arkadaşlar hepinizin Kalbi yüzlerine vurmuş bu hep daimi kalsın ve dahasıda olsun
arkadaşlar hepinizin Kalbi yüzlerine vurmuş bu hep daimi kalsın ve dahasıda olsun
Konuyu Toplam 18 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
waw
Fikret cok sagol fotolar icin
Konuyu Toplam 19 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
hani fotolar bu kadarmı ?
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
eweeeeeeeeeeeeeetttttttt resimler geliyo!!!!!!!!
resimler burada biter
beyler resimler görünüyormu bi ses verin yahuuu
SWORT abi resimleri bu şekilde nasıl yolladın anlatırmısın yardım
geceye katılanlar resimleri kaydetmekte olduğundan forum a yazmaya birsüre ara verilmiştir
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
yaw benım 1 tane resmım vardı hangı ark cekmıstı nerde o resım koysana topıgı arkadasım
kim demiş keewayciler toplanamaz diye..
arkadaşlar bu motor çin malımı acaba
Bu arada bizlere evini açan ve bu günekadar yaptığı sitemlerle (sl cilerden bişey olmaz) bizleri gaza getirip toplayan hakan bey ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürler.
bisiklet arkadaşım imagehack yuklediğin fotoğrafların linklerini verdiği yerde en altta direk link var onu ekliyorum siteye
ama resimleriönce boyutlandırman gerekiyo
Evet arkadaşlar güzel bir buluşma oldu umarım devamı gelir.
Bende ki resimleri swort yolladı zaten.
valla bomba bir buluşma oldu, Hakan abimize teşekkürler bizi ağırladığı için ve işi, gücü, mazareti olsun olmasın gelen tüm arkadaşlar saolsun..
Yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım ve pek çok şey öğrendiğim keewayimi bu sabah sattım. Bu topicde sorduğum sorulara içtenlikle cevap veren arkadaşlara ve chopper zevkini bana bu kadar uygun fiyatta tattıran keewaye teşekkür ediyorum. Hepinize kazasız, belasız sürüşler... Sevgiyle kalın...
Hız tutku olmamalı...
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)