Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Eylül 2007, 15:25
ChopperMania adlı üyeden alıntı
almayı düşünen arkadaşlar bu yazıyı okusun , şuan 9000 küsür kmde olan keeway superlight 150m hakkında düşüncelerim:
1- yan kapaklar sürekli olarak kırılıyor, fiyatı 30 ytl ve şuana kadar 3 adet almak zorunda kaldım, japonladım , silikonladım, her seferinde kırıldı, koptu , artık iple bağlamayı düşünüyorum, birisinde görmüştüm.
2- bi gün arka frene bastım : arka fren kampana kapağı kırıldı :D 40 ytl verdim.
3- bu motorla kesinlikle 90 kmden fazla hız yapamazsın , yaparsan titreşimden motor patlıcak sanıyorsun.
4- full depo (15 lt) benzinle 400 km civarı gidiyorum, o bakımdan çok iyi olduğunu düşünüyorum.
5- flaşör bozuk şuan ve yedek parça olarak bulunmuyor.sol sinyal çalışmıyor dolayısıyla.
6- ön cam o kadar ince ve dandik ki hemen kırıldı gitti zaten. şuan sirkeciden aldığım siyah ve sağlam bi cam var üzerinde 40 ytl.
7- vites kutusunun kapağı yolda giderken yine titreşimden dolayı kırıldı , motordan bi indim , yok :D ona da 30 ytl verdim galiba, tam olarak hatırlamıyorum.
8- çantaları inanılmaz düzeyde dandik.
9- ben aldığımda 35 kmdeydi, 2150 ytl verdim, şuan 1500 ytl istesem satamam aleti.dolayısıyla çerez parasına satmamak için bitene kadar bende..
10- gidonu yükselteyim dedim, bu aletin debriyaj teli ve diğer aksamı hiçbir şekilde uzamıyor, belim bükülmesin kullanırken diyerekten biraz uzatabildim.
11- alan arkadaş şunu düşünsün : lahmacuncu scooterı tabir ettiğimiz motorlar senden çok daha hızlı ve geçemiyorsun onları :D
12 - herşeye rağmen tipi çok güzel , kullanmaya başladığımdan beri dikkat çekici ve asla fiyatını belli etmeyen şekli var..
şimdilik benden bu kadar..
Öncelikle herkese slmlar....
Arkadaş, sen motoru o kadar kötülemişsin ki... sanki duyan 5 bin YTL vermiş de almış sanar. 2 milyarlık bir motor olarak hattinden fazlası olarak karşılığını veriyor zaten...
Burdan böyle yazılar yazarak, alacak olan insanların da hevesini kırıyorsun..
Ben 2 bin km'de 2150 YTL'ye almıştım. Şimdi 8 bin km'de ve beş kuruş masrafım olmadı. Demek ki insanın sürüşünde de farklılık oluyor. Sen 150'lik motor değil de 1100'lük suzuki sürdüğünü düşünerek biniyorsan motora o hale gelmesi normal.
Reklamlar
-
10 Eylül 2007, 17:51
arkadaşım bu motor hızlı gitmek , yada seri agresif kullanım için yapılmamış tipinden akıyor zaten ama ben agresif kullanıyorum dağılır mı? olabilir ama 1600 e satmam hem satsam ne olacak o parayla cbf 500 falan alamam nasılsa madem parası derdıme derman olmıyacak hiç olmazsa altımda dursun ne güzel trafiğe takılmadan istediğim yere cabucak gidiyorum araba gibi benzin sarfiyatı yok otopark aramak zorunda degılım zaten gecen gun on dıslıyı degıstırdık yusuf hocam la bıraz zorladım 115 dedı ama trafık sıkısmay abasladı daha fazla zorlayamadım ama 90 da baslayan vibrasyon 100 km ye kadar ortalıkta yok tu motora negıbı yukler getırır bılmem ama yenı halı hosuma gıttı yusuf hocam sana hayırlı yolculuklar
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
10 Eylül 2007, 18:31
SelimDemirer adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Uzun araştırmalar sonunda bende bir adet Keeway Super Light 150 sahibi oldum.
Okmeydanı'ndan aldım Altunizadeye geldim sağ salim Allah!a şükürler olsun.
Fikriniz olsun diye kaça aldığımı yazayım.
2006 Model
8000 KM de.
1600 YTL ye aldım.
150 YTL de alım satımı tuttu.
Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin, bu paraya oldukça güzel motor.
Kıyafetlerin motordan daha fazla tutabilir şaşırma sakın
-
10 Eylül 2007, 23:27
SelimDemirer adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
2006 Model
8000 KM de.
1600 YTL ye aldım.
hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz kullanman dilegi ile.
-
11 Eylül 2007, 00:10
[QUOTE=SelimDemirer;802132]Merhabalar,
2006 Model
8000 KM de.
1600 YTL ye aldım.
Üstadım hayırlı olsun... Çok iyi fiyata almışsın... Yukarda bi arkadaşın dediği gibi ben de o fiyata motorumu asla satmak istemem... Umarım memnun kalırsın... Kazasız belasız binmen dileğiyle..
Buarada İskoçyalı abi, ne var ne yok nasılsın? Ben bayağıdır girmiyordum buraya, ama bakıyorum herkes bizim motorların arkasından sallıyor...
Mersin2i bilen vardır içinizde, ben mersin sınırları içerisinde ayvagediğinden silifkeye kadar heryere 2 kişi ile mersinin o sıcağında gitmişimdir....
İskoçyalı Motibo, abi bana siperlik lazım şöyle güzel birtane... Kışın rüzgarı da düşünürsek ne yapabiliriz varmı bildiğiniz bişeyler...
-
11 Eylül 2007, 16:31
-
11 Eylül 2007, 23:15
Gece dostum sat artık hayırlısıyla, 250 cc nin titreşimsiz performansına kavuşman dileğiyle
yusuf hoca,ömer,boğachan,obkavi,cobalt hepinize saygılar,selamlar.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
12 Eylül 2007, 00:20
Bilmukabele
vıceroy adlı üyeden alıntı
Gece dostum sat artık hayırlısıyla, 250 cc nin titreşimsiz performansına kavuşman dileğiyle
sağol viceroy, ilgin için teşekkür ederim.
Dedikleriniz doğru, bir arkadaşımın SS'ini kullandım; o ne yaaa...
titreşim nerdeyse 0, çekiş mükemmel, ekzost sesi gayet güzel, bir tek menfilik değil ama; üstüne bindiğinde sanki küçük bir motormuş gibi bir hava vermesi garibime gitti, fazlasıyla sade. Biraz aksesuarla şişmanlatılırsa daha keyifli olacağı kesin.
Hoşçakalın.
omersun, gece ,cobalt, obkavi, flying hellfish, chimebary ve diğer yeni üye olan kardeşlerim selam ve saygılar. Kendinize iyi bakın.
Varsın motorunuz yavaş gitsin ama keyfini çıkarın.
Tekrar ediyoruzzzzzzzz: DEVE YAVAŞ GİDER, HEP GİDER.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
12 Eylül 2007, 02:08
Abi ne haber ya nasılsın? Nasıl motorun keyfi sağlığı yerinde mi?
Önce Duran ustanın orda görüşürdük, ben bayağıdır uğramıyorum görüşemiyoruz da! Kib, sağlıcakla kal!
Boğaçhan buarada ben yeni üye değilim ama, bayağıdır da girmiyordum... Hoşbulduk yineden
-
12 Eylül 2007, 16:01
eyvallah üstad
bogachan abi cruiser motorun tadı titreşimsiz cıkmaz ki düşük devirdeki torkun seledeki titreşimini hissetmek lazım e tabi bu arada egzozdan gelen tok sesin keyfi de başka tabi ama kullanım amaçları zevkten farklı ihtiyaçlara yöneldiğinde de modeller değişebilir naked olur ,enduro olur ama ss bu yaştan sonra zor yaa coluk cocuk var yapı da gaza gelmeye musait cık yaş iş SS
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
12 Eylül 2007, 16:10
VICEROY saol önerın ıcın ama ben bundan sonra 500 cc alıcam en asaga suan kafamda er5 var du bakalım ayrıca choper almam artık naked yada racıng
-
12 Eylül 2007, 16:43
er5 nefis bir tercih olur. kim tutar seni müdürüm. 150 cc ile istanbulda seni tutan yok 500 cc de yeni bir müdürümüz olursun inşallah. Ömer sorun yok ss de. Notebook ana kartı yandı ummadık masraflardan kurtulupta model değişimini düşünemedim bile. 900 cc klasik kawasakı de benim hayalimde. Hepinizi yazışmayalı özlemişim tekrar selamlar.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
13 Eylül 2007, 00:12
Kankiler ben bu motoru alcam da daha haytımda 2-3 saat mtor sürdüm..kafam gözüm dağılır mı alırsam?? ybr alcaktım da herkeste var cok sıradan bi motor bu cok daha iyi görünüyor chopper ları daha cok beeniyorum..
-
13 Eylül 2007, 12:36
al bilader motor güzel az aksesuar desteği oldumu süper oluyo
ama gezi motoru bu
fazla bi hız bekleme ybr de ii motor hiç olmazsa adı var
bu arada ramazanı şerifiniz mubarek olsun
selam ve saygılarımla...
bişey olmaz kafana gözüne iyi korunmayı ihmal etme kendinden değil başkasından kork motordadiğer araclara cok dikkat et olmayacak şeyler yapabiliyolar fazlada asabi olma
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
-
13 Eylül 2007, 12:40
Herkeze Hayirli Ramazanlar Allah Herkesİn GÖnlÜne GÖre Versİn Hayirli OruÇ Tutmalar...
-
13 Eylül 2007, 19:16
tüm eski yeni arkadaşlara selamlar,hayırlı ramazanlar
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
14 Eylül 2007, 00:23
..........
Abi bana sağlam bi siperlik lazım.. Malum havalar soğuyor.. Kışın şöyle yüzüme gelecek olan rüzgarı da engellesin istiyorum aslında... Bizimkiler tam yeterli gelmiyor, zaten benimki de kırılmıştı... Bu konuda önerisi olanların, msjını bekliyorum...
Herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum, keyifli sürüşler...
-
14 Eylül 2007, 16:28
er5 nefis bir tercih olur. kim tutar seni müdürüm. 150 cc ile istanbulda seni tutan yok 500 cc de yeni bir müdürümüz olursun inşallah. Ömer sorun yok ss de. Notebook ana kartı yandı ummadık masraflardan kurtulupta model değişimini düşünemedim bile. 900 cc klasik kawasakı de benim hayalimde. Hepinizi yazışmayalı özlemişim tekrar selamlar.
Merhaba,
Ben de aynen 3 saatlik motor tecrüben ile motor sürmeye başladım.
Şu anda 23 saatlik bir tecr
üben var gerçi
Aldığım anda 3 saatlik tecrübenle Okmeydanı'ndan Altunizade'ye geldim.
Akşamda Altunizade'den Alibeyköy'e eve gittim.
Cesaretin varsa ve sakin biri isen kullanabilirsin dostum.
Allaha emanetiz zaten hepimiz.
Allah C.C. kaza bela vermesin.
Bu arada iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Allah C.C. hepimizi kazalardan belalardan korusun.
Hayırlı ramazanlar dilerim.
[B]Üç şey vardır ki insanoğlunun yüceliğini gösterir: Musibetten şikayetçi olmamak, ağrıdan dolayı sızlanmamak ve diliyle kendini övmemek.Ebu Derda (r.h.)[/B]
-
14 Eylül 2007, 17:59
selimdemirer dostum ne dedıgını yada kıme dedıgını pek anlamadım cesaretın varsa ve sakın bırı ısen kullanabılırsın demısın hangı motordan bahsedıyorsun merak ettım bırde kıme dıyorsun?
-
14 Eylül 2007, 19:20
Arkadaslar keeway battımı yahu ben aydında oturuyorum ınternetten baktım bayıi söke de kalktık gıttık semerci diye bi beyaz esya dukkanı adamda zaten hıc keeway yok süperliht alcam nasıl falan dedım parca sıkıntısı cok fazla sakın alma rezıl olursun motorun yatr sen parca beklersın dedıler keeway batıyo alma demesı cok sasırttı benı siz ne diyosunuz
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler