gece kaçırdığın bi nokta var zaten ercumentin taktırdığı buyuk olandan küçük olan zaten yetersiz onu konuşmuyoruz..
gece kaçırdığın bi nokta var zaten ercumentin taktırdığı buyuk olandan küçük olan zaten yetersiz onu konuşmuyoruz..
Herkese merhaba, arkadaşlar benim ilk araç kullanışım 6 ay önce bu keeway ile başladı. Yani trafik işlerine yabancıyım.
Trafik belgemde ilk muayene geçerlilik süresi 25/05/2007, yani bu cuma. İlk muayene alım satım sırasında yapıldığından işler nasıl dönüyor bilgim yok. İzmirdeyim, perşembe gidip yaptıracağım bu muayeneyi. Bana fiyat, yol yordam konusunda bilgi verirseniz bahtiyâr olurum
Forumda emeği geçen herkese teşekkür, kazasız belâsız sürüşler
komet bılıyorsun 3 sene hakkımız var dolayısıyla motorun hangı trafık tescılden cıkmaysa oraya gıdıyorsun muayenemı yasal olarak uzattırmak ıstıyorum dıyorsun verıyorsun evrakları bıraz bekleyıp o alıyorsun bu kadar basıt o tarıhın ustunden elktronık daktılo mune ıste herneyse ustunden gecıyorlar
slm obkavi eklıyemıyorsan bana yolla msnden bende eklerım yardımcıolurum yanı ok.swort öle dıyorsan öle olsunama koray abı neden memnun ılgnc yani
ben kurşunsuz kullanıyom. ama bazıları süper kullanıyolarmış. bide ustam dikkat et petrol ofisinden ofisinede değişiyo.
önerdiniz hiç benzin istasyonu var mı senin,
Tez cevap ve alâkan için sağol GeCe__ kardeş, amma ve lâkin bu işler üzerine pek bir şey bilmiyorum Mal pozisyonundayım anlayacağınız. İlk alım satım yaptığım yere alo dedim 150 kaada yaparız dediler Balataları da değiştirmek için izmir yetkili servislerinden ahmet usta 80 90 civarına yaparız demişti, önceki sayfada 50 lira yeter deniyor. Sizler olmasanız yanmışız
Trafikte hangi bölüme gitmem gerek bu süreyi uzatma işi için?
Komet kardeş boşuna 54 ytl muayene parası verme!
Kanunun yanlış uygulaması nedeniyle; geçen yıl Muayene süreleri 1 Yıl olarak yazıldı .
Bulunduğun yerdeki Trafik Tescil büro amirliğine git, problemini anlat, Diyeceğin: '' Yanlış anlaşılma sonucu muayenem tarihim 1 yıl olarak yapılmış, gerekli düzeltmeyi yaptırmak istiyorum '' de. merak etme işin anında hallolacak.
Benim muayene sürem 30 Mayıs'ta bitiyordu. bu ayın 15'inde Trafik Tescil büro amirliğine gidip, derdimi anlattım. Stabilo kalemle bir başkomser gerekli düzeltmeyi yapıp, PVC kaplama ünitesine sevk etti. kaplamayı ilgili birimde yaptırttım ve olay bitti. Yeni tarih: 30.05.2009 oldu. Bukkkkkadar basit.
Pardon GECE, hiç bakmadan sazan gibi atlamışım, sen zaten gerekli bilgiyi vermişsin.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Viceroy, Tanzimo anladık çatlatcaksınız bizi, ammaaaaaaa... Bende cumartesi Anıtkabir'e ATAM'I ziyarete gittim. SL nam ve hesabına.
Siz gezin bakalım, seneye ölmez sağ olursak sizleri de bekleriz.
Obkavi harika olmuş, güle güle kullan. Darısı bizim başımıza
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
obkavi gıdon harbı guzel bende bı vakıt fln bulabılsem taktırıcam ama
Estağfurullah, Biz Sl silahşörleriyiz; BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN. Bildiğimiz ne varsa paylaşıyoruz, hepsi bu.
Soran arkadaşlar için: Bizim motorların şıkıştırma oranı dikkate alındığında; Süper Benzin bizim motorlara uygun değildir. Boşuna fazla para vermeyin. Klasik kurşunsuz benzin yeterlidir.
İş yerinden bu kadar devamı eve gittiğimde
beyler benzini hangi petrol ofisinden alıyosunuz (opet, shell, petrol ofisi, bp vs.) randıman farkı oluyomu?
geçen bir yazı gördüm superlıghtlar için super benzin daha iyi diyolar haberiniz var mı?
ercument resimde gösterdiğin değilmi senin taktırdığın yoksa bize resimde başka bi filitre gösterip daha farklı bi filitremi taktın?
swort bısey demıyorum anladın sen onu
ben hiç bişi anlamadım gece ercument kardeş bize aldığı filitrenin resmini gösterdi nautilusun araya giderken hani bi motor dukkanı var emre abi orada sor bakalım o tarz bi filitre iin ne diyecek küçük olanın arkası düz ve gerçekten küçük resimdekni de biliyorum diğer küçük denilen zaten benim motorda denendi büyük olan diye tabir edilen emre abide yok bu sebeple taktıramamıştım tabi bu filitre takılınca karburator ayarı istiyo diye biliyorum. he dahada büyüğü vardırda resimde gördüğümüze küçük deniyodur bilemem onuda gece senin bana tavsye ettiğine sormak lazım o hangisinden kullanıyo filtreyi. neys olayı içinden çıkılmaz hale getirmenin bi anlamı yok ister buyuk olsun ister küçük gözümle gördüğüm ve denediklerimi bilirim ben varsa dahada buyuğu onlarıda deneriz hangisi daha iyi performans sağlarsa ona ok deriz...
...Viceroy, Tanzimo anladık çatlatcaksınız bizi, ammaaaaaaa... Bende cumartesi Anıtkabir'e ATAM'I ziyarete gittim. SL nam ve hesabına.
Siz gezin bakalım, seneye ölmez sağ olursak sizleri de bekleriz... Boğaçhan...
--------------------------------------------------------------------------------------------------Anıtkabir olayı karşısında saygı ile eğilirim. Bizimki keyifti, senin yaptığın hem keyif hem de borç. inşallah biz de bir gün oraya geliriz, görüşürüz. O borçlar giderek de ödenemez atamıza ama yürekten elden ne gelirse.. Paylaştığın için saol..
beyler şehir arasın da gezerken ön freni kullandım zaman belli süre sonra sertleşiyo nedenini bilen var mı?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)