Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Temmuz 2007, 04:24
Only4Friends sürekli burada aynı sorular sorulduğu için cevap vermekten biraz sıkıldık ama Bonzai kronik sorunları gayet güzel özetlemiş bizim motor için ''Ne kadar ekmek o kadar köfte'' diyebiliriz bu paraya fena motor değil önceki sayfaları tara her türlü soruna cevap bulacaksın ama genel olarak seviyoruz tavsiye ederiz.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
Reklamlar
-
01 Temmuz 2007, 15:22
selam dostlar nasılsınız bakalım sınavlar dı tezdi tatildi derken pek yazamadım umarım herkes iyidir ben ve motorum gayet iyiyiz hakan baba seni yakında rahatsız edebilirim bir iki parça için telfonun var zaten grşrz abi ok. herkese selamlar saygılar
.................::hakem1::.....
-
01 Temmuz 2007, 15:46
komet adlı üyeden alıntı
Güzelyalı 29 sokak kardeşim
hımm yakın sayılır bende bornovadayım servise kime gidiyorsun izmirde hepsi üç kağıtçıda
-
01 Temmuz 2007, 22:40
-
01 Temmuz 2007, 23:36
Arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ben okuduğum sayfalar arasında göremedim eğer daha önce yazıldıysa dile getirilişim affola rodajı düzgün yapmak ile anlatmak istediğiniz nedir yani rodaj düzgün nasıl yapılır bu büyük ihtimalle her motorda farklı olabilir mesela kendi motorunuzdan örnek verin Keeway Süper Light 150'nin Rodajı nasıl düzgün yapılır ?
-
02 Temmuz 2007, 02:40
Sevgili Paranoyaks Kardeşim Rodaj dönemi konusunda sana boğachan abimiz tatmin edici açıklamalar yapabilir ben sadece kendi deneyimimi aktarayım karakaçanım 8000 kmye geldi ama sanki ciğeri yeni acıldı geçen gün bitane kurye ile aksarayda ışıklardan beraber çıktık aynadan kesiyorum sagım a giriyo soluma geciyo ama geçemedi beni altında ki ybr yada titan di bir sonraki ışıklarda gelip "iyi kaçıyomuş yaa bunlar" dedi . normalde 1000 -1500 kmde bıtmesi gereken rodaj belkıde kullanılan guzergah yada kullanım tarzından dolayı tam manasıyla yapılamayabılıyor duzgun yapılmazsa ya motoru yersın yada sagır bır motorun olur yanımotorun alısma donemı narın bı donem
bu arada hakan abı benım arka balata sızlere omur kampanayı dagıtmamak ıcın motoru kullanmıyorum bana on ve arka fren balatası lazım nasıl yapalım ? hafta arası bu tarafa gecersen gorusebılırmıyız?
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
02 Temmuz 2007, 02:56
-
02 Temmuz 2007, 03:24
beeyaazz adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar!!!bende sl150 ailesine katıldım
tam olarak sitenin işleyişini anlayamadım
ve tabiki sissybar arıyorum (kısa) lütfen yardım
Bu benim motorun üzerindeki sissybar,işcilik ve kalite çok iyi.2 senedir kullanıyorum yük taşıma konusunda da çok işime yaradı.Öyle piyasadaki ucuz tel maşalardan değil.Arkadaki yüklük 50kg ye kadar yük taşıyabiliyor.Bilgi almak istersen bana mesaj atabilirsin.Yada yapan yerin telefonunu vereyim kendin de sorabilirsin/0212 219 88 24
Bu arada arkadaşlar askere gideceğim için motorumu da satıyorum.sahibinden.com da da ilanı var.Şimdiye kadar çok şükür bana hiç bir sorun çıkartmadı,çok işimi gördü ve çok memnun kaldım.Satılık linki aşağıda.İlgilenenlere duyurulur.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2585641
-
02 Temmuz 2007, 14:39
bu arada hakan abı benım arka balata sızlere omur kampanayı dagıtmamak ıcın motoru kullanmıyorum bana on ve arka fren balatası lazım nasıl yapalım ? hafta arası bu tarafa gecersen gorusebılırmıyız?[/QUOTE]
Tamam Sirkeciye geleceksen akşam 6 gibi gelebilirsin. Gelmeden önce telefon edersen kesinleştiririz.Görüşmek dileğiyle.
Bu arada arkadaşlar askere gideceğim için motorumu da satıyorum.sahibinden.com da da ilanı var.Şimdiye kadar çok şükür bana hiç bir sorun çıkartmadı,çok işimi gördü ve çok memnun kaldım.Satılık linki aşağıda.İlgilenenlere duyurulur.
Tamer kardeşim motoruna son olarak fiyat ne düşünüyorsun. Bir arkadaşım için almayı istiyorum birşeyler daha yapabilirsen fiyatını özelden bana göndermeni istiyorum. Satışını hemen almak kaydıyla peşin alınacak bunlarıda gözönünde bulundur lütfen. Şimdiden hayırlı olsun alanada satanada.
-
02 Temmuz 2007, 17:18
hakan gel sana satayım benım makınayı 2.250 ytl hayırlı olsun yanındada bı kaç parca fln verırım
-
02 Temmuz 2007, 20:37
ya bu motorun sıfırı 4 milyar da neden ikinci elinin en iyiysi 2.250 anlayamadım valla beni bir aydınlatsanız sevınırım
-
03 Temmuz 2007, 11:05
selam dostlar iş yoğunluğundan pek yazamıyorum
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
03 Temmuz 2007, 14:33
arkadaşlar bu sabah motorun yanına gittiğimde depodaki benzinin hepsinin yere boşaldığını gördüm biraz inceleme yaptıktan sonra karbüratördeki tahliye hortumundan boşaldığını anladım tekrar benzin koyduğumda musluğu açtıktan 3-5 dakika sonra tekrar tahliye hortumundan boşalmaya başladı konu ile ilgili fikri ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
-
03 Temmuz 2007, 15:23
Ercument adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu sabah motorun yanına gittiğimde depodaki benzinin hepsinin yere boşaldığını gördüm biraz inceleme yaptıktan sonra karbüratördeki tahliye hortumundan boşaldığını anladım tekrar benzin koyduğumda musluğu açtıktan 3-5 dakika sonra tekrar tahliye hortumundan boşalmaya başladı konu ile ilgili fikri ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Ercüment kardeşim tahliye hortumunun yanında bulunan tahliye civatası var düz tornavida başlıklı onu sıkarsan sorunun tamamen ortadan kalkacaktır. Nedenine gelince fazla vibrasyondan kendiliğinden açılmış yada yine titreşimden dolayı düşmüş olabilir. (Büyük bir ihtimalle düşmemiştir diye düşünüyorum) geçmiş olsun.
-
03 Temmuz 2007, 15:52
abi teşekkür ederim aynen dediğin gibiymiş.
-
03 Temmuz 2007, 16:57
-
03 Temmuz 2007, 21:27
balayyusuf adlı üyeden alıntı
hava sıcak diye taktık dün ama zaten ben hiç güvenli bulmuyorum nazi kasklarını zorla taktık neyseee...
rüzgar bi yandan ses bi yandan göz yaşı bi yandan .... takmayın kısacası sadece polisten korur.
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
04 Temmuz 2007, 13:20
bi ara bende nazi kaskına niyetlendim ama yok abi olmaz korumaz
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
04 Temmuz 2007, 13:39
Çanakkale/Gökçeada gezisi şile/ağva taraflarına doğru kayma eğilimi gösteriyor diye bir duyum aldım doğrumudur.
-
05 Temmuz 2007, 14:38
Ercument adlı üyeden alıntı
Çanakkale/Gökçeada gezisi şile/ağva taraflarına doğru kayma eğilimi gösteriyor diye bir duyum aldım doğrumudur.
Evet sanırım öyle olcak, çoğu arkadaşımızın zamanlama sorunu olduğu için iptal edilmiştir. Artık bir başka bahara kaldı
MT istanbul'un yarın Tophanedeki Nargile Toplantısına gelmek isteyen arkadaşlar varsa bende ordayım. Buluşmak dileğiyle, sevgiyle kalın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler