Hakan Abi yarın arıycam seni.
Şu ön cam işini halledelim.
Hemde bakım için önerdiğin adam ( Ferhat Usta) ile konuşursun benim için.
Şimdiden teşekkürler.
Hakan Abi yarın arıycam seni.
Şu ön cam işini halledelim.
Hemde bakım için önerdiğin adam ( Ferhat Usta) ile konuşursun benim için.
Şimdiden teşekkürler.
[B]Üç şey vardır ki insanoğlunun yüceliğini gösterir: Musibetten şikayetçi olmamak, ağrıdan dolayı sızlanmamak ve diliyle kendini övmemek.Ebu Derda (r.h.)[/B]
gece abi bana koruma demiri ve sinyal varsa kargolarmısın adres versem
annem beni öldürecek
efenim, sayın jameika34 kardeşimize ünlediğim sitemkâr ve kinayeli mesajıma âkil ol mecrasından değinmede bulunanlara boynum kıldan incedir.
zaten motomax denince, üç otuz paralık iş gördürmek için tezgâhına alet çantası açanların maymunuyum haylidir.
en uyduruk parça için ayrı ayrı sipariş verdiğim servislere; geldi mi diye diye 4-5 aydır telefon aça aça, kapı önü itleri olmuşum.
edepsizliğe vurup; hıncını eşeğinden alamayan semerinden alırmış hamlığına düşüp, gereksiz sitemde bulunmuş durumdayım
ulaşmamış ve ya gözden kaçmış, ar damarımı çatlatacak kadar yoran arzu-hâlim kifâyetsiz.
bu motomax maceramızda hepimiz istanbul imkânlarına sahip değiliz, bir medet takılıyoruz sanal mecranın sanal kahramanlarına. edepsizlik ettim. affola.
sahipsiz kaldık yau, bunadır çoban gibi kendi derdime kaval çalışım.
geçtim parçalardan, iki teker üzeri keyif almadan; vurayım kendi ağazıma, klavyeye tıkırdayan parmağıma.
bu distributör firmaya; kaçıran debriyaj balatalarımı, tıngırdayan aynalarımı, kırık yan kapaklarımı müslüm baba şarkılarıyla ithaf ediyorum.
yuh bana.
Komet kardeş, Jameika hakkında yazdıkların için tam döktürecektim ki.... en son yazdıklarını görünce, "kardeşim işi biraz aşırıya kaçırdığının farkına varmış" diyerek vazgeçtim.
Ben de eski bir SL kullanıcısı ve bu topic'in eski bir üyesi olmam nedeniyle arada bir uğrarım.. Yazılanları görünce müdahil olmak farz oldu. Amma velakin, sulh olmanız güzel.
Kısaca şunu söyleyeyim; Jameika, arkadaştan öte bir dostdur.
Sağlıcakla kalın.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
saol ergeser kardeş tsk ler.evet hız sevıyorum önümüzdeki sene artık 600 yada 750 lik bi racıng e geçicem zaten
satarım balayyusufcum anlaşırsak tabi ne demek
Şöle bi bakim dedim topic sinek avlıyor
Demekki sl150 tarih olmak üzere
Yeni motorun hayırlı olsun gecce
Bende de 200 cc lik kanuni var sanırım sendeki ile aynı motoru taşıyor
almışsındır artık konforlu yolculuğun tadını titreşim yok zangırtı zungurtu yok
yolda kırılan düşen yok wesselam işde
( argat )
ARGAT SEN HALA BURDAMISIN
annem beni öldürecek
Argat sl'e dil uzatmış,rahatlamıştır heralde artık.. Arada bi yapmasa olmaz.. Takıntılı mısın nesin?
ooo argat gelmiş
saol kardeşim tskler ama motor kısmı aynı değil
resımdekı senmısın yoksa
Neo tanıdıkmı geldi gelmediysede birgün tanışırız inşallah
Yoksa şimdiki motorundamı titreşimli? :(
Resimden gördüğüm kadarı ile yanı ama balansör sol tarafta olduğu için farkedemiyorum ( motor muhafasasıda engel oluyor )
Diğer arkadaşlarada merhaba
Takıntılı değilim arkadaşlar sadece o günlerde motorun bahsedilmeyen kötü yönlerini söyledim ve sl 150 yi yere göğe sığdıramayanlar ( bu topic i açan dahil) motorlarını sattıkları gibi buralardan yok oldular dikkatinizi çektimi bilmiyorum.
Bu topice arada sırada uğrayışımın nedeni sl150 nin bende iyi kötü bidolu hatırasının oluşu
E tabi kendimce selamımıda veriyorum
sendekı ile aynı motoru taşıyor dedınya ona hyr dedim ben tabıkı titreşim yok daha doğrusu cok cok az var oda hiç rahatsızlık vermıyor bana yolda yetişemezsınkı ama sen
uğra tabi kardeşim uğra bak ben nasıl uğruyorum
?? selam millet havalar soğudu diye herkes büzüşmüş valla
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
selam nasılsınız dostlar uzun zamandır görüşemedik son 5 ay içinde hayatımdaki hızlı değişiklikler nedeniyle sitedende uzak kaldık nemi oldu diye sorarsanız evlendim hepsi bu
bu arada sl yide değiştşrdim regal raptor aldık sl ye hiç kıyamadım ama yavaş yavaş büyütmek lazım umarım herkes birgün hayallerine kavuşur herkese saygılar ...................
.................::hakem1::.....
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)