iyiyz inşallah sen nasılsın
iyiyz inşallah sen nasılsın
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
allaha çok şükür bende iyiyim uğraşıyoruz işte ıst. soğu ile
sorma eskişehirde kar altında buzdan geçilmiyo sağa sola kaldı motorlar artık zincir atkıp arabalarla uğraşıyoz
galiba sl cilerde bıktı burdan kimse uğramıyo ama olsun
ben seviyom motorumu daha hiç yolda bırakmadı yüzümüde kara çıkarmadı
selam ve saygılarla...
Harbitürk sana özelden mesaj attım dikkatine
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
hocaaamm ortaya konusss osmanlı fiskosu sevmez
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Bende bi uğradım şöle bakındım bi iki saat daha buralrdayım
BU arada verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim balayyusuf
150cc için çok büyük bir motor değil mi? bende caracal200 var onun gücü bile yetersiz?
(9,3 beygir bunun motoru, caracal 13 beygir)
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
büyük
ama yakıtıda ona göre ayağımızı yerdende kesiyo tüm motor aksamı da kendine göre uyumlu 2 kişiyi harikulade her yere götürüyo
dostlar uzun aradan sonra tekrar merhaba.
okudugum kadarıyla herkes iyi gözükü yor kış geldi motorculuk biraz yavaşladı.vede sorunlar cıkmaya başladı. işlerin yogunlugundan motorun marşına 1 ay boyunca hiç basmadım. dün calıştırayım dedim. marşla calışmadı. ayakla basınca çalıştı.15 - 20 dk. çalıştırdım kendine geldi şu an marşlada calışıyor. aküyü söküp konturol ettim.içinde hiç su yok acaba bizim aküler kuru tip denilen akülerdenmi? markası yuasa bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
orjinal aküleri sulu tip kuru akü pahalı kaçıyor ama sulu ve bakımsız denilen akülerden kullanabilirsin zaten akü dediğinin ömrü 2 sene bide extra sisfarı falan varsa erkenden yıpranıyor 12v9a olanlardan tavsiye ederim jameika34 ten isteyebilirsin
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
harbitürk yaramazlık yapma
7,5 kw 11,5 bg e eşittir
Cobaltcığım fiskosu bizde sevmiyoruzda harbitürk Transalpi sordu o nedenle yani burada bu bilgilerin ne işi var anlamında özelden takıldık anlıycan.
Bu arada ben sl'i 11.5 beygir diye biliyorum.O makinaya yeterli bir beygir öyle çok büyük ve ağır bir motor değil zaten bundan fazlasıda fazla gelirdi tam iyi ve uygun.Balata kaçırmasa birde çok güzel olacak ben çok artçıyla dolaştım beni hiç zor durumda bırakmadı her yere tırmandı her yere gitti.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
chimeraby, güzel arkadaşım, google ye convaerter yaz, ilgili sitede 7,5kW ın kaç horsepower (hp) ye denk geldiğine bak, 9 kusuratlı bir şey göreceksiz, senin kitabında öyle yazıyosa özür dilerim ama international veriler 9kusur diyor.
ilk sayfaya baktım, araştırım kaç beygire denk geliyo, kafadan konuşmadım.
saygılar
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
arkadaşlar beygir mi yarıştırıyosunuz motora mı biniyosunuz pek anlayamadım
cbr1000rr var yan komşumda adam motora zevk için biniyo arada ona da biniyorum ama sl nin tadı başka sonuçta motor ve 2 tekeri var bence sınıfının en iyilerinden fazla kafa karıştırmaya gerek yok
1 kw = 1,5 bg arkadaşlar rahat olun yani sl yaklaşık olarak 11,5 bg e eşit oluyor
ergeser
bu arada isin ozune donelim - sen akuyu degistireceksin
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)