Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Haziran 2007, 23:44
Dharma evet gerçekten de aradığım tarzda bi gidon bu,teşekkür ederim.. Gerçi biraz daha kısa olsa daha iyi durur gibi geldi bana.. Yine de böyle bi çalışma olduğunu görmek güzel.. Bu ilanın linkini atar mısın bana? Bi bakıyım dedim ama 122 tane ilan çıktı,tek tek bakamıyorum Adamı bi arıyım bakalım nerden yaptırmış,olmadı gider ben de ordan yaptırırım bitane..
Reklamlar
-
04 Haziran 2007, 01:16
Forumdan Uzaklaştırıldı
tunc_83 adlı üyeden alıntı
beyler motoru bende 500 bakımına götürücem özellikle tavsiye ettiniz birşey varmı?...bakım kağıdında birsürü şey yazıyo ama hiç birine baktıklarını zannetmiyorum.
ilker84 motor güzel olmuş kazasız belasız kullan borcunu bitirdim zaman bende bi düzenleme yapıcam. şu sisibarı ne kadara aldın?
beyler motorla şileye denize gittim hem motoru denemek hemde denizi denemek için
85 den aşağıya düşmeden gittim geldim. ama 80 i aşınca vibrasyon normalin 2 katına çıkıyo. burarada denizde harikaydı. yolda birsürü motor grubu vardı kıskandım
biz bir araya gelemiyoken millet geziyooo.
şu akşam buluşma işi bencede mantıklı beyler...
jameica yani hakan abi var ondan aldım 70 liraya sende alabilirsin cep telefonunu vereyim iletişime geç kendisi ile yardımcı olacaktır...
0535 927 11 41
-
04 Haziran 2007, 11:05
Aşağıdaki yazı üyelerin geçmiş sayfaları çok fazla karıştırmamamaları ve yaptığımız işi tekrar hatırlatmak için 2-3 günde bir tekrar atılacaktır.
Selam dostlar, Bildiğiniz üzere 2 gündür sl150 kullanan arkadaşların veya bu sayfaya müdavim arkadaşların, kişisel bilgilerini toplayarak bir veri tabanı oluşturmaya çalışıyoruz, sürekli arkadaşlar mail yolu ile bana gönderiyorlar sağolsunlar,
Bu çalışmanın amacı, Topicde sohbet ettiğimiz arkadaşları yakından tanıma fırsatı bulmak, ilişkileri sağlamlaştırmak toplu organizasyonlarda birlikteliği sağlamak farklı şehirlerdeki arkadaşları o şehir ziyarete gidildiğinde bulup tanışma fırsatı yaratmak, yolda gördüğümüz veya herhangi bir yerde karşılaştığımızda birbirimizi tanımak veya hangi bölgede veya şehirde isek yolda kaldığımızda oraya en yakın arkadaşımızdan destek almak, daha doğrusu hayatı paylaşmak için yapılıyor. İleriki dönemde emr550m arkadaşımız bir sl150 ile alakalı sayfa yasarlıyor bunun içinde bir toplu sms programı uygulaması da olacvak sanırım böylece organizasyon veya diğer etkinlikleri birbirimize ulaştırma şansımız da olacak İnşallah. bu kişisel bilgiler topicde yayınlanmayacak sadece bana bu bilgileri gönderen arkadaşlara excell formatında bir dosya olarak topluca geriye gönderilecektir.
Aşağıdaki istenen bilgilerin bana kivilcimadam@hotmail.com adresine aynı zamanda msn adresim gönderilmesini rica ediyorum
NİCK, ADI SOYADI, YAŞ, ŞEHİR, EV-semt, İŞ semt, CEPTEL, MESLEK, PİLAKA, MODEL, RENK, YILI, KM Sİ, KAN GRUBU, EHLİYET durumu, E-MAİL, MSN
LİSTEYE EKLENEN ARKADAŞLAR (bilgileri gönderipde aşağıda adı geçmeyen dostlar bilgi versin lütfen)
1 OBKAVİ
2 İLKER84
3 ESCAPESUS
4 GeCe__
5 EMR550M
6 FLAYING HELLFISH
7 BALAYYUSUF
8 ERCÜMENT
9 SWORT
10 BONZAİ
11 TUNC_83
12 CHOPPERMANİA
13 BERATDC
14 BOĞAÇHAN
15 ODWOLF
16 EGESER
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
04 Haziran 2007, 12:08
ben daha lıstede yokum obkavi hanı???
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
04 Haziran 2007, 12:54
dostum mailin gelmedi sanırım tekrar atarmısın
-
04 Haziran 2007, 13:03
arkadaşlar motora jameikadan aldığım kornaları taktırdım harika ses var havalı korna başka oluyo gerçekten. gidonu değiştirmiştim zaten şimdiden ön maşaları uzattım motor 10 cm daha yukseldi orta ayaklara aldığımda dahi tekerlekler yere basıyo ayak parmakalrımın ucuyla yere basabiliyorum ancak. ön fren borusu kilometre teli gibi şeyler uzatılabiliyo arkadaşlar tasalanmayın maliyetini bilmiyorum benimkiler kurtadı çünki uzatmak isteyenler olursa yonlendirebilirm ustayyla görüşüp motor baya bi kendine geldi tay gibi duruyo maşşallah.
-
04 Haziran 2007, 13:06
Swort KardeŞİm Resİmlerİ Beklİyoruz BÖyle Bİ Parmak Bal SÜrÜp Olmaz
-
04 Haziran 2007, 13:10
-
04 Haziran 2007, 13:30
obkavi makine olsada nazar değmesin maşşallah diyelim tayı bi ölümsüzleştirsem sizlerle paylaşabilsem. eğer ben fotoğraflarım yeterki modellik yapsın diyen olursa uygun bir zamanda hazırlarım tayımı fotoğraflar ölümsüzleştirriz.
-
04 Haziran 2007, 15:41
swort adlı üyeden alıntı
obkavi makine olsada nazar değmesin maşşallah diyelim tayı bi ölümsüzleştirsem sizlerle paylaşabilsem. eğer ben fotoğraflarım yeterki modellik yapsın diyen olursa uygun bir zamanda hazırlarım tayımı fotoğraflar ölümsüzleştirriz.
swort yarın musaitsen iş çıkışı görüşebiliris.. ben de zaten yeni gidon ve uzun amortisörlerin nasıl gözüktüğünü merak ediyorum. hem incelemiş olurum. hem de fotograflarız senin tayı. uyar mı sana?
-
04 Haziran 2007, 15:48
işten saat 21:00 gibi çıkıyorum ama ben sakıncası yoksa kadıköyde felan buluşabilirz bana uyar.
-
04 Haziran 2007, 15:51
evet dehşet bir motor....
-
04 Haziran 2007, 15:54
dostlar merak ettim swort abi bi makina bulacan öyle olmaz cep telefonunun kamerası ile çek ben onada razıyım
-
04 Haziran 2007, 15:59
makina olsa cidden problem olmaz hemen çekerim ama malesef kadıköyde makinası olan bir keewayci varsa bu akşam 21:00 itibariyle buluşalım çekelim fotoları...
-
04 Haziran 2007, 16:20
-
04 Haziran 2007, 16:34
arkadaslar arkaya oturanın ayağını koydugu sağ ayaklık düştü baya bi önce antalyada bulamıyorum istanbuldan bi arkadasım bana lırsa ve ödemeli kargoya verirse minnetar olucam fiyatı söyleyin ben de hesabınıza yollıyım hayra geçeceksiniz gerçekten gokhancakir_07@hotmail.com
profilime aldanmayın o babamın motoru ben de sl var
-
04 Haziran 2007, 16:37
listemizin son hali
1 OBKAVİ
2 İLKER84
3 ESCAPESUS
4 GeCe__
5 EMR550M
6 FLAYING HELLFISH
7 BALAYYUSUF
8 ERCÜMENT
9 SWORT
10 BONZAİ
11 TUNC_83
12 CHOPPERMANİA
13 BERATDC
14 BOĞAÇHAN
15 ODWOLF
16 EGESER
17 BAZEN25
18 COBALT
-
04 Haziran 2007, 17:02
jameıka neden vermıyor ıstesene ondan obkavi.adamı hasta etmesın
swort adlı üyeden alıntı
makina olsa cidden problem olmaz hemen çekerim ama malesef kadıköyde makinası olan bir keewayci varsa bu akşam 21:00 itibariyle buluşalım çekelim fotoları...
yavrum sen benım cıkısa gel bakalım su motoruna merakettım maşayı uzatmıssın
-
04 Haziran 2007, 17:39
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
04 Haziran 2007, 17:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler