Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Keeway Superlight
    Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri ve werdıqınız Hızmetı qoruyorum. Yanı sız benı tanıomıyosunuz Fakat ben Tanıyorum

Buna dayanarak artık dedım uye olmanın waktı qelmiş :D

Neyse 4-5 qun once Superlight aldım. Motorum sorunlu qibi. Zor çalışıyor Karbrotere benzın qıtmıyor qibi ws.. Serwisine qötürdüm motor soqukken yapar dedıler bende Olabılır dıe dusundum ama olcak qıbı deıl . Gaz kesıyor bazen yolda qıderken sonra durursa bıda kalkamıosun yolun ortasından . Sız Keeway Kulanan arkadaslarım we bılqı sahıbı Olan bu sıte Catısı altında bulunan quzel camiaya Sormak ıstedım.Sorun ne olabılır ? Veya bunların olmaması ıcın yapılması qereken bısey warmıdır ? Emınım yardımcı olursunuz ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı Extream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri ve werdıqınız Hızmetı qoruyorum. Yanı sız benı tanıomıyosunuz Fakat ben Tanıyorum

Neyse 4-5 qun once Superlight aldım. Motorum sorunlu qibi. Zor çalışıyor Karbrotere benzın qıtmıyor qibi ws.. Serwisine qötürdüm motor soqukken yapar dedıler bende Olabılır dıe dusundum ama olcak qıbı deıl . Gaz kesıyor bazen yolda qıderken sonra durursa bıda kalkamıosun yolun ortasından . Sız Keeway Kulanan arkadaslarım we bılqı sahıbı Olan bu sıte Catısı altında bulunan quzel camiaya Sormak ıstedım.Sorun ne olabılır ? Veya bunların olmaması ıcın yapılması qereken bısey warmıdır ? Emınım yardımcı olursunuz ..
    servisin dediği gibi motor soğukken bende de yapıyor, ama öle anlarda gazı yavaş yavaş yediriyorum.

Motosikleti
    Keeway Superlight
    SOrun aslında Deqısık bıse . Marsa basıorum qazı almıyor . Isınması ıcınde motorun calısması lazım , ee benzın yemıyor dıyede Motor calısmıyor yanı celısKılı Bı Durum ..

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    @Extream; yazın her ne kadar Türkçe'ye pek benzemese da anladığım kadarıyla;
    SOrun aslında Deqısık bıse . Marsa basıorum qazı almıyor . Isınması ıcınde motorun calısması lazım , ee benzın yemıyor dıyede Motor calısmıyor yanı celısKılı Bı Durum ..
    Bu durumda jigle diye bir şey var kullanışlı olacak; ama ilk mesajda bahsettiğin giderken duruyor ve bir daha çalışmıyor konusu kesinlikle normal bir şey değil. Buna çözüm bulmak yerine sadece soğukken olur diyen bir servisin varsa da bir daha uğramayıp adam gibi bir servis araştırman iyi olacaktır.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    Keeway Superlight
    Jıqle Olayı ıcınde ztn oyle oluyor. Anlayamadımkı daha 4-5 qunluk makına yapmaması lazım deılmı ? weya neden yapıyor bılsem onlemını alıcam ıste..

İzmir deyim.Gittiqim serwis harici başka nerde servisi war tamda bılmıyorum açıkcası..

Motosikleti
    keeway150 sl
    bu motor güzel motor yaa ben den alamk istiyo bayanın biri ama kıyamıyorum motoruma

arkadaşım bu motorun garantisi bittiyse sen servis arama derim morordan anlayan iyi bir usta bul kendine o faydalı olacaktır
    [COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]

Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı Extream adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaşım motoru cikleyi en yukarı kaldırarak çalıştır,5-10 sn biraz gaz vererek 3bin devirde falan tut motoru,sonra cikleyi bi kademe aşağı indir,yine motoru aynı devirde 10-15 sn tut,sonra en aşağı nidir elini gazdan yavaşça çek rolantide çalışsın dursun motor 2-3 dk,sabahları ilk çalışmada ole yap kardeşim kendine gelmeden motor kalkma.. saygılar

ha birde kardeş motosikletini iyi bi sıkıştır belki pislik vardır karbiratörde,pisliği atması için iyi olur belki pislik vardır diye geldi aklıma tekrar eyw

selam arkadaşlar ben uzun süredir splght 150 kullanıcısıyım.Motor şu anda 23-24 bin km aralığında. En fazla 105 km civarını gördüm. Ama bence 90 dan sonra güven vermiyor. Vibrasyon motoru çok hırpalıyor.Bu sebeple kronik arızalar oluşuyor.Bunun için periyodik olarak motora bakım yapmak çözüm oluyor. Ben servise gitmek yerine kendim çözmeye çalışıyorum.
    Kronik olarak yaşadığım sorun vites kutusunda. 2-N-1 aralığı sorunlu.2.viteste olduğu halde N göstergesi yanıyor. Bir çok kez yapılmasına rağmen sorun çözülmüyor.Bobin yanmış dediler yeniden sardırdık falan, ama şu aralar yine aynı.
    Bütün bunlara rağmen motorumu çok seviyorum. Zamanla onu modifiye etmeyi düşünüyorum asla satmam.
    Bence motora başlamak ve motorsikleti kavramak için güzel bir model.Ruhu var.kullanan her insanda bir iz bıraktığına eminim.

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    Alıntı kemalcolak34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benım motorum 2007 model ve duz yolda cok rahat bi şekilde 110 km hıza ulastım red line soktugumda son hızım 125 km di.

yavuzhan abi bi görüşemedik senınlede nerelerdesın sen????gelde caddebostana bi ahil yolunda yuruyelım
    kemal kardesim valla öle oldu malesef bu ay sonunda bi sınavım var onu bi verirsem motorun üstünden inen adam deil görüşecez inşallah kardesim bnde merak ettim valla seni toplaşmalarda bahsin gecio baya

Alıntı nf500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nahzuvay kaç para istiyon motora nedir 2.elin piyasası bende satmayı düşünüomda
    bnm motor 2005 model 1600 lira falan istiodum ama bi lokantacı park ettigim yerde carpmıs arkadan suan biraz masrafı var hallettikten sonra satacam inşallah, ama satmakta ki tek nedenim motoru büyütmek yoksa superlight kullanım için cok muhteme bi motor
    ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    bu aşırı motorda titreşimi kesebilen varmı . arkadasımda var da onun için diyorum
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu aşırı motorda titreşimi kesebilen varmı . arkadasımda var da onun için diyorum
    devrinde kullanırsan titreşimi azaltırsın ama 150 cc lik iri kasalı tek silindir bi motorda titreşimin kesilmesi olacagını sanmıyorum, kawa vulcanla kıyaslanınca falan böle sorular cok soruluo

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı zebby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eskiyen parça demişken geçen gün km teli aldım 25 ytl :( bursada ki servis mi pahalı satıyor yoksa her yerde mi böle? fikri olan var mı?
    dostum bende 2 ay kadar aradım km telini sonra çin işi kıytırık telleri denemeye başladım mecburen bulamadım çünkü.. çift uçlu bi tel uydu.. fiyatıda 15ytl verdim.. bu gün mesela motor 4000devirden fazla görmüyordu.. gittim ustaya buradaki bujiyi değiştirdi onada 20 ytl gitti.. aslında daha yeni olduğum için pek girişemiyorum motora.. giriştiğimde de sonuç pek çıkmıyor.. ama böle parça değiştire değişre, ustayıda göre göre öğreniyorum.. bundan sonra buji ve km telini kendim alıp değiştiririm.. sende böyle yap napcan..

Motosikleti
    keeway superlight 150
    arkadaşlar bu motorun parçaları niye çok pahalı ya:((( arkaya sisybar sordum 75 lira dedi bayi,yan kapaklar da lazım onlar da bi ton paradır ya peff:(

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Motorun orijinal sisybarı yok; bayinin söylediği fiyat da yedek parçaların pahalılığına bir kanıt olamaz dolayısıyla... (Aslında çok da kötü bir fiyat değil 75YTL, hangi bayi bunu veren?)

Ama yedek parçaları ucuz mu? Bunun cevabı da hayır.
    Yan kapaklar meselesine gelirsek ise; parlak ve gövde rengi iki parça birlikte 25-30 YTL gibi bir fiyata alınabiliyordu sanırım.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı smyael adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bende 2 ay kadar aradım km telini sonra çin işi kıytırık telleri denemeye başladım mecburen bulamadım çünkü.. çift uçlu bi tel uydu.. fiyatıda 15ytl verdim.. bu gün mesela motor 4000devirden fazla görmüyordu.. gittim ustaya buradaki bujiyi değiştirdi onada 20 ytl gitti.. aslında daha yeni olduğum için pek girişemiyorum motora.. giriştiğimde de sonuç pek çıkmıyor.. ama böle parça değiştire değişre, ustayıda göre göre öğreniyorum.. bundan sonra buji ve km telini kendim alıp değiştiririm.. sende böyle yap napcan..
    senin dediğin 15 ytl'lik tellerden ben de taktırdım ama 1 ay zor dayandı gerçi servisten aldığım tel ne malı ona da bakmadım açıkçası. dediğin gibi ufak tefek işleri ben de kendim yapıyorum. alıyorum ihtiyacım olan malzememi, iniyorum bahçeye... çok güzel zaman geçiyor. gerçi biraz eller yağlanıyor ama o da cefası

Motosikleti
    keeway superlight 150
    arkadaşlar yan çantalar ne kadar ortalama kalitesine göre deişir tabi ama ortalama ne fiyatlarda? yan çanta tutan demirlerde yok benim onların fiyatıda ne aralarda?

Motosikleti
    keeway sl150 , hyosung gt250r
    herkese selamlar..

egzozu tamamen bosalttırmak ile deldirmek arasinda ne fark var? ses farklı olurmu yada bosalttırmak motorda herhangi bir ayara olumsuz etki edermi? yakıt tuketiminde cok bi fark olurmu?

Motosikleti
    Alıntı facia42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yan çantalar ne kadar ortalama kalitesine göre deişir tabi ama ortalama ne fiyatlarda? yan çanta tutan demirlerde yok benim onların fiyatıda ne aralarda?
    çantaların orjinalinden bulman nerdeyse imkansız bnde cok baktım ama bulamadım, cok benzer bi canta takımları sirkecide 65 ten baslıyo 210 liraya kadar gidio, ucuza güzel bişey bulan olursa buraya yazsın bnde yenileyecem cantaları...

Alıntı ersinpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar..

egzozu tamamen bosalttırmak ile deldirmek arasinda ne fark var? ses farklı olurmu yada bosalttırmak motorda herhangi bir ayara olumsuz etki edermi? yakıt tuketiminde cok bi fark olurmu?
    ikisi arasında cok ama coook fark oluo bn deldirdim ama düşük devirde hiç bir farkı yok, yani gereksiz bi işlem!!! ancak bosalttıranların motorlarını gördüm ses bnm cok cok hosuma gitti... performans ve yakıt olarak fazla biişey farketmiyo die biliyorum....

Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı ersinpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar..

arkadaş yok sakın içini falan boşalttırma polislerden kurtulamazsın cezasını ben çektim 600ytl:(

Alıntı nahzuvay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çantaların orjinalinden bulman nerdeyse imkansız bnde cok baktım ama bulamadım, cok benzer bi canta takımları sirkecide 65 ten baslıyo 210 liraya kadar gidio, ucuza güzel bişey bulan olursa buraya yazsın bnde yenileyecem cantaları...

ikisi arasında cok ama coook fark oluo bn deldirdim ama düşük devirde hiç bir farkı yok, yani gereksiz bi işlem!!! ancak bosalttıranların motorlarını gördüm ses bnm cok cok hosuma gitti... performans ve yakıt olarak fazla biişey farketmiyo die biliyorum....

arkadaşım buldum 50liraya çift sağ sol çantalar,baya hoşuma gitti alcam pazartesi,içi plastikle kaplanmış deri çanta,çanta büklüm büklüm durmuyo yani baya güzeldi

Alıntı nahzuvay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaşım buldum 50liraya çift sağ sol çantalar,baya hoşuma gitti alcam pazartesi,içi plastikle kaplanmış deri çanta,çanta büklüm büklüm durmuyo yani baya güzeldi

Motosikleti
    Alıntı facia42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş yok sakın içini falan boşalttırma polislerden kurtulamazsın cezasını ben çektim 600ytl:(

nerdeeeeee?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler