selam sl ciler ee bu akşam ne yapıyoruz...
selam sl ciler ee bu akşam ne yapıyoruz...
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
biraz geç oldu ama arkdaşmız gerekli açıklamayı yazmış bende ekliyim. evrakları verdin diyelim. alman en erken 1 hafta oda kart bitmez yada kart yazan makine bozulmaz ise allah kurtarsın kardeşim ben hala alamadım ehlieyti:(
Kuzenlerin öss sınavına girdi okulda benim eve yakın olunca gece bende kaldılar haliyle gelemedim. Bir daha ki bende gelirim Allah nasip ederse .
Fotolar için de ayrıca teşekkürler.
tek kelimeyle harika bir geziydi, fotolar harika cikmis, bu sl tayfasi baya olustu yahu..goze gelmez ve nazar degmez insallah..herkese sevgiler selamlar..
ben yorum yapmıycam haftasonu internete girmezsen olacağı budur işte gezip görenlere eğlenenlere ve bizimle paylaşanlara teşekkurler..
mükkemmel bir geziydi valla bu paylaşımın bir parçası olmaktan büyük zevk ve keyf aldım kesinlike coşkunun dediği gibi slciler artık ciddi ciddi bir yükselişe geçti daha kalabalık daha uzun gezilere çıkmayı diliyorum hep beraber zaten bir kamp olayı var gerekli açıklamaları jameica34 abimiz bugün yarın yapar bekleyin ve görün :p hehe
dostlar şu debriyaj balatası ve debriyaj yaylarını değiştiren birkaç kişi vardı bu iş ne tam olarak son durumu
arkadaşım galiba bu debriyaj olayının çözümü yok ben honda titanın balata ve yaylarını taktırdım hiç bir işe yaramıyor en az 10 farklı usta ile görüştüm hiçbiri çözüm bulamadı cumartesi günü bir usta bir fikir daha attı ortaya bir de baskıyı değiştir bakalım dedi baskı dediğide balataların içine oturduğu çanak oluyor bildiğim kadarıyla, bu fikri de deneyip ondan sonra pes deyip kabullenmekten başka çare kalmıyor sanırım. Aslında bu olayı birlik olup motomax'a hallettirmek gerekiyordu ama iş işten geçti galiba.
Yakın bir zamanda Organize edeceğimiz ÇANAKKALE/GÖKÇEADA (Kamp Çadırlı)gezimiz için tüm dostlarımızdan görüş bekliyorum. Bu Gezi İstanbul Katılımcıları ile sınırlı olmamasını diliyorum çevre ve diğer başka illerden Tüm SL.cilerinde bu geziye katılmalarını canı gönülden istiyorum.Onun içinde şimdiden Çadır'da kalacaklar kamp malzemelerini (Çadır ve gerekli malzemeler) şimdiden hazırlamalarını kamp malzemesi olmayanlar toplanıp bir yerden iyi bir pazarlık usuli ile tedarik etme yoluna gidebiliriz.Gökçeada'da pansiyonlarda mevcut isteyen arkadaşlarda oralarda küçük ücretler karşılığında kalabilirler. (Daha önce gittiğim için tecrübem var.) Şimdiden bu konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum. İnşallah bu gezimizde kaydedeğer olur, eğlenceli olur, saygı ve sevgi çizgisini aşmadan birbirimize kenetlenip sonuca ulaşacağımıza emin olun.
Not. Özellikle önceden yazdımki kimse demesin haberim yoktu, neden söylemediniz, bende gelmek isterdim gibi bahane olmasın.
Acil olarak önerilerinize ihtiyac var..
işte müthiş açıklama geldi evet bunu kısa sürede netleştirelim kimlerin katılcağını ama kesin bir liste olması şart çünkü neler getircez vs paylaşırız vs kamp malzemesi olarak neler gerekli mesela bir liste yapalım mı benim ilk olcak bu tecrübeli olanlar var içimizde hadi bir liste yapalım ona göre malzeme alalım çadır vs vs bu org. sabırsızlıkla bekliyorum...
Abi tarihi yakın tutmakta fayda var malum okullar kapandı yıllık izinler falan, bence en önemlisi kalabalık olması çünkü ben hafta sonları çatalca tarafında sık sık kampa gidiyorum az kişi olunca hiç tadı çıkmıyor kısacası ben geliyorum. Ayrıca çadırda şart değil 50 kere gittiysem 10 sefer çadırda uyumuşumdur makara kukara uyunmuyor zaten.
Kimse duymasın ben GELİBOLU'luyum ama oraları pek bilmem.
abi gelibolu olur ama ondan önce bi kastro yapsak millet öve öve bitiremiyo be
Hakan abi sen bir plan belirle bakalım katılım nasıl tarih, çıkış saati dönüş saati, güzergah falan
evet bende çanakkale gezisi fikrine sıcak bakabilirim ama tarihini şimdiden ayarlamamız gerekir çünkü çoğumuz çalışan insanlarız yıllık izinlerimiz falan ona göre ayarlanacak sonuçta birde gideceğimiz yerde yapacağımız masraflarla ilgili bilgi sahibi olabilirsek çok iyi olur hem çanakkaleye geçmişken birde şehitliği ziyaret eder bir dua ederiz şehitlerimize ...
ADALARA YAPILAN SEFERLER
KABATEPE-GÖKÇEADA :Hergün Saat 11.00 - 18.00 (Cuma günü saat 20.00)
GÖKÇEADA-KABATEPE: Hergün Saat 07.00- 16.00 (Cuma günü saat 18.00
abi ben bu cumartesi sınavı geçersem 30 hazirandan - 29 temmuza (bu günler sınavım var)kadar boşum hatunun izin alabilmesi içinde biraz erkan haber verirsen gelmeye çalışırım...
not: tabi bana göre ayarlamak zorunda değilsin ortak bi zaman bulaman gerek. ben sadece zamanımı söyledim..
Katılacak olanlar lütfen fikirlerini yazsın. Değerlendirelim.
cuma çıkış pazar akşam dönüş benim için en uygunu ama, şöyle bir gün daha fazlada fena olmazdı ama o biraz daha zor görünüyor.. Ama bir şekilde böyle güzel bir geziyi kaçırmam..burada biraz tartışılsın sonra bir araya gelir yüzyüze konuşur organize ederiz..zaten ekip tanışmaya kaynaşmaya başladı yavaş yavaş..
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)