abi warya neden millet aktivite icin acik ogretim sinavinin odlugu gunu secerki gecen senede formula gelmisti acik ogretim sinavi oldugu guın biletlerim yanmisti bu 2 etti bi hafta sonraya ayarlayin kesin ordayim abi
abi warya neden millet aktivite icin acik ogretim sinavinin odlugu gunu secerki gecen senede formula gelmisti acik ogretim sinavi oldugu guın biletlerim yanmisti bu 2 etti bi hafta sonraya ayarlayin kesin ordayim abi
imzam yok parmak bassam olurmu
çok sağol yarın sabah ilk işim bu söylediklerini kontrol etmek olcak
bu arada hakan abi cidden buluşma tarihi ve saatini değiştirelim bir organizsyon yaptık diyince ne güsel herkes yorum yapıp katılma isteğini ortaya koydu çok güzel harika bir dayanışmamız var bayıldım buraya aöf sınavlarından sonra ve öğleden sonra olsun sanırım herkes katılabilcek o zaman hakan abicim
---------
kurallara aykırı mesaj yazmışım özür dilerim. motoruna zarar veren adama tehtid etmek suç.
Emr550m geçmişolsun. Hasta adam çok memlekette sen dua et motoru alıp gitmemişler. Geçen bir topicde 15000 ytl lik motoru alarm falan dinlememiş kaldırıp götürmüşler...
Bir kaç sayfa önce gösterdiğin çantaları alma derim. Çünkü büyük olduğu için özellikle sağda eksozun ısısından yamuluyorlar. Ben geçen cuma daha küçük çanta aldım Sirkeci den.Resimleri koyarım... Tekrar geçmiş olsun
Hız tutku olmamalı...
emr550 kardeş selam geçmiş olsun ama ne olduğunu anlamadım durum nedir.
dostlar bi veri tabanı oluşturalım bu topic ilk açıldığı günlerde yapmıştık
adı soyadı, yaşı, mesleği, bulunduğu yer, telefon numarası, pilakası, kan grubu ama bu excel dosyası şeklinde özelden birbirimize atalım ki dataları herkez görmesin birimiz herhangi biyere gidince yardım isteyecek veya ziyaret edebileceği bi arkadaşımız olsun. ne dersiniz.
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
buralardayım abı kımse kusura bakmasın cok yogunum bu aralar.ayrıca karbüratör degıstırdım sebebı ıse benım jıglenın yayı cıkmıs meyer calısmıyordu jıgle sonra aldık bı yerden taktık yuzde 95 aynı jıgle gördugum kadarı ıle sadece rölantı vıdası bırazdaha uzun ve ınce bırde ustundekı yazı farklı
obkavı olabılır verı tabanı ama deıdgın gıbı herkez görmesın dusmanlarımız olabıır
karburatoru ne zaman değiiştirdin gece bi değişiklik oldumu ???
dostum ne zman degıstırdıgın önemlöı degılkı 2 gun oldu.sabahları şak dıye calısıyor jıgle acmadan tek masrta ama bı ayarsızlık var belkıde aksam ustu taktık acele ıle ondan olsa gerek zaten sıbob ayarım geldı o zaman gıttıgımde adam akıllı baktırırım.gıdısı fln aynı bı degısıklık yok swort
EVET DOSTLAR HİÇ YORUM YAPMIYOSUNUZ BU KONUDA,
arkadaşlar böyle bişey yapmamdaki amaç şu örneğin Eskişehire gitmem gerekti orada emr550 var tanışmakl isterim, içelde Viceroy, ankara boğaçhan, kütahya odwolf istanbul içide öyle göztepe tarafından swort, altunizade jameika, kızıltoprak gece gibi bilgiler birinde toplansın (ben veya başkası farketmez) mail adresi üzerinden gönderilsin sonra bilgi gönderenlere dosya halinde toplu bilgiler geri atılsın. böylece üye olan herkesin elinde bi detaylı liste olur ne dersiniz.
bişe olduğu yok. rahatsızın biri gece brandayla kapalı motora bıçak saplayıp brandayıda, çantalardan birinide yarmış. Durduk yere 100 milyon zarara girdim. olan bu. modlardan birinin de mahalle lafı alayı üzerine kızıp mesajımı sildim. sinirden biraz saydım tabi o ayrı mesele.
bilgi toplama konusuda toplu sms şeklinde yardımcı olabilirim. kredisi 5 kuruşa felan geliyor. Program ile bilgi bankasıda oluşturulabilir.
tabiki beklerim abicim. iletişim bilgileri için mesajlaşalım. haber sistemi için eğer fırsat bulabilirsem kendi sitemizde inşallah olacak öyle şeyler. Ama sıkıştıkca sıkışıyor işler.. bişe yapmaya kalkışınca öyle oluyor hep.
obkavi bence çok iyi olur, herkes kendisiyle ilgili bilgiyi bir kişiye atsın o kişide tümünü topladıktan sonra bilgi gönderen kişilere geri mail gönderebilir, yada sms vs. ile nasıl olacaksa işte...
madem fikri sen ortaya attın bence bu işide sen üstlen obkavi
34 EID 02
emr550m kardeş anladım benimde brandayı iki yerden delmiş mahallenin veletleri birde lastiğin altına çiviler yerleştirmişler,
abi bi gördüm delirdim zaten pip..nizi kesecem ulen diye çemkirdim birkaç kez ama yapacak bişeyyok memleket zonta dolu.
bonzai elbette kardeş elimden geleni yaparım malum yaz geliyo herkez biyerlere gidecektir dostluklar sadece sanal ortamda kalmasın
o arada msn adresim kivilcimadam@hotmail.com sürekli açıktı
aşağıdaki başlıklardaki bilgiler yeterlimi sizce arkadaşlar
Adı Soyadı, yaşı, bulunduğu şehir/semt, mesleği, telefon numarası, plakası, kan grubu birde varse jpeg formatında resmi
bu bilgileri benim msn adresime atabilirsiniz.
tüm bilgiler toplandığında bana bilgi gönderenlere geri atacağım toplam bir excell dosyası olarak daha sonra şu internet sitesi kurulduğunda da oraya bu bilgileri üye bölümüne ekleriz. bir sms programı ilede güncel haber toplantı gibi faaliyetleride sms olarak atabiliriz. tabi emr550m dostumun yardımları ile
kivilcimadam@hotmail.com
Tamam obkavi sms olayı için bi muhabbet çeviririz gene. Program sistem felan var. Eskiden kalan bayiliğim vardı. Sms satın alıp toplu olaylarda kullanılır. Bilgileri topla eve ilerde kendi sitemize envanter olur güzel olur.
hadi bakalım hayırlısı ile çıktık yola Allah utandırmasn
emr550m kardeşim geçmiş olsun. allahtan alıp gitmemişler bi arkadaşınkini çalıyolardı son anda yakalamış. belki birisi çok kıskandığı için yapmıştır. nede olsa alımlı motor
obkavi iyi düşünmüşün. sana bu istediklerini nezaman yollıyayım şu resimleri bilgisayara atım sonra yollasam olur mu?
beyler şu buluşma işinede tam bir sonuç yazsak...
mrb. arkadaslar bende aranıza katıldım ehliyeti aldım.hayırlısıyla keeway 150cc düşünüyrm biraz saçma olcak ama tavsiye edermisiniz:D
ya sorunla alaksız ama ne zman aldın bu gecen haftasonunki sınav sonrasımı?
bende yeni aldım memnunum 2 ay oldu. ama bunu soran cok arkadasımız oldu. son 15 sayfaya bir bakarsan hepsini anlatmışlardır tecrübeli kişiler.
tunc83 hemen atabilirsin kardeşim şu ana onunla uğraşıyorum
NİCK,ADI SOYADI, YAŞ, ŞEHİR, EV semt İŞ semt
TEL cep, MESLEK, PİLAKA, MODEL, RENK, YILI, KM Sİ, KAN GRUBU, EHLİYET, E-MAİL, MSN,
bilgileri topluyorum
şu ana kadar bana ulaşanlar
1 OBKAVİ
2 İLKER84
3 ESCAPESUS
4 GeCe__
5 EMR550M
6 FLAYING HELLFISH
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)