Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Eylül 2008, 22:59
smyael adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kilometre telim koğuk.. motorumu aldığımdan beri sormadığım yer kalmadı bulamıyorum.. elinde olan varmı.. yada satan bi yer var mı bildiğiniz..??
4.levent sabancı center ın ordaki keeway servisi bnmkini tamir etmisti elinde vardı ama 3 ay once..
istersen siteden bakıp bi ara varmı ellerinde..
gerci 20 liraydı ama sen bilirsin..
Reklamlar
-
12 Eylül 2008, 01:33
ersinpolat adlı üyeden alıntı
4.levent sabancı center ın ordaki keeway servisi bnmkini tamir etmisti elinde vardı ama 3 ay once..
istersen siteden bakıp bi ara varmı ellerinde..
gerci 20 liraydı ama sen bilirsin..
saüolasın dostum.. ararım yarın..
-
12 Eylül 2008, 07:12
smyael adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kilometre telim koğuk.. motorumu aldığımdan beri sormadığım yer kalmadı bulamıyorum.. elinde olan varmı.. yada satan bi yer var mı bildiğiniz..??
sirkeci taraşta vardı gecen hafta 15 lira
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
12 Eylül 2008, 09:48
bi önceki sayfada motorun fotolarını bile yapıştırmıştım. bi hayırlı olsun diyen çıkmamış. ben de choppercıları sıcakkanlı zannederdim neyse sağlık olsun ben de başımı alır suzuki topiğine dönerim napıym
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
13 Eylül 2008, 00:22
chopperrider adlı üyeden alıntı
bi önceki sayfada motorun fotolarını bile yapıştırmıştım. bi hayırlı olsun diyen çıkmamış. ben de choppercıları sıcakkanlı zannederdim
neyse sağlık olsun ben de başımı alır suzuki topiğine dönerim napıym
kardes kusura bakma bnmde gözümden kacmıs hayırlı ugurlu belasız kazasız olsun inaşşalh, bzm topic baya yavasladı bu aralar zaten, ayrıca gs500 den memnun musun bnde sana bunu sorim hatta dur bn sana özelden yazim
-
13 Eylül 2008, 23:48
slm arkadaşlar forum a yeni üye oldum.haftaya superlight 150 alıyorum bugün gördüm çok hoşuma gitti.birde ilk motorum olacak siz ne dersiniz?cevaplarınızı bekliyorum.ilginbize şimdiden teşekkürler
-
14 Eylül 2008, 22:05
en sonunda sıkıldım kendim yaldız cekim dedim işalah güzel olcak))
ÜSTÜNE BİDE VERNİK ATCAM TAKTIKTAN SORA DA BİR RESİM EKLERİM BEĞENİNİZE SUNİM ARKADAŞLAR BAKALIM OLACKMI.
-
14 Eylül 2008, 22:22
ferhal adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar forum a yeni üye oldum.haftaya superlight 150 alıyorum bugün gördüm çok hoşuma gitti.birde ilk motorum olacak siz ne dersiniz?cevaplarınızı bekliyorum.ilginbize şimdiden teşekkürler
ilk motorun olacaksa iyi bir tercih derim
-
15 Eylül 2008, 05:14
dünyali adlı üyeden alıntı
en sonunda sıkıldım kendim yaldız cekim dedim işalah güzel olcak))
ÜSTÜNE BİDE VERNİK ATCAM TAKTIKTAN SORA DA BİR RESİM EKLERİM BEĞENİNİZE SUNİM ARKADAŞLAR BAKALIM OLACKMI.
bilader bomba olmus motor sitelerine forumlarına yükle müşteri bile toplarsın valla ellerine saglık
-
15 Eylül 2008, 16:49
EN SONUNDA TAKTIM AMA VERNİK DAHA ATAMADIM
http://img202.yukle.tc/image.php?id=958zxg_2.JPG
http://img204.yukle.tc/image.php?id=4110zxg.JPG
YALDIZ OLARAK KULANDIĞIM BOYA ÖZEL BİR BOYA BİREBİR ALTIN RENGİ BİDE CİZİMİM İYİ OLSA DAHA İYİ OLACKTI AMA CİZİMİM BU KADAR ŞİMDİK DEPOYUDA YAPACAM.
-
15 Eylül 2008, 23:28
dünyali eline sağlık güzel olmuş ama dikkatimi çeken bişi o sağ ayak pedalı sen mi ole yaptın yoksa civatasımı düştü benim motorun kileri de ben bayağa bi ileriye aldım rahat olsun diye oldumu oldu hemde süper 10 15 cm falan daha ilerde fotolarımı koyarım bi ara belki sizde denersiniz?
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
16 Eylül 2008, 00:39
nf500 adlı üyeden alıntı
dünyali eline sağlık güzel olmuş ama dikkatimi çeken bişi o sağ ayak pedalı sen mi ole yaptın yoksa civatasımı düştü benim motorun kileri de ben bayağa bi ileriye aldım rahat olsun diye oldumu oldu hemde süper 10 15 cm falan daha ilerde fotolarımı koyarım bi ara belki sizde denersiniz?
nasıl aldın dostum.. benimde öyle bir düşüncem vardı ama daha zaman ayıramadım ona.. sen nasıl yaptın..?
-
16 Eylül 2008, 22:47
bi arkadasımla beraber yaptık 4mm li sac tan parça yaptık ama motorun herhangi bi parçasını kaynaklamadık fotoları yarın göndermeye çalışcam
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
17 Eylül 2008, 16:50
pedaları kendim yaptım eğimli dursun diye daha rahatıma geliyor orjinali düm düz kazık gibi .şidi bide depoya boya yapcam ona başladım.
-
19 Eylül 2008, 00:25
nf500 adlı üyeden alıntı
bi arkadasımla beraber yaptık 4mm li sac tan parça yaptık ama motorun herhangi bi parçasını kaynaklamadık fotoları yarın göndermeye çalışcam
üstad ayrıntılı 1-2 foto koyarsan çok makbule geçer.. bende senin dediğin gibi bişeyler yapmak istiyorum..
-
19 Eylül 2008, 02:29
arkadaslar hepinize selam ederek aradıgım gibi bir suzuki gs500 buldugum için bnm kara küheylanı satılıga cıkardıgımı belirtmek istiyorum, motor aksamı gayet temiz (alımdan sonra 10 gün herseyine kefilim) alan kişiye göre aksesuar aksamında her ikinci elde olabilecek ufak tefek masraf cıkabilir( su anda bnce yok), tek basıma 130 iki kişiyle 110 gördüm ibrede inanmayana gösterebilirim :D motor 2005 model siyah 17 bin kusur km de istegidim fiyat 1700 ytl... sizce cok mu :D
-
19 Eylül 2008, 03:11
emeğe saygı diyorum . ama çelik crown 150 ye benzemiş biraz . yinede çok hoş tebrık ederım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
19 Eylül 2008, 16:23
nahzuvay adlı üyeden alıntı
arkadaslar hepinize selam ederek aradıgım gibi bir suzuki gs500 buldugum için bnm kara küheylanı satılıga cıkardıgımı belirtmek istiyorum, motor aksamı gayet temiz (alımdan sonra 10 gün herseyine kefilim) alan kişiye göre aksesuar aksamında her ikinci elde olabilecek ufak tefek masraf cıkabilir( su anda bnce yok), tek basıma 130 iki kişiyle 110 gördüm ibrede inanmayana gösterebilirim :D motor 2005 model siyah 17 bin kusur km de istegidim fiyat 1700 ytl... sizce cok mu :D
hayırlısı olsun. ancak alacağın suzukinin fazla oynanmamış olmasına dikkat et. piyasada 2000 altı modeldeki gs500 ler biraz nasıl söyliym yanlış anlaşılmadan bilmem ama ucuz fiyatları nedeniyle hor bakılan, bakım yapılmayan, toplama parçalarla yürütülmeye çalışılan makinelerden olabiliye bazıları tabi.
bi konjektörün 270 ytl olduğunu unutmamak lazım. sl150 ye benzemez açıkçası parça fiyatları, problemli bi makine alırsan ikinci el bi keeway parası harcatır.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
22 Eylül 2008, 20:30
gözüme fena gibi durmuyor da resmim kötü birazdaha iyi olsadı cizimim heralde daha güzel görüntü olacak ama benden ancak bu kadar.
-
23 Eylül 2008, 03:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler