Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Mayıs 2009, 01:08
Facia42 arka çamurluğun kırıkmı acaba?
Reklamlar
-
01 Mayıs 2009, 11:17
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım hepinize kazasız belasız sürüşler
Ben p.tesi sp 150 alıcam allah nasip ederse ben bakırköyde oturuyorum bana en yakın servis nerde var acaba bilen varmı ? Bide motorun yedek parçası çok zor bulunuyor dediler doğrumu ?
-
01 Mayıs 2009, 13:25
Tacettin abiiiii
tacettin adlı üyeden alıntı
Herkese Selamlar,
Aranıza yeni katıldım. 2 aylık bir SL sahibiyim. Gaziantep teyim. 31 yaşında, evl ve iki çocuk sahibiyim. Deli çağımızı geçtik, her gencin içindeki motor aşkına yeni kavuştuk. Nediyelm kısmet...
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok. Var olduğunu bildiğiniz bir yer varsa yönlendrebiliseniz çok sevinirim. İyi bir usta buldum yarın onla beraber bakacağız motora... Faydalı olan birşeyler olursa paylaşırım.
Hafta sonu motorla Mersin e gideceğim(350km) bakalım test edeceğiiz...
Sissy bar ile ilgili de birkaç çalışmam var. Burada uygun fiyata yaptırıyorum. Sonlandırınca onlarında fotolarını ve fiyatlarını yazarım. Bu arada hoşunuza giden sissybar fotoları varsa atarsanız onlarıda fiyatlandıralım.
Neyse şimdilik bukadar. Herkese tekrar selamlar,saygılar,
Rüzgarınız bol olsun...
abi slmlar .
ben 8 aydır alamadım şu SL 150 yi sen maşallah bir anda alıvermişin . Özelden yazarsan abi sevinirim antepte benim bildiğim 3 tane SL var ve ben bunlardan 2 sinin sahibini tanıyorum . biri krem diğeri siyah sen hankisini aldın veya dışardanmı getirttin .
bende aldığımda turlarız antebi beraber .
Saygılar
Ride Baby Ride !!!
:cat::bestmt:::140::
-
01 Mayıs 2009, 15:32
viper87 adlı üyeden alıntı
Facia42 arka çamurluğun kırıkmı acaba?
yok kırık değil hafifce çatlaklar vardı da büyümesin diye alttlarını kestirmiştim
bguclu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım hepinize kazasız belasız sürüşler
Ben p.tesi sp 150 alıcam allah nasip ederse ben bakırköyde oturuyorum bana en yakın servis nerde var acaba bilen varmı ? Bide motorun yedek parçası çok zor bulunuyor dediler doğrumu ?
aradınmı her parça kolay bulunur. hele istanbulda ohoooo
-
01 Mayıs 2009, 21:26
[QUOTE=tacettin;1549386]Herkese Selamlar,
Aranıza yeni katıldım. 2 aylık bir SL sahibiyim. Gaziantep teyim. 31 yaşında, evl ve iki çocuk sahibiyim. Deli çağımızı geçtik, her gencin içindeki motor aşkına yeni kavuştuk. Nediyelm kısmet...
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok.]
yandık desene bende geçen hafta aldım aynen sinyaller aldığımdan beri çalışmıyor efsanede fln yoksa yandık desene
facia motorun güzelmiş bu arada
-
01 Mayıs 2009, 22:53
Arkadaslar benım makınede on frenı sıkarken sankı bır yerde takılıyor gıbı çok zorlanıyor aranızda buna benzer bırşey yaşayan varmı bılgı verırsenız sevınırım.
-
01 Mayıs 2009, 23:06
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
-
01 Mayıs 2009, 23:10
1600 liram var, acaba temiz bi sl bulabilirmiyim, yoksa biraz daha bekleyeyim mi arkadaşlar ?
-
01 Mayıs 2009, 23:12
Araştır siteden satanlar oluyor belki indirimli verirler sana benim bildiğim 1800civarı temizler oluyor yani piyasası o civarda.
-
01 Mayıs 2009, 23:15
Araştırıyorum, araştırıyorumda, bu aleti kullananlar aşağı yukarı fiyatların ne kadar olduğunu bilir, gereksiz yere fazla para vermek istemem, eğer bu fiyata da düzgün bişey bulamazsam, sl den vazgeçmek durumunda olabilirm...
-
01 Mayıs 2009, 23:19
[QUOTE=double-tt;1550922]
tacettin adlı üyeden alıntı
Herkese Selamlar,
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok.]
yandık desene bende geçen hafta aldım aynen sinyaller aldığımdan beri çalışmıyor efsanede fln yoksa yandık desene
facia motorun güzelmiş bu arada
eywallah
Sovereign_Kh adlı üyeden alıntı
Araştırıyorum, araştırıyorumda, bu aleti kullananlar aşağı yukarı fiyatların ne kadar olduğunu bilir, gereksiz yere fazla para vermek istemem, eğer bu fiyata da düzgün bişey bulamazsam, sl den vazgeçmek durumunda olabilirm...
1600e denk getirmen çok zor. bul 200 daha temiz bişey alırsın
-
01 Mayıs 2009, 23:20
Sovereign_Kh adlı üyeden alıntı
Sahibinden com'dan bak oturduğun yerdeki ilanlara ve oturduğun yere yakın ilanlara.
-
02 Mayıs 2009, 00:43
Bakıyorum hocam merak etme, de bazı modeller için çok uçuk fiyatlar var, mt de piyasasını bilenler için sordum burda, sağol yardım için, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim saygılar...
-
02 Mayıs 2009, 02:38
Arkadaşlar şöle bi göz attığım topiğe ilk sayfalarda herkez çok mutlu ama zaman geçdikce sanki insanlar sıkılmış gibi çokmu sıkıntılı bi motor birtek benm canımı sıkan nokta vibrasyon çok denilmesi gerçekten üstünde çok rahatsız ediyormu çünki ben arklarımla birlikde seyahat amaçlı alıcam gidebileceğim en uzak yerlere zevk için gitmek istiyorum beni bi aydınlatırsanz çok sevinirim
-
02 Mayıs 2009, 11:36
baDtoTheBone adlı üyeden alıntı
hava yapmış olabilr geçer zamanla
bu arada imirde bulunan arkadaşlar artık sıkıldım size seslenmekten kabak tadı verdiniz
şaka bi yana haziranda şenlikte var gümüldürde oraya gidelm bari ben adam topluyorum izmirde nerde sl görsem hemen bağlıyorum gruba sizde biras hareket gösterin....
Kardeş beni biliyosun ben her zaman her yere varım. Ama şu sıralar motorla başım dertte. Rulmandan ses geliyor. Krank mili ile piston değişecek motor şu an sökük durumda. Yani yaram ağır :( Ama dediğim gibi yine de sen ne zaman dersen katılırım gruba. Ben de yolda giderken bakınıyorum keewayci görürüm belki diye ama bana pek denk gelmiyo işten eve evden işe dışında pek binemediğim içindir o da.
-
02 Mayıs 2009, 12:05
Arkadaşlar şöle bi göz attığım topiğe ilk sayfalarda herkez çok mutlu ama zaman geçdikce sanki insanlar sıkılmış gibi çokmu sıkıntılı bi motor birtek benm canımı sıkan nokta vibrasyon çok denilmesi gerçekten üstünde çok rahatsız ediyormu çünki ben arklarımla birlikde seyahat amaçlı alıcam gidebileceğim en uzak yerlere zevk için gitmek istiyorum beni bi aydınlatırsanz çok sevinirim
Bu motorlarda tek bir standard yok vibrasyon hakkında.... Kiminde az kiminde fazla, tıpkı motor performansları gibi. Bu anlamda alacağın motoru deneyerek alırsan en doğrusunu yapmış olursun. Yoksa başka türlü işin içinden çıkamazsın.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
02 Mayıs 2009, 12:55
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
Bu motorlarda tek bir standard yok vibrasyon hakkında.... Kiminde az kiminde fazla, tıpkı motor performansları gibi. Bu anlamda alacağın motoru deneyerek alırsan en doğrusunu yapmış olursun. Yoksa başka türlü işin içinden çıkamazsın.
hay ağzına sağlık ya. bakın alacağınız motor temiz ise size sorun yaratmaaaaaaaz. ama sorunlusunu alırsanız bıkarsınız.
-
02 Mayıs 2009, 18:55
anladım fakat nasıl anlicam çok titreyip titremediğini
standardı bilmiyorum
-
02 Mayıs 2009, 19:13
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
-
02 Mayıs 2009, 22:26
anladım fakat nasıl anlicam çok titreyip titremediğini
standardı bilmiyorum
sen motora bin. 5. vites ile 70-80 arası git. devir ortalama 6-6.5binde falan olcaktır. titremesi seni çok rahatsız ettiyse yada sevmeydisen alma. benimki o arada kayıyo gibi gidiyo walla hiç belli etmiyo. ha bide dururken gaza basarak deneme titremesini. o zaman çoktitrer zaten. yük motora binince titremesi azalır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler