kanaaaallll takılıyorsunuz bakıyorumda halal olsun yuruyun bulusun edın dolasın gezın
kanaaaallll takılıyorsunuz bakıyorumda halal olsun yuruyun bulusun edın dolasın gezın
ok hakan abi beklerim buyuk zevkle...jameika34 adlı üyeden alıntı
gece nerelerdesin sne kaç gundur kardeş yoksun piyasada..
Cobalt 650 cc alabilsek, kırmızıdan 1. viteste 110 görerek sonra 2. vitese atmadan tekrar durmak zorunda kalırdık,bununda zevki az olurdu değilmi
Novarix, taktir edersen zevk meselesi diyelim,ben sl kadar sağlam ve gösterişli, Türkiyede özellikle rekor satış yapan bir 150 cc choper tanımıyorum. Hem macar sertifikalı hem dünya pazarında ağırlığı var hemde belki de en önemlisi CE belgesi var. Saygılarımla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
kahvaltıda bende varım pazar sabahı buluşmak dileği ile
ne oldu ya kimse bişeyler yazmıyo kış geçti artık uyanalım
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Haftasonu Ayaş festivaline gidebiliriz Ankaralılar sözüm ilk başta size
valla doğru kaç gündür giriyom siteye okuycak yazı olmuyo.
hakan abi cuma çıkış saatini de bildiricekmisin yoksa swortta kahvaltıdamı konuşuruz...
ya millet çok sessiz kalıyoruz artıkın yaw hayırdır...2.sayfalara bile düşebiliyor topic bu arada deli gibi motomaxi arıyorum garanti kapsamından 2 parça değişcek hala yollamadılar ya beleş ya ondan sanırım paralı olsa ertesi gün gelmişti parçalar...
ARKADAŞLAR MERHABA BEN KADIKÖYDEN KATILIYORUM İLK DEFA YAZIYORUM DEVAMI GELİR BENDE DE SUPERLİGHT VAR 2006 ŞU AN 11000 E YAKLAŞTIK MOTORDA HİÇ BİR SORUN GÖREMİYORUM HE BU ARADA O SES ZİNCİR MUHAFAZASIN DAN GELEBİLİRMİ.
tunc bu konuda kadıköy de moto rs yi ararsan onlar daha çok yardımcı oluyorlar birde ben motorumun camını deyiştirdim harley tip cam kestirdim resim de görülen cam hem daha geniş hem biraz daha yüksek göğsü kolluyor orjinal aramayın yaptırırız
selam dostlar,
bugün öğrendiğim birkaç bilgiyi sizinle paylaşmak istedim
motorda kullanılan yağ servisler genelde kendi kafalarına göre kıytırık yağ koyuyolar onun yerine 15-50 veya 20-50 mineral yağlar kullanılmalı bu debriyaj balata hatası debriyaj yayından değil baklata ve kullanılan yağın kalitesinden kaynaklanıyormuş, ben bi deniyim size durum hakkında bilgi vereceğim
bunları nerden öğrendin derseniz motomax uğur bey den bilgi aldım bugün çok yardımcı oldu kendisi sağolsun, dostlar merak etmeyin motomax keeway yedek parçalarını getirmeye devam edecek parça sıkıntısı yaşamayacağız. buara bi sıkıntı oldu onlarda yer değiştirmişlerdi. artık sıkıntı kalmaz sanırım.
ayrıca motomax bundan sonra regal raptor üretecek 100-150-250-350 cc modelleri üretilecek ilk gelen parti yurt dışından gelmiş önümüzdeki hafta satışa başlar sanırım. motomax regal raptor adıyla
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
abi hepsi fasa fiso honda balata taktım, 20/50 yağ kullandım hiç biri fayda etmiyor boşuna balataları değiştirip parçalanma.
birde madem sorunu biliyorlar beni kendileri yönlendirmişlerdi maslak V motor diye bir yere onlarda balatalır değiştirmişlerdi o da bir işe yaramadı tekrar motomax ta ozan mıdır nedir onu aradığımda kem küm
Arkadaşlar geçen hafta birçok şey öğrendiğim keeway imi satıp honda 900 hornet aldım. Allah herkese istediği motora binmeyi nasip etsin. Tüm keeway kullanan arkadaşlara izmit ten selamlar... Bu topicden kopmak kolay olmuyor...
Hız tutku olmamalı...
Obkavi senin uğurdan aldığın bilgiyi ben yanılmıyorsam 3 hafta önceden duyurmuştum sayfada, arkasından tanzimoda resim ekleyerek desteklemişti.
Sorun şu olabilir, bizim motorlar motomax ve bayilerinde bol miktarda varken (şimdi sorsan bir tane bile kalmadığınıda öğrenirsin) çamurluk,flaşör...gibi müzmin parçalar ellerinde bulunmuyordu. Yarın beyin,stator,eksoz bunlara eklenince (hatta bir fren teli bile zor gönderiliyor!) durum nasıl olacak? Yatırımı geriye dönükten ziyade bundan sonraki kendi imalatlarına dönük yaptıkları bariz görülen bir durum. İnşallah sorun olmaz, severek binmeye devam ederiz.
Çok sevilen sarıkayalar ithalatı raptorlar sayfasını incelerseniz gönüllü satıcılarla dolmaya başladı.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
selam , 2006 keeway superlight ihtiyaçtan satıyorum ortalama fiyatta anlaşırım tek şartım noterden satış yapmak , , 3500 km de. çok temiz sis farları var sissy bar var bakımları yapıldı , siyah renk . haberiniz olsun. ilgilenen arkadaşlar olursa özelden mesaj atabilir cep telefon numaramı veririm yada mail adresim yalcin@yalcinoz.com. resim isteyene gönderebilirim. herkese kazasız sürüşler .
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
olmazsa kahvaltıda konuşuruz yada pazar gunu toplaşan arkadaşlarla bir fikir telakkisi eyleriz bakalım nasıl bir sonuç çıkar arkadaşlar toplantılara eşlerimizide mumkun mertebe dahil edelimki karar alınırken fikirleri alınmış bir aksilik çıkma olasılığı bertaraf edilmiş olsun ne dersiniz???
benim alet daha 1000 bile olmadı gerçi ama
ben yayları 500 bakımında değiştirtmiştim
kaydırma konusunda hiç bir gelişme olmadı
ama ısındıktan sonra fazladan boş vitese de kesinlikle geçmez hale geldi
yayları değiştiren bayi de motomax a gıcık kapıp bırakmış bayiliği geri de döndüremiyorum
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)