Beyley ben yarin gelemem babalar gunu malum bilginize. Kusura bakmayin :(
Beyley ben yarin gelemem babalar gunu malum bilginize. Kusura bakmayin :(
valla resimlere bakıp imrendik.canımız çekti.bi dahaki sefer işalah.
önümüzdeki haftasonu konya-ankara-istanbul yapacağım.ilk uzun yolum olacak.yol boyu karşılaşabileceğim muhtemel sıkıntılar ve pratik bilgiler konusunda aydınlatırsanız sevinirim.özellikle bolu dağı kasar mı acaba diyorum?
yarın direk orada olacağım benim şah eser super lightı göremeyeceksiniz tozda,zatenn bende göremiyorum. )
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
hakan ne adamsın haaa adama bak benı yazmamıs lısteye sanırım gelemıcegımı bılıo olmalı ben bu aksamdan kılyosa gıdıyorum yarında denıze gırıcem
sıze bol egelenceler dıkkatlı olun, toplandıgınızda benıde hatırlayın kulagımı çınlatın emı
Sevgili obkavi sattığım keeway 2005 model 3000 km deydi. 1850 ytl ye sattım. Ama inanamayacağın kadar temiz bir motordu. Siz jikleyle çalıştırıyorsunuz ya sabahları benim keewayin öyle bir derdi yoktu. Boşa almak gibi bir sıkıntısı yoktu. Devirlenmesi çok iyiydi. 120 km/h İ çok zorlanmadan rahat görüyodu. Aksesuarlarıkaliteydi. Alan arkadaş öylesine bakmaya geldi yemin ederim 3.dakikada el sıkıştık...(Alan kişi motorsiklet ustası). Herkese bir gün hayalindeki motora binmesini diliyorum. Ben ya shadow alıcam yada uzun yol için 600 cbf. Bu topicdeki herkese selamlar. Didişmeden, seviyesi düşmeden, paylaşımın yüksek olduğu ender topiclerden. umarım bu böyle sürer, hoşçakalın...
Hız tutku olmamalı...
Jamaika 34 sizi çok tebrik ediyorum harika bir buluşmaya imkan sağlamışsınız bende orada olmayı çok isterdim ama malum karne günü çok yoğun geçti ayarlayamadım ama bundan sonraki buluşmalara mutlaka gelmek isterim.Fotoğraflardan herşey belli kaliteli bir akşam yaşanmış
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
ya dostlar yarın babalar günü malum küçük kızım var gelmek çok isterdim ama zaten beni listeyede eklememişsiniz.
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Bende bu defa katılmayı çok istiyorum ama 8 yaşında bir oğlum var yarında Babalar günü küser şimdi bana:((
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
Kim demiş kardeşimi yazmadın diye. (Valla dostum seni nasıl atlamışım)
Valla Balayyusuf kardeş hiç şansın yok yarın sabah bekliyorum uzaktan konuşmayla olmuyor bu işler bekliyorum haberin olsun
Bakalım Listeye adını yazdırıpda gelmeyenleri görcem yarın sabah.
arkadaslar babalar gunu iste ne guzel sizin gununuz keyfinizce takılın diye, çocuk bayramı deil ki çocuklara özel katılınmasın, neyse tabi herkesin kararına saygımız var, ama umarım yarın orada belli bir kalabalığı sağlarız..güzel bir gezi olacağı kesin.. bir daha ki sefere diyenler aman dikkat hiç bir sefere katılamazsınız bu sözü söyleye söyleye)
hakan abı ne gusel 17. sıraya yazmıssın benı ııde bu ısı yapacak 17 hazırandan baska gun yokmuydu ya? 17 hazıranda patron benı su içmeye gondermez tek başıma hadi babalar gününden yırtarım da evlilik yıldönümünden o kadar kolay yırtamam, unuttum hiç diyemem kabak gibin oyulurum valla
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
ya millet bayan gelecek mi ben gelirsem eşimle gelmek isterim
cobalt sana özellen mesaj attım
abi ses yok kimseden bende gelmiyorum o zaman hadi iyi geceler gidenlere ii yolculuklar o saatte ben uyuyo olurum
Jamaika 34 valla çok gelmek isterim ama sadece Babalar günü olsa iyi birde üniversite sınavı var öğrenciler parçalar beni bulamazlarsa gerçekten benim için çok zor bir gün beni affedin bir dahaki buluşmalara hangi şartlarda olursam olayım gelirim mutlaka tüm arkadaşlardan özür diliyorum şimdiden
yarın sendeyim hakan abi saat 10'da...gelemeyen arkadaşlar şimdiden aramızda baba olanların babalar gününü kutluyorum, bakalım nasıl bir gün geçireceğiz herkese iyi geceler...
arkadaslar ben daha yeni gorebildim (biraz geç oldu ama...) ama eskişehirden misafirim var zaten gelemeyecekmişim ama valla çok üzüldüm neyse katılanlar için kazasız belasız süper bi eğlence olur inşallah...
izlenimlerinizi ve resimleri bekliyoruz...
34 EID 02
ne oldu gezi hani resimler
çok güzel bir buluşma olmuş. bir dahakine bende gelmek istiyorum .şu ehliyeti bir veremediler lanet olsun bugün git yarın gel allah insanı devlet dairesine düşürmesin herşey tamamen vatandaş eziyet çeksin diye tasarlanmış. neyse sinirlendim bak.
vaga kardeşim şu ehliyet işi için bi açıklık getirin nekadar sonra veriyolar ben her gittim de dolu oluyo sıra kalmıyo. ehliyeti nekadar süre sonra alıyosunuz.
babalığa erişmiş arkadaşların babalar günü kutluolsun...
hakan abi ben öyle bidahaki sefere demicem haftaya ölüm kalım gibi sınavım var. eğer veremezsem 3-4 ay sonraya kalıcam. ondan gelmedim umarım eğlenceli geçmiştir.
Ehliyet için sabah saat 06.00 civarı emniyetin önüne gidip orada yapılan sıraya adınızı yazdırırsanız ancak o gün evraklarınızı teslim edebilirsiniz saat 9-10 gibi giderseniz halledemezsiniz çok saçma va aptalca ama yapacak birşey yok maalesef memlekette işler böyle yürüyor.Kolay gelsin
ARKADAŞLAR SL CİLER DÜN GENE BULUŞTU AMA NE BULUŞMA KISKANANLAR ÇATLASIN İLKER abi bi araşalımmı çaldır arıcam
ArkadaŞlar Kusura Bakmayin Şİmdİ Farkettİm Boyut Olayini Bİde Yanyana YollamiŞim Dİlersenİz BÜyÜk Ve DÜzenlİ Tekrar Yollayayim
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)