Boş vitese geçirmek için en etkili yöndem debyajı sıkarken hafif gaz verip boş vitese almaya çalışın.sonuç yüz güldürücü olacaktır...
Boş vitese geçirmek için en etkili yöndem debyajı sıkarken hafif gaz verip boş vitese almaya çalışın.sonuç yüz güldürücü olacaktır...
Hız tutku olmamalı...
ya abicim bir sl kullanıcısı olarak sizlerle hiç tanışamadım bu konu başlığınıda ihmal ettim ben serhat kartalda oturuyorum özellikle obkavi abimizle tanışmak istiyorum sizlerle tanışmayı çok isterim .. benimde motorla ilgili bazı sorunlarım var ...
arkadaşlar son gunlerde fazla sessiz gördüm sizi tanışmak isteyen arkadaşlar pazar inşallah ufak bi kahvaltı ardından bi toplu sürüş ve gunu tamamlama etkinliğimiz olacak kahvaltıya elimdden geldiğince ev sahipliği yapmaya çalışacağım eşimle birlikte eşlerinizi sevigilerinizi vs getirebilirsiniz önümüzdeki çanakkale gezimizi netleştiririz artı gun için plan yapar tanışırız eşli katılım sağlayalımki çanakkale gezisinde tarih kesin olsun herkes uygun olduğu zamanı bildirir eşlere danışma faslıda halledilmiş olur aile ortamı yapar suruşun keyfini yaşarız.. toplantı saati olarak 10 dedim ama dersenizki 11 olsun uyar ona göre hazırlık yaparız( altı ustu tavada yumurta olacak menude zaten he he P ) umraniye tepeustunde nilufer otobu işletmesinin burosu var orada toplaşır birlikte ewe gideriz haydi arkadaşlar ulaşabildiklerimize ulaşalım elleri görelim..
Selam dostlar bu gece itibariile iş seyehatine çıkmak zorundayım batı karadeniz bayilerimi ziyaret edeceğim cumartesi, cumartesi cege 3-4 gibi gelirim ancak sabah o saatte kalkıp swort 'a gelemeyebilirim o yüzden söz vermeyeyim. o arada İRON HORSE sağol kardeşim msn kullanıyosan kivilcimadam@hotmail.com ektersen tanışırız. inş. o arada bu gece nin sesi soluğu çıkmıyo ne iş ya
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Kamp Tarihi..................... 06.07.2007 Cuma (Tarih kesin olmamakla birlikte görüşlere açıktır.)
Kamp Yeri........................ Çanakkale/Gökçeada (Görüş ve fikirlere açık)
Katılımcı Listesi
---------------------------------------
1. jameika34 ve artçısı
2. Swort ve artçısı
3. İko ve artçısı
4. Bisiklet ve artçısı
5.Aram ve artçısı
6.tunç_83 ve artçısı
7.Sonyakuza ve artçısı
8.Ctarkocin ve artçısı
sayı artacaktır muhakkak haftasonu netleştirelim arkadaşlar malum artık yaz geldi herkesin tatil planları var bu guzelim gunleri boşa geçirmeyelim guzel ailelerimizle rahatça gezeceğimiz bir gezi olucak ...
ooooooouuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwww gece naber nerelerdesin??????
arkadaşlar cümleten iyi akşamlar..
uzun zamandır burayı takip ediyorum. 22 yaşındayım hala maddi olarak aileme bağlı yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. artık sabrım tükendi, bende bir sl 150 alıp aranıza katılmak istiyorum. gerçi fiilen aranızda olamasamda hep aynı heyecanı, duyguları sizinle yaşıyorum monitorumun karşısında. yeni motosiklet alan arkadaşın heyecanını ya da modifiye yapanın sevincini arıza çıkanın üzüntüsünü bende yaşıyorum burda. hepinize çok özeniyorum inşallah seneye okulumla beraber çalışmayı düşünüyorum ve tahminimce 7-8 ay içinde bi sl parası biriktiririm. tabi bu arada bizimkiler bana acıyıp almaya karar verirlerse o başka. çok güzel bi arkadaşlık ortamı sağladınız inşallah hiç bozulmaz. sevgiyle saygıyla takip ediyorum sizleri. en kısa zamanda buluşmalarınız da görüşmek dileğiyle..
[kartal topselviye taşındım istersen bir ara buluşuruz sohbet ederiz..
yani şimdi bu geziye katılmak için illa sl 150 sahıbımı olmak lazım cık cık cık
yok arkadaş yok boyle ayrımcılıkla bu memleket kalkınamaz
schism iyi dileklerin için çok teşekkur ederim allah bir kapı açar umarım senin için motoruna hayırlısıyla kavuşurusun toplantılarımız takvime bağlandığında bekleriz elbette ortamımız herzaman kaliteli sohbet ve paylaşım dostluk amaçlı olmuştur bekleriz toplantılarımıza..
argat sanırım motosikletini nihayet değiştirdin hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim bizim sl ye ayak uydurabilirim diyorsan bizce sorun olmaz ne dersinn??
hayırdır gece pas vermez oldun derdin nedir kardeşim neden paylaşmıyon bizle elimizden geleni yapalım ...
arkadaşlar yarınki kahvaltı olayında ikeanın önünde saat 10 da toplanıyoruz ben oradan sizi alıp ewe kadar yönlendiriyorum gelmek isteyenler belirtirse hazırlıkları ona göre yapmamaıza yardımcı olmuş olursunuz sonrasında nasip bakalım ne karar verilir nereye gidilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)