Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Arkadaşlar,pazar günü yaptığım gezi dönüşü 3 motor kazasına tanık oldum,birde ben tehlike atlattım. kontrolsüz kavşakta bekleyen arabalardan birisi 60 km/h hızla gelirken beni umursamadan çıktı. Hani derler ya frene asıldınmı asfaltta kaymadan,savrulmadan imza atan motor güvenilir motordur diye! Aynen öyle oldu. Motoruma güven tazelemiş oldum,üstüm full korumaydı. Allah araba sürücüsünüde benden korudu ara sokağa dalıp kaçtı kanı bozuk. Yaz geldi kazalar çok artıyor,ehliyet çok kolay alınıyor dikkat edelim.Saygılar.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Keeway superlight 150
    arkadaşlar motorumu çok hesaplı olarak satıyorum bej renk de ve 2006 model 9000 de garantisi daha sürüyor rodajı ve bakımları eksiksiz yapıldı ilgilenenler 0 535 711 49 06 arayın görüşelim yada beratcd@gmail.com dan msn dede görüşebiliriz

onursaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar birkac sey sordum ama net cvplar alamadım :( bugun başka bir servisle irtibata gectim parcaları siparişle getirebilirmiş ön cam 35 $-depriyaj kolu 10 $ heralde fiyatlar heryerde aynıdır birde ben ön camdan memnun degilim başka ön cam takılamazmı servis standart uymaz dedi takan varmı soyle daha bir cooper a yakısır bi cam ve diger parcalar icin fiyat bilgisi olan veya temin edebilecek arkadaslar bilgi verirse sevinirim..

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı onursaka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar birkac sey sordum ama net cvplar alamadım :( bugun başka bir servisle irtibata gectim parcaları siparişle getirebilirmiş ön cam 35 $-depriyaj kolu 10 $ heralde fiyatlar heryerde aynıdır birde ben ön camdan memnun degilim başka ön cam takılamazmı servis standart uymaz dedi takan varmı soyle daha bir cooper a yakısır bi cam ve diger parcalar icin fiyat bilgisi olan veya temin edebilecek arkadaslar bilgi verirse sevinirim..
    arkadaşım ön camın orjinalini takmanı tavsiye etmem çünkü orjinalinde esneme payı çok az o yüzden çatlıyor. Sirkeci motomax'ta siyah rengini 40 YTL. ye satıyorlar görüntü orjinalinin aynısı oldukçada esnek ben epeydir kullanıyorum Plexiglas olduğu için hiç bir şey olmuyor. Debriyaj elciği benimde kırılmıştı 10 YTL. ye taktırdım 10 $ normaldir. Camla ilgili kişisel fikrim daha büyük ve gösterişli cam takanları gördüm bence hiç hoş durmuyor motoru küçük gösteriyor.

Beratdc: Abi ne yaptın 1.600 Ytl. çok az değilmi sezonun tam ortasında daha iyi fiyata satabilirsin.

Motosikleti
    Keeway superlight 150
    @ercüment dostum doğru söylüyorsun ama acil para ya ihtiyacım var yoksa 5000 de verseler satmam çok seviyorum motorumu

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    1-Debriyaj sorunu yaşayan arkadaşlar varsa 2 takım komple Honda Titan Debriyaj'ı var.
    Set Halinde(Dişli çark,yaylar,çanak,ayaklar,balatalar,balata araları, ve dier tüm parçaları ile.) Sadece 75ytl. (Taiwan Malı)

2-Chopper koltuğu(iki parça) isteyen arkadaşlar içinde Kawasaki 250'lerde kullanılan koltuklardan Taiwan Malı.(Bağlantı ayakları ile birlikte Sl 150'lerde rahatça kullanabileceğiniz ve kolay montaj.)
    80 ytl.

3-Chopper Gidon isteyen arkadaşlar Kawasaki 250'lerde kullanılanlarla aynı takım olarak(bağlantı takozları ile birlikte) 70ytl.

İsteyen arkadaşlar bana 0535 9271141'den yada özel'den mesaj atabilirler yada jameka_34@hotmail.com. 'dan bana ulaşabilirler.

Motosikleti
    [COLOR="Red"]Önceki sayfalarda yazdıklarımdan alıntıdır...[/COLOR]
    23-05-2007
    Motosiklet.net'in birbirine bağlı ve saygıdeğer kardeşlerim selam.
    Hepimiz motomax'ın sattığı ürünlerinin sağlam ve kaliteli olduğunu biliyoruz. Bunuda her fırsatta savunuyoruz.Motomax Türkiyede en çok ARN ve chooper olarakta sl ve ss modellerini satmıştır. sl modelinin satışının iştahları kabartan sayısıda biz kullanıcılarının memnuniyeti ve piyasada kopyasının veya benzerinin olmaması olmuştur. Nede olsa macar keeway çinde bu malları kendi standart kalite anlayışına uygun ürettirmiştir. Bu vesileyle motorlar birçok markadan daha sağlam olduğunu kanıtlama şansı bulmuştur.(Hondanın cbf 150 yi ve yamahanın ybr 125 modellerini ucuz işçilikle her kesimin satın alabilmesi için çinde ürettirdiği gibi...) Basit bir örnek ybr 125 ile keeway speed aynı fabrikadan çıkıyor!(Arçelik-Beko örneği gibi.) Kalite eşit.
    Edindiğim net bilgi doğrultusunda, Motomax artık keeway ürünlerini satmayacakmış. Akıllıca bir yaklaşım ile sl fiyatı 4000 ytl açıklanıp eldeki stok 3250-3500 ytl arası tutturulduğu oranda zaten satılarak eritildi. Ya sonrası? Anlattığım gibi chooper satışındaki ciddi ciro motomax'ın kendi montaj fabrikasını kurmasına sebeb oldu,bu çok güzel birşey fakat sl ve ss yok artık! Yerine Regal-raptor 150cc-250cc motomax montajı olarak,Regaldeki karbürator ve 3. vites problemlerinden arındırılmış bir kalitede üretilecekmiş. Bu motomax ve bu ürünlerin tüketicileri için müthiş bir fırsattır. (parça sorunu yaşamamak adına) Asıl sorun benzeri ve emsali olmayan,günümüzde çamurluk,flaşör,.. sorunları yaşayan sl kullanıcılarının ilerleyen zamanda yaşayacağı parça sorunları olacak endişesindeyim. ss de aynı sorunu yaşayabilir (bisan getirmeyi keserse bu modeli) Bu ikinci eli çok fena düşürebilir! Şunu dikkate almalı,regalin artısı su soğutmalı olmaması ama mondial mct gibi motoru var,v motor olmadığından 80 ve üstünde titreşim var. Kurdukları ciddi fan clupleri sayesinde iyi konumlara geldiler. Bence motomax regalin satışlarını etkiler,ayakta kalan motomax olacaktır. Saygılarımla.
    Arkadaşlar bugün sl ve regal sayfalarındaki ucuza giden satışın sebebi gayet açık. Şimdiden devriyaj-fren teli-gaz teli siparişleri bile sonuçsuz kalıyor. Ben aldığım 2007 modeli deri aksesuarları ile birlikte 3000km de 2500 ytl ye devirli sattım. Şimdi hareketin yerinde olduğu düşüncesindeyim. Eski üye arkadaşların bu konuda dikkatini çekmek istemiştim. Fiyatı 1600 ytl ye çeken arkadaşlar (istem dışı) ortalama değeri düşürüyor bence.
    2450 ytl ye alanlara göre,sıfırı 4099 ytl açıklanıpta 3200 ytl civarında eritilen stoktan nasibini alanların zararı çok olacak,üzücü bir durum. Saygılarımla.

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    valla almak ısteyen olursa benımde satmam gerekıyor beratdc kadar acıl olmasada aynı sebepten ılan vermememın tek sebebı yıne tanıdık bırının en azından ıcımızden bırının alması
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

ninja77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SL150
    selam arkadaşlar foruma daha önce üye oldum ama 500 km yi devirmeden bişey konuşmak istemedim
    keeway sl150 için acizane tesbitlerim şunlardır

1: meret tam bir tekerlekli vibratör (özellikle arkadaki vatandaş için)
    2: bu lastiklerle motor kullanan her cihazı kullanır
    3: far anca kendini aydınlatıyor bu motoru alana yanında gece görüş cihazı verseler iyi olur
    4: yakıt tüketimi gayet ekonomik
    5: cc bar ve ayna modifiyesi şart
    6: kompresöre bindiginde süper chopper sesi elde ediyorsun
    7: wd 40 veya varyasyonlarını ihmal etme
    8: jikle mevzuunda her sl nin kendi karaketeri var çözmek lazım
    9: otobanda hızdan dolayı karizmayı fena çizdiriyor :(
    10: şehir içi kullanımda çok havalı gayet ideal
    11: bu yan çantaları keeway e satanın ben .....
    12: teknigini ögrenince motoru orta ayaga almak süper basit bilmessen uzun vadede bel fıtıgı kaçınılmaz
    13: herşeye ragmen sevilecek bir motor

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    olsun biz mu aleti böylede seviyoruz
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

Motosikleti
    valla kim ne derse desin karakaçanımı seviyorum presensesim de seviyor garajda görünce babaa bu senin motoruuunnn demesi alem yinede ayrılık zamanı geldi gibi bu sezonun kalanını motorsuz geçiricem neyse kısmet gelecek sezona artık

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    slm dostlar bu sabah itibariyle karakaçanım ve ben yine zorlu bir yolculuğa çıkıyoruz. İstanbul - Zonguldak 380 km 200 km otoban 180 km zorlu bir tırmanış ve kısmen bozuk bir yol. dönüşte nasipse macerayı anlatırım. kendinize ii bakın
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

Motosikleti
    Obkavi hayırlı yolculuklar.

snake_eyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT25 - X MAX 400 ABS
    arkadaslar mail attiğim motomax a yazdiklarimi silerle paylasmak istiyorum...
    walla helal olsun size 1.5 sene sonra motorumun degismesi gereken parcalarini
    getirecek kadar altyapi olusturammamissiniz.
    motor ust kapagı catladı 4 aydir bekliyorum.yok yok yok oyle kullanıyorum.
    Mart tan beri motomax sayfasi guncellenmiyor.Walla benim acıkca gordugum o ki millette
    catir catir satiğiniz motorlardan simdi elinizi ayaginizi cekiyosunuz...
    peki ben motoruma kanuni parcasi mi uydurmak zorunda kalıcam....hayir..
    .ben asla satmayi dusunmedigim bu motoru yok pahasina saticam..
    .bunun arkasini da birakmiycam tum kullanıcılari bu konuda gazlıcam...
    herkes bilincinde bunun...Milletin neden Honda aldigini simdi anliyorum..
    .Cok saglam bi ditrübitör oldugunuzu amacınızın Türkiye de ust sıralarda bir yer almak oldugunu düsünmüstüm..
    .yanılmısım yanılmıs kandirilmisiz hepimiz..
    .Satiğiniz ürünün en az 10 sene yedek parca garantisini vermekle hukumlu oldugunuzu yasal olarak unutmus oldugunuzu dusunuyorum...
    isterseniz çinden yedek parcalarini temin edin nakliye ücretini biz veririz ama yok hepimiz kandirildik...Kapatin gidin bu paravani komediyi...
    Yazik bu kadar 150 sl sevdalilarina..
    eger motoru satarsam size tövbe bi daha...
    maslakta actiğiniz servis ve satis show room unuz harikaydi benim memnuniyetim de öyleydi...
    kapatiniz...sitenizde halen rekalmini yaptiğiniz 150 sl marka keeway müsterilerinize penye satmadiniz.
    ben ortalama 10 bin kisi calısan isyerimde sizi kötüleme propaganda sini yapmayi baslamadan önce biraz daha düsünmek istiyorum..
    bir cevap alabilmek için...sahsima ve genel olarak...saygilarimla
    serhan tuzcu

bi mail de siz adin 150 sl imize sahip cıkalim

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar, SL150 kullanıcısı değilim ama yardım edebileceğinizi düşündüm. ZS150 kullanıyorum. Hemen hemen aynı motorlarımız.
    Egzostu açtırmak, daha iyi bir ses almak istiyorum makineden..
    Bunun için istanbulda önerebileceğiniz bir usta varmı?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Tatildeydim 10 gündür internete giremedim ama pek fazla yürümemiş sayfalar demekki herkes tatildeymiş. Bugün itibari ile her türlü gezi ve etkinlik teklifine açığım ne yaparsanız bende varım arkadaşlar motoruma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum 25 temmuzda da aynı gün non-stop 450 km yol yapacağım sl'limle kafaya koydum herkese selamlar.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

Motosikleti
    keeway partner
    slm hocam ayın 20 sinde izine çıkıyorum tam 15 gün haber verırım sana uzun yola cıkalım saros fılan yada kırklareli iğneada?uyarmı?

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Alıntı babasultan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm hocam ayın 20 sinde izine çıkıyorum tam 15 gün haber verırım sana uzun yola cıkalım saros fılan yada kırklareli iğneada?uyarmı?
    21 ve 22 temmuzda seçim görevim var ondan sonra 25'inde motorumla Didime gideceğim o aralarda bir buluşma ayarlayabiliriz belki.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    balay sana hayatında basarılar dılerım mektup yazmayı unutma

VAY BE ÖZLEMISIM TOPIGIMI HEY GIDI HEY BU ARADA MOTORUM ILK GUNKI GIBITERTEMIZ MODIFIYELI BIR SEKILDE DURUYOR 23 BIN KUSURLERDE HEHE AMA BAKALIM KISLET OLURSA SUAN TAKAS DURUMUNDAYIM 2. EL JAPONA GECIS YAPICAM AMA OLMAZSA BU SENEDE BENIMLE OLUCAK SL HAYATI BENIMLE TANIDI BENIMLE YASADI ONA IST. HER HYERINI GÖSTERDIM TATİLE CIKARTTIM EDIRNE,BURSA ŞİLEYE COK GITTI GELDI BENI HELAL OLSUN ONA UZMEDI YOLDA BIRAKMADI UFAK TEFEK HASTALANMALARI OLDU AMA TEDAVISI GUNU BIRLIK SURDU EE NEDE OLSA BANA DAYANMAK KOLAY DEGIL VER GAZI 120-130 DUN AKSAMDA BI CILALI YIKATTIRMA YAPTIM PÜFF YILDIZ GIBI PARLIOR SUAN.ARA SIRA RED LINE GIRIYOR KENDILERI NEDE OLSA O BIR CANAVAR.SAYGI VE HÜRMETLER

Motosikleti
    ibo alemsin yaa
    hocam hosgeldin bu arada
    barış kardeşim sana da hayırlı yolculuklar keyıfle git keyifle gel bol mola ver ( resim çekmek için )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler