Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Nisan 2009, 22:02
Arkadaşlar ben 120 yi bir defa gördüm fakat birdaha denemem 80 bu makina için ideal bir hız olduğuna inanıyorum titreşim hat safadaydı ama motoru severek aldım ve kullanıyorum ben memnunum servis agı biraz gelimemiş ama duydugum kadarıyla efsane motor sponsor olmuş harley zevkini bu makinada yaşıyorum herkeze iyi sürüşler
Reklamlar
-
28 Nisan 2009, 00:48
tesekkurler arkadas bu motoru almaya karar verdim ve izmirde bi arkadas buldum satan fakat daha anlasamadik.
insallah anlasiriz ve bende 1 yil aradan sonra motorsiklet sevdama tekrar kavusur ve araniza katilirim.
arkadaslar birde motor icin 7.5 kw motor gucu var gozukuyor.bu 10.5 beygir yapar.
bazi yerlerdede gordum 12.9 ps yaziyor buda ortalama 12.7 12.8 beygir yapar.
ben motorun gercekte kac beygir oldugunu anlayamadim.
bana beygir gucunu ve kac devirde max.
tork gucunu ve kac devirde max
yazabilirmisiniz?
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
-
28 Nisan 2009, 01:39
herkese selam
Arkadaşlar ben bu siteye yeni uye oldum sizden yardım istiyorum ben keeway 150 süper lght almaı düşünüyorum bu morot hakkında siz kullanıcılardan bilgi almak istiyorum benı nu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden herkese tşekkur ederım
-
28 Nisan 2009, 21:28
Arkadaşım eğer sakın şekılde kullanıp keyıfle gezmek ıstıyorsan tavsıye ederım, çunku gucu de keyfı de bellı bır makınadır. Ama dığer cınlılere gore çok daha kalıtelıdır, açıkcası ben çok sevıyorum motorumu ılk motorum benım baslangıc ıcınde çok ıyı bencee.. tek sorun tıtresım oda 80-90 dan sonra fazlalasıyoo..
-
28 Nisan 2009, 23:21
Deli_divane adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bu siteye yeni uye oldum sizden yardım istiyorum ben keeway 150 süper lght almaı düşünüyorum bu morot hakkında siz kullanıcılardan bilgi almak istiyorum benı nu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden herkese tşekkur ederım
Bu motor çinli mi ???
Macar diye biliyorum ama, yorumları okuyunca çok soğudum açıkçası, almaktan vazgeçeceğim galiba... Görüntü 10 üzerinden 9, ama yedek parça 10 üzerinden 4 alır ancak, max hızı az, ve vibrasyon sorunuda varmış dediğinize göre, kimse yanlış anlamasın beni ama hatam varsa lütfen düzeltin, görüntüsü için almak istediğim bir motordu aslında...
-
29 Nisan 2009, 00:05
arkadaşım şu titreşim olayını şole anlatıyım. motorun çalıştığını hissediyosun.. bakın 80-80de hiç titremiyor benimki. 90da çookk az. 90dan sonra devir erttığı için titreşimde artıyor ama bu titreşim seni de titretecek bişey değil. motorun çalıştığını biraz daha fazla hissediyosun. 2 kişi 90 90 seyahat edebileceğin bi motor. tam keyif motoru. görsellik süper emin ol. yakıt da çok az.tam binilecek motor..
çin değil bu arada. macar malı.. ben kendim test ettim jinlunla karşılaştırdım. jinlunun şase demirleri bununkinden çok daha ince ve içi boş gibi. bununki kalın ve dolu..
-
29 Nisan 2009, 14:41
arkadaslar.
keeway 150 cc superlight satin almaya karar verdim.temiz motoru olupta satmak isteyen arkadaslar varsa goruselim.ancak 1000 tl naktim var geri kalanini taksitle verebilirim.neyse teferruati sonra gorusuruz.
birde benim titresim olayina kafam takildi.eger facia42 nin dedigi gibi ise guzel ama bazi arkadaslarda daha degisik yorumlar yazmis.bu konudada beni aydinlatirsaniz sevinirim.orn beni 90 km sabit hizda uzun yolda fazla titresim olmadan ve yormadan gidiyorsa benim icin tatminkardir.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
-
29 Nisan 2009, 20:50
eğer sen bunu istiyosan seni üzmez yanlız dediğim gibi motordan motora değişiyo titreşim konusu daha dorusu değişiyomuş burda anladık
-
29 Nisan 2009, 22:11
Facia42 teşekkürler, birde fiyatı ne kadar eder ? Mesela ybr nin fiyatı kolay kolay düşmez ama bu aletin piyasası o kadar iyi değil, birde servisler konusunda biraz anlatır mısın ?
2. el 2 3 yaşında almak istiyorum ne kadar vereyim temizine teşekkürler şimdiden...
-
29 Nisan 2009, 22:43
bunu 2. el aldığın fiyata satarsın anca arkadaşm. bak genelde en yüksek 2.200 verilir bu. en düşükte 1.750. daha düşük olanlara bakma yani kimse değerinden düşüğüne satmaz motorunu. anca bi kusurunu bilir ondan dolayı hemen satılsın mantığıyla hareket eder.
benimki satılık mesela ilgilenirsen irtibata geçebiliriz varını yoğunu herşeyini anlatırım sana. satılık ilanı vermedim daha.
ha servis konusu da şöyle: motoruna bakım yaptırmak için servisine götürmen gerekmez. keeway servisi bizim komşu şansıma ben hep ona götürüyorum aldığın motorda her hangi bi kusur olmazsa zaten seni parça konusunda üzmez bu makina sağlamdır
-
29 Nisan 2009, 22:48
-
29 Nisan 2009, 22:51
ekler için teşekkürler hayırlı olsun bu arada arasad
-
29 Nisan 2009, 23:50
facia42 adlı üyeden alıntı
ekler için teşekkürler
hayırlı olsun bu arada arasad
Saol 'facia42'
Bişeyler sorcam;
1.) 1. viteste kalkarken viteste debriyaj,gaz ayarını her türlü denedim normal kaldırıyorum yani, tam kalkarken zincirden tıkırt diye bi ses geliyor. 2. 3. yada 4. vitese sırayla geçerken de eğer devir düşükse aynı sesi yapıyor. Zincir biraz gevşek olabilir mi ?
2.) Bide yüksek devirlerde (7-8) vites yükseltirken debriyajdan elimi çekmeme rağmen gaz veriyorum ama sanki elim debriyajdaymış gibi motor az bağrıyor ve vitesin geçtiğini ufaktan bi hissediyorum sonra hızlanıyor.. Bu normal midir??
Cevaplarınız için şimdiden saolun..
.
-
30 Nisan 2009, 00:37
-
30 Nisan 2009, 00:42
Tamam anladım saolun kafaya takmıcam
.
-
30 Nisan 2009, 02:09
Bir anda heyecanlandım arkadaşlar
Benimde aşağı yukarı motor için ayırdığım bütçe bu civarlarda. Tek sorunu max speed i yavaş galiba. Çünkü şu andaki mondial cup motorumla, 100 km/h hızla seyahat edebiliyorum, tabiki vibrasyon var. Kadran da 120 gösteriyor ama araba ile denedim 100. Dakat bu motor sanırım bu hızlara ancak ulaşıyor...
-
30 Nisan 2009, 15:31
arkadaşm benim mondi 100ukh vardı bundan önce. bende onunla yapıyodum 100-100 yanlız motor yapmak istemiyodu ben yaptırıyodum keeway ile farkı şu: sen battı çıktılara girdikten sonra çıkarken mondi ne yapıyo hızını düşürüyo. bunda 2 kişi bile aynı hızda çıkabiliyosun. yani rampalı yollarda sorun çıkarmaz hiç torku güzel motorun. ben şahsen kendi motorumla 2 kişi 115 gördüm. ama 110u geçmedim hiç daha fazla basmadım çünkü motoru yormak ve yakıtı yükseltmekten başka bişey değil bu. 2 kişi90-100 zorlanmadan ve sıkılmadan uzun yola gidebileceğin bi motor.
-
30 Nisan 2009, 15:58
Arkadaşlar merhaba.motorumu satıyorum.sahibinden.com da ilan no:İlan No :#10881953.
-
30 Nisan 2009, 20:46
Herkese Selamlar,
Aranıza yeni katıldım. 2 aylık bir SL sahibiyim. Gaziantep teyim. 31 yaşında, evl ve iki çocuk sahibiyim. Deli çağımızı geçtik, her gencin içindeki motor aşkına yeni kavuştuk. Nediyelm kısmet...
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok. Var olduğunu bildiğiniz bir yer varsa yönlendrebiliseniz çok sevinirim. İyi bir usta buldum yarın onla beraber bakacağız motora... Faydalı olan birşeyler olursa paylaşırım.
Hafta sonu motorla Mersin e gideceğim(350km) bakalım test edeceğiiz...
Sissy bar ile ilgili de birkaç çalışmam var. Burada uygun fiyata yaptırıyorum. Sonlandırınca onlarında fotolarını ve fiyatlarını yazarım. Bu arada hoşunuza giden sissybar fotoları varsa atarsanız onlarıda fiyatlandıralım.
Neyse şimdilik bukadar. Herkese tekrar selamlar,saygılar,
Rüzgarınız bol olsun...
-
30 Nisan 2009, 23:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler