geçmiş olsun olur bol şeyler
geçmiş olsun olur bol şeyler
Artık bende satmak istiyorum kara kulem SL'imi
http://www.sahibinden.com/custom_chopper_radikal_keewayWQQaXQQ10139668WQQpXQ Qdisplayitem&keyword=custom%20chopper
selam sevgili arkadaşlar ben tecrübenize güvenerek bir şey sorucaktım.
bu plakayı arka tekerleğin yanına nasıl alırım bir bilgisi olan var mı?
custom chopper hesabı yanibounce:
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
arkadaşım bunun için çantaları sökmen lazım takmaman lazım,polisler sorun çıkarır gibime geliyo ama illede yapacam diyosan plakayı yan taraftaki demirlerin hemen alt tarafında kalan kaportaya perçinletiver köşelerinden
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin darısı benim başıma . ss ile sl arasında kaldım hangisi daha şık duruyor motor hariç hangisi daha dikkat çekici birde ss lerin üretimi durdumu katologlarda yok sanırım göremedim .
tabikide sl daha karizma duruyo kardeş
sl daha guzel duruyo ama 150 cc motor biraz zayıf kalıyor buda bir gerçek..
herkese yeniden slmlar arkadaslar inşallah iyisinizdir hepiniz uzun zamandır yogunluktan dolayı siteye falan bakamadım
arkadaslar ani bir kararla yeni bir motor aldım ve ilk motorum olan kewaay imi satmaya karar verdim, yakınd sahibindene de ilan koyacagım, ilgilenen arkadaslar olursa yaklasık 20 bin km de, tüm bakımları yapılmıs, şimdiye kadar beni hiç yolda bırakmayan, herseyine garanti verdigim, debriyaj balatası ve yatagı daha 40 km önce yenilenmiş motorumu satıyorum, fiyatı talip olan arkadasla aramızda halledebilecegimize inanıyorum. herkese selamlar belasız kazasız sürüşler dilerim
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
arkadasım yukardada yazdıgım gibi biçtigim direk bir fiyat yok ciddi alıcı olan bir arkadasla önce telefonda sonra yüz yüze konusarak halledebilecegimize inanıyorum. motorumu sevdigim için sahibinden e ilan bile bırakmadım satmasamda durur kenarda ara sıra onunda tozunu alırım ama bide öğrenciligin reel olgularından dolayı satmak fikrimde var o sebepten yabancıya gidecegine siteden birine gitsin die bekliorm. fiyat konusunda fahiş bir miktar istemem merak etmeyin. motoru merak eden olursada genel toplantılara gelen arkadaslar falan bilir motoru bn zaten kefilim motoruma
herkese saygılar
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
facia42 sahibinden de siyah bi sl gordum konyadan.. farı seninki gibiydi ve sitenin sticker ı vardı.. satiyomusun motoru?
ya bende bi sorum olsn arkadaşlar size benim rus artık eskidi modifiye yapmaktan wazgectim 900 liraya bi keeway aldım 44.000 kmde ama her zaman bakımı yapılmış sizce alınırmı
http://www.motomax.com.tr/doc/SUPERLIGHTMOTOMAX.pdf
alın size kullanıcı el kitabı türkce ben baştan bi okuyim D:
Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!
Selam arkadaşlar. Ben motorun her yağ değişiminde zincirini de yağlattırıyorum. Şu anda motor 14 bin civarında. Sorum şu bu motorlarda zincir değişiminin bellirli bi km si var mı? Eğer değiştirmek gerekirse kaçlık zincir almak lazım?
arkadaşlar ben bu motora saygı muhabbetine ayar oluyorum bu ne ya motorada binilmez bu memlekette
iki tekerlekli bir şeytana sattım ruhumu.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)