Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Aralık 2007, 01:28
Reklamlar
-
19 Aralık 2007, 11:15
bilmem mi adını gazkesmez e çıkaracan yakında bizim soğuktan elimiz tutmuyo adamın yaka paça açık yanıyommm diye soguk kola istiyo
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
19 Aralık 2007, 11:40
harbiturk adlı üyeden alıntı
Neo tanıdıkmı geldi
gelmediysede birgün tanışırız inşallah
Yoksa şimdiki motorundamı titreşimli? :(
Resimden gördüğüm kadarı ile yanı ama balansör sol tarafta olduğu için farkedemiyorum ( motor muhafasasıda engel oluyor )
Diğer arkadaşlarada merhaba
Takıntılı değilim arkadaşlar sadece o günlerde motorun bahsedilmeyen kötü yönlerini söyledim ve sl 150 yi yere göğe sığdıramayanlar ( bu topic i açan dahil) motorlarını sattıkları gibi buralardan yok oldular dikkatinizi çektimi bilmiyorum.
Bu topice arada sırada uğrayışımın nedeni sl150 nin bende iyi kötü bidolu hatırasının oluşu
E tabi kendimce selamımıda veriyorum
Bu topic in olmesinin nedeni insanlarin artik SL kullanmamasi degil. Bircok kisi halen yeni SL aliyor ve kullaniyor, motor tartisiliyor vs...
Ayrica SL in kullanimi bir yere kadar, sonucta 150 cc lik bir makina. 1 sene 2 sene kullanirsin sonra durumun elverirse buyutursun. Ayni sey Japon motorlar icinde gecerli.
oldwolf adlı üyeden alıntı
selam nasılsınız dostlar uzun zamandır görüşemedik son 5 ay içinde hayatımdaki hızlı değişiklikler nedeniyle sitedende uzak kaldık nemi oldu diye sorarsanız evlendim hepsi bu
bu arada sl yide değiştşrdim regal raptor aldık sl ye hiç kıyamadım ama yavaş yavaş büyütmek lazım umarım herkes birgün hayallerine kavuşur herkese saygılar ...................
Hem evliligin hem de yeni motorun hayirli olsun Oldwolf
-
22 Aralık 2007, 01:07
bu topıcte de hayat yok hayatı kaymışşş
-
24 Aralık 2007, 22:57
Dağıtıcısı MOTOMAX olan motosiklet alacakların dikkatine
Dağıtıcısı MOTOMAX olan motosiklet alacakların dikkatine;
Son derece kaypak, iki yüzlü bir yedek parça bölümüyle muhattab olamaya hazırlıklı olun.
Garantiden parça değişimi talebinizi önce olumlu karşılarlar. Ama çektiğiniz faks kaybolur. Olabilir insanlık hali dersiniz. Yenisini çekersiniz. Ama önceki faksta böyle değildi diye ağzından kaçırır. Sonra bu yetkili kişinin bitmek bilmeyem toplantı hali başlar. Anlarsınız ki oyalanıyorsunuz, parçayı vermek istemiyorlar.
Kaybettiğiniz zamana mı yanasınız? Cebinizden çıkacak paraya mı? Hayır hiç olmazsa baştan söyle vermiycem diye. Çocuk mu kandırıyorsun. Ama söylemez aklı sıra hayır demiycek. Böyle ciddiyetsizler işte.
-
24 Aralık 2007, 23:54
infectedmushroom adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba.Çok eskiden arkadaşımın açmış olduğu hesabı şuan ben kullanıyorum ve SL 150 Alıyorum.
1800 ytl ye kredi kartina 12 taksitle.2. el 2006 model 4500 kmde. yalniz motor tecrubem hic yok.motoru alip getirmek ve temizmi saglammi bakmak devir islemleri vs. icin tum SL-150 ci yada motordan anliyan arkadaslardan yardim istiyorum.kazik yemek istemiyorum.
Ben Bahcelievler de ikamet ediyorum motor Umraniyede yani karsida :(
anliyan birinden ricam bana yardimci olmasi.gidelim gorelim uygunsa alalim vs.
msn adresim :
passenger@rock.com
yardimci olabilecegine inanan motor tutkunu arkadaslari bekliyorum 2-3 gun icinde alacagim
herkese sevgiler saygilar.
Kardeş sana yardımcı olmayı çok isterdim bende bahçelievlerde oturuyorum ve bir zamanlar sl150 kullanıyordum 5 ayda 7000 km devirdim o motorlar
ama iş güç v.s müsade etmez bu duruma yakınlarda biyerde olsaydı bişeyler yapardık
-
25 Aralık 2007, 00:05
ekle benı sl alıcak arkadaşım ibrahimjames@hotmail.com
-
25 Aralık 2007, 01:38
Ekleme ekleme o sl150 den hiç anlamaz
-
25 Aralık 2007, 21:03
joveio,şimdi beni iyi dinliosun..
Aynı şeyi bana da yaptılar.. Kendilerini akıllı sanan insanlar işte.. Bana da bize faks gelmedi hiç dediler.. Ben de kendilerini uyardım,dava açacağımı söyledim,yakında da açıyorum zaten..
Senin yapman gereken şu,garanti onarım formunu alıyosun ve faks falan çekmiosun.. Doğru notere gidiosun,ihtarname çekiosun.. Bakalım noter kanalıyla giden kağıdı da almadık diebilecekler mi?! Bu herifler kendini zeki sanan ama aslında hiç öyle olmayan insanlar.. Bu dediğimi yap,köşeye sıkışsınlar,sonra haklılığını çok rahat ispat edeceksin..
-
26 Aralık 2007, 00:04
Diğer arkadaşlarada merhaba
Takıntılı değilim arkadaşlar sadece o günlerde motorun bahsedilmeyen kötü yönlerini söyledim ve sl 150 yi yere göğe sığdıramayanlar ( bu topic i açan dahil) motorlarını sattıkları gibi buralardan yok oldular dikkatinizi çektimi bilmiyorum.
topiği açan benim.
ne söylemişim de yere göğe sığdıramamışım?
ben bu motoru ne zaman sattım biliyor musun?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
26 Aralık 2007, 00:33
-
27 Aralık 2007, 00:30
Gültekin adlı üyeden alıntı
topiği açan benim.
ne söylemişim de yere göğe sığdıramamışım?
ben bu motoru ne zaman sattım biliyor musun?
Cümleyi yanlış anlamışsın yere göğe sığdıramayanlar + sen ( bu topici açan ) motorlarını satıp ....
Ayrıca polemik yaratmanın anlamı yok
-
27 Aralık 2007, 00:40
Cümleyi yanlış anlamışsın yere göğe sığdıramayanlar + sen ( bu topici açan ) motorlarını satıp ....
Ayrıca polemik yaratmanın anlamı yok
tamam polemik yapmayalım da, ben motoru satıp arazi mi olmuşum? anlayamadım
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
27 Aralık 2007, 20:34
isim isim takip etmiyorum genelleme yaptım hala burdaysan demekki sen onlardan değilsin öyle değilmi
Ayrıca bende burdayım birkaç arkadaş daha ve hiçbiri sl 150 sahibi değil artık
birzamanlar en fazla hiti olan topicti burası anlatmak istediğim bu
-
28 Aralık 2007, 12:56
selamlar herkese.1,5 senedir sl150 kullanıyorum.ilk motorum ve kullanmayıda onunla öğrendim.bundan 2 ay kadar önce bir kaza geçirdim ve cam,aynalar ve kornayı kaybettim.serviste kazıklanıyormuşum gibi bir his var içimde.izmittte oturuyorum bana yakın istanbulda yada adapazarında yedek parça alabileceğim ürün yelpazesi geniş,kaliteli,uygun fiyatla alışveriş yapabileceğim nereleri var.yardımlarınızı bekliyorum.
-
28 Aralık 2007, 15:37
öncelıkle h.g. ama 1 bucuk seneden berı nerdeydın ılgınc vala neyse
sana yardımcı olabılecek jameıka34 hakan babamız var onunla ırtıbata gecebılırsın formdan bulup ok.bu arada gecmıs olsun
-
28 Aralık 2007, 16:42
Benim şu anda sl150' im yok ama onu özlüyorum onunda kendine göre bir sürü artıları vardı ve bence görünüşü çok güzeldi ben onunla çookk hava yaptım çok şimdi transalp var ama sl kadar ilgi çekmiyor yemeyelim motorun hakkını parasına göre güzel motordu ben onunla istanbul-didim didim-burdur-antalya-istanbul yaptım yaptım yolda tık demedi şopar aslan gibi gitti kıçımın acıması dışında hiçbir sorunum olmadı valla.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
28 Aralık 2007, 17:44
jameka abimize attım mail ama cevap gelmedi. sizler yardımcı olsanız.1,5 senedir yoktum ortlarda çünkü nete girmiyorum.aldığımda üye olmuştum siteye ama sürekli takip edemedim.ben gidilecek adam gibi bir mağaza arıyorum.satıcı zihniyeti değilde motorcu abisi ilgisiyle yaklaşan.sonuçta kazıklanmaya müsaitim o bakımdan.tanıdığınız varsa referans olursanız sevinirim.ileride şöyle baba bir motor alacağım ama sl150 unutulmaz.aman dikkatli sürün.geçen gün 2 tır arasında kalan bir çift vefat etmiş.aynı kazadan bu olaydan 4 ay önce kıl payıyla kurtuldum.şimdi haberi cüzdanımda taşıyorum unutmayayım diye.2 ay önce de vurup kaçma olayı yaşadım.magandaların allah belasını versin.herkese kazasız sürüşler.kaskınızı başınızdan eksik etmeyin.
-
28 Aralık 2007, 18:09
-
29 Aralık 2007, 00:56
ben geldiimm
yeniyim ben de anliycağınız üzere
sorunum sl min traktör gibi ses çıkarması :D
giderken zangır zangır gidiyorum
farın ordan titremeler geliyo
bi de egzostun içinde bi zamazingo war çıkar diyo arkadaşlar ama bi de size soriyim dedim.
yanımdan bi motor geçiyo bağırta bağırta ben köheylan gibi kalıyorum yanında (:
keeway sl lerde ses çıkarmak biraz salakça belki ama (: yine de istiyo insan nasıl ben bunu dragstar kıvamına getirebilirim :D ( en azıyla da yetinebilirim )
teşekkürler şimdiden
bi de anadolu yakasında yan ucuz yan kapak satan bi yer war mı
kırılıp duruyo boyna :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler