karbüratördeki tahliye civatası düştü gitti 2 günlük benzin
karbüratördeki tahliye civatası düştü gitti 2 günlük benzin
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
kardeşim topic dediğin böyle olur bak herkes birbirine yardım etmeye bildiğini gördüşünü karşılıksız anlatmaya çalışıyo daha ne olacakki
******************TOPİC GÖRÜN ULEENN***********************
Ya bide bi araya toparlanabilsek bi onu beceremedik
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
abi süper fikir ya bi biaraya gelememiştik inşalllah olur (gerçi %50 o gün benim şirket içi eğitimim var ama ayarlama yapmaya çalışacağım)
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
yauv yakın bi yer olsa atlayıp gelicem bende yaa ama malum işte neyse şöyle toplanın tabi sl ciler güzel resimlerinizide çekip koymayı unutmayın emi
.................::hakem1::.....
Yusuf hocam sağolasın. Bana 2 tane lazım. Maaşımı alır almaz bir yolunu bulalım. Çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere saygılarımla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
c.ertesi benim işim yok ben geliyorum hakan abi bu arada bişi sorcam hazır liderleri online yakalamışken benim ön taraftan sanki böyle lastik bir yere sürtüyormuş gibi ses geliyor ama kendim baktım lastik hiç bir yere sürtmüyor kafayı sıyırcam bulamıyorum bu sesi acaba neden yapar hiç tahmin edebilcek var mı ?
C.ertesi Gelecekler Listesi
1- jameika34
2- ilker84
3-
4-.........
beyler yarin surucu kursundan sertifikayi alacagim ama hafta sonuna ehliyet yetismez di mi? :(
sertifika ile cikabiliyormuyuz trafige? bende cumartesi gelmeyi isterim.
sertifikalar yarın mı veriliyo dedin 8 haziran cuma olmasın
( sakın sertifikana güvenme polisin insafına bakar kıl olursa kanunu uygular kanunda sertifikayı değil ehliyeti tanır )
Argat, özelden de olsa paylaşmanı isterim. Zamanın berhinde; Tekerlekli Araç Teknisyenliği, öncesinde Bir devlet teşekkülünün Ana tamir atölyesinde görev ifası, motor öğretmenliği gibi görevlerde iştigal ettim. ufak tefek ayrıntılar işte... Şimdi bu alandan uzağım ama; severek yapılan işlerden kazanılanlar da unutulmuyor.
Uzun lafın kısası; mekanik ilgi/bilgi ve görgümün iyi olduğunu söyleyebilirim. Mühendis değilim, ilim seviyesinde bilgimin olduğunu söyleyemem. Ama... Problem ve çözümüne ilişkin, fikir ve uygulama bazında ortaya bir şeyler koyabileceğimi değerlendiriyorum.
Paylaşırsanız, belki bir katkımız olur.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
herkese slm arkadaşlar şu site işini biraz hızlandıralım arkaadaşlar millet neler yapmış bizde yapsak çok hoş olacak bence
hakan abi gidon için senden haber bekliyorum
ergeser merhaba haziran 6 da bursadayımda rica etsem dişliden bana bir tane ayırabilirmisin senden almak istiyorrum
ok boğaçhan o halde 3. test motoru da senınkı olsun
şu an 1. testte ve yarın şehırdışına çıkacak
hafta sonu da 2. mootor
2 hafta snrada senın motora uygularız ( ama sanırım sen fazla devirli kullanmıyorsun )
yaw ne bu altı üstü titreşim olayına çözüm bulma olayı şehirdışına çıkacak 3 gün sonra gelcek son kontroller sonra yurt dışına mı çıkacak valla acaip merak ettim bende argat yaw ne yaptınız ki motorlara ? bir yerlerini mi kesip değiştirdiniz naptınız açıklayın bari herkes atlayıpta hemen yapmaz yaw önce bir oturup mantıklı mı vs düşünürüz bu kadar gizli tutulcak ne var ki ?
beyler benimde işim olmazsa gelmeye çalışırım. ama söz vermim.
cumadan sitede haberleşelim. ben gelmesemde anadolukavağına doğru uzanmanızı tavsiye ederim hem yol uzun hemde keyif yaparsınız. benim de kurstan belgeleri almam gerek bisey olmaz heralde bunca zaman kullandık.
Boş vites müşürü bozulmuş .. Vitesi boşa alsanda müşür bozuk olduğu için devreyi tamamlamıyacak ve el marş'ı çalışmıcak. Vitesi boşa aldığından emin olduğunda (boşa aldığın zaman arka teker tamamen dönmesi gerek) ayak marşıyla kontak açık durumda çalıştır motoru. Aynı sorun benimde başıma gelmişti ..
Bu arada arkadaşlar bu cumartesi günü açıköğretim sınavları var .. Haftaya haftaiçi bi akşam ayarlasaydık iş çıkışı olmaz mı ???
ilker84 o ses eğer vidaları gevşemişse ön taraftaki çamurluktan geliyor olabilir, bence çamurluğun bağlantı vidalarını bi kontrol et, yada, ön fren hidrolik bağlantısını sağlayan borunun frene bağlandığı noktada metal bir kısım var, o çamurluğa çok yakınsa giderken titreşimden çamurluğa deyip ses yapıyor olabilir, bende bi ara öyleydi, eğer öyleyse vidasını çok hafif gevşetip biraz dışa doğru çevirerekten metal kısmın çamurluktan uzaklaşmasını sağlaman gerekir.
ya şu cumartesi gezisine bende çok katılmak isterim ama cumartesi yarım günden fazla çalışıyorum hatta bu hafta belki çok daha uzun olabilir gerçi benim açımdan herşey ogün belli olur ama akşam üzeri olursa ayarlamaya çalışırım
34 EID 02
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)