Aynen benimde 1 ay oldu bende memnunum ufak sorunlar çıkarsada =) Ben şu castrol yağı 3,4 benzinlik gezdim ama bulamadım.. Shel marka alsam olur mu 10/40 sentetik??
.
Aynen benimde 1 ay oldu bende memnunum ufak sorunlar çıkarsada =) Ben şu castrol yağı 3,4 benzinlik gezdim ama bulamadım.. Shel marka alsam olur mu 10/40 sentetik??
.
videoyu salla ya
bende de aynı rengi var yanlız 2005 modeli motor gayet sorunsuz ve ii durumda..
yanlız bu video da kı arkardas ya acemi yada onun motorunda bi sorun olsa gerek görünüşe göre 90ı zor gecıodur :D
ben kendi msuperlight ımda debriyaj balatalarını Yamaha YBR balatası ile deiştirdim ve zincir ön dişlisini 1 diş eksilttim yani 17 diş diil 16lı dişli taktırdım.. su an motor acaip suratli yaklasık 130 u görüo hiç zorlanmadan ayrıca acaip şekilde de seri hale geldi..
yorum da bu
eywallah kardeşim zaten senle benden başka izmirli yok gibi
msni veryim ordan haberleşiriz bigg_boss_86@hotmail.com
saygılar...
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
arkadaşlar keeway Super Light 150 da yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyorum temin edebilecegim adres verebilirmisiniz
abicim bu yazdığın videodaki yorum mu? yoksa senin kendi motoruna yaptırdıkların mı?? benimkinde bi sorun var anlayamadım 120yi görüyodum artık 100 yapıyo en fazla,karbüratör falan ne bulursam temizletcem artık yapcak bişey kalmadı hava filtresini falan deiştirdim bi etki etmedi. şu balata işi nasıl oldu?? ön dişliyi eksiltmen işe yaradımı gerçektende??
yok kanka bu youtube daki yorum motorcuya sordum aslı yok dedi ama bi sor sen genede istersen olabilir yani bence mantıklı dişli eksiltmek
hmmm anladım yok orjinal dursn benimki
Dişliyi nerde eksilttiniz bende eksilltirmek istiyorum da??
kimse eksiltmemiş arkadaşım bi videoda yapıylan yorumlarda yazıyomuş dişli eksiltip 130 yaptığı
Pardon o zaman.. Bi araştırıyım o zaman bulursam burda paylaşırım.
Selam arkadaşlar benım makınede flasör sorunu var galıba sınyaller arasıra yanmıyor, ıstanbulda avrupa yakasında nerden temın edebılırım. Bırde sl cı arkadaşların toplandığı bır yer var mı ıstanbul ıcınde bılgısı olanlardan yardım ıstıyorumm..
Arkadaşlar bır öncekı yazıda sl cı arkadaşların derken motorcu arkadaşların toplandığı takıldığı bır mekan sormak ıstemıştım sl cı dıyerek ayrım olmuş gıbı hıssettığım ıcın duzeltıyım dedım..
Murat UŞAKLI :)
cıkk bilgim yok...
arkadaslar 150 cc hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz.
yorumlara gore biraz titresim ve max hizi dusukmus.
kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
yok haftada 1 yap yeterli. dediği gibi parasına göreçok iyi bi motor. benimki 90dan sonra belli ediyo titreşimi herkesinki farklıymş
yani titresim yuzunden mi vidalar gevsiyor?
o kadar varmi titresim
ya ben bu kadar oldugunu tahmin etmiyordum.
ornegin 100 km hizda surucuyu yormadan ve fazla titremeden yol aliyorsa bence iyidir.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
100 km de tıtresım oluyor yanı ıster ıstemez azcık yorar ınsanı ama herşeye rağmen ben motorumu sevıyorum çok keyıflıı..
Murat UŞAKLI :)
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)