçer. ama bu pantolon değil öyle alıyım bidaha ki aya yenisini alıyım diyemiyosun aldın mı kalıyo :D en azından bi 250 çift silndir v alabilirsin
lc 250 sanırım suziki sahibinden com bakınca vl 250 var. ama bütçemi bayağı aşar. ben bu iş 2000 tl civarı para ayrıldım. önerilerinize her zaman açığım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------
ilginize ve alakanıza teşekkür ederim
yok abi keeway landcruiser 250 suzuki değil. ikinci elleri için ortalama 3 bin diyebilirz sanrım.
ersinpolat günaydınlar
keeway sl150 için sisy bar nerden temin edebiliriz
sisy barlar oldukça pahalı görünüyor bende internetteki fiyatlara değmez
var mı bilgin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
kimsenin bilgisi yok mu? bea
sirkecide bulursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------
arkadaşlar henüz 6 aylık olan motorumu satılığa çıkarmış bulunmaktayım ilgilenen olursa buraya bakabilirler http://www.sahibinden.com/daha_6_ayl...XQQdisplayitem
hafta sonu bakınıcam teşekkürler
bu arada seninlinde sisy bar sen nerden temin ettin ayrıca motoru neden satıyorsun?
sisybarı motoru aldığım bayi getirdi fazilet motorsiklet yamaha gebze bayi netten numarasını al bir sor istersen sanırım onlarda istanbuldan biryerlerden alıyorlar.Motoru satma nedenim şu:uygun fiyatlı bir honda shadow buldum onu alıcam tarz aynı kalmak suretiyle hacim büyütüyorum belki ilerde 750cc ninde üzerine çıkarım.
bende yeni aldım aslında neyse kulağıma küpe olsun almak isteyen olursa senin motor temiz görünüyor ve yeni de
neyse bilgi için teşekkür ederim,
istediğin fiyata satmanı umarım...
carasal sisibar sevmedigim icin pek bilgim yok o konuda.. ama sirkecide bulabilirsin..
bizim burada buldum galiba hafta sonu bakıcam artık..
Arkadaşlar, hepinizi gurubumuza bekliyoruz
http://www.facebook.com/group.php?v=...d=302120076000
merhaba arkadaşlar. yan kapakları sirkecide doğu bankın arka sokağında motorcularda bulunuyor. kapak 45 tl nikelaj kapağı 15 tl yanı takımı 60 (tek tarafı). bende motorumu satılığa koydum takasa da açığım gv 250 veya kawasaki 450 ile olabilir. satma sebebimde anladığınız gibi motor hacmini büyütmek. bu tarz motora yaklaşık 4 aydır bınıyorum ve hoşuma gıttı. onceden mz 251 kullanıyordum fakat tarz değişti onun için en ufağından başlamalıyım dedım ve sl 150 aldım ama keşke daha buyuk alsaydım diyecek duruma geldim. ilgilenen arkadaşlar varsa 0545 651 7935 nolu telefondan veya kaptan45_88@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz. motor ile detayları http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem buradan bakabilirsiniz.
Merhabalar arkadaşlar, motor forumlarının en ateşli ve geniş kapsamlı tartışmalarının olduğu, ve bir o kadar da bilgili, tecrübeleri arkadaşların bulunduğu bu foruma yeni üye oldum sayılır. Yakınlarda Keeway SL almayı düşünüyorum, uzun da araştırma yaptım ancak diğer modellere ve gezdiğim onlarca forumda şöyle bir durum var; Keeway, Monero, Bisan, Borelli gibi markaların motorlarının aynı fabrikadan ( Xinling ) çıktığı ve sonuçta hepsinin Çin malı olduğu söyleniyor birçok yerde. Ben de bu spekülasyonlar üzerine fiyat ve model araştırmamı genişlettim, Monero, Bisan ve Borelli'nin V motorlu modeli CMX250A gibi bir ismi var ve Keeway'in Supershadow, Keeway SL fiyatında neredeyse. Sizce bu motorlardan hangisi daha idare edicidir, bakımlarını yaptıkça uzun vadelidir ?
Keeway'in Supershadow'u, bisan ve moneronun v motorlusu artık ülkemizde 0 olarak satılmıyor
superlight 4500 tl olmuş, 3000 tl ye satılıyordu halbuki, yazıklar olsun
geriye kaldı borelli, arkasındaki firma son motorlarını sattığını sahibinden.com da söylüyor, 3000 tl idi o motorlar, şimdi 3600 isteniyor
mondial mct ve ramzey 250cc zam yapmadılar, onları da araştırabilirsin
bütçeni belirtseydin daha iyi yorumlar alırdın ...
2.El almayı düşünüyorum, bütçem ilk anda 3000 TL civarı, kalan paraya da aldığım motorsiklete lastik, yağ, zincir, buji, akü gibi ciddi gereçleri alacağım...Yanıtınız için çok teşekkürler ben de bunlardan korkuyordum daha da aydınlanmış oldum. Son günlerde hala araştırmaktayım, Kanuni de gözüme takıldı, Caracal modeli SL'ya benziyor deniliyor, yedek parçası vs. de bulunabiliyormuş, bolmuş, Tiger modeli de aynı şekilde ama gönül bu Keeway'e kaptırdım mı başkasına bakılamıyor şeklinden midir şemalinden midir bilmiyorum =)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)