arkadaslar 10 ytl ıle kac km gıdıyorsunuz yada 100 km ye kac lt yakıyorsunuz , servıste sızın karb. gordum bogazlar cok dar sızde bu yakıtı cok dusurur dıger motorlara gore
arkadaslar 10 ytl ıle kac km gıdıyorsunuz yada 100 km ye kac lt yakıyorsunuz , servıste sızın karb. gordum bogazlar cok dar sızde bu yakıtı cok dusurur dıger motorlara gore
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
bir depoyla 450 km gidip 15-20 metre de (benzinciye kadar) iteklemiştim
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
arkadaslar bugun sabaha karsı nöbete giderken anlamadıgım bir nedenden dolayı zor olanı basardım vites pedalını tutan mili kırdım, nasıl ve neden kırıldıgını anlayamadım. topkapıda ki servise gittim ordada mil yokmus kaynak yapılmasınıysa bn kabul etmedim saglam olmaz diye, ancak seviste mil yok haftaya carsambaya kadar bekleriz dedi, bu mili bulabilecegimiz bir yer var mı acaba? acele cevaplarınıza ihtiyacım var arkadaslar....
yok mu buralarda sesimi duyan
sevgili kardeşim bu başlık altında benden daha eski kimse kalamadı ve bende şuan senin sorununu yaşıyorum sana tavsiyem siparişi ver 22 ytl fazla değil fakat git sanayiye bir argon kaynağı yaptır. çünkü 15 gündür parçayı bekliyorum birazdan tekrar motomax'a yazacağım iyi sürüşler
annem beni öldürecek
çok teşekkür ederim northern, ALLAH yardımcımız olsun ikimizinde...
bi çok sayfayı okudum çok büyük sorunları olan yok gibi ortalama herkes memnun tam kararımı vermiş degilim araştırmaya devam :D
arkadaslar bu bizim motorla ne kadar uzun yol yapabilirim? (mesela ist-izmir gibi) bu yolculukta yanıma neler almalıyım?
Her 500 km de yağını değiştirirsen, kaliteli buji kullanırsan, zincirini temiz tutup 250 km bir yağlarsan, buradan Nepal'e gider-dönersin. Yedek buji, sigorta, debriyaj teli, (fren telin kopsada arka idare eder kontrollü gidersen), yedek şambiyel, (tubelese çevirmediysen-çevirdiysen sprey), pompa, alet çantası ve ingiliz anahtarı, kask, koruyucu kıyafet, zorunlu evraklar, gözünü aynalardan ayırma, takip mesafesini uzun tut, hız limitlerine uy. Sağ-salim evine dön. Motorcu dostlarını yalnız bırakma.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
uzun yolculuk için balayyusuf a sorun istanbul-didim yapmıştı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
merhaba arkadaşlar,
bende uzun süredir keeway kullanıcısıyım yaşadığım sorunu sizlere danışmak istedim. vites değiştirirken debriyajı bıraktığımda tak tuk diye sesler geliyor sanki boşluk varmış gibi. aranızda bu sorunla karşılaşan varmı acaba? bu arada bir arkadaş dişli değiştirme konusunu sormuş, ben 2 dişliyide değiştirdim ve uzun süredir bu şekilde kullanıyorum motoru ve biraz çekişten düşme dışında bir şikayetim yok, o da çok rahatsız edici düzeyde değil.
haklısın abii kızma hemen ilk toplantıda çaylarla kapatırım hatamı( bu sefer söz geleceğim)
annem beni öldürecek
herzaman bekleriz kardeşim. bu cuma teras kafedeyiz.
bu teras toplantısına bizde gelebilio muyuz yav )))))
teras cafe cuma akşamı kaçta bizde superlıghtcıyız bizde gelelım
meoden o ses butun superlıghtlarda var ama motor soğukken yapmıyo sadece sıcakken yapıyo ve daha cok 1 den 2 ıncı vitese gecerken 3 bın km yı aşinca azalıyo yanı bende oyle oldu
slm arkadaslar.. bir hafta once bende bir keeway sl150 sahibi oldum.. sıfır aldım ve ilk motorum. butun yazilanlari okumaya calisiyorum bi yandan. jikle sorunu vs gibi konulari okudum mesela.. motor hakkında bana tavsiye edebilceginiz, onerebileceginiz yada uyarabileceginiz noktalar nelerdir? simdiden tesekkurler..
Arkadaşlar öncelikle hoş sohbetiniz hoşuma gitti.
21 yaşında Üniversite Öğrencisiyim. Hem ulaşım hemde motor sevgim yüzünden bütçemde fazla zorlama yaratmayacak bi motor arıyorum aklımda
Keeway SuperLight 150
Zealsun ZS150-19 ve bir kaç model daha sizin tavsiyelerinizi almak isitiyorum.
hayırlı ugurlu olsun kardesim belasız kazasız kullanırsın inşallah, bnde yeni sayılırım ama alıstım motora cikle bnce bi sorun degil sadece dikkat gerektiren gerektiginde kullanacagın her motorda olan bi eklenti, gün içinde ilk calıstırmada zorlandıgında ortaya alı calıstırır motor biraz ısındıktan sonra gene indirirsin. ayrıca vites gecislerine dikkat et elin iyi alıssın, plakanın takıldıgı vidaların arasına plastşk tampon gibi bişey koy cok cabuk kırılıo, yan kapaklara dikkat et, tekerleklere fazla güvenme,rodajda motoru agresif kullanma (konunu basında arkadaslar rodajın nasıl yapılacagını cok güzel yazmıslardı oraya bak), yagını zincirini sürekli kontrol et, yeni baslayanlar için bnm aklıma gelenler bunlar elbette daha ekleyecek üstadlar vardır bnden bu kadar, kazasız sürüşler inşallah... Bu arada istanbulda mısın sen ?
kardesim bnde üniversite öğrencisiyim ve motorumu alalı yaklasık 2 ay oldu, bn keewayden cok memnunum, ikinci el aldıgım için ufak tefek masrafı cıktı tabii ki ama o kadarı kadı kızında da olur, ayrıca kesinlikle tam bir öğrenci motoru bnde zealsunla arada kalmıstım ama bi motor servisiyle görüştüm bide aynı gün uygun fiyata bu motoru bulunca hiç tereddütsüz aldım ve memnunum...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)