Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Alıntı kartepeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bu motor sasi yonundende motor yonundende kucuk bu tıp motorlar en az 250 cc lık olmalı bence 250cc lık bı motor rahatca sollar bunu yolda ozellıklede tıger..
    Keeway:150 cc
    Tiger :250 cc

Maksat hobilerimizi gerçekleştirebilmekse; 150,250,550 veya 1050'nin ne önemi olabilir.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chimeraby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kartepeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence 250cc lık bı motor rahatca sollar bunu yolda..
    Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok heralde..

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    85. yıldönümünü kutlayacağımız , 30 Ağustos Zafer Bayramı' nda
    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve O' nun silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'mızın tüm şehit ve kahramanlarını saygıyla ve minnetle anıyoruz..

..ve diyoruzki bu akşam saat 20:00 de Bostancı Deniz otobüsleri iskelesinde buluşalım ve bayraklarımızla Bağdat caddesi - KAdıköy - Sahil Yolu olmak üzere anlı şanlı gezelim. Katılım bekliyoruz.

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    BAZEN 25 kardeş mutlaka gelirdim ama şu sıralar motorsuzum 17 eylülden sonra yanınızdayım saygılar tüm arkadaşlara selamlar.

Kartepeli kardeş bu arada sanada teşekkürler bizimde çok merak ettiğimiz (150'li mi solar 250'mi)ve asla tahmin edemiyeceğimiz bir konuda) bizi aydınlatmışsın.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    hocam yapma tiger kiiiimm sl 150 yi sollamak kim allah aşkına birak sollamayı gece nin yanına yanasamaz be tiger
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    AHAA BIRI DOGRU BIRSEY SÖLEMIS TEBRIKLER COBALT YANIMA YAKLASAMAZ HARBIDENDE TIGER DA KIMMIS HEYGIDE HEY MEYDAN OKUYORUM VARMI

BALAYYUSUF KANKAAA 17 EYLULDE SEN BURDASIN BENDE GÜNEYDE OLUCAM

BIRI 90 DERECE DIKTEN FLN BAHSETMIS BASTIGIM SURATLERE 4. VITESTE 110 BASTIM KAC KERE IBREMDE DOGRU HATTA EKSIK BILE GÖSTERIYOR

kanuni tiger 120 falan yapıyo max. sürat o zaman gece onu 4. viteste geçer 5 le tur bindirir

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Arkadaşlar merhaba.
    SL' me Xenon far takmayı düşünüyorum. Bana bu konuda teknik bilgi verebilirmisiniz. Yani kaçlık ampul kullanmalıyım. Xenon tesisatı farklımıdır. Nasıl temin edilir. Montajı kendim yapabilirmiyim. Yada Xenon' a alternatif ne kullanabilirim. Son olarakta aynalardan çok şikayetçiyim. Bazı arkadaşlar, aynaları yükseltmiş bunu hangi ustaya nerede kaça yaptırdınız. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar

Motosikleti
    Gece üstad sen söz konusu olunca işler değişir tabi ben bilakis sahit olmuşumdur köprü yolunda yanımdan geçen sl'miydi yoksa harbi bir race mi farkedemedim valla iyi ekilmiştik ogün Cobaltla beraber
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı geoglel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba.
    SL' me Xenon far takmayı düşünüyorum. Bana bu konuda teknik bilgi verebilirmisiniz. Yani kaçlık ampul kullanmalıyım. Xenon tesisatı farklımıdır. Nasıl temin edilir. Montajı kendim yapabilirmiyim. Yada Xenon' a alternatif ne kullanabilirim. Son olarakta aynalardan çok şikayetçiyim. Bazı arkadaşlar, aynaları yükseltmiş bunu hangi ustaya nerede kaça yaptırdınız. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar
    Aynalar için büyük nalburlarda uzatma somunu satılıyor çifti 1 Ytl. Yaklaşık 5 cm falan ama iş görüyor.

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Teşekkür ederim. Ercüment.

İyi günler.

siz oturun burda kardeşim

dün akşam 30 ağustos kutlamaları yaptık, buradan sizlere de duyurduk ama

sl 150 lerimize bayraklarımızı taktık akşam 20:30 dan sonra çıktık yollara asfalt ağladı beee

1. ben,
    2. tanzimo
    3. tunç
    4. bisiklet (fiko)
    5. obkavi
    6. swort
    7. bazen
    8. flayinghellfish

ve başka marka motor kullanan 1 arkadaş daha (mohican)

artık youtube da seyredersiniz. maltepe sahili oradan cadde kızıltoprak kadıköy moda doyasıya gezdik arkadaşlar hani ses

Motosikleti
    önce sl150 şimdi S&T gt250r

herkese selam

forumdaki yazıları takip ediyorum.... Ş aralar 2006 model 1300 km deki SL mi satmaya karar verdim. İlgilenen arkadaşlar olusa bana ulaşsınlar...
    2.100 ytl fiyat biçtim kendilerine ...kazası yoktur..aküsü yenidir...aynaları değiştirdim.. tel:0533 331 90 53

kardeş sahibinden.com a yazacan onu buraya değil burdakiler zaten ona biniyo ikinciye binemyiz ki

Motosikleti
    önce sl150 şimdi S&T gt250r

:)

farkındayım ...ama olurda tanıdıkları almayı düşünür yada bu motosiklet hakkında fikir sahibi olmak isteyen biri olurda bakar diye burayada yazdım )

Motosikleti
    keeway sl 150
    merhaba arkadaşlar
    ya ben mu toru yeni aldım çok memnunum yanlız dün akşam başıma bişey geldi
    arkadaşıma uzaktan kumanda dan çılışıyo die gösterecektim
    bastım çalışmadı hala çalışmıyo
    bilenlere sordum bi beynine baktır dediler
    acaba derdi ne olabilir bi fikri olan yada başına gelen varmı
    ayrıca ne alarmı ne marşı uzaktan çalışmıyor hiç bi can cin yok yani
    acep ne ola ki?
    şimdiden teşekkurler
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Keeway SL 150
    AS_Doper kardeş, anahtarının yan tarafında küçük bir tırnak var. Eğer kumandalı anahtarının tuşlarına bastığında anahtar üzerindeki led yan mıyorsa, bu bahsettiğim tırnağın konumunu değiştir. Eğer bunu yaptıysan ve pillerini kontrol ettiysen, bir elektrikçiye göster..

Motosikleti
    Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar
    ya ben mu toru yeni aldım çok memnunum yanlız dün akşam başıma bişey geldi
    arkadaşıma uzaktan kumanda dan çılışıyo die gösterecektim
    bastım çalışmadı hala çalışmıyo
    bilenlere sordum bi beynine baktır dediler
    acaba derdi ne olabilir bi fikri olan yada başına gelen varmı
    ayrıca ne alarmı ne marşı uzaktan çalışmıyor hiç bi can cin yok yani
    acep ne ola ki?
    şimdiden teşekkurler

Bir kere motor boşta olacak sonrada kumandanın üzerindeki elektrik amblemli düğmesine peşpeşe 2 defa basacaksın tek basışta çalışmaz.şimdi dene bak olacak

Motosikleti
    keeway sl 150
    saolun arkadaşlar denedim ama hiç bir şeye yanıt vermiyor anahtar üsütndeki tırnaklada denedim gene yok bilenlere sordum sigortası atmıştır dediler. ya bi de ben bulamadım bu aletin beyni nerde? koltuğun altında bir kutu var ama galiba o olsa gerek bu gün aldığım yere gidip bi gösterecem bakalım ne diyecekler? bi de sisy bar ve arkaya kask koyacak kadar küçük bi box koydurmak istiyom? ne dersiniz ? nasıl olur ?yapan arkadaşlar varsa şöyle resimlerle görsek güzel olur diyeceğim şimdiden teşekkürlerr...
    selam ve saygılarımla...
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Uzaktan kumandanin beyni dedigin gibi selenin altinda, herhangi bir yerde ufak bir irtibatsizlik olmus olabilir. Benim elektrik aksanina bir kere olmustu elden marsla calismiyordu ama uzaktan kumanda ile calisiyordu.

Arkaya Givi-kappa tarzi kask konulabilecek kilitli bir canta takan bir arkadas vardi. Bu baslik atlinda gormustum ama sayfasini hatirlamiyorum Ayrica arkadasin motoru cok aksesuarli idi. Biraz gerielere bakarsan bulabilirsin belki.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)

Bu Konudaki Etiketler