dünyalı üstad eline sağlık çok güzel olmuş
dünyalı üstad eline sağlık çok güzel olmuş
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
arkadaşlar bişey sorucam.. ist-tuzlaya yakın bi yerlerde bizim motorların yedek parçalarını bulabileceğim bir yer biliyormusunuz.. en yakın servis kartalda.. tuzla ve çevresinde penfik filen olabilir, bildiğiniz bir servis yada yedek parça satan bir yer biliyorsanız ve paylaşırsanız çok sevinirim..
hepsi cok güzel bi gun benımde olur mu acaba
@javagirl : inşallah gönlündeki demir at a kavuşursun ama öncelikle ehliyetini,eğitimini ve korumalarını tamanlamanı dilerim
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Motor super olmus arkadasim, eline saglik.
ARkadaslar bu super light larin titresimini nasil giderebilriz herhangi bir fikri olan varmi.. sayglar...
nasıl bakalım vibrasyon icin düzgün bir takoz bulamadım fakat ufk bir deneme yaptım motor bağlantılarını hepsini lastkle yaptım vibrasyon azlıyor fkat tam bir bağlantı sağlıyamadım ugun parcları bulunca detaylı acıklicm bide biraz araştırma yaptık vibrasyon krntn krkı bir elden gecirmeyi düşünüyorum fakat motora halen anahtar değmediğinden şu an acmayı düşünmüyorum beklemedeyim şimdilik.
selam arkadaşlar benim motorun muayene günü geldi çattı. daha önce muayene yaptırmış olan birisi bana bilgi verebilir mi? muayenenin yanında egsoz emisyonuda istiyorlar mı? ve muayene sırasında nelerini kontrol ediyorlar?
Şu başlıklarda bilgi var. >>> http://www.motosiklet.net/forum/tags/muayene/
Çok hoş olmuş ellerine sağlık. ön çamurluk biraz daha ince olabilirmiş sanki
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
[QUOTE=Gültekin;1288944]Şu başlıklarda bilgi var. >>> http://www.motosiklet.net/forum/tags/muayene/
teşekkürler... işimi gördü baya
Arkadaşlar selam ben aranıza yeni katıldım tabiki hem aranıza hemde motorsiklet dünyasına. İzmirde otoruyorum keeway 150 super light motorumu ferhal arkadaşım ile birlikte aldım bazı sorular yaşıyoruz bu konularda yardımcı olurmusunuz. İlk çalıştırma jiklesiz olmuyor jikleyi kapatınca stop ediyor. sürekli 1. konumda gitmek zorunda kalıyorum. Birde vites durunca boşa geçmiyor.
gerçektende güzel olmuş emeğinize sağlık...
arkadaşlar bizim motorlarda rölantiye devir ayar vidası nerede kalıyor bilen varmı?? ben de de aynı problem var.. devir ayarı düşük sanırım..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)