yorumlarınızı beliyorum..
yorumlarınızı beliyorum..
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
bu ne abi??
arkadaşlar aranızda genel bi bakım yaptıran oldu mu motoruna? buji yağ filtresi falan deiştiren? ne kadara genel bi bakım yaptırılabilir?
Zincirden gidon yapılmış galiba ama....
chopperrider emektarı sattın demek. sl yeri anılarımızda bambaşka olarak kalacak.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Selam arkadaşlar, motorum 3bin de daha yeni aldım sayılır, bakıma götürmedim daha bostancı ve çevresinde götürmeyi düşünüyorum..
Motor yağı ve hava filtresi temizlencek başka bişeye gerek yok sanırım?
Kadıköyde keewayi de yapan bi servis var ama 45TL dedi. Kendi eski motorcumda yaptırsam 30TL daha mantıklı dimi yada sizin gittiğiniz bostancı tarafında önereilceğiniz motorcu var mı?
Bide motor yağını kendim alıcam castrol 10/40 yarı sentetik mi almalıyım??
http://www.senturkotoaksesuar.com/ca...10w40-1lt.html (Bu yağ olur dimi?)
.
Yağı kendin al 10/40 sentetik.
çek evin onune motorun altına bir kap koy üstten yağ kapağını aç alttan tıpayı sök elin kolun biraz yağa bulansın yağ boşalınca kaba tıpayı kapat elini temizle yeni yağı yavaşca koy kapağı kapat benzin istasyonuna git hava filtresini sök hava tut. Toplam maliyet 15tl yağ parası.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Evet mantıklı daha öncede eski motorumda ben değiştiriyodum.. Motorun bütün gevşeyen parçalarını kendim sıktım hallettim.
Yanlız ne kadar yağ koycağımı unuttum =) Yağ çubuğunda en üst çizgide olacak dimi bide aşağıdaki yağdan alıcam yada ne önerirsiniz??
http://www.senturkotoaksesuar.com/ca...10w40-1lt.html
Bide hava filtresine sadece hava mı tutucam yıkamam gerekmiyo dimi?
.
Bu yağ guzel bende kullanıyorum.
Sanırım 1 lt yetıyor iki çizginin arasına gelmesi yeterli.
Hava tut bolca yıkamaya gerek yyok
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
yanlız alt taraftaki tıpa dediğiniz yeri ilk önce sana usta göstersin,doğru olarak takılmama ihtimali çokmuş.
1lt de tam olarak yetmiyor bu arada... biraz daha eklemek gerekiyo.
linkteki yag normal oto yagı degilmi,castrol alacaksan racing 4t al..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
5 TL ye usta değiştiririm dedi hiç uğraşmıcam götürcem =)
1lt yağ alıcam onu koycak e e yetmiyorsa ustanın kendi kullandığı yağdan az koysak olmaz mı?
Bide son olarak bayrak takma aparatını en ucuz istanbul anadolu yakası/bostancı,kadıköy çevresinde nerede bulabilirim??
.
dostum aylardır girmiyodum gecenin bi varkti gireyim dedim senin umutsuz haykırışlarına rastladım bilirsin ben acemiyim daha ama geçen dolaşırkenn youtube de şöle bi yoruma rastladım bi bak doğruysa bundan taktır
http://www.youtube.com/watch?v=28Pa1...rom=PL&index=5
Arkadaşlar sağ kapağın üzerine japon yapıştırıcı bulaştı yanlışlıkla bunu nasıl çıkarabilirim??? (Benzin denedim olmadı)
.
İzmirde bulunana arkadaşlarım eğer sizde istersensiz şehir dışı veya şehir dışı geziler düzenleyebilriz ilgilenen arkadaşlarım yazarlarsa sevinirim.
saygılarımla...
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
Selam arkadaşlar ben murat bende 1 hafta önce SL mı aldım sonunda ve artık aranıza katılma zamanımın geldığını hıssettım Herkese sevgıler saygılar..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)