Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Nisan 2009, 10:36
Bana kalsa cam da 50 tl etmez ama servis bu naapcağı belli olmaz Ama dediğin gibi 20 istemezler bence o parçalara.
Reklamlar
-
07 Nisan 2009, 12:45
Kanuni Caracal mı Keeway SL 150 mi ?
Merhaba.bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.>Bir motor almak düşüncesindeydim.Niyetim Keeway SL 150ydi fakat ona yakın bir fiyata bir Kanuni CARACAL denkgeldi.İkiside çok hoş ama bana sanki hem motor olarak hem yedek parça ve servis olarak Kanuni daha iyi ve avantajlıymış gibi geliy or.sizce hangisini niçin tercih etmeliyim?Bu motorları kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
07 Nisan 2009, 19:56
harbi ya anca 30 liralık bi cam.. motoruna iyi bakarsan iki motor da iyi. bence keeway al. kanuni caracal'ın topiğine sorarsan da kanuni al derler..
-
07 Nisan 2009, 20:50
facia.. jameka abiden ben almistim 5 ayakli debriyaj balatasini.. bi sorunum yok debriyajla ilgili.. ne ogrenmek istiyosan sorabilirsin..
fobus ben sl'i alalı 11 ay oldu.. 11bin kmde su an.. bakimlarini kontrollerini yaparsan bi sorun cikartmaz.. en azindan bana hic bir sorun cikartmadi.. ama tabiki cok ust duzey bi motor demek yalan olur.. ne kadar ekmek o kadar kofte..
ve arkadaslar.. pazar gunu askere gidiyorum.. hepinize kazasiz belasiz surusler diliyorum..
-
07 Nisan 2009, 21:40
arkadaşlar çok değşik bi projem var umarım sonu hyrlı olur sky go 250 ccnin motorunu keewaya adapte etmeye çalışıorum bakalım ne olucak
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
-
09 Nisan 2009, 01:30
Sinyal durmuyor =)
Selam arkadaşlar, güzel bi konu olmuş okumakla bitmiyor
Bu konuda açtığım gibi; http://www.motosiklet.net/forum/tekn...sorunlari.html 3.binde superlight 150 aldım..
Akü sorunu vardı doldurup hallettim ama sol sinyali çalıştırınca sürekli yanıyor basıyorum sönmüyor, sağ sinyali yaktığımda aynı şekilde sağ da kalıyor ne kadar bassam fayda etmiyor sinyal durmuyor..
Kontağı kapatıp açınca sinyal iptal oluyor ama tekrar sinyal düğmelerine bastığımda sinyali kapatamıyorum. Sorun flöşörde olabilir mi yoksa başka ne olabilir ?? (Sorun Flaşörde ise 2 yere sordum 25TL istiyorlar,Bostancı ve çevresinde nerede daha ucuza yaptırabilirim?)
.
-
09 Nisan 2009, 11:36
arasad adlı üyeden alıntı
Bu konuda açtığım gibi;
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...sorunlari.html 3.binde superlight 150 aldım..
Akü sorunu vardı doldurup hallettim ama sol sinyali çalıştırınca sürekli yanıyor basıyorum sönmüyor, sağ sinyali yaktığımda aynı şekilde sağ da kalıyor ne kadar bassam fayda etmiyor sinyal durmuyor..
Kontağı kapatıp açınca sinyal iptal oluyor ama tekrar sinyal düğmelerine bastığımda sinyali kapatamıyorum. Sorun flöşörde olabilir mi yoksa başka ne olabilir ?? (Sorun Flaşörde ise 2 yere sordum 25TL istiyorlar,Bostancı ve çevresinde nerede daha ucuza yaptırabilirim?)
.
sinyalin kendiliğinden sönme süresi 22 sn. 22 snden sonra da sönmüyorsa büyük ihtimalle flaşördedir. sanırım bu sinyal sorunu bizim motorların kronik sorunlarından birisi, benim de sol sinyalim hiç yanmıyor. iki kere flaşör değiştirdim, sol sinyal yanmaya başlıyor bi kaç kullanımdan sonra yine gidiyor yakın zamanda servise gitçem ben de...
-
09 Nisan 2009, 11:50
arasad adlı üyeden alıntı
Bu konuda açtığım gibi;
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...sorunlari.html 3.binde superlight 150 aldım..
.
eski modellerde sinyal ac kapali diil.. bastiktan sonra kendi sonuyo.. 22-25 sn civari bi surede.. ama 2007 sonrasinda degistirdiler bu sistemi..
-
09 Nisan 2009, 17:34
zebby adlı üyeden alıntı
sinyalin kendiliğinden sönme süresi 22 sn. 22 snden sonra da sönmüyorsa büyük ihtimalle flaşördedir. sanırım bu sinyal sorunu bizim motorların kronik sorunlarından birisi, benim de sol sinyalim hiç yanmıyor. iki kere flaşör değiştirdim, sol sinyal yanmaya başlıyor bi kaç kullanımdan sonra yine gidiyor
yakın zamanda servise gitçem ben de...
22 Saniye beklemedim, bekliyim bi sonuçları yazarım
Evet, 22sn sonra sönüyormuş. Saolun arkadaşlar, motorumda bütün sorunları kendim giderdim Maşallah,umarım sorun çıkarmaz
-
10 Nisan 2009, 02:32
54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE cıktı
bugun motoru abime teslim ettim.. ayrılamadım yanından.. yarım saat kaldım heralde basinda.. en ince detayina kadar anlattim abime.. ki kendiside motorcudur.. bmw650gs.. anladi ama halimden saolsun.. haftada bir yürütücek motoru.. eve geldigimde o kadar eksik hissettimki kendimi anlatamam..
-
10 Nisan 2009, 10:35
ersinpolat adlı üyeden alıntı
54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE cıktı
bugun motoru abime teslim ettim.. ayrılamadım yanından.. yarım saat kaldım heralde basinda.. en ince detayina kadar anlattim abime.. ki kendiside motorcudur.. bmw650gs.. anladi ama halimden saolsun.. haftada bir yürütücek motoru.. eve geldigimde o kadar eksik hissettimki kendimi anlatamam..
Güle güle git güle güle gel kardeş. Hayırlı teskereler sana. Motoruna gözümüz gibi bakarız
-
11 Nisan 2009, 12:25
arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevirim,şu debriyaj balatasını deiştircem ben, hangi markanınkini taktırcam fiyatı nedir??? bi bilgilendirirseniz??
yaw arkadaşlar biriniz bi yardımcı olun jameika34 hakan abiyede msj atılmıyo çaresiz kaldım
-
13 Nisan 2009, 11:12
superlightımı sattım. o artık hayatına Aksaray'da devam edecek.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
13 Nisan 2009, 15:10
zebby ben ist. dudullu muayene istasyonuna daha yeni götürdüm.egzosa bakmadılar sadece uzun kısa far,sinyal,stop,fren bunlara baktılar.adamların yanında gaza fazla basmazsan problem çıkmaz heralde ama senin gideceğin istasyonda egzosa bakarlar mı bilemem.kolay gelsin.
-
13 Nisan 2009, 15:17
sioux adlı üyeden alıntı
zebby ben ist. dudullu muayene istasyonuna daha yeni götürdüm.egzosa bakmadılar sadece uzun kısa far,sinyal,stop,fren bunlara baktılar.adamların yanında gaza fazla basmazsan problem çıkmaz heralde ama senin gideceğin istasyonda egzosa bakarlar mı bilemem.kolay gelsin.
sağol bilgi için, bursada ne dicekler bakalım, benim sol sinyalim de yanmıyor flaşör arızalı, servisin elinde yokmuş :( bursada nerdeyse bütün motorcuları dolaştım, adamlar sırf kıllık yapmak için 6 girişli flaşör yapmışlar sırf yedek parçayı tek elde tutmak için...
-
13 Nisan 2009, 15:24
zebby adlı üyeden alıntı
sağol bilgi için, bursada ne dicekler bakalım, benim sol sinyalim de yanmıyor flaşör arızalı, servisin elinde yokmuş :( bursada nerdeyse bütün motorcuları dolaştım, adamlar sırf kıllık yapmak için 6 girişli flaşör yapmışlar
sırf yedek parçayı tek elde tutmak için...
fuarda keeway standında adamların kartını almıştım elimizde bütün parçalar var demişti usta.kartı akşam bulup telefonunu iletirim kargoyla gönderirler belki.
zebby adlı üyeden alıntı
sağol bilgi için, bursada ne dicekler bakalım, benim sol sinyalim de yanmıyor flaşör arızalı, servisin elinde yokmuş :( bursada nerdeyse bütün motorcuları dolaştım, adamlar sırf kıllık yapmak için 6 girişli flaşör yapmışlar
sırf yedek parçayı tek elde tutmak için...
yanlış değilse telefonu buydu 0 212 431 01 31 istanbul motor serçe usta sosrarsın parça var mı diye.
-
13 Nisan 2009, 15:47
sioux adlı üyeden alıntı
fuarda keeway standında adamların kartını almıştım elimizde bütün parçalar var demişti usta.kartı akşam bulup telefonunu iletirim kargoyla gönderirler belki.
yanlış değilse telefonu buydu 0 212 431 01 31 istanbul motor serçe usta sosrarsın parça var mı diye.
ok sağol... bursa getirmezse bir hafta içinde ararım... bi de ben bi kere daha değiştirmiştim, parça bir hafta dayanmadı yine arıza verdi bu sorunu yaşayan tek insan benmiyim acaba :D
-
14 Nisan 2009, 19:05
arkadaşlar resm eklicem ama beceremedim cahillk işte bi yardımcı olurmusunz
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
-
15 Nisan 2009, 00:31
tarf ediyim arkadaşım. imageshack diye bi site var oraya gir. orda görürsün,gözata tılarsın resmini pc'nden bulup seçersin. sonra açılan sitede,aşağı tarafta link for forums diye bi kutucuk olcak en üsttekini kopyala,burda yazı yazdığın kutuya yapıştıtr tamamdır...
ben böyle tarif ediyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ama 1 haftadır bi yardım istedim ki bu da çoğunun bildiği bir şey,çıt çıkmadı kimseden.. syglr..
-
15 Nisan 2009, 11:14
chopperrider adlı üyeden alıntı
superlightımı sattım. o artık hayatına Aksaray'da devam edecek.
SLM ne kadara verdin üstad motoru kaç bindeydi ???
Ride Baby Ride !!!
:cat::bestmt:::140::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler