Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2006, 13:11
Bende motorun ilk yediği çamuru akıtmak icin otoyıkamacıya girdim bostancıda ... kurulama esnasında arabalarının yıkanmasını bekleyen yaşlı bir çift yanda oturuyordu amca geldi güzelmiş 15000 felam değilmi bunlar dedi YTL değil $ olarak bicmiş bu değeri... evet ama 12bine satmayı düsünüyorum diyecektim zor tuttum ... gercek fiyatını söyleyince amcanın gözleri parladı hemen plakalıktan motovizyonun numarasını felam not aldı
Reklamlar
-
14 Nisan 2006, 13:51
SoD adlı üyeden alıntı
Bende motorun ilk yediği çamuru akıtmak icin otoyıkamacıya girdim bostancıda ... kurulama esnasında arabalarının yıkanmasını bekleyen yaşlı bir çift yanda oturuyordu amca geldi güzelmiş 15000 felam değilmi bunlar dedi YTL değil $ olarak bicmiş bu değeri... evet ama 12bine satmayı düsünüyorum diyecektim zor tuttum
... gercek fiyatını söyleyince amcanın gözleri parladı hemen plakalıktan motovizyonun numarasını felam not aldı
bana adamın bırı aksam arkadan solektor yaptı ben pek takmadım sonra onume gectı durdu bende allah allah bı sorun var dıye cektım durdum adam bana kusura bakma rahatsız ettım ama merak ettım kaca aldın nerden aldın dıye herıf usenmeden trafıkte durdurdu benı yana cektırdı ve bunu sordu)
-
14 Nisan 2006, 16:33
Superlight 150 Kullanım kılavuzu'na aşağıdaki link'den pdf dosyası olarak ulaşabilirsiniz.
Link: http://www.motomax.com.tr/doc/SUPERLIGHTMOTOMAX.pdf
-
14 Nisan 2006, 17:36
arkadaşlar ben sl150 mi aldığımda motomax'ı aradım ve kullanma klavuzu yok çıkmadı dedim bana kargo ile üzretsiz olarak ulaştırdılar bilginize o arada pazargünü yapılacak olan atraksiyon çok ii ilgilendiği için de aidikurt a teşekkürler
-
14 Nisan 2006, 18:51
"arkadaşlar bu motorları kasko yapıyolarmı bilen varmı ?" demiş OBBVİ, kardeş ben motoru ilk aldığımda arştırmıştım isviçre sig. ve adını anımsayamadığım bir sigorta şirketi daha yapıyor kasko ve fakat astarı yüzünden pahalıya maloluyor bence. 1000 ytl civarı bir şey istiyorlar toplam, eee zaten motosikletimiz 2500 ytl civarı. O paraya kendine alarmlı bir otopark yap daha iyi bence Bu arada sevgili arkadaşlar şu grubun adına çete yerine klüp desekte zaten kötü olan imajımızı daha da pekiştirmesek ! Bir de niçin bunu sadece İstanbul kapsamında yapmayı düşünüyorsunuz ki? Hep beraber olalım derim bu işte ve ülke çepında bir şey olsun, her şehirin ayrı koordinatörü olsun onlar genel başkana bağlı olsun vs vs. sadece öneri nacizane bir benimki karar tüm sl 150'cilerindir.
Son olarak yakında SL'leri kızılay dağatıyor gibi olacak sanırım, herkes almaya başladı. Acilen modifiyeye vermemiz lazım kendimizi. Yoksa trafikteki tüplü şahinler gibi tek tip gezeceğiz :(
Sisfarı fotolarını en yakın zamanda göndereceğim.
Sevgi ve saygılarımla.
-
14 Nisan 2006, 19:17
jarmen adlı üyeden alıntı
"arkadaşlar bu motorları kasko yapıyolarmı bilen varmı ?" demiş
OBBVİ, kardeş ben motoru ilk aldığımda arştırmıştım isviçre sig. ve adını anımsayamadığım bir sigorta şirketi daha yapıyor kasko ve fakat astarı yüzünden pahalıya maloluyor bence. 1000 ytl civarı bir şey istiyorlar toplam, eee zaten motosikletimiz 2500 ytl civarı. O paraya kendine alarmlı bir otopark yap daha iyi bence
Bu arada sevgili arkadaşlar şu grubun adına çete yerine klüp desekte zaten kötü olan imajımızı daha da pekiştirmesek ! Bir de niçin bunu sadece İstanbul kapsamında yapmayı düşünüyorsunuz ki? Hep beraber olalım derim bu işte ve ülke çepında bir şey olsun, her şehirin ayrı koordinatörü olsun onlar genel başkana bağlı olsun vs vs. sadece öneri nacizane bir benimki karar tüm sl 150'cilerindir.
Son olarak yakında SL'leri kızılay dağatıyor gibi olacak sanırım, herkes almaya başladı. Acilen modifiyeye vermemiz lazım kendimizi. Yoksa trafikteki tüplü şahinler gibi tek tip gezeceğiz :(
Sisfarı fotolarını en yakın zamanda göndereceğim.
Sevgi ve saygılarımla.
ceko35 ben sana soyledım sl150 cetesı deme kulaga hos gelmıyor sl 150 tayfası de diye bak herkes aynı fıkırde bu son olsun ceko35 biz serserimiyiz çete diyon bize sl150 tayfası diğer adıyla kara panterler
-
14 Nisan 2006, 19:49
-
14 Nisan 2006, 22:41
bugün ilk kez karşıya geçtim keeway le. 2. köprü yolunu kullandım dönüşte freibotla geçeyim dedim düşünsenize 2 ytl feribot köprü zaten sadece 3 ytl güzel oluyo feribotla çok rahat bide en güzel yanı feribot sırası yok en önden giriyordum ki bir baktım bi tane daha keeway önde bekliyo bayağı bi muhabbet ettik o arkadaşınki 4500 küsur du daha tık demedi diyo...
bugün çok sl gördüm walla kaynıyodu ve en güzel tarafıda herkes selam vermek için yarışıyo tam bi fun club oldu zaten keeway efsanesi
cenk şu bostancı fotoları çekebilseydik bayağı güzel olacaktı senin vicdansız pilin bitmeseydi )
-
15 Nisan 2006, 12:15
Plaka-Ruhsatım hala çıkarılamadı
Arkadaşlar çarşamba gününden beri sokak ve tenha caddelerde talimlere devam ediyoruz.
Başlarda vites geçişlerinde ve özellikle motoru viteste durdurup boşu bulmada sorunlar oldu.
Sonra kontrol ettiğimde debriyajda bir gevşeklik olduğunu ve tam olarak çekme yapıp ayırmadığını gördüm.Yaptığım bir ayarla bu sorun gitmiş gibi şu anda.
Motor dün akşam otomatik marş yapmadı ve aküyü bitirmemek için marş pedalıyla çalıştırdım.Epey zor oldu çalıştırmak.Pedalla calıştırmada püf noktası nedir bilen arkadaşlar yardımcı olurmu.
Motorun ücretini ödeyeli bir haftadan fazla olmasına ve teslim alalı da 4 gün olmasına rağmen hala plaka ruhsat çıkamadı.Aldığım yer her gün bir bahane ileri sürüyor.Artık sıkılmaya basladım.Bayiinin iyiniyetine hala inanmam ve ticarette bazen işlerin rast gitmediğini de bilmem sebebiyle henüz açık ismini vermeyeceğim.Anadolu yakasının iyi bayiilerinden biri.Ama pazartesi ya da en gec salı günü de plaka ruhsat elime gecmezse şu ana kadar gösterdiğim iyiniyet kaybolacak ve hem Motomax a bayiiyi resmi olarak şikayet edecem,hem de buradan takip eden yeni arkadaşlar da benim gibi yanmasın diye bu bayiinin adını da buradan verecem.
Hepimize kazasız sürüşler.Pratiği biraz arttırayım ben de gezilerde aranıza katılmak isterim.
-
15 Nisan 2006, 12:59
Selamlar HAMMER,
Motoru pedalla (kick-start) çalıştırmadan önce kontağın kapalı vaziyette jikle açık olarak 2-3 sefer gaz vererek pedalı pompala ki silindir biraz yakıtla dolsun. Ondan sonra kontağını açıp pedala sağlamca bas, sağlam bas diyorum çünki ateşleme olacağından boştaki halinden biraz daha sert olur ve eğreti basarsan pedal ayağından kayıp bacağını yırtar. Nereden biliyorsun dersen ben MZ 301'de yırtmıştım, ondan tecrübeyle sabittir
İyi Seyirler...
-
15 Nisan 2006, 15:11
Teşekkür ederim Aitho
Yanlış bir kick start yaptığımı-daha doğrusu yapmaya çalıştığımı- anladım şimdi.
-
15 Nisan 2006, 16:17
Arkadaslar Avrupa yakasinda servis sorunu yasiyanlar icin soyluyorum;
Ataturk oto sanayide Moromax'in bayii war ki motoru ben oradan aldim.Katranci... Ayni zamanda servis de veriyorlar ve inanin memnun kaldim.Yani bir araba servisi gibi dusunmeyin ama sikayetiniz neyse ilgilenilip yapiliyor..Soylediklerine gore Motomax hic bir servise egitim vermemis.Bunlar GMS servisi ve Motomax'in bayiligini almislar.Motor servisi olduklari icin ellerinden bayaa is geliyor.Aklinizda olsun.KATRANCI...
Zerda 3000; Dostum katiliyorum sana burada yaklasik 10 sayfadir gezi ile ilgili randevulasmalar war ki,ben de bir gun katilmak istiyorum.Ama dedigin gibi baska bir topicde konusulsa daha iyi olur kanaatindeyim..Hepinize iyi ve gunesli hafta sonlari...
-
16 Nisan 2006, 00:50
şu anda 2500 km yi geçen arkadaşlara bi sorum var benim motorda 7000 devirde giderken birden motor çekişten düşüyo böyle bi durumla karşılaşan ıldumu motor kesiliyo biraz ara gazı verince tekrar çıkıyo,bi de alarm bozuldu benzer sıkıntıları yaşayan veya çözüm önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim zeda kardeş sen baya anlıyosun bu aletten bi fikrin var mı
-
16 Nisan 2006, 02:11
walla ben 800 km deyim benim de alarm sapıttı ama sadece 1 gün sürdü ertesi gün servise gittim göstermeye ama orda düzeldi
-
16 Nisan 2006, 02:15
Arkadaşlar kumandalı anahtarlara dikkatli bakın benim anahtar bir kac kez yere düştü alar acma tuşu basmıyor bende siyahını taktım onu kullanıyorum şimdi düşünüyorum alar acıkken o ahatarda arızalansa ne yapacam :D
-
16 Nisan 2006, 02:37
RedStar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kumandalı anahtarlara dikkatli bakın benim anahtar bir kac kez yere düştü alar acma tuşu basmıyor bende siyahını taktım onu kullanıyorum şimdi düşünüyorum alar acıkken o ahatarda arızalansa ne yapacam :D
Redstar alarmın pili yerinden oynadığı icin çalışmıyor can ın ve benimde başıma geldi hemen bir tornavida ile açıyorsun... pili tutan tırnakları daha sıkı tutucak şekilde ice hafif basıyorsun sonra pili yeniden yerleştirip anahtarı birleştirip yeniden vidalıyorsun ... ondan sonra bidaa kolay kolay düsünce temassızlık etmiyor ;)
-
16 Nisan 2006, 20:35
Bugün motorumla biraz daha gezebildim.Çalıştırmada hala problem var.Sanırım bujileri değiştirdikten sonra hallolacaktır.Jikle ortadayken gidebiliyorum ve jikleyi aşağı cekince motor ne kadar ısınmışda olsa stop ediyor.
Vites geçişleri rahatladı.Arkadaşımla birlikte geziyorduk.Motoru stop ettirdi.Vitesi boşa aldı.Fakat N lambası yanmıyordu.Dikkatli bakınca depo göstergesininde çalışmadığını gördük.Yani motorda elektrik yoktu.Neyse aküye bakalım dedik.Gevşek olan kutup başını sıktık.Fakat motorda hala elektrik yoktu ve biz güneşin altında tam techizat haldeydik.Sonra sigortaya baktığımızda sigortanın yandığını görüdük.(Sigorta 15 Amper bu arada bilginiz olsun)Çekik gözlü kardeşlerimizin aynı muhafaza nın içine koyduğu yedek sigortayı takınca düzeldi ve marşladık.
Fakat hareket etmesiyle elektrik gitmesi bir oldu.Neyseki motor çalışıyorduda gideceğimiz yere kadar gittik.Baktığımızda sigortanın yine yandığını gördük.Anlaşılan bir yerde kısa devre oluştu.Fakat epey bakmamıza rağmen bulamadık ve motor turumuz bugünlük sona erdi.
Yarın servisle görüşücez.Gelişmeleri ve sorunun nereden kaynaklanıp nasıl çözüldüğünü de sizlere anlatıcam.
-
17 Nisan 2006, 11:39
Dostlar sis lambasi takacak arkadaslara uyari 55W ampuller sorun yaratiyor ampulleri dusuk walt li arka stop lambalari ile degistirin.
Yola cikacak sehir disi bile olsun mutlaka yaniniza sigorta ve buji yedeklerinden alin. Cok basit bir sey ama yolda kalirsaniz sinir bozar.Mutlaka yedek ampulle dolasin dun aksam yine bir anda ampul yandi , konjektoru degistirmeme ragmen sorun hep var voltaj sorunu ciddi bu motorda.Zincirinizi surekli makina yagi ile yagli tutun zincirler cok kir tutuyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
17 Nisan 2006, 14:57
Öncelikle Csunlu çok geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun.
Arkadaşın motorundaki elektrik arızasına bugün usta baktı.
Gözle görülür elle ulaşılır yerlerde bir sorun bulamadı.Motoru bırakmamız gerektiğini ve bir kaç gün motorun yatacağını söyledi.Süre bize tabi fazla geldi ve daha cabuk olmazmi dedik.Son zamanlarda aynı arızadan birçok motor geldiğini ve herbirinin elektrik tesisatının tek tek elden gectiğini bu motorlarda elektrik arızasının fazla olduğunu düşündüğünü söyledi.
Bir şey daha söylediki bu iyice moralimizi bozdu.Doğrumu değilmi bilmem ama motor parçası beklediği için bir aydan fazla süredir yatan motorlar var dedi.
Bu motoru secmemizdeki en önemli sebeplerden biri arkasında Motomax olması idi.Umarım Motomax firması böyle sacmalıklar yüzünden denizi gecip derede bogulmaz.
Not Plaka-ruhsatımdan şu an itibari ile hala olumlu bir yanıt yok.Hatta yetkililer olumsuz konuşmaya bile başladılar.Yarın onlara tanıdığım son gün.Motoru tamir için verdiğimiz yerde aynı bayii.Startta kötüydüler ama umarım finish i iyi yaparlar.
-
17 Nisan 2006, 15:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler