Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Eylül 2007, 22:47
Boğaçhan adlı üyeden alıntı
omersun, gece ,cobalt, obkavi, flying hellfish, chimebary ve diğer yeni üye olan kardeşlerim selam ve saygılar. Kendinize iyi bakın.
Varsın motorunuz yavaş gitsin ama keyfini çıkarın.
Tekrar ediyoruzzzzzzzz: DEVE YAVAŞ GİDER, HEP GİDER.
Ömersun, bak ne demişim; sizleri adıyla saymışım, vedeeeee yeni katılan diğer arkadaşlara seslenmişim, Sen de bizi iyice dede yaptın ömer kardeşim. daha bunamadık, al sana senin ile ilgili bir hatırlama örneği: aldığında senin motorun bir çantası yırtıkdı, sonradan yaptırdın, sissy bar'ını sizin orlardan bir usta yaptı, hatta aynı sissy bardan, Chimeraby'e sen yaptırtıp gönderdin. Nasılllllllll seni hatırlıyormuyum....
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Reklamlar
-
15 Eylül 2007, 12:35
-
16 Eylül 2007, 15:23
slm arkadaşlar ama bence bu motor pıyasanın en berbat motoru çünkü bi motor bu kadar vibrasyon yapıyosa o motor dagılmaya musaıttır gercektende cok aşırı vıbrasyon yapıo ekzos sesi haric her yerden ses gelıo turunun en berbat orneği
-
17 Eylül 2007, 01:09
Sevgili arkadaşlar herkese selam ben bu yaz bir çılgınlık yaptım sl'ime atlayıp istanbuldan didime gittim oralarda da en az 500 km yapıp dün gece itibariyle Didim'-istanbul yaptım yola çıktığım gün (25 temmuz )son 75 yılın en sıcak günüydü yolda tık demedi valla dünde hiç durmadan 200 km de bir 10 dk mola verdim oda kıçımı dinlendirmek içindi döndüm hala tık demedi bu motora kötü diyenlere duyurulur sadece sorunu hızlı gitmemesi oda 150'lik bir motor için çok normal sonuçta altımızdaki aletin fiyatı ortada ama ben ön dişliyi 18 lik arkayıda 39 luk dişli ile değiştirdim hafif eğimli bir yolda 120 yi görüyorum ayrıca vibrasyon 100'e doğru başlıyor.Motordan beklenti önemli ben görünüşü iyi olsun az yaksın sesi güzel çıksın (benim egzosta harika delikler var ses süper) ve fazla problem çıkarmasın istiyorum bunları bana sl sağlıyor okadar.Hız istiyorsan racing alacaksın ve gereksiz konuşmayacaksın.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
17 Eylül 2007, 18:32
balayyusuf adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlar herkese selam ben bu yaz bir çılgınlık yaptım sl'ime atlayıp istanbuldan didime gittim oralarda da en az 500 km yapıp dün gece itibariyle Didim'-istanbul yaptım yola çıktığım gün (25 temmuz )son 75 yılın en sıcak günüydü yolda tık demedi valla dünde hiç durmadan 200 km de bir 10 dk mola verdim oda kıçımı dinlendirmek içindi döndüm hala tık demedi bu motora kötü diyenlere duyurulur sadece sorunu hızlı gitmemesi oda 150'lik bir motor için çok normal sonuçta altımızdaki aletin fiyatı ortada ama ben ön dişliyi 18 lik arkayıda 39 luk dişli ile değiştirdim hafif eğimli bir yolda 120 yi görüyorum ayrıca vibrasyon 100'e doğru başlıyor.Motordan beklenti önemli ben görünüşü iyi olsun az yaksın sesi güzel çıksın (benim egzosta harika delikler var ses süper) ve fazla problem çıkarmasın istiyorum bunları bana sl sağlıyor okadar.Hız istiyorsan racing alacaksın ve gereksiz konuşmayacaksın.
Yusuf Hocam son sözlerine katılmamak içten bile değil... Sanki birileri burda bizim motorları kötülemek için lobi faaliyetleri sürdürüyor...
Kardeşim beğenmeyen varsa gitsin satsın motorunu... Zarar ettiği kadarlık binmiştir zaten... Ben ne zealsunlar gördüm, 150'lik çelikler gördüm... elleriyle götürüyorlardı... allaha şükür benim motorda beni hiç yolda bırakmadı...
Bu fiyata bu motorun görüntüsü yeter.... Birdaha eleştiri yapan arkadaşlar, dozunu kaçırmadan yaparlarsa daha iyi olacağı kanısındayım...
-
17 Eylül 2007, 21:01
Gece dostum benim sana takılmamdan alıntı yaparak, zannederim sana yazmış selim kardeşim. Cesaretin varsa derken de hızlı sürmenin tehlikeli olacağını ifade etmek istemiştir büyük olasılıkla.
Yusuf hocam,yeni eğitim-öğretim yılın hayırlı olsun.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
18 Eylül 2007, 17:27
sevgili yelkenci35buçuk arkadasım profilin de yazdıkların doğruysa altında 900rr var eski olsada vibrasyonu olmayan, çok yaksa da iyi giden bir motor bizim kıytırık 150 liklere neden göz süzdüğünü anlayabilmiş değilim benim güzergahımda senin motorun 3 km gitsin kesin su kaynatır bir kere gaz verme şansın yok , dur kalk lardan balatayı yersin ( onun balatası da dünya paradır ) azcık gaz versen kesin birinin ya çamurluğuna girer ya aynasını alırsın ( yada aynanı bırakırsın) . senin iyi motorun bizim kötü yollara zaten gelmez boş cadde bulucam da motorun keyfini çıkarıcam diye geceyarısınıda beklemek bana göre değil valla allah herkese altındaki ile mutluluklar versin ( fesatlık yapmayın )
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
18 Eylül 2007, 17:40
balayyusuf adlı üyeden alıntı
Merhaba,
İki şey sormak istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu dişli modifiyesini İstanbul' da nerede kaça yaptırabilirim. İrtibat tel gibi bilgiler verirseniz sevinirim. İkincisi, yolda giderken sanki zigzag yapmaya başladı. Önceleri rüzgardandır dedim ama, son zamanlarda dikkatimi çekti rüzgar olmasada ortalama 50 km süratte zigzaglar başlıyor daha sonra hız arttıkça kaybolup gidiyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? ya da neden olur yardım ederseniz sevinirim.
İyi çalışmalar
-
18 Eylül 2007, 18:09
Ön dişliyi bursadan 'ergeser' nicli bir arkadaş gönderiyor. İstersen bende bir tane var ondan almıştım verebilirim yada ergeser'in telefonunu veririk ondan alırsın ben bir süre kullandım ilk zamanlar memnundum sonraları iki kişi binince ve yokuşlarda randıman vermeyince çıkarttım.
Arka dişliyi jameika 34'den alabilirsin varsa. Arka dişliyi takan arkadaşlardan daha net bilgiler alamadım. İkisinide kendin takabilirsin. Zig Zag mevzuunda aklıma gelenler. Zincire gerdirirken somunu sıkmamış olabilirmisin. Yada iki tarafında gerdirme ayarları aynı ölçüdemi. Aklıma gelenler bunlar.
-
18 Eylül 2007, 18:27
Somun meselesini bir kontrol edeyim. Sanırım bundan kaynaklanıyor. Geçtiğimiz hafta Servise girmişti belki iyi sıkılmamış olabilir. Dişli için sağol eğer rahatsız ettiyse benimde takmamın bir anlamıyok. Böylede gideriz ne yapalım. Bilgilendirmen için teşekür ederim.
-
18 Eylül 2007, 20:42
geoglel ben öndişliyi sirkeci aydın motordan buldum kendim taktım kullanım tarzım değişmedi ama uzama var biraz ama öyle abartı bi fark bekleme
ercümentin dediği doğru olabilir benimde fren balatası değiştikten sonra hep ses yapıyordu ama zincir ayarını dişli değişince yeniden yapıp iki tarafıda güzelce eşitleyince ses falan kalmadı arka lastiğin ayarlarına iki tarafında eşit olmasına dikkat etmek lazım
-
18 Eylül 2007, 23:47
Arkadaşlar herkese merhaba ama size kötü bir haberim var... Birçoğunuz biliyordur belki ama artık Keeway Türkiye distrübütörü, yurt dışındaki fabrika ile anlaşamdığı için, keeway motolar getirmicekmiş. Yani ellerindeki sattıktan sonra birdaha keeway motor satmıcaklar... Pekiiii, asıl bizi ilgilendiren meseleye gelince, yedek parça sorunu da adamların ellerindekiler bittiktenn sonra sıkıntı başgösterecek... Bugün Mersin'deki servise gittim 7 parça siparişii vermiş, 4'ünü göndermişler. Diğerleri is e yok... Şimdi sizlere sorarım, biz ne yapacağız bu olmayan parçalardan bize de lazım olursa... Biraz Önce Feyizoğlu Şirketine mail attıım, birazdan ne yazdığımı burayada kopyalayacağım. Ama buaralar keeway kullanıcıları olarakbir tepki göstermeliyiz. Gerekirse keeway kullanıcıları yoplanıp motorlarıyla eylem yapabilir, firmayı protesto bile edebiliriz... Sizlerin düşüncelerini bekliyorum... buarada alarmımda sorun çıktı, servis 74 Euro muydu 84 Euro muydu diyebiliyor bana pişkin pişkin.. Yani 200 YTL... Bende dedim ki 200'e alarm taktıracağıma gelsin hırsız çalsın benim motorumu... Açık açık burdan da söylüyorum, 200 alarma vereceğime varsız çalınsın motor!
İşte size keeway ithal eden firmaya yazdığım mail:
Merhabalar... Ben Mersin'de yaklaşık 9 ay önce ikinci el olarak keeway sl 150 aldım...
Bugün servise gittiğimde sizin, fabrika ile anlaşamayarak artık keeway getirmediğinizi öğrendim...
Dolayısıyla bizim motorların piyasası bir defa güme gitti... Yalnız şunu merak ediyorum, burdaki servis size 6-7 adte parça siparişi verdiğinde bunların zaten 3-4'ü ancak geliyormuş...
Sorarım şimdi size, benim o gelemeyen parçalara ihtiyacım olduğunda ne yapacağız? Ben aynı zamanda Ulusal bir ajansta gazetecilik yapıyorum... Bu konuyu haber olarak değerlendirmeyi planlıyorum, çünkü güzel bir haber konusu... Benim gibi binlerce keewaykullanıcısı var... Gerekirse bunları ortak bir platformda buluşturmaya çalışacağım...
Duyduğuma göre yeni bir motor bayiliğini alacakmışsınız... Piyasada isim kaybetmemek için eminim, bizlerin mağduriyetini giderecek bi çare bulursunuz... Zamanında ekmek-peynir gibi sattığınız motorların şimdi sizler meyvesini yerken, biz çürük meyvelerle mi uğraşacağız...
Beni ve keeway kullanıcılarını tatmin edecek bir açıklama bekliyoruz sizlerden...
Mailim yazıyor ancak iletişim numaramd a 05059143377
Umarım, ciddi bir operatör bu mesajımı okuyordur ve müşteri memnuniyetini ve müşteri hakkını göz önüne alarak, yapılması gerekeni yapar...
-
19 Eylül 2007, 02:47
muko adlı üyeden alıntı
Arkadaslar keeway battımı yahu ben aydında oturuyorum ınternetten baktım bayıi söke de kalktık gıttık semerci diye bi beyaz esya dukkanı adamda zaten hıc keeway yok süperliht alcam nasıl falan dedım parca sıkıntısı cok fazla sakın alma rezıl olursun motorun yatr sen parca beklersın dedıler keeway batıyo alma demesı cok sasırttı benı siz ne diyosunuz
ben bunu daha öncede sormuştum 'tın' layan olmadı şimdi ne olcak bakalım ama hiç hoş şeyler olmuycak nedenmi? en kısa zamanda motor alıcaktım buda büyük olasılıkla keeway olucaktı çünkü sıfırları 2.999 kadar dusmustu pazarlıkla ne olacagını tahmın edın ama artık olmaz durum ortada
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
-
19 Eylül 2007, 11:15
Bununla ilgili topiclerde pek çok şey söylendi. Haziran ayında Motomax a email değil bizzat telefon açtım. Bir flaşör 6 ay beklenir mi diye. Adamlar lafı geveledi durdu. Asıl kabahatli bu adamlara bu motorun satışı için ruhsat veren bakanlıkda. Nasıl olsa vergisini hem sıfırından hemde 2.elinden alıyor. Bakanlığı aradım bununla ilgili bir Allah ın kulu muhatap bulamadım. Neymiş seçim zamanıymış falan filan. Seçim geçti yine aradım muhatap yok. Yeter be dedim çok sevdiğim keeway imi sattım. Satarken alan arkadaşa durumu anlattım dürüstçe. Şimdi bu motoru kullanan ve de garanti kapsamında olan arkadaşlar ne yapacak. Umarım muhattap bulursunuz....
-
19 Eylül 2007, 13:29
Arkadaşlar merhaba ben tam kararımı vermiştim. Keeway Superlight 150 yorumlarını okuyup olumlu bulmuştum. İflas olayı benimde moralimi resmen iflas ettirdi. Konu ile ilgili gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
-
19 Eylül 2007, 16:18
gercekten cok üzücü kaliteli bi motor fiyat cok uygun talep te cok fazla ama duruma bak ne oldu yazık bunca insana ya
keske baska bı fırma alabılsede devam edebilse türkiyedekı keeway macerası
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
-
20 Eylül 2007, 00:20
-
20 Eylül 2007, 03:33
omersun adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese slmlar....
Arkadaş, sen motoru o kadar kötülemişsin ki... sanki duyan 5 bin YTL vermiş de almış sanar. 2 milyarlık bir motor olarak hattinden fazlası olarak karşılığını veriyor zaten...
Burdan böyle yazılar yazarak, alacak olan insanların da hevesini kırıyorsun..
Ben 2 bin km'de 2150 YTL'ye almıştım. Şimdi 8 bin km'de ve beş kuruş masrafım olmadı. Demek ki insanın sürüşünde de farklılık oluyor. Sen 150'lik motor değil de 1100'lük suzuki sürdüğünü düşünerek biniyorsan motora o hale gelmesi normal.
kendimizi kandirmayalim arkadasim, ben ne yasadiysam yazdim oraya, az yada cok , insanlar para veriyor bu alete, kronik problemleri var bir kere , nasil 5 kurus masraf etmezsin? yan kapaklar kirilmadi mi?
surusumde de herhangi bir abarti yok , istesem de 80-90 gecilmiyor zaten..
herkes ayni seyi soyluyor : bu fiyata bu kadar. boyle bir mantik yok, alan adam ne aldigini bilsin, belki uzerine 1 milyar daha koyar da regal raptor alir.bu motorda gorunusten baska hicbirsey yok.zaten bende burdan ogrendim simdi , adamlar da batmis, zaten bulunmayan yedek parcalari artik tamamen bitti.
saglik olsun , 2 milyar verdim - 10bin km yol yaptim, cope de gitse koymaz.ama zamaninda bilseydim bu motorun halini ,regal raptor ya da jinlun alirdim.Alacak olan adam bunu bilsin istiyorum bende.kendi fikrimdir.sinirlenmeye kizmaya gerek yok,
herkese saygilar.
-
20 Eylül 2007, 10:07
Motomax'dan cvp geldi...
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Yukardırda yazmıştım motomax'a mail attım diye... Bugün bana cevap göndermişler... Maillerinde batmadıkları, motor ithal etmedikleri ancak, yedek parça getirdiklerini söylemişler...
Bana gelen maili olduğu gibi sizlere iletiyorum... Sanırım durum o kadar vahim değil ama, bir de okuyup siz karar verin...
Sn. Ömer TEMİZ, Firmamızı ve ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Piyasa şartları ve stok durumu nedeni ile 2007 yılı içerisinde Keeway motorithalatı yapılmamış, lakin yedek parça ithalatımız devam etmiştir.Keeway motor distribütörü olarak gerek PTT hizmetlerinde kullanılan, gereksedeğerli müşterilerimizin kullanmış olduğu araçların tüm yedek parçaları stoklarımızdabulunmakta olup, yer yer eksik olan parçalar yurt dışına toplu olarak sipariş geçilmekteve yasal süreler içerisinde temin edilerek, müşterilerimize ulaştırılmaktadır.Firmamız, yurt genelinde yedek parça bayileri oluşturmak için çalışmalar yapmakta ve binlerce keeway kullanıcısının yedek parça temin süresini minimuma indirmeyi hedeflemektedir.Keeway firması ile çalışmalarımız devam etmekte olup, Keeway ile çalışmayacağız bilgisi gerçeğiifade etmemektedir. Motomax firması olarak Keeway haricinde 12 farklı markanın distribütörlüğünüyapmaktayız ve ithalatını yaptığımız tüm markaların yedek parçalarını bulundurmaktayız.Gerçek dışı söylemler ile firmamızı karalamaya çalışan kişi yada kurumlar hakkında haklarımız saklıkalmak kaydı ile yasal sürece gidileceğini bildirir, tarafınıza gerçek dışı beyanlar veren bu servisinfirma bilgilerini tarafımıza iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla. Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.www.motomax.com.tr[/B]
-
20 Eylül 2007, 12:12
dun aksam eve donerken sol sinyal çalışmaya başladı daha elimi sürmeden kendisi bir süre sonra kapanması gereken sinyal bir turlu durmak bilmeyince solugu en yakın serviste aldım herşeyi söküp dağıtım arıza yada kısadevre aradık flaşör devresi aklıma bile gelmemişti ama son tahlilde suçlu bulundu motor darma dağın ellerinde flaşör yok , başka motorlarınki de uymuyor ne yapıcaz derken iki tane flasor devresi ile sag ve sol sinyaller i bağımsız calıstıralım dedik iyi de oldu elini sinyalde basılı tutunca calısıyor cekınce sonuyor sen dondukten sonra da yanmaya devam etmıyor aslında buton yerıne anahtar koysak ac/kapa olcak ne guzel ama konsol da butonun yerıne uyacak anahtar duzenegı bıraz zor bulunur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler