Yoldan toplucaz artık ortak
Yoldan toplucaz artık ortak
arkadaşlar selam 13,06,2009 tarihinde sl 150 ler karaburuna tura çıkıyoruz saat 15.00 de yer eski izmir pazar yeri taksi durağının oradan hareket edilecek ilgilenenler gelmek isteyenler lütfen cvbınızı yazınız ben orada beklicem.. eski izmirli bi arkadaş var zihrap onada duyurulur..ve gelmek isteyenler 05556923500 nolu telden ulaşsın
Kimse gelmiyomu arkadaşlar cvp yazmadınız..
arkadaşlar nedd le olan karaburun gezintimizi gerçekleştirdik süperdi fotoları en kısa zamanda eklicem süper bir gezinti oldu... 2 kişdik ve mümkünse artık çoğalarak gurubumuzu kurmalıyız.. bedthebone sende laztik sorununu hallet ileriki zamanda senide aramızda görmek istiyoruz ve diğer arkadaşlar lütfen dikkat edlim ve toplanalım inanın çok güzel anlar ve gezintiler bizi bekliyo.. karaburunlu seninin yanına geldik karaburuna ama sen yoktun seni sorduk orada kimse tanımadı açık adres veririsen isimde söylersen bir dahaki gezide seni tekrar ziyaret edelim ...zihrap sende nerelerdesin senide aramızda görmek istiyoruz..
Bu senede kaldık emi artık seneye gideriz feste
offff offffff
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
Bu sene kendi çapımızda, festivalimizi de kendimiz yapıcaz. Artık Foçaya gitme festivali mi olur Karaburun üzerinden Çeşmeye akma festivali mi olur belli olmaz ama bu sefer şeytanın bacağını kırıp motorları en azından üçleyelim.
Lastik takan, çıkaran, değiştiren kimler vardır? Lastik için önerileriniz, tesbitleriniz nelerdir?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
biraz tecrrübeliym bu konuda motoru dewamlı parçaladığm için
sorunu daha net bilsem aslında daha çok yardımcı olurdum mesela motorunu yeni alan ve kullanan arkadaşlara şöylebi tavsiyem olur tekerlekler dublex ama hangi akla hizmetse şambirel takılmış dublex tekerlek sibobuyla tekerlek dublexe çevrilebilir.
Lastiklerim tubeless, yapalı bir hayli oldu, ama anlam veremediğim bir inme durumu var sürekli, Buz motor da, herhangi bir servis de sorun bulamıyor lastikte... Kısa süreli çözümlerden, şundan bundansa yeni bir tane alıp takmak da mantıklı geliyor. Kullandığınız, bildiğiniz, memnun olduğunuz bir şeyler varsa, önerilere açığım..
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Eğer inmeyi siboptan yapmıyorsa lastğin yanaklarında belli belrsiz oluşan ufak çatlaklardan kaçırma yapabilr benm tavsiyem yeni tekerler alıcaksan en azından diğernden bi numara büyük olsun
mesela orjinali 130/90/15 yeni alıcağan 140/80/15 daha geniş olduğunda yolu iyi kavrar
Ben de lastikleri dublex e dönüştürmeyi düşünüyodum ama sağlıklı olmuyasa hiç girmiyeyim o zaman o işe int.den lastik fiyatlarına baktım dunlop 130/90/15 200 tl civarı.
Herkese merhabalar. sl150 motorumu bıraktığım yerde, sanırım çalmak için bir hayli oynamışlar ve (nasıl becermişlerse) ayak marşını, karterin altına sıkıştırmışlar. Neyse yükledik, bir ustaya götürdük. Orada bir gördük ki karter bloğu çatlamış. Çıkan masraf:
Sağ karter bloğu + sol karter bloğu + conta takımı + marş mili sabitleyici = 530 lira.
Tabii ki yağ masrafı ve işçilik hariç. Anlayacağınız kafadan 700 lira.
Bu parçaları daha ucuza temin etme şansımız var mı? Ya da bildiğiniz çıkma keeway parçası satan bir yer/kişi var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...[COLOR="Silver"]
[COLOR="Red"]Bakkala giderken bile kask takacaksın arkadaş...[/COLOR]
Bence en mantıklı yapılacak şey kazalı bir tane motosiklet ayarlayıp parçaları ondan temin etmen.İzmir kahramanlarda Ahmet Kazak ustada kazalı sl 150 vardı istersen bi sor belki parça olarak satılıyor olabilir.
İlan Ayrıntıları Sahibinden.com'da yardımcı olacağım ilgilenen arkadaşlara... İlan No :#14439650
selaaam chopper cılar sl 150 ciler artçı sissy bar üretmeye başladım kendi motoruma yaptım çok orjinal ve sağlam oldu hafta sonu tura çıktım herşeyimi bağladım ona isteyen arkadaşlar olursa üretimini yapıcam foto koyucam yakında oradanda bakarsınız... acaba bu iş olurmu sizcede...?
arkadaşlar ben akü bitti die aküyü yeniledim ama galiba motor sarj etmio başına gelen varsa bi yardımcı olsun bana
ne dersiniz ??
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Konjektörden olabilir bende de 7 amper vardı epeydir kullanıyordum sonradan benimki de basmamaya başladı yeni akü aldım ama sorun geçmedi en son konjektörü değiştirdik. Senin de problem orda olabilir. Şarjını ölçtür ortaya çıkar o zaman.
Ayrıca kösederelinin yaptığı sisybarı gördüm gayet güzel olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)