Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Kasım 2008, 00:07
facia42 adlı üyeden alıntı
arkadaşım motoru cikleyi en yukarı kaldırarak çalıştır,5-10 sn biraz gaz vererek 3bin devirde falan tut motoru,sonra cikleyi bi kademe aşağı indir,yine motoru aynı devirde 10-15 sn tut,sonra en aşağı nidir elini gazdan yavaşça çek rolantide çalışsın dursun motor 2-3 dk,sabahları ilk çalışmada ole yap kardeşim kendine gelmeden motor kalkma.. saygılar
ha birde kardeş motosikletini iyi bi sıkıştır belki pislik vardır karbiratörde,pisliği atması için iyi olur belki pislik vardır diye geldi aklıma tekrar eyw
Biraz zaman qectı ama .. Açıklaman için tesekkur ederim.Dediqin qibi asaqı yukarı yapıorum ztn ama, Daha önce Orta kademede calıstırmadım Jıkleyi. Bundan sonra öyle yaparım.
Karbrotore benzın qıtmıyor dıye benzın hortumunu çıkardım baktım qelmıyor benzın , Deponun kapaqını actım benzın akmaya basladı sonra çalıştı. Yani böyle bi sorunu nerdeyse herqün yapıyor Bende boyle yapıyorum. Bı sorun war qaliba..
Reklamlar
-
09 Kasım 2008, 01:44
Arkadaşlar orjinal çanta aramaktansa benim aklıma Ki benim çantalar da eski, bunun yerine çantaları dericide tamir ettirip boyatmak geldi. En kısa zamanda denicem inş. olumlu olur sonucu. Ayrıca ben motoruma sinsyal lambası takmak istiyorum motokar dan baktım bir çift 15 ytl diyordu ama ben farın yanlarına takmak istediğim için olup olmıcağından emin değilim. Çünkü farınyanlarında nereye takılıcağını bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır.
nedd adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar orjinal çanta aramaktansa benim aklıma Ki benim çantalar da eski, bunun yerine çantaları dericide tamir ettirip boyatmak geldi. En kısa zamanda denicem inş. olumlu olur sonucu. Ayrıca ben motoruma sinsyal lambası takmak istiyorum motokar dan baktım bir çift 15 ytl diyordu ama ben farın yanlarına takmak istediğim için olup olmıcağından emin değilim. Çünkü farınyanlarında nereye takılıcağını bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır.
Sis lambası demek istedim
-
12 Kasım 2008, 18:35
arkadaşlar gaza basınca egsozdan şıngır şıngır sesler geliyo ya içi dağılmış olabilir mi? orjinal egsozlar ne kadar fiyatlarda?
arkadaşım ben konyadayım,bugün taktırdım 52 lira baya güzel oldu,yan kapakları da yarın taktırcam inş o zaman resmini çekip bi atıyım siteye bir de 32 liraya kanuninin sisibarını aldım az eyme yamultma işlemleriyle keewayıma taktım cillob-il vahşet oldu
-
12 Kasım 2008, 20:09
facia42 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gaza basınca egsozdan şıngır şıngır sesler geliyo ya içi dağılmış olabilir mi? orjinal egsozlar ne kadar fiyatlarda?
arkadaşım ben konyadayım,bugün taktırdım 52 lira baya güzel oldu,yan kapakları da yarın taktırcam inş o zaman resmini çekip bi atıyım siteye
bir de 32 liraya kanuninin sisibarını aldım az eyme yamultma işlemleriyle keewayıma taktım cillob-il vahşet oldu
foto isteruk gardasım fotooo
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
12 Kasım 2008, 20:30
arkadaşlar merhaba bende bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum. ama fiyatını tam olarak bulamadım biri ben 2.590 a aldım dio keewayın sayfasında 3.660 yazıyo. sıfır fiyatını bilen varmı. bide km de 70 ykr yaktığını öğrendim doğrumudur?
teşekkürlerr..
-
12 Kasım 2008, 20:43
yavuz selçuk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba bende bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum. ama fiyatını tam olarak bulamadım biri ben 2.590 a aldım dio keewayın sayfasında 3.660 yazıyo. sıfır fiyatını bilen varmı. bide km de 70 ykr yaktığını öğrendim doğrumudur?
teşekkürlerr..
sıfırını bnce alma o paraya daha güzel ikinci el motorlar alabilirsin, ayrıca 70 ykr yedi yüz bin yapıo tırlar o kadar yakmıo gardasım yav 7 kurus demek istemişsin biraz daha fazla yakıo gardasım 10 kurus civarında yakıo
adasım ayrıca özelin yazdım msn i
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
13 Kasım 2008, 19:25
70 kurus ne demek abicim bir yanlis yazilma oldu herhalde
-
13 Kasım 2008, 19:26
arkadaşım 10 kuruş yakıyo,yani eski parayla 100bin,bayisine göre deişen fiyatları var,elinde 2006 model sıfır kilometre motoru olan bayii daha ucuza veriyo tabiki,hangisi uygun diyosan araştırıp alacaksın.
arkadaşım hala gelmemiş yan kapaklar,geldiğinde taktırıyım ole atıyım resimleri eksik olmasın bole çıplak görünüyo motor
-
13 Kasım 2008, 19:29
Arkadaslarin dedigi gibi 10 kurus dogru bir rakam.
70 kurus demek 100 km de 21 lt yakiyor demek, bir ferrari bile o kadar yakiyormudur bilmiyorum.
-
15 Kasım 2008, 17:05
-
15 Kasım 2008, 17:28
Güzel olmuş. Aksesuarlar değişik bir hava katmış modele.
En güzel günlerinde kullanmanı dilerim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
15 Kasım 2008, 19:59
Güzel olmuş gönül rahatlığınla binecek isen o farı yukarı kaldır veya orjinalini tak aşağı vuruyo iyice ışık
-
15 Kasım 2008, 22:00
eyw kardeşler,orjinal farı bulamadım ya,yuvasına uygun olan tek far da buydu,kısa ışıkları ewet yere vuruyo çoğunlukla ama uzunlar baya bi aydınlatıyo hem göz almıyo hem yayvan aydınlatıyo,olduğu kadar işte
-
16 Kasım 2008, 18:49
çok yakışmış çantalarfacia42 arkadaşım.. bende bu aralar sirkeci taraflarından yeni takım çanta alıcam.. daha geniş daha kaba bişeyler bakıcam.. eski çantları iyicene gitti artık.. birde bişey sorcam arkadaşlar fara ampul takıcamda.. istediğim düzeyde aydınlatma alamıyorum.. tavsiye edebileceğiniz, kullanıp memnun kaldığınız ampul-ler varmı acaba..???
-
17 Kasım 2008, 01:18
Daha motoru Alalı 1 bucuk 2 hafta oldu ilk kazamı yaptım :( Karsımdan qelen murat124 un dıreksıyonu kitlenmiş , kucuk kucuk bı saq bır sol yapıo .. bende 3. vitesle qıdıyorum Kısabıldıqım kadar kıstım firenleri sıktım ikisinide ama sonra ön kaputa boommm :( yerde buldum kendımı ..Kask yok bıse yok .. Motorun ön taraf olduqu qibi daqildı.. Hasarı karsı taraf cekcek bakalım noolcak :(
-
17 Kasım 2008, 02:08
Gecmis olsun arkadasim. Neyse sana birsey olmamis ya gerisi onemli degil bosver, motor hallolur...
-
17 Kasım 2008, 02:11
@facia42 benmi yanlış okudum yoksa o güselim sissy barı 30 ytl yemi mal ettin
@Extream sanada çok geçmiş olsun kardeşim sende bi hasar olmaması sevindirici
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
17 Kasım 2008, 03:12
Saqolun.. pek bıse yok bende de makınaya ıcım acıdı baya :( Sefasını suremeden cefasına basladık :(
-
17 Kasım 2008, 09:41
arkadaşım nazarı çıkmış motorunun bende motoru aldığımın ertesi günü ehliyetsizlikten ceza yedim 600ytl,olacağı varmış kardeşim
evet rola 32 ytl aldım daha dorusu güzel ama demi,bayiiye sordum 75 lira dedi bende aradım taradım buldum uydurdum
-
17 Kasım 2008, 10:48
Geçmiş olsun kardeş. İnşallah son kazan olsun bu. Motor da istediğin gibi olur inş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler