85. yıldönümünü kutlayacağımız , 30 Ağustos Zafer Bayramı' nda
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve O' nun silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'mızın tüm şehit ve kahramanlarını saygıyla ve minnetle anıyoruz..
..ve diyoruzki bu akşam saat 20:00 de Bostancı Deniz otobüsleri iskelesinde buluşalım ve bayraklarımızla Bağdat caddesi - KAdıköy - Sahil Yolu olmak üzere anlı şanlı gezelim. Katılım bekliyoruz.
BAZEN 25 kardeş mutlaka gelirdim ama şu sıralar motorsuzum 17 eylülden sonra yanınızdayım saygılar tüm arkadaşlara selamlar.
Kartepeli kardeş bu arada sanada teşekkürler bizimde çok merak ettiğimiz (150'li mi solar 250'mi)ve asla tahmin edemiyeceğimiz bir konuda) bizi aydınlatmışsın.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
hocam yapma tiger kiiiimm sl 150 yi sollamak kim allah aşkına birak sollamayı gece nin yanına yanasamaz be tiger
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
AHAA BIRI DOGRU BIRSEY SÖLEMIS TEBRIKLER COBALT YANIMA YAKLASAMAZ HARBIDENDE TIGER DA KIMMIS HEYGIDE HEY MEYDAN OKUYORUM VARMI
BALAYYUSUF KANKAAA 17 EYLULDE SEN BURDASIN BENDE GÜNEYDE OLUCAM
BIRI 90 DERECE DIKTEN FLN BAHSETMIS BASTIGIM SURATLERE 4. VITESTE 110 BASTIM KAC KERE IBREMDE DOGRU HATTA EKSIK BILE GÖSTERIYOR
kanuni tiger 120 falan yapıyo max. sürat o zaman gece onu 4. viteste geçer 5 le tur bindirir
Arkadaşlar merhaba.
SL' me Xenon far takmayı düşünüyorum. Bana bu konuda teknik bilgi verebilirmisiniz. Yani kaçlık ampul kullanmalıyım. Xenon tesisatı farklımıdır. Nasıl temin edilir. Montajı kendim yapabilirmiyim. Yada Xenon' a alternatif ne kullanabilirim. Son olarakta aynalardan çok şikayetçiyim. Bazı arkadaşlar, aynaları yükseltmiş bunu hangi ustaya nerede kaça yaptırdınız. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar
Gece üstad sen söz konusu olunca işler değişir tabi ben bilakis sahit olmuşumdur köprü yolunda yanımdan geçen sl'miydi yoksa harbi bir race mi farkedemedim valla iyi ekilmiştik ogün Cobaltla beraber
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
Teşekkür ederim. Ercüment.
İyi günler.
siz oturun burda kardeşim
dün akşam 30 ağustos kutlamaları yaptık, buradan sizlere de duyurduk ama
sl 150 lerimize bayraklarımızı taktık akşam 20:30 dan sonra çıktık yollara asfalt ağladı beee
1. ben,
2. tanzimo
3. tunç
4. bisiklet (fiko)
5. obkavi
6. swort
7. bazen
8. flayinghellfish
ve başka marka motor kullanan 1 arkadaş daha (mohican)
artık youtube da seyredersiniz. maltepe sahili oradan cadde kızıltoprak kadıköy moda doyasıya gezdik arkadaşlar hani ses
forumdaki yazıları takip ediyorum.... Ş aralar 2006 model 1300 km deki SL mi satmaya karar verdim. İlgilenen arkadaşlar olusa bana ulaşsınlar...
2.100 ytl fiyat biçtim kendilerine ...kazası yoktur..aküsü yenidir...aynaları değiştirdim.. tel:0533 331 90 53
kardeş sahibinden.com a yazacan onu buraya değil burdakiler zaten ona biniyo ikinciye binemyiz ki
farkındayım ...ama olurda tanıdıkları almayı düşünür yada bu motosiklet hakkında fikir sahibi olmak isteyen biri olurda bakar diye burayada yazdım )
merhaba arkadaşlar
ya ben mu toru yeni aldım çok memnunum yanlız dün akşam başıma bişey geldi
arkadaşıma uzaktan kumanda dan çılışıyo die gösterecektim
bastım çalışmadı hala çalışmıyo
bilenlere sordum bi beynine baktır dediler
acaba derdi ne olabilir bi fikri olan yada başına gelen varmı
ayrıca ne alarmı ne marşı uzaktan çalışmıyor hiç bi can cin yok yani
acep ne ola ki?
şimdiden teşekkurler
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
AS_Doper kardeş, anahtarının yan tarafında küçük bir tırnak var. Eğer kumandalı anahtarının tuşlarına bastığında anahtar üzerindeki led yan mıyorsa, bu bahsettiğim tırnağın konumunu değiştir. Eğer bunu yaptıysan ve pillerini kontrol ettiysen, bir elektrikçiye göster..
saolun arkadaşlar denedim ama hiç bir şeye yanıt vermiyor anahtar üsütndeki tırnaklada denedim gene yok bilenlere sordum sigortası atmıştır dediler. ya bi de ben bulamadım bu aletin beyni nerde? koltuğun altında bir kutu var ama galiba o olsa gerek bu gün aldığım yere gidip bi gösterecem bakalım ne diyecekler? bi de sisy bar ve arkaya kask koyacak kadar küçük bi box koydurmak istiyom? ne dersiniz ? nasıl olur ?yapan arkadaşlar varsa şöyle resimlerle görsek güzel olur diyeceğim şimdiden teşekkürlerr...
selam ve saygılarımla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Uzaktan kumandanin beyni dedigin gibi selenin altinda, herhangi bir yerde ufak bir irtibatsizlik olmus olabilir. Benim elektrik aksanina bir kere olmustu elden marsla calismiyordu ama uzaktan kumanda ile calisiyordu.
Arkaya Givi-kappa tarzi kask konulabilecek kilitli bir canta takan bir arkadas vardi. Bu baslik atlinda gormustum ama sayfasini hatirlamiyorum Ayrica arkadasin motoru cok aksesuarli idi. Biraz gerielere bakarsan bulabilirsin belki.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)