Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    chimeraby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dharma evet gerçekten de aradığım tarzda bi gidon bu,teşekkür ederim.. Gerçi biraz daha kısa olsa daha iyi durur gibi geldi bana.. Yine de böyle bi çalışma olduğunu görmek güzel.. Bu ilanın linkini atar mısın bana? Bi bakıyım dedim ama 122 tane ilan çıktı,tek tek bakamıyorum Adamı bi arıyım bakalım nerden yaptırmış,olmadı gider ben de ordan yaptırırım bitane..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı ilker84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Alıntı tunc_83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler motoru bende 500 bakımına götürücem özellikle tavsiye ettiniz birşey varmı?...bakım kağıdında birsürü şey yazıyo ama hiç birine baktıklarını zannetmiyorum.

ilker84 motor güzel olmuş kazasız belasız kullan borcunu bitirdim zaman bende bi düzenleme yapıcam. şu sisibarı ne kadara aldın?

beyler motorla şileye denize gittim hem motoru denemek hemde denizi denemek için 85 den aşağıya düşmeden gittim geldim. ama 80 i aşınca vibrasyon normalin 2 katına çıkıyo. burarada denizde harikaydı. yolda birsürü motor grubu vardı kıskandım biz bir araya gelemiyoken millet geziyooo. şu akşam buluşma işi bencede mantıklı beyler...
    jameica yani hakan abi var ondan aldım 70 liraya sende alabilirsin cep telefonunu vereyim iletişime geç kendisi ile yardımcı olacaktır...
    0535 927 11 41

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    Aşağıdaki yazı üyelerin geçmiş sayfaları çok fazla karıştırmamamaları ve yaptığımız işi tekrar hatırlatmak için 2-3 günde bir tekrar atılacaktır.

Selam dostlar, Bildiğiniz üzere 2 gündür sl150 kullanan arkadaşların veya bu sayfaya müdavim arkadaşların, kişisel bilgilerini toplayarak bir veri tabanı oluşturmaya çalışıyoruz, sürekli arkadaşlar mail yolu ile bana gönderiyorlar sağolsunlar,
    Bu çalışmanın amacı, Topicde sohbet ettiğimiz arkadaşları yakından tanıma fırsatı bulmak, ilişkileri sağlamlaştırmak toplu organizasyonlarda birlikteliği sağlamak farklı şehirlerdeki arkadaşları o şehir ziyarete gidildiğinde bulup tanışma fırsatı yaratmak, yolda gördüğümüz veya herhangi bir yerde karşılaştığımızda birbirimizi tanımak veya hangi bölgede veya şehirde isek yolda kaldığımızda oraya en yakın arkadaşımızdan destek almak, daha doğrusu hayatı paylaşmak için yapılıyor. İleriki dönemde emr550m arkadaşımız bir sl150 ile alakalı sayfa yasarlıyor bunun içinde bir toplu sms programı uygulaması da olacvak sanırım böylece organizasyon veya diğer etkinlikleri birbirimize ulaştırma şansımız da olacak İnşallah. bu kişisel bilgiler topicde yayınlanmayacak sadece bana bu bilgileri gönderen arkadaşlara excell formatında bir dosya olarak topluca geriye gönderilecektir.

Aşağıdaki istenen bilgilerin bana kivilcimadam@hotmail.com adresine aynı zamanda msn adresim gönderilmesini rica ediyorum

NİCK, ADI SOYADI, YAŞ, ŞEHİR, EV-semt, İŞ semt, CEPTEL, MESLEK, PİLAKA, MODEL, RENK, YILI, KM Sİ, KAN GRUBU, EHLİYET durumu, E-MAİL, MSN

LİSTEYE EKLENEN ARKADAŞLAR (bilgileri gönderipde aşağıda adı geçmeyen dostlar bilgi versin lütfen)

1 OBKAVİ
    2 İLKER84
    3 ESCAPESUS
    4 GeCe__
    5 EMR550M
    6 FLAYING HELLFISH
    7 BALAYYUSUF
    8 ERCÜMENT
    9 SWORT
    10 BONZAİ
    11 TUNC_83
    12 CHOPPERMANİA
    13 BERATDC
    14 BOĞAÇHAN
    15 ODWOLF
    16 EGESER
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    ben daha lıstede yokum obkavi hanı???
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Motosikleti
    dostum mailin gelmedi sanırım tekrar atarmısın

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    arkadaşlar motora jameikadan aldığım kornaları taktırdım harika ses var havalı korna başka oluyo gerçekten. gidonu değiştirmiştim zaten şimdiden ön maşaları uzattım motor 10 cm daha yukseldi orta ayaklara aldığımda dahi tekerlekler yere basıyo ayak parmakalrımın ucuyla yere basabiliyorum ancak. ön fren borusu kilometre teli gibi şeyler uzatılabiliyo arkadaşlar tasalanmayın maliyetini bilmiyorum benimkiler kurtadı çünki uzatmak isteyenler olursa yonlendirebilirm ustayyla görüşüp motor baya bi kendine geldi tay gibi duruyo maşşallah.

Motosikleti
    Swort KardeŞİm Resİmlerİ Beklİyoruz BÖyle Bİ Parmak Bal SÜrÜp Olmaz

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Beyler bugun ehliyeti aliyorum, obkavi arkadasimdan alacagim liste sayesinde herkesi taciz edecegim bulusmaya gezme vs.... ona gore

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    obkavi makine olsada nazar değmesin maşşallah diyelim tayı bi ölümsüzleştirsem sizlerle paylaşabilsem. eğer ben fotoğraflarım yeterki modellik yapsın diyen olursa uygun bir zamanda hazırlarım tayımı fotoğraflar ölümsüzleştirriz.

Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    obkavi makine olsada nazar değmesin maşşallah diyelim tayı bi ölümsüzleştirsem sizlerle paylaşabilsem. eğer ben fotoğraflarım yeterki modellik yapsın diyen olursa uygun bir zamanda hazırlarım tayımı fotoğraflar ölümsüzleştirriz.
    swort yarın musaitsen iş çıkışı görüşebiliris.. ben de zaten yeni gidon ve uzun amortisörlerin nasıl gözüktüğünü merak ediyorum. hem incelemiş olurum. hem de fotograflarız senin tayı. uyar mı sana?

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    işten saat 21:00 gibi çıkıyorum ama ben sakıncası yoksa kadıköyde felan buluşabilirz bana uyar.

Motosikleti
    yamaha rx 135
    evet dehşet bir motor....

Motosikleti
    dostlar merak ettim swort abi bi makina bulacan öyle olmaz cep telefonunun kamerası ile çek ben onada razıyım

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    makina olsa cidden problem olmaz hemen çekerim ama malesef kadıköyde makinası olan bir keewayci varsa bu akşam 21:00 itibariyle buluşalım çekelim fotoları...

Motosikleti
    Keeway SL150
    swort cidden merak konusu oldu hiç mi yok makina yaw hehe bu arada ne dicem 2-3 msjda bir artık ortaya gelmeye başladı bu buluşma konusu arkadaşlar 7/24 full dolumusunuz yaw herkesin elbet bir ortak noktası olmalı daha dün arkadaşım toplanmışlar hemde scooterlar olarak bir SL ciler bir çıkıp şöyle 5-10 motor gezelim yaw millet baksın vay be desinler haksızmıyım

madmagic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv250
    arkadaslar arkaya oturanın ayağını koydugu sağ ayaklık düştü baya bi önce antalyada bulamıyorum istanbuldan bi arkadasım bana lırsa ve ödemeli kargoya verirse minnetar olucam fiyatı söyleyin ben de hesabınıza yollıyım hayra geçeceksiniz gerçekten gokhancakir_07@hotmail.com

profilime aldanmayın o babamın motoru ben de sl var

Motosikleti
    listemizin son hali

1 OBKAVİ
    2 İLKER84
    3 ESCAPESUS
    4 GeCe__
    5 EMR550M
    6 FLAYING HELLFISH
    7 BALAYYUSUF
    8 ERCÜMENT
    9 SWORT
    10 BONZAİ
    11 TUNC_83
    12 CHOPPERMANİA
    13 BERATDC
    14 BOĞAÇHAN
    15 ODWOLF
    16 EGESER
    17 BAZEN25
    18 COBALT

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    jameıka neden vermıyor ıstesene ondan obkavi.adamı hasta etmesın

Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makina olsa cidden problem olmaz hemen çekerim ama malesef kadıköyde makinası olan bir keewayci varsa bu akşam 21:00 itibariyle buluşalım çekelim fotoları...
    yavrum sen benım cıkısa gel bakalım su motoruna merakettım maşayı uzatmıssın

Motosikleti
    Keeway SL150
    Gece fena takmış durumda jameicaya du bakalım nasıl sonuçlancak her msjın sonunda adamı hasta etmesinler uçuyor merakla takip ediyoruz...

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler