hayırlısı olsun kardeş kaça sattın kaç model kaç km deydi
hayırlısı olsun kardeş kaça sattın kaç model kaç km deydi
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Hakan Abi cok tesekkur ederiz evini bize riskli bir sekilde actigin icin. Malum dun aksamdan sonra komuslardan, yoneticilerden vs.. laf yemis olabilirsin
uÇan Cehennem BaliĞi KardeŞİm BİŞe DeĞİl Tekrar GÖrÜŞmek Üzere İyİ Bak Kendİne
Nİckİmİn Altina Resİm Eklemek İstİyorum Nasil Yaparim ArkadaŞlar Bİlen Varmi
galiba buldum arkadaşlar. deneme olarak bunu atıyorum hadi hayırlısı
Valla çook güzel bir buluşma oldu. Ben zaten inanıyordum bu SL'cilerden herşey olacağına bakmayın siz benim öyle yazdığıma yanlış yazmışım benTüm gelen ve gelmek isteyipde gelemeyen dostlarıma burdan teşekkürlerimi iletiyorum.Umarım bundan sonra bu tür buluşmalarımız gelenekselleşir ve başka motorlara bile geçiş yapılsa dahi bu dostluk hep kalıcı kalır. İyiki varsınız iyiki geldiniz beni onurlandırdınız. Sizleri Seviyorum.....
Chopper (ikili) Koltuğu isteyen Arkadaşlar Son 1 takım kaldı. (05359271141) den ulaşabilirsiniz.
hakan ne kadar acıklı bısey yazmısın öle gözlerım doldu
Vay be...
topiği açalı 2 yıl olmuş.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
bisiklet kardeş şu ufağını yolladığın fotonun irisini de yollarsan eyi olur.
kesinlikle motor tamamen aracı oluyor bu tür güzel dostluklara benim hayatıma resmen ayrı bir tat kattı inanılmaz keyifli ben hayatımda bu kadar güzel bir paylaşım yaşamadım harkuladeydi ya kesinlikle bunu tekrarlayalım o konvoy halinde tur atmak mükkemmeldi trafiği kapatmaak
ılker önemlı degıl kardeş gene beklerız
selamlar herkese
çok güzel bir buluşma olmuş. bir dahakine bende gelmek istiyorum .şu ehliyeti bir veremediler lanet olsun bugün git yarın gel allah insanı devlet dairesine düşürmesin herşey tamamen vatandaş eziyet çeksin diye tasarlanmış. neyse sinirlendim bak.
arakdaşlar size birşey soracam. benim motorun yanında laet çantası vermediler. arıyorum bulamadık diyorlar. ne var allah aşkına bunun içinde ben kendi imkanlarımla tamamlayım bari neler var bu çatanın içinde? ayrıca çantaya ek neler koymak lazım? hadi beraber bir alet çantası oluşturalım..
Ya ben de kaybettim o çntayı.. Aslında içindekiler bulunmayacak şeyler değil,bildiğin anahtarlar işte ama buji sökmeye yarayan parça her yerde bulunmuo.. Setin tamamını bulabilirsem sevinicem,bilen varsa yardımcı olsun..
slm chimeraby,
çantayı içindekileri takma kafana, dedigin gibi bir tek buji anahtarı zor bulunabilecek bir sey digerlerini bulursun cok ucuza, koctas tan cırcırlı bir tornavida seti + anahtar seti en fazla 15-20 ytl
Forumdaki son gelişmeler birden unutuldu, yaşanan olaylardan sonra Boğaçhan Ağabey'in forumu terketmesi kötü oldu, çok faydalı bilgiler veriyordu bize, umarım geri döner foruma.
ne olduki haberimiz yok aydınlatırmısınız??
Merhaba arkadaslar yarınki şile gezisine kimler geliyor, az önce hakan abi ile telefonda konustum saat 10 gibi onun evin orda toplanıp bizim grup ayrı gidelim diyoruz, ayrı bir grup olarak keewayciler toplanırmış gözükür..gecen olan muhteşem buluşmaya katılamayanlar ve bir sonraki diyenler haydi bekliyoruz.. benim tel 0 532 73360 47, hakan abi: 0535 9271141 , eşli, eşsiz katılım büyük olunca eğlencede bol olur..
1- Coskun + 1 olabilir
Tüm SL Kullanıcalarının Dikkatine!
Yarın gidilecek olan ÖMERLİ/ŞİLE gezisine KEEWAY 150'ciler olarak saat sabah 10.00 gibi (Yine aramızda kararlaştırırız saat olayını) benim evde toplanıp sabah olması nedeniyle evde birşeylerde atıştırıp (Katılacak kişiye göre açma,sibit vb. gibi şeyler alcam ona göre ) yine SL.ciler olarak Ömerli'de guruba katılmayı öneriyorum. Burda fikri olanlar (saat ile ilgili toplanma yeri ile ilgili) yazsın lütfen.Bu arada artçı'larınızıda alabilirsiniz merak etmeyin eve sığabiliriz.(05359271141)
Not. Herkes tanıdığı SL.cileri arasın mutlaka buyuk bir katılım olmalı, olsunda artık yani, olacağına inanıyorum
Katılımcı Listesi
1. ctarkocins
2. jameika34
3. Tanzimo
4. ilker84
5. swort
6. bisiklet
7. flyying hellfısh
8. ygoksun
9. bazen25
10.tunç_83
11.Ercument
12.Escapesus
13.Emr550m
14.Bayayyusuf
15.Bonzai
16.Choppermania
17.Cobalt
18.Bratdc
19.Boğaçhan
20.Odwolf
21.Ergeser
22.Güray
23.Aram
24.Obkavi
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)