Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway sl150 , hyosung gt250r
    Alıntı smyael adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kilometre telim koğuk.. motorumu aldığımdan beri sormadığım yer kalmadı bulamıyorum.. elinde olan varmı.. yada satan bi yer var mı bildiğiniz..??
    4.levent sabancı center ın ordaki keeway servisi bnmkini tamir etmisti elinde vardı ama 3 ay once..

istersen siteden bakıp bi ara varmı ellerinde..

gerci 20 liraydı ama sen bilirsin..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı ersinpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4.levent sabancı center ın ordaki keeway servisi bnmkini tamir etmisti elinde vardı ama 3 ay once..

istersen siteden bakıp bi ara varmı ellerinde..

gerci 20 liraydı ama sen bilirsin..
    saüolasın dostum.. ararım yarın..

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    Alıntı smyael adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kilometre telim koğuk.. motorumu aldığımdan beri sormadığım yer kalmadı bulamıyorum.. elinde olan varmı.. yada satan bi yer var mı bildiğiniz..??
    sirkeci taraşta vardı gecen hafta 15 lira
    ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    bi önceki sayfada motorun fotolarını bile yapıştırmıştım. bi hayırlı olsun diyen çıkmamış. ben de choppercıları sıcakkanlı zannederdim neyse sağlık olsun ben de başımı alır suzuki topiğine dönerim napıym
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi önceki sayfada motorun fotolarını bile yapıştırmıştım. bi hayırlı olsun diyen çıkmamış. ben de choppercıları sıcakkanlı zannederdim neyse sağlık olsun ben de başımı alır suzuki topiğine dönerim napıym
    kardes kusura bakma bnmde gözümden kacmıs hayırlı ugurlu belasız kazasız olsun inaşşalh, bzm topic baya yavasladı bu aralar zaten, ayrıca gs500 den memnun musun bnde sana bunu sorim hatta dur bn sana özelden yazim

Motosikleti
    keeway superlight 150
    slm arkadaşlar forum a yeni üye oldum.haftaya superlight 150 alıyorum bugün gördüm çok hoşuma gitti.birde ilk motorum olacak siz ne dersiniz?cevaplarınızı bekliyorum.ilginbize şimdiden teşekkürler

dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

en sonunda sıkıldım kendim yaldız cekim dedim işalah güzel olcak))

ÜSTÜNE BİDE VERNİK ATCAM TAKTIKTAN SORA DA BİR RESİM EKLERİM BEĞENİNİZE SUNİM ARKADAŞLAR BAKALIM OLACKMI.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı ferhal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar forum a yeni üye oldum.haftaya superlight 150 alıyorum bugün gördüm çok hoşuma gitti.birde ilk motorum olacak siz ne dersiniz?cevaplarınızı bekliyorum.ilginbize şimdiden teşekkürler
    ilk motorun olacaksa iyi bir tercih derim

Motosikleti
    Alıntı dünyali adlı üyeden alıntı Mesajı göster

en sonunda sıkıldım kendim yaldız cekim dedim işalah güzel olcak))

ÜSTÜNE BİDE VERNİK ATCAM TAKTIKTAN SORA DA BİR RESİM EKLERİM BEĞENİNİZE SUNİM ARKADAŞLAR BAKALIM OLACKMI.
    bilader bomba olmus motor sitelerine forumlarına yükle müşteri bile toplarsın valla ellerine saglık

EN SONUNDA TAKTIM AMA VERNİK DAHA ATAMADIM

http://img202.yukle.tc/image.php?id=958zxg_2.JPG
    http://img204.yukle.tc/image.php?id=4110zxg.JPG

YALDIZ OLARAK KULANDIĞIM BOYA ÖZEL BİR BOYA BİREBİR ALTIN RENGİ BİDE CİZİMİM İYİ OLSA DAHA İYİ OLACKTI AMA CİZİMİM BU KADAR ŞİMDİK DEPOYUDA YAPACAM.

Motosikleti
    keeway150 sl
    dünyali eline sağlık güzel olmuş ama dikkatimi çeken bişi o sağ ayak pedalı sen mi ole yaptın yoksa civatasımı düştü benim motorun kileri de ben bayağa bi ileriye aldım rahat olsun diye oldumu oldu hemde süper 10 15 cm falan daha ilerde fotolarımı koyarım bi ara belki sizde denersiniz?
    [COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı nf500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dünyali eline sağlık güzel olmuş ama dikkatimi çeken bişi o sağ ayak pedalı sen mi ole yaptın yoksa civatasımı düştü benim motorun kileri de ben bayağa bi ileriye aldım rahat olsun diye oldumu oldu hemde süper 10 15 cm falan daha ilerde fotolarımı koyarım bi ara belki sizde denersiniz?
    nasıl aldın dostum.. benimde öyle bir düşüncem vardı ama daha zaman ayıramadım ona.. sen nasıl yaptın..?

Motosikleti
    keeway150 sl
    bi arkadasımla beraber yaptık 4mm li sac tan parça yaptık ama motorun herhangi bi parçasını kaynaklamadık fotoları yarın göndermeye çalışcam
    [COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]

pedaları kendim yaptım eğimli dursun diye daha rahatıma geliyor orjinali düm düz kazık gibi .şidi bide depoya boya yapcam ona başladım.

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı nf500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi arkadasımla beraber yaptık 4mm li sac tan parça yaptık ama motorun herhangi bi parçasını kaynaklamadık fotoları yarın göndermeye çalışcam
    üstad ayrıntılı 1-2 foto koyarsan çok makbule geçer.. bende senin dediğin gibi bişeyler yapmak istiyorum..

Motosikleti
    arkadaslar hepinize selam ederek aradıgım gibi bir suzuki gs500 buldugum için bnm kara küheylanı satılıga cıkardıgımı belirtmek istiyorum, motor aksamı gayet temiz (alımdan sonra 10 gün herseyine kefilim) alan kişiye göre aksesuar aksamında her ikinci elde olabilecek ufak tefek masraf cıkabilir( su anda bnce yok), tek basıma 130 iki kişiyle 110 gördüm ibrede inanmayana gösterebilirim :D motor 2005 model siyah 17 bin kusur km de istegidim fiyat 1700 ytl... sizce cok mu :D

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    emeğe saygı diyorum . ama çelik crown 150 ye benzemiş biraz . yinede çok hoş tebrık ederım
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı nahzuvay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar hepinize selam ederek aradıgım gibi bir suzuki gs500 buldugum için bnm kara küheylanı satılıga cıkardıgımı belirtmek istiyorum, motor aksamı gayet temiz (alımdan sonra 10 gün herseyine kefilim) alan kişiye göre aksesuar aksamında her ikinci elde olabilecek ufak tefek masraf cıkabilir( su anda bnce yok), tek basıma 130 iki kişiyle 110 gördüm ibrede inanmayana gösterebilirim :D motor 2005 model siyah 17 bin kusur km de istegidim fiyat 1700 ytl... sizce cok mu :D
    hayırlısı olsun. ancak alacağın suzukinin fazla oynanmamış olmasına dikkat et. piyasada 2000 altı modeldeki gs500 ler biraz nasıl söyliym yanlış anlaşılmadan bilmem ama ucuz fiyatları nedeniyle hor bakılan, bakım yapılmayan, toplama parçalarla yürütülmeye çalışılan makinelerden olabiliye bazıları tabi.
    bi konjektörün 270 ytl olduğunu unutmamak lazım. sl150 ye benzemez açıkçası parça fiyatları, problemli bi makine alırsan ikinci el bi keeway parası harcatır.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

gözüme fena gibi durmuyor da resmim kötü birazdaha iyi olsadı cizimim heralde daha güzel görüntü olacak ama benden ancak bu kadar.

Motosikleti
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun. ancak alacağın suzukinin fazla oynanmamış olmasına dikkat et. piyasada 2000 altı modeldeki gs500 ler biraz nasıl söyliym yanlış anlaşılmadan bilmem ama ucuz fiyatları nedeniyle hor bakılan, bakım yapılmayan, toplama parçalarla yürütülmeye çalışılan makinelerden olabiliye bazıları tabi.
    bi konjektörün 270 ytl olduğunu unutmamak lazım. sl150 ye benzemez açıkçası parça fiyatları, problemli bi makine alırsan ikinci el bi keeway parası harcatır.
    cok muhtesem bir telkin oldu gercekten cok tesekkr ederim

Alıntı dünyali adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gözüme fena gibi durmuyor da resmim kötü birazdaha iyi olsadı cizimim heralde daha güzel görüntü olacak ama benden ancak bu kadar.
    perfect diyorum baska bişey demiyorum arkadasım... ellerine saglık

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler