Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    yan kapaklar tanesı 30 ytl her yerde aynı olması lazım.ses tam olarak nasıl bır ses ve tam nerden gelıyor egzosun ıcındenmı ?? eyer öyleyse ıcını bıraz bosalt daha guzel ses alırsın yada actır kaynak ıle veyada matkap ıle delıcen ıcını ok yada yenı egzos taktırıcaksın.bende varken sl ben kaynak ıle actırmıstım sesı cook guzeldı.bak sımdı asırı tıtreme varsa hemen gıt servıse butuun vıdalarını sıktır yada sen sıkabılıyorsan sen sık ok.bu arada sl bazı motorlarında cok tıtresım var bazılarında ıse egrcekten az tıtresım var bu bır gercek mesela benım motoprumda cok az vardı bılen bılır.tıtresımın onune bıraz ön ve arka dıslılerle oynıyarak gecebılırsın.mesela ön dıslıyı 2 dıs buyutmek gıbı.egzosun ıcındekı ınce uzun boru gıbı bır seyı dıyorsun sanırım cıkar onu al bısı olmaz ben cok aldım zamanında arka frenden ses gelmıyor senın heralde he

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    gelmiyo allahtan
    egzost ve titreşimi taktım ben kafaya çok
    uğraşcam artık işim ne
    havalar sapıtmasın da

Motosikleti
    250RR
    arkadşlar motorun şase ağır geliyor.güç yok güç...
    motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı washburn_97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadşlar motorun şase ağır geliyor.güç yok güç...
    yapma yaa

Bana sorarsan şase ağır değil motorda motor yok

Motosikleti
    muahaha sende alemsın yaa harbıturk

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    sl e kasa gercekten agır gelıyor butun yuk baskı balatada garıbım cok cekıyor coook
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    e tabi o motoru bisiklete takacaksın ki 150 160 yapsın motora takınca 95 diyo 100 demiyo

Motosikleti
    250RR
    Alıntı harbiturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapma yaa

Bana sorarsan şase ağır değil motorda motor yok
    ben onu bilmiyorum yakın bir arkdaşımda var sl-150.motorumu sattığım ilk haftalar kullandım çok titriyor 1.bir ikincisi motor çok zayıf kalıyor.bilmiyorum kullanan arkadaşlar nası yorumlarlar.ha bide marş larında sorun çıkıyor.(bir arkadaşım daha aldı)ikiside aynı durumda şuan.ateşleme sorunu olan arkadşlar marş dinamosunun ve marş butonunun soketlerini zımparalasınlar oksitlenme sonucu yapıyor.motor motordur abicim önemli olan süren kişilik.hepnizin yeni yılını kutlar daha sağlık ve esenlik dolu bir yeni yıl dilerim iyi akşamlr
    motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)

chimeraby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı washburn_97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor motordur abicim önemli olan süren kişilik
    Bu kadar güzel söylenir işte.. İnşallah bazıları anlar bu sözü.. Hepinize iyi yıllar..

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Öncelikle oturup motordan ne bekliyorsunuz bunu tespit edin hızmı , görüntümü , güçmü ,ekonomimi ondan sonra motorunuzu daha çok seveceksiniz sl bir gezinti motoru sınırlarını zorlayıp başka motorlarla kıyaslarsanız mutsuz olursunuz zaten yapı itibariyle 90 dan sonrası tehlikeli bende hızlandırmak için ön ve arka dişliyi değiştirmiş ve 125 i görmüştüm ama tehlikeli bir sürüş olmuştu ve tekrar eski dişlileri taktım yerine ve onu öyle kabul ettim o nedenle daha çok sevmiştim fiyakalı motordu dikkat çekiyordu ve az yakıyordu buda hoşuma gidiyordu gerisi yalan.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

Motosikleti
    yusuf hocama katılıyorum
    sl de depoyu doldurup 1 ay geziyordum sıkıysa aynı yolu ta ile yap bakayım adamın ocağına incir dikiyo valla .. ha uzaması hızlanması torku falan güzel istersen ön tekeri bulutlarda gezdir ama yakıt olayı harbi fazla yani

Motosikleti
    keeway sl 150
    uzun bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlar
    öncelikle yeni yıl herkese istediklerini getirsin diyorum
    en son mesajımdan bu yana okudum topiği baktım ki kimileri motoru satmış yenisini almış kimi leri şikayet etmiş kimileri motoru savunmuş yani motor topiği hala gırla gidiyo demek oluyor ki bu topik ölmemiş bu gidişlede ölmezde
    motorunu satanda değiştirende yenisini alanda eskiside yeniside herkes burda o bakımdan...
    gelelim asıl meseleye bayramda o soğuğa rağmen bursaya gittik bayramlaşmaya 4 motor cıktık eskişehirden den inegöle vardık irimizin lastiği patladı benimde depodan benzin sızıyordu iyice abarttı baktım ki musluğun bağlandığı borunun dibindeki kaynak yerinden çatlamış neoluyo diye bakarken şaldırt diye benzin boşalmaya başladı hemen lastikcinin yanındaydık lastiklerin üstüne yatırdım motoru plastik silikon olur dediler bayramın 3, günü açık yer bulamadık bulduk bi tane cektik anca bursaya vardı ordada bi şey ayarladık esk e geri döndük şimdi....
    söyleyin bilen arkadaşlar napıyım
    depoyumu değiştiriyim tamiri olmaz mı bunun hala öyle duruyo tırnak kadar bi çatlak var hepsi bu

kim ne derse desin nerdeyse hepinizin ilk göz ağrı sl 150 hakkını yemeyin havası yetiyo polis bile bu ne yaw diye durduruyo yolda evrak bile sormuyo
    herkese keyifli sürüşler....
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde depodan benzin sızıyordu iyice abarttı baktım ki musluğun bağlandığı borunun dibindeki kaynak yerinden çatlamış neoluyo diye bakarken şaldırt diye benzin boşalmaya başladı hemen lastikcinin yanındaydık lastiklerin üstüne yatırdım motoru plastik silikon olur dediler bayramın 3, günü açık yer bulamadık bulduk bi tane cektik anca bursaya vardı ordada bi şey ayarladık esk e geri döndük şimdi....
    söyleyin bilen arkadaşlar napıyım
    depoyumu değiştiriyim tamiri olmaz mı bunun hala öyle duruyo tırnak kadar bi çatlak var hepsi bu..
    eklediğim bilgi, başka bir forumdan alıntıdır.

Arkadaşlar bundan 2 sene önceydi, arabamın deposu bir zıplama sonrasında çatlamıştı, hatta tam köşesinden parça kopmuştu...nasıl yapalım diye düşünürken yakınımda bulunan bir mermer atölyesinden mermerleri tamirde kullandıkları beyaz bir yapıştırıcı madde aldım (AKEMİ) ve depoya parçayı dikkatlice yapıştırdım, sonrasında sorunsuz bir şekilde kullanmıştım, başka alternatifler mutlaka vardır ama bunuda deneyebilirsiniz..
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    depo çatlağı için radyatörcüleri tavsiye ederim. leğim ile hallediyorlar ucuza geliyor ve sağlam oluyor.

Motosikleti
    250RR
    Alıntı chimeraby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar güzel söylenir işte.. İnşallah bazıları anlar bu sözü.. Hepinize iyi yıllar..
    teşekkür ederim kardeşim.

Bugün 17:13 PM
    Ercument
    depo çatlağı için radyatörcüleri tavsiye ederim. leğim ile hallediyorlar ucuza geliyor ve sağlam oluyor.

arkadaşında dediği gibi radyatörcüler sarı kaynak dedikleri bir işlemle çatlağı lehimleyip,sızıntıyı gideriyorlar.elemeği ba kaç kuruşa halledebilirsiniz.
    iyi akşamlar.

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım bu daha etkili bir çözüm olur.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    keeway sl 150
    şimdilik sağolun lehim tutmaz benzin belli bir süre sonra lehimi etkiler diyolar yani çözüyomuş daha kalıcı bi çözüm bulsak ii edicez
    selam ve saygılarlaa

Motosikleti
    forumun eski sayfalarında zeda 3000 nickli arkadaşımız da aynı sorunu yaşamıştı ve sonuçlar hakkında bilgi vermişti aratırsan birşeyler çıkacaktır

Motosikleti
    keeway sl 150
    eyvallah saolun arkadaşlar sorunu çözdüm bison epoxy die bi karışım celik macun var aldım çatlak yere uyguladım bi tanede rondale koyup iyice doldurdum oldu bi sorun yok şimdilik zaten resimdede çatlak motosiklet deposunu onarmışlar biraz pahalı gibi geldi ama çok yerde kullanılır kırılan dişlilerin bile tamirinde % 100 garanti diyor 25 yıl da garantisi var bi sorunum kalmadı zaten biraz daha bineyim bu motora seneye kadar değiştirip büyültecem biraz korkuyomda bakalım hayırlısı
    selam ve saygılarla...

Motosikleti
    sl cıler ıyısınızdır ıns.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler