Sevgili Tunç_83, 50 cm lik olandan -sirkeciden- 40 ytl ye aldım.
Sevgili Tunç_83, 50 cm lik olandan -sirkeciden- 40 ytl ye aldım.
Hız tutku olmamalı...
Bocurt,hayırlı olsun. Motoru yatırdığımda bendede benzin akmıştı depo kapağı etrafındaki boşluktan olsa gerek. Yeni sl alan arkadaşlar motomaxta biten motoru bayiilerden bulabiliyorsunuz! Şanslısınız,buralarda kalmadı.
Mondial mct 250 fiyatı 3250 ytl olmuş çok iyi indirim. Biraz titreme sorun,birazda şase çok ince su borusu kıvamında, CE belgesi yok! ama görüntü,yol tutuş ve performans fena değil.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
selam dostlar üye bilgilerini bana yollayan arkadaşlara excell dosyası olarak geri gönderdim
beratdc senin mail adresinde sorun var sanırım kardeşim hata veriyor gönderemiyorum.
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
@obkavi mail olarak beratcd kullanıyorsun deilmi beratdc deil
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum...
yeni gelen dostlar hoş geldinixz.
VESPACLUB 7.BALLIKAYALAR MOTOSİKLET FESTİVALİ 10HAZİRAN 2007
arkadaşlar bu etkinliğe katılmak isterseniz birlikte gidelim ne dersiniz beleş sucuk ve redbull surprizler kaçmaz derim. konuyla ilgili başlık açtım bilginize arkadaşlar..
selam millet motorum 550 km'de debriyajla ilgili sorunum vardı hakan abiden honda titan debriyaj almıştım bugün kendi tanıdığım servisim var orda kankam var bir tane ona taktırdım org servise gitmedim tabi yağ gibi oldu bütün ses vs kayboldu ama bugün baktık egzostum alttan delik kaçırıyor aldığımdan beri öyleymiş meğersem p.ertesi servise takıcam egzostu sıfırı ile değiştirticem :(
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim, aranıza katıldığım için bi kere daha mutlu oldum kazasız belasız sağlıkla kullanalım insallah hepimiz
Aşağıdaki yazı üyelerin geçmiş sayfaları çok fazla karıştırmamamaları ve yaptığımız işi tekrar hatırlatmak için 2-3 günde bir tekrar atılacaktır.
Selam dostlar, Bildiğiniz üzere 2 gündür sl150 kullanan arkadaşların veya bu sayfaya müdavim arkadaşların, kişisel bilgilerini toplayarak bir veri tabanı oluşturmaya çalışıyoruz, sürekli arkadaşlar mail yolu ile bana gönderiyorlar sağolsunlar,
Bu çalışmanın amacı, Topicde sohbet ettiğimiz arkadaşları yakından tanıma fırsatı bulmak, ilişkileri sağlamlaştırmak toplu organizasyonlarda birlikteliği sağlamak farklı şehirlerdeki arkadaşları o şehir ziyarete gidildiğinde bulup tanışma fırsatı yaratmak, yolda gördüğümüz veya herhangi bir yerde karşılaştığımızda birbirimizi tanımak veya hangi bölgede veya şehirde isek yolda kaldığımızda oraya en yakın arkadaşımızdan destek almak, daha doğrusu hayatı paylaşmak için yapılıyor. İleriki dönemde emr550m arkadaşımız bir sl150 ile alakalı sayfa yasarlıyor bunun içinde bir toplu sms programı uygulaması da olacvak sanırım böylece organizasyon veya diğer etkinlikleri birbirimize ulaştırma şansımız da olacak İnşallah. bu kişisel bilgiler topicde yayınlanmayacak sadece bana bu bilgileri gönderen arkadaşlara excell formatında bir dosya olarak topluca geriye gönderilecektir.
Aşağıdaki istenen bilgilerin bana kivilcimadam@hotmail.com adresine aynı zamanda msn adresim gönderilmesini rica ediyorum
NİCK, ADI SOYADI, YAŞ, ŞEHİR, EV-semt, İŞ semt, CEPTEL, MESLEK, PİLAKA, MODEL, RENK, YILI, KM Sİ, KAN GRUBU, EHLİYET durumu, E-MAİL, MSN
LİSTEYE EKLENEN ARKADAŞLAR (bilgileri gönderipde aşağıda adı geçmeyen dostlar bilgi versin lütfen)
1 OBKAVİ
2 İLKER84
3 ESCAPESUS
4 GeCe__
5 EMR550M
6 FLAYING HELLFISH
7 BALAYYUSUF
8 ERCÜMENT
9 SWORT
10 BONZAİ
11 TUNC_83
12 CHOPPERMANİA
13 BERATDC
14 BOĞAÇHAN
15 ODWOLF
16 EGESER
17 BAZEN25
18 COBALT
19 GÜRAY
yeni üye olan dostlar sizleride bekliyoruz, birde hala atmamış eski dostlar ne iş abi niye göndermiyosunuz ya tanzimo, jameika34,sioux,dr.i ve diğerleri abi şu an size kırmızı davetiye gönderiyorum
servis olarak bulabiirsin hasanpaşada göztepede birsürü var ama ben birçoğuyla çalıştım memnun kalmadım dikkatli ol derim bi kaç yerden fiyat alıp ona göre alışveriş yap derim..
bu arada yarın için ballıkayalara gidelim diyoruz tanzimo, jameika34 felan katılırsan sevinriz..
Selam Arkadaşlar.honda Titanin Derbriyaj Yaylarini Mi Takacağiz.yoksa Bşaka Bi Parçasini. Honda Sevisi Yakin Gidip Ona Göre Parça Alacağim.saygilar.
beyler.sıbob ayarı karbüratör ayarı arka kampana temızlenmesı bujı degısmesı yag degısımı ufak tefek bıkaç sey daha.bunlara 75 ytl verdım sızce nasıl??
yenı bı usta buldumda
cantalardan geldıgını sandıgım sıkırtı sesı arka lastıgı tekmeleyınce aynen kampananın içinden geldi sag saglım bı servıse goturmek lazım motoru gezin bakalım beyler gezın butun gun arabanın yanında servısteydım zaten yarında motorla ugrasıcam bır ıkı sorunu var halledebılırsem bır sonrakı buluşmaya katılmayı ıstıyorum ıyı eglenceler ( yanınıza fotograf makınası alın da sızın sayenızde bızde bıryerlerı gormus ogrenmıs olalım )
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
geçmiş olsun umarım fazla can sıkıcak bişi çıkmaz bir an evvel halledersin abicim foto makinası konusunda ben hakan abiyide aradım söyledim ben alcam yanıma prof. bir makina bi de tripod alcam hatta camerayıda alcam yanıma giderken artçım yani benim birader motorları çeker bakalım katılım iyi olurda güsel bişiler yakalarız inşallah
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)