Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway superlight150
    nedd teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    ayarlarız onları bende senin motora baktırdım. Motordan falan tak tuk bayağı ses gelıyo motorcu dedi kimden aldıysan geri ver dedi gerçi ama gerek yok ben her haliyle kabul ettim sonucta. Zaten bakımda yaptırdım oda 120tl cik tuttuo artı bide ne muaynesi var ne sigortası var ne de vergileri ödenmiş bırakda 50 tl yi sen ver.

kelon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM

ss

abi 50 ytl önemli değil de ben biliyorun vermem para seni motorun 200 +sona o kayış hortumu daha değişcekk
    çok masrafı var o susturucu gerye takılmıyor egsoz btik sesler geliyor yaa

Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    neyse şimdi bunları biz aramızda konusurz bosuna kalabalık yapmayalım.

meraba arkadaşlar..bende keeway superlight 150 ve land cruiser 250 yi araştırıyorum.Acaba bunların yakıt tüketimini bilen var mı?

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Superlight ın yakıt tüketimi 100 km de en fazla 3lt bunu geçmez, genellikle 2-2.5 arası olur.

Motosikleti
    keeway superlight150
    Alıntı safakince90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaşlar..bende keeway superlight 150 ve land cruiser 250 yi araştırıyorum.Acaba bunların yakıt tüketimini bilen var mı?
    superlight 150'nin yakıtını ortalama bi hesapla km.de 8 kuruş yaktığını hesapladık

slmlar arkadaşlar. ben de bir haftalık sl150 kullanıcısıyım. bir kaç sorum olacak önemli sorular lütfen bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.
    1. yarın muayeneye götürmem gerekiyo motoru fakat sol sinyaller çalışmıyor. ampulleri değiştim yine de olmadı. flaşör aldım ama 2 çeşit varmış sanırım denemek için ucuzunu aldım nasıl takılacaığını bilmiyorum lütfen acil yardımcı olun.

2. ankaraya taşındığım için motoru da götüreceğim. eşyalarım da çok olduğu için motorla seyahat edemeyeceğim. trenle gidiyor dediler ama sanırım artık yük taşımacılığı kalkmış trenle. başka bir şekilde nasıl götürebilirim ankaraya.

3. ankarada cebeci civarına taşınacağım. oralarda motoru gerektiğinde baktırabileceğim bir usta tavsiye eder misiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim şu taşınma süreci bitince daha haşır neşir oluruz umarım

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    Alıntı kxl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slmlar arkadaşlar. ben de bir haftalık sl150 kullanıcısıyım. bir kaç sorum olacak önemli sorular lütfen bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.
    1. yarın muayeneye götürmem gerekiyo motoru fakat sol sinyaller çalışmıyor. ampulleri değiştim yine de olmadı. flaşör aldım ama 2 çeşit varmış sanırım denemek için ucuzunu aldım nasıl takılacaığını bilmiyorum lütfen acil yardımcı olun.

2. ankaraya taşındığım için motoru da götüreceğim. eşyalarım da çok olduğu için motorla seyahat edemeyeceğim. trenle gidiyor dediler ama sanırım artık yük taşımacılığı kalkmış trenle. başka bir şekilde nasıl götürebilirim ankaraya.

3. ankarada cebeci civarına taşınacağım. oralarda motoru gerektiğinde baktırabileceğim bir usta tavsiye eder misiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim şu taşınma süreci bitince daha haşır neşir oluruz umarım
    dostum muayeneye ankaradamı götürceksin yoksa istanbuldamı
    eğer istanbulda götüreceksen herhangi bi ustaya götür sadece işçilik alır çok fazla bişey tutmaz. anadolu yakasındaysan bi usta tavsiye edebilirim.

ankaraya trenle götüremiyosan otobüsle götürebilirsin. bi koltuk fiyatına bagaja alıyolar firmalarla görüşüp anlaş. çünkü trende baya bi sıkıntı oluyo prosedürler vs felan.

tavsiyeler önemlidir ama kendi ustanı kendin beğen. farklı ustalara gidip hangisinin emeğini beğenirsen ona götürmeye devam edersin
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Herkese merhaba. Benim artık lastikleri değiştirmem gerek. Arka lastik hayli aşındı. Nihayetinde 3 yaşını geçti elimde. İzmir'deyim. Metzeler dışında alternatif bulan var mı? Bir de şu andaki fiyatlarından bahsederseniz sevinirim. İlgilenenlere teşekkür

merhaba arkadaşlar tekrar.
    taşınma olayını hallettim teşekkür ederim Rola ve ilgilenen herkese. yine sormak istediklerim var. kaskın camı kırıldı ve kaska file almak lazım. Ankara' da nerden bulurum bunları? bir de egzozun üzerinde pas lekeleri var nasıl çıkarabilirim bunu sıcakken eriten bi madde varmış sanırım bu lekeleri. son olarak da yine Ankara' da işi bilen bir motor yıkamacı tavsiyesi arkadaşlar. şimdiden teşekkür ederim ilgilenen ve yönlendirenlere

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    Sl 150 hakkında merak ettikleriniz çok güzel bir site incelemenizi tavsiye ederim (translate.google.com.tr-kullanmanızı öneririm daha açıklayıcı ) .
    http://keewaysuperlight.blogspot.com/

slm arkadaslar yeni üye oldum ve merak ettiğim bi konu var yakında bi motor almayı düşünüyorum ve 2 ay kadar arastırdım aklıma yatan keeway superlight oldu ancak türkiyeye artık gelmediği söyleniyor.sitesine baktım ve 3 bayiye gittim üçündede bulamadım motoru ,gelmediği dogrumu bilenler lütfen yardımcı olsun

Motosikleti
    keeway sl150 , hyosung gt250r
    arkadaslar siz lastiklerinizi nerde sisirip kontrol ediyorsunuz? ben jantlarin sekli yüzünden gittigim hic bi benzincide hava pompasini kullanamadim.. anca tamircimde halledebiliyorum..

eger siz yapabiliyosaniz hangi markanin hava pompalari bizimkilere uyuyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı emiro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yeni Kullanıcı

Arkadaşlar merhabalar

Üye olduğumdan bu yana bu ilk mesajım. Superlightı ilk çıktığından beri arzuluyorum

ben de aranıza katılmayı düşünüyorum uzun süredir bakıyorum sl 150 ye. Hayranım açıkcası. motor konusunda pek bilgim yok(tu). Tek tek bütün sayfaları okudum. Şimdi motoru alırken ferhat ustaya götürüp baktırsam mı acaba ? bunun karşılığında ne kadar ücret öderim peki?

Motosikleti
    Alıntı emiro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar

Üye olduğumdan bu yana bu ilk mesajım. Superlightı ilk çıktığından beri arzuluyorum

ben de aranıza katılmayı düşünüyorum uzun süredir bakıyorum sl 150 ye. Hayranım açıkcası. motor konusunda pek bilgim yok(tu). Tek tek bütün sayfaları okudum. Şimdi motoru alırken ferhat ustaya götürüp baktırsam mı acaba ? bunun karşılığında ne kadar ücret öderim peki?
    bence gotur goster ben goturdum cok memnun kaldim ferhat ustadan.. bakirkoyde oldugun yaziyor.. bende bahcelievlerdeyim, bu hastanelerin orada birde hakan usta var.. oda cok iyidir, daha yakin daha kolayina gelirse onada goturebilirsin. bende ona götürüyorum bir süredir cok memnunum.. sonucta cok komplike, karisik bir motor degil bu yuzden ustanin durustlugu on plana cikiyor birazda..

teşekkürler ersinpolat, genelde beğendiğim motorlar anadolu yakasında, eğer avrupa yakasında olursa dediğin yere götürebilirim. Hastaneler derken tam olarak neresi biraz daha açar mısın ?

Motosikleti
    Alıntı emiro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler ersinpolat, genelde beğendiğim motorlar anadolu yakasında, eğer avrupa yakasında olursa dediğin yere götürebilirim. Hastaneler derken tam olarak neresi biraz daha açar mısın ?
    medicana vs. var. maxi'nin karsisinda kaliyor.

tekrar sağol aklımda, birde ben çok endişeliyim motor bakarken, motorun sahibi nasıl kullanmış motoru, rodajını iyi yapmış mı? vs.. gibi konularda çok endişeliyim. Aldıktan sonra çok sorunlu olsun istemem. Artık şansıma ne çıkarsa şeklinde almak istemiyorum. Bakalım hayırlısı artık...

Motosikleti
    hayırlısı.. isallah iyi bir motorun olur..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler