Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaslar 10 ytl ıle kac km gıdıyorsunuz yada 100 km ye kac lt yakıyorsunuz , servıste sızın karb. gordum bogazlar cok dar sızde bu yakıtı cok dusurur dıger motorlara gore
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    bir depoyla 450 km gidip 15-20 metre de (benzinciye kadar) iteklemiştim
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    arkadaslar bugun sabaha karsı nöbete giderken anlamadıgım bir nedenden dolayı zor olanı basardım vites pedalını tutan mili kırdım, nasıl ve neden kırıldıgını anlayamadım. topkapıda ki servise gittim ordada mil yokmus kaynak yapılmasınıysa bn kabul etmedim saglam olmaz diye, ancak seviste mil yok haftaya carsambaya kadar bekleriz dedi, bu mili bulabilecegimiz bir yer var mı acaba? acele cevaplarınıza ihtiyacım var arkadaslar....

yok mu buralarda sesimi duyan

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    Alıntı nahzuvay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bugun sabaha karsı nöbete giderken anlamadıgım bir nedenden dolayı zor olanı basardım vites pedalını tutan mili kırdım, nasıl ve neden kırıldıgını anlayamadım. topkapıda ki servise gittim ordada mil yokmus kaynak yapılmasınıysa bn kabul etmedim saglam olmaz diye, ancak seviste mil yok haftaya carsambaya kadar bekleriz dedi, bu mili bulabilecegimiz bir yer var mı acaba? acele cevaplarınıza ihtiyacım var arkadaslar....

yok mu buralarda sesimi duyan
    sevgili kardeşim bu başlık altında benden daha eski kimse kalamadı ve bende şuan senin sorununu yaşıyorum sana tavsiyem siparişi ver 22 ytl fazla değil fakat git sanayiye bir argon kaynağı yaptır. çünkü 15 gündür parçayı bekliyorum birazdan tekrar motomax'a yazacağım iyi sürüşler
    annem beni öldürecek

Motosikleti
    çok teşekkür ederim northern, ALLAH yardımcımız olsun ikimizinde...

Motosikleti
    SaLcaNo SM 250-4
    bi çok sayfayı okudum çok büyük sorunları olan yok gibi ortalama herkes memnun tam kararımı vermiş degilim araştırmaya devam :D

Motosikleti
    arkadaslar bu bizim motorla ne kadar uzun yol yapabilirim? (mesela ist-izmir gibi) bu yolculukta yanıma neler almalıyım?

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    arkadaslar bu bizim motorla ne kadar uzun yol yapabilirim? (mesela ist-izmir gibi) bu yolculukta yanıma neler almalıyım?
    ewet arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan bizi aydınlatabilirmi. malum yaz geliyor artık.

blueberry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R-26 1954+Keeway SL 150

Özgürlük karakterimdir.

Her 500 km de yağını değiştirirsen, kaliteli buji kullanırsan, zincirini temiz tutup 250 km bir yağlarsan, buradan Nepal'e gider-dönersin. Yedek buji, sigorta, debriyaj teli, (fren telin kopsada arka idare eder kontrollü gidersen), yedek şambiyel, (tubelese çevirmediysen-çevirdiysen sprey), pompa, alet çantası ve ingiliz anahtarı, kask, koruyucu kıyafet, zorunlu evraklar, gözünü aynalardan ayırma, takip mesafesini uzun tut, hız limitlerine uy. Sağ-salim evine dön. Motorcu dostlarını yalnız bırakma.
    Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    uzun yolculuk için balayyusuf a sorun istanbul-didim yapmıştı
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Motosikleti
    Alıntı blueberry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her 500 km de yağını değiştirirsen, kaliteli buji kullanırsan, zincirini temiz tutup 250 km bir yağlarsan, buradan Nepal'e gider-dönersin. Yedek buji, sigorta, debriyaj teli, (fren telin kopsada arka idare eder kontrollü gidersen), yedek şambiyel, (tubelese çevirmediysen-çevirdiysen sprey), pompa, alet çantası ve ingiliz anahtarı, kask, koruyucu kıyafet, zorunlu evraklar, gözünü aynalardan ayırma, takip mesafesini uzun tut, hız limitlerine uy. Sağ-salim evine dön. Motorcu dostlarını yalnız bırakma.
    eyvallah kardesim cok makbule gecen bir cevap oldu valla ALLAH razı olsun kazasız sürüşler dilerim... saygılar

Motosikleti
    Keeway SL 150
    merhaba arkadaşlar,
    bende uzun süredir keeway kullanıcısıyım yaşadığım sorunu sizlere danışmak istedim. vites değiştirirken debriyajı bıraktığımda tak tuk diye sesler geliyor sanki boşluk varmış gibi. aranızda bu sorunla karşılaşan varmı acaba? bu arada bir arkadaş dişli değiştirme konusunu sormuş, ben 2 dişliyide değiştirdim ve uzun süredir bu şekilde kullanıyorum motoru ve biraz çekişten düşme dışında bir şikayetim yok, o da çok rahatsız edici düzeyde değil.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı northern adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili kardeşim bu başlık altında benden daha eski kimse kalamadı ve bende şuan senin sorununu yaşıyorum sana tavsiyem siparişi ver 22 ytl fazla değil fakat git sanayiye bir argon kaynağı yaptır. çünkü 15 gündür parçayı bekliyorum birazdan tekrar motomax'a yazacağım iyi sürüşler
    northern beni unuttun sanırım. bi sen bi ben varız 50000 leri deviren

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    haklısın abii kızma hemen ilk toplantıda çaylarla kapatırım hatamı( bu sefer söz geleceğim)
    annem beni öldürecek

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    herzaman bekleriz kardeşim. bu cuma teras kafedeyiz.

Motosikleti
    bu teras toplantısına bizde gelebilio muyuz yav )))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 Comet '08
    teras cafe cuma akşamı kaçta bizde superlıghtcıyız bizde gelelım

meoden o ses butun superlıghtlarda var ama motor soğukken yapmıyo sadece sıcakken yapıyo ve daha cok 1 den 2 ıncı vitese gecerken 3 bın km yı aşinca azalıyo yanı bende oyle oldu

Motosikleti
    keeway sl150 , hyosung gt250r
    slm arkadaslar.. bir hafta once bende bir keeway sl150 sahibi oldum.. sıfır aldım ve ilk motorum. butun yazilanlari okumaya calisiyorum bi yandan. jikle sorunu vs gibi konulari okudum mesela.. motor hakkında bana tavsiye edebilceginiz, onerebileceginiz yada uyarabileceginiz noktalar nelerdir? simdiden tesekkurler..

Arkadaşlar öncelikle hoş sohbetiniz hoşuma gitti.
    21 yaşında Üniversite Öğrencisiyim. Hem ulaşım hemde motor sevgim yüzünden bütçemde fazla zorlama yaratmayacak bi motor arıyorum aklımda
    Keeway SuperLight 150
    Zealsun ZS150-19 ve bir kaç model daha sizin tavsiyelerinizi almak isitiyorum.

Motosikleti
    Alıntı ersinpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar.. bir hafta once bende bir keeway sl150 sahibi oldum.. sıfır aldım ve ilk motorum. butun yazilanlari okumaya calisiyorum bi yandan. jikle sorunu vs gibi konulari okudum mesela.. motor hakkında bana tavsiye edebilceginiz, onerebileceginiz yada uyarabileceginiz noktalar nelerdir? simdiden tesekkurler..
    hayırlı ugurlu olsun kardesim belasız kazasız kullanırsın inşallah, bnde yeni sayılırım ama alıstım motora cikle bnce bi sorun degil sadece dikkat gerektiren gerektiginde kullanacagın her motorda olan bi eklenti, gün içinde ilk calıstırmada zorlandıgında ortaya alı calıstırır motor biraz ısındıktan sonra gene indirirsin. ayrıca vites gecislerine dikkat et elin iyi alıssın, plakanın takıldıgı vidaların arasına plastşk tampon gibi bişey koy cok cabuk kırılıo, yan kapaklara dikkat et, tekerleklere fazla güvenme,rodajda motoru agresif kullanma (konunu basında arkadaslar rodajın nasıl yapılacagını cok güzel yazmıslardı oraya bak), yagını zincirini sürekli kontrol et, yeni baslayanlar için bnm aklıma gelenler bunlar elbette daha ekleyecek üstadlar vardır bnden bu kadar, kazasız sürüşler inşallah... Bu arada istanbulda mısın sen ?

Alıntı Cihan Chopper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle hoş sohbetiniz hoşuma gitti.
    21 yaşında Üniversite Öğrencisiyim. Hem ulaşım hemde motor sevgim yüzünden bütçemde fazla zorlama yaratmayacak bi motor arıyorum aklımda
    Keeway SuperLight 150
    Zealsun ZS150-19 ve bir kaç model daha sizin tavsiyelerinizi almak isitiyorum.
    kardesim bnde üniversite öğrencisiyim ve motorumu alalı yaklasık 2 ay oldu, bn keewayden cok memnunum, ikinci el aldıgım için ufak tefek masrafı cıktı tabii ki ama o kadarı kadı kızında da olur, ayrıca kesinlikle tam bir öğrenci motoru bnde zealsunla arada kalmıstım ama bi motor servisiyle görüştüm bide aynı gün uygun fiyata bu motoru bulunca hiç tereddütsüz aldım ve memnunum...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler