Keeway aynaları piyasada bulunamayan eşsiz aynalar
Ayna değiştirecek olursan, herhangi bir tornacıda...vs ayna vidalarına uyacak şekilde delik genişletmen, adım için diş açtırman gerekecek.
Keeway aynaları piyasada bulunamayan eşsiz aynalar
Ayna değiştirecek olursan, herhangi bir tornacıda...vs ayna vidalarına uyacak şekilde delik genişletmen, adım için diş açtırman gerekecek.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
keeway'i motomax yerine efsane motor getiriyor artık dimi... ?
motor aşkı bana büyükdedemden kalma...
1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmama rağmen 3 aydır forumu takip ediyorum ve hepinizi yakından tanıyorum selamlar beylerbeyılı son keewaycı.
ya forum taşindimi nerde eski muhabbetler o güzelim gezi planları süperlıghtcılar nerdesınız.:silent:
aynalar gercekten mukemmel omuzlarımdan baska hiç bi görüş alanım yok ya bende mukemmel bi üçgen vucüd var yada aynalar kötü..
ama bence bende iyi vücüd var..
aynalarda bi probelem yok )))
coronary38 aynalarla biraz oyna dişarı doğru arkadakılerı gorur amma yandan gelenleri görmez ben ole yapıyorum.
oynaya oynaya hal geldi biraz hızlı gitsem rüzgardan kayıyor tekrar yeni bi şeyler bakıyorum bulunca haber veririm foto koyarım halledersem...
arkadaşlar bu egsoz deldirme olayını tavsiye ediyor musunuz? motorun sesi yetmediginden degil kaskın içinden motorun sesini duymak için ve motoru biraz rahatlatacagını söyleyenler oldu, bende fazla sese karsıyım ama birazda hissettirsin kendisini kardeşim yav
benim eksoz full acık sehir içinde cok devirli sürmüyorsan mükemmel oluyor geldigini anlıyorlar anlayacagın....ama uzun yolda kafan agrıyor acıkcası...küçük motorla soww işte..150cc ile ancak böle yapabiliyorsun...ben memnunum acıkcası...
ful acık derken filtreyi falanda mı cıkardın?
eksozun içinde hiç bi sey yok eksoz içindeki halkaların hepsini cıkarmıslar....içine bi şey kacmasın diye filtre gibi bi şey var ama eger onu soruyorsan....
ok eyvallah tesekkur ettim
nahzuvay bence iki yıl geçmediyse deldirme çunku garanti dışı kalır hem çok bağirinca gerçektende kafa ağritıyo eee nede olsa davulun sesı uzaktan hoş gelir..
iki yılını doldurdu garanti falan kalmadı da zaten fazla degil ufak bi iki delik actırmayı dusunuyrm scooterın biri dun cok sinirimi bozdu gelmiş aksaray ışıklarda yanımda bagırtıyo motoru, kafamda kaskta olunca bi baktım ana bnm motor stop etmiş bastım marşa bastım marşa bi baktım meger motor zaten calısıomus bn duymuomusum agrıma gitti yav ;)
merhaba arkadaşlar;
foruma katılalı baya oluyor ama ilk defa yazıyorum . ben sl150 alalı 1 ay oldu. ikinci al yaklaşık 10000 km'de. motorun görünüşü çok güzel ama şu anda motor yağ kaçırıyot. bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. ayrıca bu motorla 110 km gibi bi hız yapıldığı yazılıyor. benim km saatim m yanlış yoksa benim motorum ölümü :(((( 6000 devirde 75 km yapıyor...
kardes motorun yag kacırmasını bi motorcuya göster hemen inşallah önemli bişey deildir, hız sorununda var acıkcası bn iki kişiyle 6000 devirde 95 gördüm, inşallah önemli bişeyin yoktur
işallah önemli bişeyi yoktur dediğin gibi. şehir içi okadar problemim olmaz da 2 yaza uzun yola çıkacam ozaman hem yağ hemde hız sorun olcak gibi bana :( yağ sanırım tapadan. sıktım ama bi yerden sonra aynı sertlikte dönüp duruyor yalama olmuş olabilir. ama motorda sorun varsa derdim bütyük olur :(
vidalar genelde vibrasyondan dolayı gevsiyo görünür yerdekilerin tamamını haftada 15 günde bi gözden gecirmek lazım bnce, ayrıca motor içindeki deil ama dısardaki (plaka, far, yan kapaklar falan) vida kullanılan yerlerdeki vidaların somun gecirilen yerlerine cok az silikon yaptım bn hem titreşimde ses azalıyor hemde vidanın tuttugu yerin zarar görmesini engelliyor tavsiye edebilirim...
he abi unuttum onu yazmayı
yaklasık 180 lira falan noter,
28 lira axaoyaktan yıllık sigorta
10 lira ek1 belgesi ve doldurulması için
28 lira ve 35 lirada emniyette tam adını hatırlamadıgım 2 tane tescil çin verdim
toplam 280 falan oldu galiba abi
ruhsat degişimi aracı(sigortacı) koymadan ben yapsam ne kadarda bitirebilirim....
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)