Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Ercüment kardeş ben ayrıntısı ile yazmıştım yayları istoçta honda özen den alacaksın balatayı taiwan malı 20 ytl gece nikli kardeşimize sor o sana yardımcı olacaktır.bana gece tedarik etti ama belirteyim balata yaylarının 4 tanesi toplam 10 ytl dir.kendi orjinal yayları kullanılabiliyor ama çok sert yoğun trafikte sol elim.......oluyordu eskiden şimdi çok çok süper.

Tunç 83 Rica ederim ne demek yardımcı olabildiğime sevindim.lastik konusunda hemen değiştir (ön 110 ytl arka 130 ytl metzeler marka kendi lastikleri suyu görünce kay kay yapma ihtiyacı hissediyor)saygılar

İlker 84 ruhsatın kayıtlı olduğu yere git 15-20 dk içinde hiçbir ücret ödemeden 2 yıl muayeneyi uzatacaklar o kadar zor birşey değil

Vaga kaskını almadan gitme ve sınav esnasındada tak bunları yapınca zaten nasıl kullandığına bakan olmuyor ayrıca sana ehliyeti verecek olan kişiler zatem motor kullanmayı bilmiyorlar yani rahat ol kendi motorunla git.

Jamaika 84 Usta hakkında yazdıkların hoş olmamış.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Girdik direksiyon sinavina komik idi Bir kere tur attik bitirdik. Yanimda kask goturdum ama bizim kursun hocasi birak yere koy dedi takmana gerek yok dedi bende takmadim. 50 cc lik bir scooter ile girdik sinava herkes gecti zaten herhalde, benden oncekiler icin diyorum tabii, cunku ben siram dan sonra ciktim. yanliz bir cocuga uzuldum cok heyecanlandi herhalde, devamli durdu ayagini yere koydu, bir kere daha tur atmasini istediler yine ayaklar yerde dur kalk falan herhalde gecemedi, cok da efendi cocuktu muhabbet etmistik :(

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    [QUOTE=ilker84;686156]jameika34 mrblar sisy bar için bana yardımcı olma şansın var mı elinde varmış sanırım resimlerini görme şansım var mı

Kardeşim nezaman istiyorsan bana haber ver Sisibar'ını benden alabilirsin. Bana 05359271141 no.lu telefondan ulaşabilirsin. Servis olarak gerçekten önerebileceğim hiç kimse yok çünki ben hiç servise getirmedim motoru.

Ayrıca Gidon İsteyen Arkadaşlar son birkaç tane daha bulundu değiştirmek isteyen elini çabuk tutsun.
    Herkese iyi sürüşler.

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    [QUOTE=jameika34;687446]
    Alıntı ilker84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jameika34 mrblar sisy bar için bana yardımcı olma şansın var mı elinde varmış sanırım resimlerini görme şansım var mı

Kardeşim nezaman istiyorsan bana haber ver Sisibar'ını benden alabilirsin. Bana 05359271141 no.lu telefondan ulaşabilirsin. Servis olarak gerçekten önerebileceğim hiç kimse yok çünki ben hiç servise getirmedim motoru.

Ayrıca Gidon İsteyen Arkadaşlar son birkaç tane daha bulundu değiştirmek isteyen elini çabuk tutsun.
    Herkese iyi sürüşler.
    arkadasim gidon nasil birsey fotosu varmi???

Forumdan Uzaklaştırıldı ilker84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    bugün ilk defa trafiğe çıktım çok rahat acaip keyifli iyiki almışım baya bir dolaştık boğaz sahil vs nasıl mutluyum bilemezsiniz ilk motor olunca bir de yani vitesli olarak herkes bakıyor birde giderken hehe egzostunu deldirmiş arkadaşlar hiç sesini kayıt ettiniz mi gönder şansınız var mı ?

ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway SL 150
    northern

dostum dişli için gerekli bilgiyi özelden yolladım. konturol et.

ilker84

dostum hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip et sin.

beyleeerrrr sitemiz ne oldu hala olmadımı ya hava atımız adamlar soruyorr sabredin diyorum. galiba benimde sabretmem lazım galiba

vaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xv535Dx
    bende bugün kartal sahilde girdim adliyenin arkasında... tam bi rezalet arkadaşlar trafiğin içinde resmen sınav yapıyolar bir de motor kazası oldu sınava giren bir arkadaş motorla arabaya çarptı vs.. yani ben bu kadar organizsyonsuz bu kadar ciddiyetsiz yani söylicek laf bulamıyorum yazıklar olsun diyorum....

bu arada ben geçtim sanırım kaldığım için felan dil bu sinirim...

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    beyler bızım buraları fenerler bastı yaa ortalık fenaa

Motosikleti
    Keeway SL150
    bir gs'li olarak tebrik ediyorum fenerlileri şampiyonlukları için arkadaşlar havalar çok güzel istanbulda olanlarımız buluşalım bir gün ben çok isterim tanışmayı bilgi paylaşımında bulunmayı bugün Jameica sanırım ismi hakan onu aradım çok güzel bilgiler verdi çok teşekkür ediyorum kendisine ilgi ve alaka görmek çok güzel içinizde kardeşiniz sayılırım yaş 23 daha tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için...

Motosikleti
    ılker84 sen yenısın sanırım görmedımde bıka.ç gunden berı takıp edemıyorumda buranın ele bası benımdır söylıgımde bı sıkıntın olursa banada söylıuyebılırsın ılkercım ha ben ha hakan baba ok

beyler yarın ısı olmıyan varsa görusebılız bakın bu fırsat bı daha gecmez

Motosikleti
    Keeway SL150
    olur ben yarın gelebilirim memnun oldum ben ilkerde senin adın nedir msnin var mı gece ? beni ekleyebilirsin ilker84@msn.com

Motosikleti
    ...........

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Şampiyonuz nede olsa.
    ilker eksozu kesinlikle deldirme. Hem çekişin biraz düşer,hemde yakıt oranın biraz artar. Birçok siteye gürültülü çalışan motorlar alınmıyor sen bu sınıfın dışında kalmış olursun,garantinde devam eder. Eksozun sıfırı 180 ytl. 150 cc nekadar delersen del sonuçta 650 lik dragstar gibi gürül gürül olupta park halindeki araçların alarmını devreye sokacak kadar keyif vermiyor. Amacın trafikte farkedilmekse,far ampullerinle veya kornanda modifiye yaptır daha mantıklı.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    selam sostlar, bugün gece ile tanıştık sağolsun ikimizde forumda çok eskiyiz ama tanışmak bugüne nasipmiş,
    gidon resmi soran arkadaşım 4-5 sayfa geride var ben koymuştum benimkinin resimlerini
    bu gün akşam biraz dolaşalım dedik hanımla eve döndüğümde baktım farın vida yerlerinin üzerinden kırıldığını gördüm abi bu işe kafam basmadı nası oldu anlamadım ya sallanıyo meret birde ben bu farı metal biliyordum meğer plastikmiş
    hakan abi şu far işine de bi el atalım kaça patlar bulabilirmiyiz birde balata istiyorum haberleşelim
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Obkavi,plastik üzeri krom kaplama ayrı bir sanat sl de
    Bulabilirsen metal al,en azından ısıyada dayanıklı olacaktır.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı jameika34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üsküdar Vergi dairesinin karşısındaki sokaktan içeriye giriyorsun simit fırınının yanındaki tamirci.
    Ferhat ve Sinan Usta (Kardeş)
    Telefon . 0216 3346713
    05448118856
    Bu adamlar gerçekten ahlaklı ve düzgün iş yapıyorlar. Paragöz değiller. Menderes konusunda söylediğin şeylere katılıyorum. 1-2 defa sıkıntı yaşadım ben de. Söyliyeyim dedim.

30 dk içinde bi zincir germeye bir yag değiştirmeye 45 milyon istenmez ayıp..

-------------------------------------------------------
    trafikte gidiyorsunuz ve tecrübeniz de çok iyi değil. Makina da rodajını tam yapmamış ve vitesler de iyi geçmiyor diyelim. Diğer motorlarda stop ettirince debriyaja bas çalıştır. Ama bizde boşa almak gerekiyor ya. Durduğunuz yerde de iyi geçmez zaten. Boşa aldın alamadın geçti geçmedi arkadan korna.... Biraz sıkıntılıdır bu durum. Bakın arkadaşlar şimdiye kadar forumlarda yazılmadı ben söyliyeyim. Bu gibi durumda yapacağınız en iyi hareket şudur:

**** stop etti ve boşa almak istiyorsunuz. Yoksa motor çalışmayacak. Boşa almak için vitesi ayağınızla ittirdiğinizde boşa geçti sorun yok zaten. Ha geçmedi, dikkat edin bastırdığınız için, geçmese dahi yeşil ışık yanacaktır. Bu sıra ayağınızla ittirmiş oluyorsunuz zaten. çalışıtırın çalışır. Çünkü yeşil ışık yandığında boşta zanneder makina. Zaten vitesteydi, basın gidin. Deneyin, işinizin trafikte nekadar kolaylaştığını farkedin.
    -------------------------------------------------------

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    hakan abi şu far işine de bi el atalım kaça patlar bulabilirmiyiz birde balata istiyorum haberleşelim[/QUOTE]

Dostum görüşemiyoruz.Nerelerdesin. En kısa zamanda görüşelim toplanalım birtürlü bir araya gelip sohbet edemedik. Neyse Far Konusuna gelince biraz bekleyin ben bunun arayışındayım hem ucuz hemde görsel olarak güzel bir far buldum gibi aynı zamanda ampulleride 55 wat. takabiliyorsun fotosu geldi ama henüz kendi gelmedi. Gelecek olan mal içinde varmış sanırım fiyatıda çook uygun bağlantı ayakları ile birlikte 25-30ytl. gibi biraz bekleyin derim. Aynı zamandada Stop lambalarıda komple gelcek çook uygun fiyatlara eğer keeway'lere uygun olursa ben sizlere bildircem. Stop lambası komple 17.5ytl. gibi fiyatı var çook güzel görünüyor dediğim gibi yeterki sl 150'lere uysun.
    Balata konusuna gelince nezaman istersen alabilirsin dostum.
    Görüşmek dileğiyle....

bonzai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW VT 750 C4
    arkadaslar herhalde biraz gec oldu ama hadi bugün toplanıp bi goruselim tanışalım kaynaşalım ... , GeCe_ de dün yazmış bugün onun içinde müsaitmiş, banada şu anlık uyar gibi, gerçi dediğim gibi biraz geç oldu herhalde ama herkes programını yapmıştır herhalde...

Neyse artık başka zamana inşallah...
    34 EID 02

Motosikleti
    Keeway SL150
    arkadaşlar biz bugün GeCe_ ile buluştuk taksimde sonra ortaköy'e kaydık güzel bir sohbet tanışma yemek faslı sonra beraber tekrar beşiktaşa geldik sonra o bastı gitti çok keyifliydi baya bilgilendirdi beni bol bol görüşürüz artık saol ibo geldin taa oralardan ama çok keyifliydi bu arada egzostu süper 2-3-4 yaparken acaip kopup gidiyordu bugün ya bir de ortaköy'de yan yana koyduk gelen geçen soruyor kaç para bu markası ne vs hatta ibo 15 milyar dedi yedi herif valla ahahaha :D :D :D yalnız bir şeritte yan yana iki motor gitmek çok güzel ve keyifli bence buluşup konvoy yapalım sahilde acaip güzel olur ya

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    hakan abi sağolasın haber bekliyorum far ile ilgili bi akşam rahatsız edeceğim inşallah seni
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler