swort çok güzel oluş kardeşim güle güle kullan
swort çok güzel oluş kardeşim güle güle kullan
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
kendisi 10 hatta nerdeyse 100e katladığı için bu kmyi
sagolasin arkadasim.
beyler bende bu aksam 9 gibi ciktim, soyle bir gezim dedim ehliyeti alma serefine. atasehir den ciktim, bostanci cadde den kiziltoprak oradan sahile gecip kartal sonra geri donup yine bostanci, cadde kadikoy hasanpasa minibus yolu sahriyicedit atasehir derken bir baktim saat 11 olmus bende de ne sirt, ne kol ne de bacak kalmis. yorulmusum yahu
neyse, benim motor su anda 350 km de Ilker84 un ki gibi, ve 5. vites de 5 bin devirde 50-60 km arasi gidiyor, bu normaldir herlalde diyorum? zaten 60 uzeri hic gitmeyi dusunmuyorum simdilik
valla sanırım 6-7-8 arası olabiliyor ama hiç kasılmıyor herif akıyor yolda
slm arkadaşlar bayadir görüşemioruz we motorumuda baya değiştirdim çantalarimdan sissi barima biraz masraf yaptim tawsiyelerinizi bekliorum yarinda elcik firen we ayakliklarima kendim püskül yapicam bgn suni derisini döşemeciden aldim tekrar koyarim fotolarini[IMG][IMG]http://img264.imageshack.us/img264/1299/kk016kq1.jpg[IMG]http://img455.imageshack.us/img455/2822/kk015dv2.jpg[IMG]http://img455.imageshack.us/img455/4225/kk014yc3.jpg
[COLOR="Black"][B][I][U]C.C STYLE[/U][/I][/B][/COLOR]
dostum sis farların konusunda bana yardımcı olurmusun? Tam istediğim şekilde sis farını takmışsın.
ilk aldığım gün gezerken benim motorda 6 bin deviri geçmiyor, 60 km de tıkanıyordu vites ne olursa olsun. Ama ertesi gün birden bire açıldı 8-10 bin devire geçti, 100 km yaptım . Ara sıra zorla motoru sürekli olmasada bazen ver gaz. Yoksa harbiden kalırsın 60 ta .
selam arkadaşlar.....motosikleti aldığımdan beri motor 4000 devirden sonra garip sesle çıkarıyo..tak tak gibi...kulaklarım çok hassas olduğu için duyuyorum.sürat rahat 100 km ye çıkıyo fakat vuruntu yapıyo.burda bi motorcu arkadaşa sordum.biyel kolu arızalı olabilir dedi.bende herkese motoru açtırmak işstemiyorum.ne yapılabilir.yardımlarınızı bekliyorum.
motor aşkı benı aşar bu sorun bılemıcem ama muhakkak b ıoluru vardır umarımda motordan degıdlır.
c.c.style su resımlerı duzgun atsan olmuyormu
motor aşkı, 4000 devirden sonra bu gelen seslerle birlikte motorunda hız kaybı falan oluyormu. Yani ani devir değişiklikleri falan...
Hız tutku olmamalı...
Arkadaşlar araya bi ek not ekliyim dedim alakasız olcak ama. Motorlu taşıtlar vergi ödeme zamanı gelmiş. Ben ilk taksiti hepten unutmuşum bile. Temmuz ayı içinde 2. taksitin ödeme günüde doluyor. 32 lira taksit tutarı. 32*2 şeklinde 2 taksitte ödüyoruz. Ödemeyi benim gibi unutanlar aksatmasın, çevirmede vesaire bide ona ceza ittirirler sonra.
erm550m ne yaptın sen yaa olurmu öle sey cevırmeylen ne alakası var bunun hıcbırsekılde alakası yok ısyersen 5 sene hıc ödeme onlara neymıs.artı evraklarında öle bısey yazmıyor zaten aman emr500m gözunu seveyım bılın sunları artık.ben gece senenın taksıtlerını ve bu senenınde daha ödemedım bıle.sanırım 108 ytl mı ne borcum var toplam vergı.
YANI CEVIRMEYLE BUNUN HICBIR ALAKASI YOK
selam dostlar nazi kaskı kullanan kimse varmı aranızda ben almaya karar verdim ama fiberden yapılıyorumuş ne kadar güvenli sizce
http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=151
şu linktekilerden bitane alamak istiyorum
bir buçuk senelik superlight kullanıcısı olarak bu forumda bazı şeylerin abartıldıgını farkettim arkadaşlar motor 100 km ye 7 bin devirin biraz üstünde çıkıyo ve hiç de yağ gibi akmıyo son derece titreşim yapıyo ve bağırıyo ayrıca uzun yola gideniniz var mı bilmem ama ben defalarca antalya muğla antalya-marmaris arasında gittim geldim ve şu anda nasıl bi an önce satarım diye bakıyorum neden derseniz 150 cc asla yeterli değil tek kişi rampalarda 50 ye düşünce hızınız ve yanınızdan bir şahin ya da isuzu geçince motordan nasıl soguyosunuz anlatamam devasa sisiybar taktırıp arkaya kocaman çanta taktıran arkadaş o çantaları doldurursan düşersin motordan motorumu seviyorum ben de ama bitmek bilmeyen elektrik aksamı sorunu ve uzun yoldaki performansı can sıkıcı bi de direksiyon düzeni nedeniyle oldukça yorucu vibrasyon sürücüye çok yansımıyo ama arkaya oturan insanların ayakları bile kayabiliyo ayaklıktan.ayrıca egzoz 5 para etmez bunu da 10 bin km yi aşınca farkedeceksiniz heryerden çatlaklar verecek bu yazdıklarımı okuyanlar benim motora bakmadıgımı sanabilir ama hepiniz kadar bbakım yapıyorum ve ilgileniyorum 12 yıldır motorlarla içli dışlıyım tavsiyem çok masraf etmeyin acemiliğinizi atın bu motorda ve 250 cc çift silindr v motor su soğutmalı bişiler arayın gördüğüm kadarıyla motor aşkı yakıyo çoğunuzu zaman geçince bu motor yetmicek ve ettiğiniz masraflara yanacaksınız
Madmagic gerek kilometre bazında gerek tecrübe bazında senin kadar bilgili değilim ancak şuna kesinlikle katılıyorum bu motora fazla masraf yapmamak lazım.. Eşeğe altın semer de vursan eşek eşektir derler.. Yapılacak masraf parasını kenara koyup bi an önce kaliteli bi japona geçmek gerekir.. Misal ben 2004 model 250 lik virago veya suzuki intruder olarak planlıyorum bundan sonraki motorumu.. Ama şunu da söylemeden geçemem,bu motor acemilik için birebir! 2600 e aldığım bi motordan bu kadar iyi olmasını beklemiyordum,motosiklet tecrübe ister ve bunu en ucuza sağlamanın yolu sl bence..
madmagic dostum yazdıklarının pek çoğunda haklısın bu motor başlangıç motoru sonucunda hiçbirimiz hayatımızın sonuna kadar bunu kullanacak değiliz buradaki insanların pek çoğu ailesine yük olmadan veya çoluğunun çocuğunun rızkından keserek motosiklet alan insanlardan oluşuyor tamam motor süper dğil ama az yakar yedek parça japonlar gibi pahalı değil ve diğer çinliler kadar çabuk dökülmüyor görünüşü güzel orta direk motoru gibi bişey bu zaten herkesin kalbinde başka bi motor var almak istediği tartışalım ama bunlarında farkında olalım amaç sadece karalamak olmasın dostum her fikre açığız biz.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)