kusura bakmayın gözümden kaçmış yoksa okumuyor deilim yazılanları zahmetli gelmiyor yani
kusura bakmayın gözümden kaçmış yoksa okumuyor deilim yazılanları zahmetli gelmiyor yani
özellıkle yenı olan arklarımız karrdeşlerımız lutfen soru sormadan once bıkaç sayfa öncelere gıdın bakın okuyun aynı sorular yuzbın defa sorulmasın lutfen.
boğaçhan jameıkayı arıyabılırsın cepten numarası var öncekı sayfada.onun ıslerı yogun her dahım dukkanda olmuyor yanı burda onlıne gozukse bıle
aslında arkadaşlar güzel bir sitemiz olsa da konu başlıkları olsa tek tek - 335 sayfa olmuş - geyiklerle bilgiler karışmış - okumak 2 ay alır...
benim işim web design ve program.ortak bi karar olursa kendi sitemizden devam edelim derim.bende yardım ederim hazırlanmasına.
jamaica - kardeş cc bardan ben de isterim nereye gelicez - nasıl yaptırıcaz - istersen özelden bi yazıver bana.
bi yerlerde buluşuyormusunuz arkadaşlar bu arada? tanışalım..
site yapma işi aramızda konuşuyoruz bazı arkadaşlarımız bu konuda sanırıım çalışma yapıyorlar elbette yardımcı olmanızı bekleriz buluşma konusunda henuz bi varlık gösteremedik umarım bi gun buluşacaz.
bu arada nerede oturuyorsun bende programcıyım kadıköyde oturuyorum.
site ismi bence tum keewaycileri kucaklamalı ve www.keewayclub.com uygundur derim
Herkese Selamlar .. Uzaktan uzaktan burayı takip ediyorum .. Güzel bir ortma oluştu .. Bu aralar toplantı yapmayı düşünmüyormusunuz arkadaşlar .. Bende yaklaşık 8 aydır Sl150 kullanıyorum. Bu topiğe yazmışlığım da var. Hatta yaptığımız bir geziyi'de burda sizinle paylaşmıştım . http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post504584
Herkesle yüzyüze tanışmak isterim. Bilgi alış-verişinde bulunarak hoş bir sohbet ortamı yaratsak süper olur bence ... Bu arada GeCe_ sanırım senin egzost'un sesine yakın bir ses'te benim motorumda var .. Motorumun belli kronik sorunları var ama fazla takip edemediğimden size teker teker burada sormak ayıp olur .. Görüştüğümüzde paylaşabiliriz umarım ..
Herkese tekrar'dan bol selamlar ..
Yusuf hocam ve Boğaçhan görevimizi severek yaptık
Kabuto Allah tekrar kaza bela vermesin,güle güle kullan. Bilen birsine ver sert fren yapsın,lastik izlerinden şase eğriliği varmı anlarsın,ya da lastikleri iyice ıslat ve su izinden kontrolünü yap derim.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Arkadaşlar Bu buluşma işini isterseniz şöyle yapalım. (Tabiki benim fikrim bu) Bir hafta sonu yada bi akşam bana gelebilirsiniz. Benim evim müsait hem çene çalarız hemde tanışmış oluruz. Bende sizlere bazı konularda (Bildiğim kadarıyla ve elimden geldiğince) yardımcı olmaya çalışırım. Hemde birbirimizi tanırız ve motor üzerindeki değişiklikleri paylaşarak kendi fikirlerimizle birlikte sohbet ortamında tartışırız. (Altunizade'de oturuyorum eğer karar verirseniz haberim olsun) Şimdiden görüşmek dileğiyle.
Not. Benim sattığım malzemelerde işlerimin yoğunluğundan dolayı işyerimde ilgilenemiyorum gelen arkadaşlarımla ancak akşam 7 den sonra evimden alabilirsiniz. tabiki önceden bana telefonla ulaşırsanız daha garanti olur. (05359271141)
emr550m
vaga
doslarım dişlilerinizi yolladım yarın sabah elinizde olacak özelden yazdım konturol edin.iyi günlerde kullanın.
jamaika34 dostum gidon ne kadar çapı uyuyormu yani 25 çapındamı. ekstra tel,kablo,hortum degişikligi gerekiyormu.
vede ( obkavi ) dostumun motorundaki gidonmu. eger o ise harika.
eksoza 6 adet delik açtım ses cok hoş oldu ne cok gürlüyo nede cırlıyo bence yapmıyanlar yapsın güzel oluyor
[QUOTE=ergeser;682177]emr550m
vaga
doslarım dişlilerinizi yolladım yarın sabah elinizde olacak özelden yazdım konturol edin.iyi günlerde kullanın.
jamaika34 dostum gidon ne kadar çapı uyuyormu yani 25 çapındamı. ekstra tel,kablo,hortum degişikligi gerekiyormu.
vede ( obkavi ) dostumun motorundaki gidonmu. eger o ise harika.
Evet kardeşim Obkavi'nin motorundaki gidonlar. Üzerinde herangi bir değişiklik uygulanmıyor. Bütün orijinaliyle birlikte takılıyor. Ek bir bağlantıya gerek yok dostum. Sanırım bugün itibarıyla Gidonlar bitti. Artık yenisi gelince verebilcem. kendine iyi bak dostum.
Arkadaşlar NGK 7 numara platin buji ve iridyum buji fiyatlarını bilen varmı?
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Elcik topuzlarımdan biri düşmüştü ve sirkecideki Motomaxa 15 gün önce sipariş verdik 15 gün sonra yani bugün parça gelmedi deyip paramı iade ettiler (gerekçe: Motomax genel merkez beylikdüzüne taşınıyormuş herhalde ondanmış) bu motomax parça konusunda sınıfta kaldı hiçbir şeyi kolayca tedarik edemiyoruz.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
eyw. dostum çok makbule geçti. İst. olamamak çok kötü. Her türlü yedek parça imkanınız var valla şanslısınız .
Dostum o parça benimde düştü. Banada yaklaşık 2 hafta içinde geldi ve vidası eksik olarak geldi. O parça çok dandik tasarlanmış. Gidonun içine plastik tıpa gibi bişey giriyor, içi delik. Delikten vida sokup sıkınca plastik parça şişip gidona tutunuyor, dolayısıyla vida azcık gevşeyince kapakla beraber plastik uçuyor. O yüzden o parçaya dikkat ediniz.
selam dostlar iş yoğunluğu nedeniile tüm sorulara cevap veremedim
ChopperMania sisibar jameika34 (hakan abiden)
egeser kardeşim evet resimdeki gidon
beratdc swort cevabı yazmış kardeşim
giotine dostum 1 yıldır buluşamıyoruz ütopya mıdır artık anlayamadım gitti
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
bu arada arkadaşlar sitemizin temellerini attım hadi hepimize hayırlı olsun. işten güçten vakit kaldığı süreç içerisinde oluşturmaya çalışacam. Şimdilik üyelik ve makale sistemini açarız ilerde fotoymuş cartmış curtmuş eklerizde tek tek. Portal tabanlı düşünülüp güzel bi tasarım çıkartabilecek bi arkadaşımız varsa hoş olur. Grafikten hiç anlamıyorumda
iki gün bakmadım coşmuşsunuz yazdığınız bilgiler için herkese teşekkürler.
arkadaşlar serviste jiglenin olduğu yeri söküp baktılar içinden pislik çıktı temizleyip taktılar.kendinizde yapabilirsiniz benzini jigleden kapamayı unutmayın.
balayyusuf hocam burdaki servise sorayım elçik topuzunu varsa sana ulaştırırım.
hadi hayırlısı inşAllah, baya merak ettim ya
dostum şimdi atalar şubesiyle görüştüm ulaşmış şubeye gün içinde gidip alıcam tekrar çok teşekkür ederim.
bende görüştüm kargo firması ile gelmiş benim kargomda. Bende çok teşekkür ettim arkadaşım emeğin için saol.
baba ne gidiyo ne geliyo anlamadım ki (şaşkınadamsmilesi)
va ben bu dişli mişli işlerinden anlamıyorum biri bana özelden maliyeti ne işe yradığı hakikaten uğraşmaya deeğermi dez avantajı nedir yazarmı ya benim kafam lazım ya kalın biraz
Slm ben Aydın Sökeden Dr.Cüneyt Günay.Yaklaşık 2 yıldır 125 cc.bir scooter kullanıcısıyım.Artık zamanı geldi diyerekten aranıza katılmaya karar verdim.Birkaç gün sonra benimde bir Keeway Superlıght 150 veya Supershadow 250'im olucek.Umarım bir aksilik olmaz.Ancak karar vermekte zorlanıyorum.Naçizane tavsiyelerinize ihtiyacım var.Sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)