forumda gezinirken gözüme carptı, bu başlık altında da bahsi geçmiştir muhakkak ama gerilerde kalmıştır, eralpt ustanın vibrasyona buldugu cozum için http://www.motosiklet.net/forum/tekn...una-cozum.html
Yahu dostlar motorumun sıra görüntüsüne geldi. Küçük şık görünen bi sis bar aramakla beraber, sert çanta modellerinden iri olanlarındanda aramaktayım.
Arkadaslar selam, dun aksam bizim sitede park ederken kaldirimin yanindaki tugla yerinden uzaklasmis onu yerine koyim motoru kaldirimin ustune cikarmak icin, hafif megilli bir yer motoru oyle bir park ettim, herhalde megilli oldugundan olacak, motor yere dustu Dun soyle bir baktim birseyi varmi diye, bir problem gozukmedi. Bugun cikardim baktim debriyaj kolunun yarisi gitmis. debriyaj calisiyor ama iki parmak ile debriyaja basiyorum bunu kendim degistirebilirmiyim? yoksa servis e mi gitmek lazim illa?
arkadaşlar bugün bir arkadaşımla birlikte motorumu teslim aldık kağıthaneye getirdik belediyenin arkasında 1 saat bir test ve öğrenme sürüşlerinden sonra kapıya çektik şimdilik 17 km ' de çok tatlı duruyor acaip hoşuma gidiyor hastası oldum hatta öncelikli olarak sisy bar yaptırcam bu arada eve çıkmadan resimlerini çektim ekleyeyim gündüzde çekeceğim herkese iyi sürüşler...
sevgili ergeser abi ben dişli almak istiyorum fakat nasıl alabilirim sana parayı nasıl yollarım
annem beni öldürecek
Hayırlı Uğurlu olsun ilker_84. Allah kaza bela vermesin, Motosikletin ve özellikle chopper tarzının bir keyf olduğu, sürat aracı olmadığının bilinciyle hareket etmeni tavsiye ederim.motorumu teslim aldık kağıthaneye getirdik belediyenin arkasında 1 saat bir test ve öğrenme sürüşlerinden sonra kapıya çektik şimdilik 17 km ' de çok tatlı duruyor acaip hoşuma gidiyor hastası oldum hatta öncelikli olarak sisy bar yaptırcam bu arada eve çıkmadan resimlerini çektim ekleyeyim gündüzde çekeceğim herkese iyi sürüşler...
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
dostum hayırlı olsun güle güle kullan
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
çok teşekkür ederim o keyfi paylaşanlar arasında bulunmakta ayrı bir keyf oluyor size bişi danışmak istiyorum yan sehpa açık durmuyor hemen kapanıyor kendiliğinden açık kalması gerekmiyor mu bu sorunu nasıl çözebilirim daha doğrusu ben çözebilir miyim ?
İlker84 hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler nasip olr ihşallah...
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
dostum merhaba yan ayağın somunu biraz uzun geliyor arkadan bakarsan yay takılıp tam açılmıyor. ister somunu 3-4mm kes yada bi kadar kısa somunla değiştir problemin ortadan kalkacak.
arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum yarın motosiklet direksiyobn sınavına giriyorum ve az da olsa bi heyecan mevcut. sınava giderken yanımızda kask koruma vs. götürmemiz gerekiyor mu?
vega kaskı götürmezsen sanırım sınavı geçemezsin birinci kural zaten ama koruma işi senin sağlığın için başarılar inşallah kazanırsın
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
bende yarin giriyorum, nerede giriyorsun? Ben Kayisdagi Arif Pasa Ilkogretim okulunun orada girecekmisim. Herhalde bahcesinde yapiyorlar.
Kendi motorumla gitsem mi gitmesem mi diye dusunuyorum.
obkavi kendi motorumlar girmesem bile yanimda kask goturmek zorundamiyim?
Benim ayak yuzunden motor dun park halinde iken dustu debriyaj kolunun yarisi gitti sinir oldum
ben sınava girerken kendi motorumla gitmiştim kask vs ile ama direksiyon sınavı için kullanırken kask vs takmamıştım rahat geçmişti şimdiden başarılar diliyorum, yan ayaklık evet çok teşekkür ederim sabah bakıcam uzunluğuna bir de arkadaşlar çantaların ordaki ve plakalıktaki titreşimi nasıl çözebiliriz
obkavi dostum teşekkürler valla elimi lkolumu sallıya salıya gidecektim az daha kaskı alıp gidiyim o zaman
flyinghell fish dostum benim sınav yeri kartal sahil adliyenin arkasıymış. bu arada dediğim gibi yan ayağı tutan somunun ucunu ister keserek kısalt istersen daha kısasıyla değiştir gerçekten o halde çok sakat duruyor motor. başarılar diliyorum dostum bu arada sanada
dostum biz önlemimizi alalım yinede kaskla gidelim motorla gitmeye tırsıyorum doğrusu tutar ceaza yazarlar felan değmez uğraşmaya işin kötüsü sınav scooter ile yapılıyomuş ben ömrü hayatımda scootera binmedim
ilker 84 dostum çanatdakititreşimi bilmem ama plakadaki titreşim için plakanın oraya sünger vs koyanlar vardı. nasılda hissediyosun o kadar ince noktalardaki titreşimi ben bişey hissetmiyorum valla))
arkadaşlar bir iki sayfa önce bu muane ile ilgili bişi yazmışsınız benim scooterım 25.05.06 tarihli trafiğe çıktı ve dün muanesi bitmiş gözüküyor şimdi ben yeni mi muanyene yaptırcam yoksa bunu 2009'a kadar uzattırabilir miyim ? motoru 1-2 güne kadar satıcam scooterımı muane ile uğraşmak istemiyorum açıkçası buna acil yardım lütfen teşkkürler
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)