Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Eylül 2008, 16:12
ersinpolat adlı üyeden alıntı
arkadaslar bnm motorum bazen 1. vitesten cıkmakta zorlanıyo.. 1den 2 ye alamıyorum biraz ugrasıp atabiliyorum. 4-5 kere oldu.. napmam lazım?
büyük ihtimalle debriyaj balatası, hatta jameika34 hakan abiden bes ayaklı debriyaj tası al onuda degistir bidaha o sorunu yasamazsın...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Reklamlar
-
04 Eylül 2008, 19:27
merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bi hafta once sl ımle ufak bı kaza geçirdim ve su anda kırılan parçalari topluyorum ama sağ aynayı bulamadım eğer elinde fazla olan arkadaslar varsa bana üçreti karşiliğinda yardımcı olabilirmi.
-
04 Eylül 2008, 20:38
arkadaşlar bişey sorucam.. benim motorun sissy barının arkasında bayağı paslanmış bölüm var.. bu paslanmış bölümü nasıl giderbilirim acaba.. babam ancak nikelaja verirsen çıkar dedi.. ben de pas gidericiyle çıkar dedim ama fazla pas hakkatten.. pas sökücüler mesela wd 40 filen alır mı bu pası..???
-
04 Eylül 2008, 20:41
smyael adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bişey sorucam.. benim motorun sissy barının arkasında bayağı paslanmış bölüm var.. bu paslanmış bölümü nasıl giderbilirim acaba.. babam ancak nikelaja verirsen çıkar dedi.. ben de pas gidericiyle çıkar dedim ama fazla pas hakkatten.. pas sökücüler mesela wd 40 filen alır mı bu pası..???
wd 40 her derde deva.. cagimizin bulusu.. ama ne kadar pas?
-
04 Eylül 2008, 21:00
ersinpolat adlı üyeden alıntı
wd 40 her derde deva.. cagimizin bulusu.. ama ne kadar pas?
valla üstad sissy barın arkasının kenarları tamamen koyulaşmış işte.. gidünda da tane tane var yakınlaşınca belli oluyo.. ama sissy bardakiler uzaktanda fark ediliyor..
-
04 Eylül 2008, 21:43
hiç kasma ver nikelaja ,pası çıkarsan bile polisaj a girmeden yine aynısı olur
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
04 Eylül 2008, 22:09
SL Dostları
Bende artık satıyorum kara kulemi ;) Sahibinden.com (İlan No :#10139668)
-
04 Eylül 2008, 22:59
cobalt adlı üyeden alıntı
hiç kasma ver nikelaja ,pası çıkarsan bile polisaj a girmeden yine aynısı olur
hmm... saol cvp için.. nikelaja vericem artık..
-
04 Eylül 2008, 23:21
smyael adlı üyeden alıntı
eline biraz çimento al az ısla ovala biraz tatlı sert faydası olabilir tabii pas az ise ben yaptım aynalarıma süper oldu valla
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
04 Eylül 2008, 23:42
Moderatör
zihni05 adlı üyeden alıntı
Bende artık satıyorum kara kulemi ;) Sahibinden.com (İlan No :#10139668)
Tüm bakışlardan bıkacaksınız....
Yaziyor ilanda.. 2 Sene once gercekten cok kisi bakardi, incelerdi motoru.. Hey gidi gunler, eski topigim bi nostalji yapip cikayim dedim
Selamlar taniyan tanimayan herkese..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
04 Eylül 2008, 23:44
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
05 Eylül 2008, 03:29
kemalcolak34 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bi hafta once sl ımle ufak bı kaza geçirdim ve su anda kırılan parçalari topluyorum ama sağ aynayı bulamadım eğer elinde fazla olan arkadaslar varsa bana üçreti karşiliğinda yardımcı olabilirmi.
abi duydum snn kazayı cok cok gecmiş olsun son kazan olur inşallah, bnde ayna yok sadece gecmiş olsun demek için cevapladım abi ALLAH a emanet olasın ii geceler...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
05 Eylül 2008, 13:10
nahzuvay adlı üyeden alıntı
abi duydum snn kazayı cok cok gecmiş olsun son kazan olur inşallah, bnde ayna yok sadece gecmiş olsun demek için cevapladım abi ALLAH a emanet olasın ii geceler...
Amin saolası nahzuvay.
-
07 Eylül 2008, 11:18
Meraba Arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.Ben 1 hfta ıcınde sl150 almayı dusunuormda sıze sormak ıstedm bazı seyler var.benm alcagm motor 2005 model ve 3000 Km de motor fazla kullanılmams yatms.Motorun yatması motoru kotu yonde etkılermı acaba saygılar..
-
08 Eylül 2008, 00:15
arkadaşlar elimde sl150 orjinal sağ ve sol ayna var.ihtiyacı olan varmı?
-
10 Eylül 2008, 13:35
vay be hala bu motora binen varmı yavvv ?
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
10 Eylül 2008, 14:18
Obkavi, ayip ediyorsun ama....
-
10 Eylül 2008, 14:38
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Obkavi, ayip ediyorsun ama....
kardeş neden böyle söylediğini anlamadım,
veya sen beni yanlış anladın amacım motoru kullanan kişileri aşağılamak değil bunu yapmayacağımı sen beni tanıyan biri olarak bilirsin veya bilmen gerekir.
sadece çok uzun zamandır girmemiştim bi bakalım eskilerden kim var diye espri yapmaktı. hani eski kullanıcılar biz burdayız falan derler diye birde dalga geçecek olsam mesajımın sonuna gülen smile koymazdım
niyetim kötü olsaydı bu topicde keeway le alakalı 600 küsür mesaj yazmazdım.
vakti zamanında
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
10 Eylül 2008, 18:33
Abicim ben seni anladim zaten merak etme, bende ciddi anlamda oyle yazmadim
Boyle bir aciklama yazmana hic gerek yoktu, biz senin kim oldugunu cok iyi biliyoruz, komikligine yazdiginida biliyoruz
Ne zaman geleceksin bizim toplantilara?
-
11 Eylül 2008, 00:56
arkadaşlar kilometre telim koğuk.. motorumu aldığımdan beri sormadığım yer kalmadı bulamıyorum.. elinde olan varmı.. yada satan bi yer var mı bildiğiniz..??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler