arkadaşlar ben direksiyonu uzatıyorum kablolar yetmiyornasıl uzatırız bi bilginz warmı
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
arkadaşlar 2. el Super Light 150 arıyorum yardımcı olurmusunuz
Hocam diğer forumda da uyardı arkadaşlar bi kendini tanıt kimsin nesin?Tamam anladık SL arıyosun...
heyecandan olsa gerek arkadaşımm
Doğrudur üstad bulursun umarım istediğin gibi bi motor SL üzmez ;)
sevgili kardeşelrim bu kablo sorununu hala halletmiş diilim elektrik ve debriyaj neysede ön freni nasıl halledicem bilen varmı
http://www.sahibinden.com/motorsikle...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/super_maki...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/1100km_bil...XQQdisplayitem
3 ilan da aynı motora ait senin gördüğün kazalı motor bu mu?
Derim ki hiç bulaşma verim alamazsın çook uğraşırsın çook para harcarsın...Ben yaptırdım verdiğim parayı ben bilrim
zinki kardeş direksiyonu yaptım kendim iş sadece kablolarda onlar fazla bi para tutmaz diorum ama gene de girdik işin içine
Hocam ben motoru bıraktım elemana yapsın die sonra geldiğimde bütün sele depo gidon elektrik tesisatı darmadağındı.Adam bütün tesisatı sökmek zorunda kalmıştı sonra kabloları uzattı işte bunlar sana belki bişeyler anlatır
hayrola noldu bu foruma herkez sıkılp sattımı keewayları
harbiden ses seda yok ne zamandır ya bişey sorcam arkadaşlar,bu ön cam hıza etki yapar mı? yani rüzgarı kırdığı için bize çarpıp yavaşlatan rüzgar yukarı doğru kırıldığı için etki yapar mı ki?? birde fiyatları ne kadar bilen varmı acaba?
Ben geçen ay camı servise sormuştum 50 tl dedi bağlantı ayakları hariç. Hıza da etkisi (pek fazla olmasa da) olur gibi. Ama en önemli faydası göğsümüze gelen rüzgarı kesmesi bence.
üstadlarım uzun zaman sonra merhaba ... sl sini muayeneye götüren oldu mu hiç? benim egsoz açık ona problem çıkarcaklar herhalde. serviste orjinal egsoz fiyatını bilen var mı? ya da başka çözüm önerisi? havalar düzeldi ama ben hala binemiyorum :(
Arkadaşlar uzun zamandır motor almak istiyordum çok uygun bir fiyata super light buldum 2006 model 10000 km de almayı düşünüyorum ama motor hakkında pek bilgim yok kimi macar diyo kimi çinden ithal eden macarlar bize satıyomuş falan filan bana bir yardımcı olun lütfen motoru kullananlar tavsiye edermisiniz?forumlara baktım 90 dan sonra titreme yapıyor deniyor yakıtı iyimiş galiba
zaten 90-90 gitmen en ideali bu motorla arkadaşım,bence kaliteli bi motor,uygun fiyata bulduysan al derim. çin mi macar mı sorusuna tam olarak yanıtı bende bilmiyorum ama macar olması büyük ihtimal,yanlız kaliteli bi motor çin çan çun denilen makinelerden deildir bilgin olsun..
arkadaşlar hani bizim motorların kronik debriyaj balatası sorunu var ya, 5 bacaklısı takılıyomuş da düzeliyomuş hani, onu bana bi anlatabilirmisiniz? yani neresi değişiyo balatanın,birde bana çıkaracağı fiyat ne olur ortalama?? ( bugün yokuş yukarı durdum motorla,dik bir yerdi,kalkarken sanki zincir kopacakmş gibi oldu çok sinirim bozuldu acilen düzeltmem gerek)
bağlantı ayakları dediğin şu direksiyona doğru inen 2 tane demir değilmi arkadaşım? onlar var bende takılı ama cam yok,birde camı takarken hani vidalanacak ya cam,camın dış tarafında camı o ayaklara tutan 2 tane nikelajlı bir şey var hani,(cam tutacağı diyiyim) onlarda dahil mi fiyatın içine?
Hayır o ayaklar da dahil değil. Benim sorduğum sadece camın fiyatı. Sen üzerine camla ayakları tutturan parçaları da alacaksın o zaman. Bende bütün parçalar olduğundan sadece camın fiyatını sormuştum.
tutup bi 20 lira da ona istemezler demi nedd?? biliyomusun fiyatlarını?? birde şu balata fiyatını bilen varmı??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)