Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Bana kalsa cam da 50 tl etmez ama servis bu naapcağı belli olmaz Ama dediğin gibi 20 istemezler bence o parçalara.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MC-X RoadRacer

Kanuni Caracal mı Keeway SL 150 mi ?

Merhaba.bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.>Bir motor almak düşüncesindeydim.Niyetim Keeway SL 150ydi fakat ona yakın bir fiyata bir Kanuni CARACAL denkgeldi.İkiside çok hoş ama bana sanki hem motor olarak hem yedek parça ve servis olarak Kanuni daha iyi ve avantajlıymış gibi geliy or.sizce hangisini niçin tercih etmeliyim?Bu motorları kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Motosikleti
    keeway superlight 150
    harbi ya anca 30 liralık bi cam.. motoruna iyi bakarsan iki motor da iyi. bence keeway al. kanuni caracal'ın topiğine sorarsan da kanuni al derler..

Motosikleti
    keeway sl150 , hyosung gt250r
    facia.. jameka abiden ben almistim 5 ayakli debriyaj balatasini.. bi sorunum yok debriyajla ilgili.. ne ogrenmek istiyosan sorabilirsin..

fobus ben sl'i alalı 11 ay oldu.. 11bin kmde su an.. bakimlarini kontrollerini yaparsan bi sorun cikartmaz.. en azindan bana hic bir sorun cikartmadi.. ama tabiki cok ust duzey bi motor demek yalan olur.. ne kadar ekmek o kadar kofte..

ve arkadaslar.. pazar gunu askere gidiyorum.. hepinize kazasiz belasiz surusler diliyorum..

baDtoTheBone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 "rusty"
    arkadaşlar çok değşik bi projem var umarım sonu hyrlı olur sky go 250 ccnin motorunu keewaya adapte etmeye çalışıorum bakalım ne olucak
    iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.

Motosikleti
    Tgb 425 Atv

Sinyal durmuyor =)

Selam arkadaşlar, güzel bi konu olmuş okumakla bitmiyor
    Bu konuda açtığım gibi; http://www.motosiklet.net/forum/tekn...sorunlari.html 3.binde superlight 150 aldım..

Akü sorunu vardı doldurup hallettim ama sol sinyali çalıştırınca sürekli yanıyor basıyorum sönmüyor, sağ sinyali yaktığımda aynı şekilde sağ da kalıyor ne kadar bassam fayda etmiyor sinyal durmuyor..

Kontağı kapatıp açınca sinyal iptal oluyor ama tekrar sinyal düğmelerine bastığımda sinyali kapatamıyorum. Sorun flöşörde olabilir mi yoksa başka ne olabilir ?? (Sorun Flaşörde ise 2 yere sordum 25TL istiyorlar,Bostancı ve çevresinde nerede daha ucuza yaptırabilirim?)

.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı arasad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuda açtığım gibi; http://www.motosiklet.net/forum/tekn...sorunlari.html 3.binde superlight 150 aldım..

Akü sorunu vardı doldurup hallettim ama sol sinyali çalıştırınca sürekli yanıyor basıyorum sönmüyor, sağ sinyali yaktığımda aynı şekilde sağ da kalıyor ne kadar bassam fayda etmiyor sinyal durmuyor..

Kontağı kapatıp açınca sinyal iptal oluyor ama tekrar sinyal düğmelerine bastığımda sinyali kapatamıyorum. Sorun flöşörde olabilir mi yoksa başka ne olabilir ?? (Sorun Flaşörde ise 2 yere sordum 25TL istiyorlar,Bostancı ve çevresinde nerede daha ucuza yaptırabilirim?)

.
    sinyalin kendiliğinden sönme süresi 22 sn. 22 snden sonra da sönmüyorsa büyük ihtimalle flaşördedir. sanırım bu sinyal sorunu bizim motorların kronik sorunlarından birisi, benim de sol sinyalim hiç yanmıyor. iki kere flaşör değiştirdim, sol sinyal yanmaya başlıyor bi kaç kullanımdan sonra yine gidiyor yakın zamanda servise gitçem ben de...

Motosikleti
    Alıntı arasad adlı üyeden alıntı Mesajı göster

.
    eski modellerde sinyal ac kapali diil.. bastiktan sonra kendi sonuyo.. 22-25 sn civari bi surede.. ama 2007 sonrasinda degistirdiler bu sistemi..

Motosikleti
    Tgb 425 Atv
    Alıntı zebby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinyalin kendiliğinden sönme süresi 22 sn. 22 snden sonra da sönmüyorsa büyük ihtimalle flaşördedir. sanırım bu sinyal sorunu bizim motorların kronik sorunlarından birisi, benim de sol sinyalim hiç yanmıyor. iki kere flaşör değiştirdim, sol sinyal yanmaya başlıyor bi kaç kullanımdan sonra yine gidiyor yakın zamanda servise gitçem ben de...
    22 Saniye beklemedim, bekliyim bi sonuçları yazarım

Evet, 22sn sonra sönüyormuş. Saolun arkadaşlar, motorumda bütün sorunları kendim giderdim Maşallah,umarım sorun çıkarmaz

Motosikleti
    54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE cıktı

bugun motoru abime teslim ettim.. ayrılamadım yanından.. yarım saat kaldım heralde basinda.. en ince detayina kadar anlattim abime.. ki kendiside motorcudur.. bmw650gs.. anladi ama halimden saolsun.. haftada bir yürütücek motoru.. eve geldigimde o kadar eksik hissettimki kendimi anlatamam..

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı ersinpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE cıktı

bugun motoru abime teslim ettim.. ayrılamadım yanından.. yarım saat kaldım heralde basinda.. en ince detayina kadar anlattim abime.. ki kendiside motorcudur.. bmw650gs.. anladi ama halimden saolsun.. haftada bir yürütücek motoru.. eve geldigimde o kadar eksik hissettimki kendimi anlatamam..
    Güle güle git güle güle gel kardeş. Hayırlı teskereler sana. Motoruna gözümüz gibi bakarız

Motosikleti
    keeway superlight 150
    arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevirim,şu debriyaj balatasını deiştircem ben, hangi markanınkini taktırcam fiyatı nedir??? bi bilgilendirirseniz??

yaw arkadaşlar biriniz bi yardımcı olun jameika34 hakan abiyede msj atılmıyo çaresiz kaldım

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    superlightımı sattım. o artık hayatına Aksaray'da devam edecek.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    sl 150 siyah
    zebby ben ist. dudullu muayene istasyonuna daha yeni götürdüm.egzosa bakmadılar sadece uzun kısa far,sinyal,stop,fren bunlara baktılar.adamların yanında gaza fazla basmazsan problem çıkmaz heralde ama senin gideceğin istasyonda egzosa bakarlar mı bilemem.kolay gelsin.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı sioux adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zebby ben ist. dudullu muayene istasyonuna daha yeni götürdüm.egzosa bakmadılar sadece uzun kısa far,sinyal,stop,fren bunlara baktılar.adamların yanında gaza fazla basmazsan problem çıkmaz heralde ama senin gideceğin istasyonda egzosa bakarlar mı bilemem.kolay gelsin.
    sağol bilgi için, bursada ne dicekler bakalım, benim sol sinyalim de yanmıyor flaşör arızalı, servisin elinde yokmuş :( bursada nerdeyse bütün motorcuları dolaştım, adamlar sırf kıllık yapmak için 6 girişli flaşör yapmışlar sırf yedek parçayı tek elde tutmak için...

Motosikleti
    sl 150 siyah
    sağol bilgi için, bursada ne dicekler bakalım, benim sol sinyalim de yanmıyor flaşör arızalı, servisin elinde yokmuş :( bursada nerdeyse bütün motorcuları dolaştım, adamlar sırf kıllık yapmak için 6 girişli flaşör yapmışlar sırf yedek parçayı tek elde tutmak için...
    fuarda keeway standında adamların kartını almıştım elimizde bütün parçalar var demişti usta.kartı akşam bulup telefonunu iletirim kargoyla gönderirler belki.

yanlış değilse telefonu buydu 0 212 431 01 31 istanbul motor serçe usta sosrarsın parça var mı diye.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı sioux adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda keeway standında adamların kartını almıştım elimizde bütün parçalar var demişti usta.kartı akşam bulup telefonunu iletirim kargoyla gönderirler belki.

yanlış değilse telefonu buydu 0 212 431 01 31 istanbul motor serçe usta sosrarsın parça var mı diye.
    ok sağol... bursa getirmezse bir hafta içinde ararım... bi de ben bi kere daha değiştirmiştim, parça bir hafta dayanmadı yine arıza verdi bu sorunu yaşayan tek insan benmiyim acaba :D

baDtoTheBone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 "rusty"
    arkadaşlar resm eklicem ama beceremedim cahillk işte bi yardımcı olurmusunz
    iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.

Motosikleti
    keeway superlight 150
    tarf ediyim arkadaşım. imageshack diye bi site var oraya gir. orda görürsün,gözata tılarsın resmini pc'nden bulup seçersin. sonra açılan sitede,aşağı tarafta link for forums diye bi kutucuk olcak en üsttekini kopyala,burda yazı yazdığın kutuya yapıştıtr tamamdır...

ben böyle tarif ediyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ama 1 haftadır bi yardım istedim ki bu da çoğunun bildiği bir şey,çıt çıkmadı kimseden.. syglr..

Motosikleti
    Az kaldı çook az ama geliyorum
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    superlightımı sattım. o artık hayatına Aksaray'da devam edecek.

SLM ne kadara verdin üstad motoru kaç bindeydi ???
    Ride Baby Ride !!!
    :cat::bestmt:::140::

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler