herkese selamlar kazasız sorunsuz sürüşler...
arkadaşlar ben maalesef gs500 e veda etmek zorunda kaldım. aslında muadil bu makine olarak er-5 almayı düşünüyodum ama bütçe imkanları elvermeyince bu sezonu da motorsuz geçirme kararındaydım ama açıkçası pek beceremeyecek gibiyim bunu
düşük bütçeyle bi motor almaya karar verdim. aslında açık söyleyeyim ki bunu forumda bi çok topikte de yazdım hala da söylediklerimin arkasındayım. asla ve asla çin malı motor almam hiçbişey alamazsam ikinci el ybr alırım diyodum. çünkü suzukiden önce 3 tani çin malı motorum oldu her ne kadar fazla kullanmasam da onları sonları başlangıçlarından belliydi.
ancak şimdi artçım cruiser bi motor istiyo e ben de onu kırmak istemiyorum
ki cruiserın tarzım olmadığını da daha önce test etmiş onaylamıştım. oyüzden mecburen çin malı bi cruiser arayışına girdim çünkü bütçe alım satım dahil 2000 ytl ancak olacak. e bu segmentte de en mantıklı ve çekici model sl150 gibi geldi bana. bi de topiğin eskilerinden wallace la izmirden tanışıyorum beraber gezilere de gittik onun motoru da maşallah hoşuma gidiyodu gördüğümde.
şimdi ben de tüm söylediklerimi geri alıp
çin malı bi cruiser olarak keeway sl150 alıcak gibiyim.
ankaradaki ilanları takip ediyorum sahibinden.com da. bi kaçıyla görüştüm cuma günü bir iki tanesine bakıp karar vericem büyük ihtimalle...
çan çin çon olacaksa da keeway olsun bari diyorum.
aslında bu paraya çok rahat ybr ya da titan vs almak mümkün ve mantıklı olan da bu ama işte hatır gönül söz konusu olunca
insan prensiplerinden vaz geçebiliyomuş.
bakalım hayırlısı olur inşallah. gerçi çok da korkmuyorum çünkü bu motor sadece haftasonları bi kaç saat kullanılacak bi eymire gölbaşına gidip gelicek. yoğun kullanılmayacağıa için çok da sorun çıkarmayacağını düşünüyor ve umut ediyorum.
sizlerin arasında ya da çevresinde ankarada sl150 satan varsa irtibata geçmek isterim. ciddi ve nakit alıcıyım.
umarım çok yakında bu topikte izlenimlerimi yazarım.
herkese selam...