evet cok guzel bı soru sormusun ısın ne dıye 2. katta noterın yanı kocaman bı tabelamız var caddeye bakan bıgun gecerken bak bakalım kafayı kaldır tabelayı görursun beklerım bu arada buyur.zaten ıkımızde göztepelıyız anladıgım kadarı ıle.
hay mubarek gece be demek senin kimseden kurtuluşun yok öle yol kenarında olursa dukkan olacağı bu bende cumartesi senden çıktım gittim servise kabutoyla tanıştık farın içini değiştireyim diyorum daha güçlü ampul takmak için ama sanayide çıkmacıları biraz turlamak gerekecek sanırım artıkın nasip ne zaman vakit bulursak araştırcaz. bu konuda araştırması olan varsa paylaşırsa seviniriz arkadaşalr malum bizim fardan ışık çıkmıyo pek. araştırma fırsatı olan varsa yine yardım bekleriz haberiniz ola...
swort fotolarını mailledim kardeşim. aklında olsun
beyler bu sabah basıma ılk defa bısey geldı nazara geldım nazara motorum benı bıraz uzdu 20 dk kadar calısmadı yaw keranecı marsa bastım bastım yok banamısın demıyor jıglede acık en yukarda uyuz oldum baktım en sonunda marsta basmamaya basladı gıbı bısey oldu dedm barı motoru bogumım kapattım fln bekledım öle tekrar denedım ayak marsıyla denedım olmadı fln cart curt derken gene bekledım bıraz calıscagını hıssettım ama ıste ugrastırdı benı namussuz sabah sabah akümü fln bıttı dedm ama en sonunda hınnn dıye bı calıstı gök goruldedı sankı zuahah neysekı bıraz ısıtıp yoluma gııttım.cıkcık az kalsın bırakıcaktım motoru varya neysekı pes etmeyınce o pes ettı
slm arkadaslar 2 ay kadar önce bende bir sl150 alarak aranıza katıldım.
topici biraz inceleme fırsatı buldum fakat sorumun yanıtını göremedim eger daha önceden sordulduysa şimdiden özür dilerim..
benim sorunum yan kapaklar şu akünün üstünde duran falan onların fiatları nelerdir, başka marka kapak deneyen oldumu modifiye görünmesi açısından yada tavsiyesi olan varmı.
slm arkadasım hos geldın.tek kapagın fıyatı sanırım 30 ytl olmasılazım.ben sahsen baska bı kapak koyupta denemedım nerden ayarlıcaksın bıde o var ugrasmak gerek burda da kımsenın öle bısey yaptıgını sanmıyorum olsaydı sölerlerdı dıye dusunuyorum
ilgin için teşekkür ederim gece..
30 ytl *2 = 60 ytl ki iyimser bi rakam sanırım bu bi plastik parçası için çok pahalı akü bile daha ucuza geliyor metal aksamındansa plastiği çok pahalı bu sl150 lerin daha dogrusu keeway lerin
GeCe__, çok bilmiyorum ama bujine bir bak bence bende daha önceden anlatmıştım, akü kışın bitmişti, zor bela çalıştırıp eve kadar götürdüm, üç dört gün sonra bir denedim ayak marşıyla bi basmada çalıştı tamamdır dedim kapattım bir hafta sonra çalıştırmaya çalıştım banamısın demedi neyse ustasını aldım geldim o "ilk zorla çalıştırdığın zaman gelirken bujiyi yemişsin" dedi hoş üzerindeki dandik bi bujiydi zaten ama yolda falan bırakır, bence bujiyi bi çıkart bi uçlarını falan temizle, yanında yedek bi buji taşı... sen halledersin zaten...
34 EID 02
sagolun.hoşgördük
ben istanbul beylerbeyinde oturuyom. ama genelde göztepede takılırım. aslında motor alırken borca gırdım bu debrıyaj degiştirme işi tahmini ne kadara patlar.
Boğaçhan abimiz sende sağolasın.
Arkadaşlar motoruma honda titan'ın debriyaj balatasını ve yaylarını taktırdım debriyaj hem hiç kaçırmıyor hemde pamuk gibi ne bilek ağrısı kaldı nede kaçırma sorunu böyle bir sorunu olan varsa tavsiye ederim artık o şıkırt şıkırt şeklinde balatalardan gelen sesleri duymaktan bıkmıştım şimdi kelimenin tam anlamıyla mükemmel oldu bilginize.Yaylar tanesi 2,5 ytl*4 adet toplam 10 ytl balata 20 ytl işçilik 30-40 ytl civarı tutuyor.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
arkadasta taıwan malı tavsiye etmiş hangisi daha iyidir.
su değiştiricemiz yeride tarif edersen sevinirim.
heryerin ustalığı iyi olmuyo.
ya yakında 500 bakımına gırıcek ozaman serviste baktırsam nasıl olur gene aynı problem olurmu.
gecenin anlattığı olayla bende bi çok kez karşılaştım tabiki bunun bi kaç nedeni olabilir
1. buji yağlanmıştır ateşleme yapmıyordur
2. aküde sorun var diycem ama sen marşa bastım falan diyosun o deildir kesin
3. karburatördede sorun olabilir yada aldıgın benzindende kaynaklanabilir.
aldığımız benzinlere çok dikkat edelim kaymak gibi çalışan motorum benzin aldıktan sonra sapıtmaya başladı o benzin katkı malzemeleri ile çalkaladım depoyu alttan jiklenin ordan boşaltıp yeni benzin koydugumda kız gibi çalışmaya başladı
Ercument hava filitresi olayını ne yaptın? sonuç hakkında bilgilendirirmisin?
HAVA FİLTRESİ HAKKINDA;
Herkese selam, sanIrIm 316 sayfadaki, gösterilen hava filtresini cumartesi aldIm kendim taktIm motorun sesi
harika oldu sanki başka bir motora biniyormuşum gibi ancak, motor aşırı bir performans kaybı oldu yüksek devirlerde
gaz yememeye başladı 80 km. geçmiyordu bende motorcuya götürdüm ayar falan yapsın diye motorcu da bana
sen bunun fabrikasından daha mı akıllısın deyince şaşırdım kaldım buna istediğin ayarı yap eski filtredeki performansı
alamassın dedi başka bir ustaya götürdüm o da aynı şeyleri söyledi
Daha önce taktıran arkadaşların yorumlarını bekliyorum,
anladım yani bu filitrede bir şeye yaramadı ok paylaşımlar olursa bizde bekliyoruz umarım sağlıklı bi çözüm bulunur..
swort belkı benım neden bu ısı kovalşamadıgımı anlamısındır bu hava fıltresı olayında
swort koray abının buyuk hava fıltresınden taktıgını bılıyorsun ve memnunmus adam madem ıstıyorsun sende gıt ondan buyukten tak tek sorun yan kapagın ucundan alınması
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)