Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #6381

    Üyelik
    27 Ocak 2007
    Şehir
    atakent/ümraniye
    Motosikleti
    sl 150 siyah
    peşini kolay bırakmayı düşünmüyorum zaten kabuto eldivenin parmağını diktirsem olacak aslında ama bir ayda eldiven dağılır mı adamlar değiştirene kadar uğraşıcam.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #6382
    balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2006
    Şehir
    Kocamustafapaşa-istanbul
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Sioux Fındıklıda gördüysen evet o benim motordur bir ara ayarlayacağız bir buluşma ben inanıyorum
    Tanzimo çok geçmiş olsun kardeşim bende geçen gün duran otomobillerin arasından süzülürken bir taksinin arka sağ kapısını bir bayan açıverdi ani bir şekilde sağa hamle yaptım ve kapıya arka sol çantamı çarparak sıyırdım ama düşmekten son anda kurtuldum.
    Defalarca arka çantalarımı sökmek istiyor sonra hep bu fikrimden vazgeçiyorum en az 3 kez tampon görevi gördüler güvenlik açısından da işe yarıyorlar yine sultanahmet'te önümde giden bir hıyar aniden durup geri vitese taktı ve arkasına hiç bakmadan hızla geldi sola kaçmaya çalışırkende benim sağ çantaya çarpıp durdu ve ben o gün bu çantaları çıkarmak fikrinden tamamen vazgeçtim.
    Bu arada Kabutu kardeş sen hep bir takım fikirler ve yardımlar istiyorsun ve sana bizlerde elimizden geldiğince yazıyoruz ama sen bir cevap yazmak zahmetinde bulunmuyor sadece arada bir sitem ediyorsun sana jikleyi nasıl kullanacağından tutta yedek benzini nasıl kullanacağına hatta kumandayla nasıl motorunu çalıştıracağın konusunda en az 10 tane açıklama yazdım birinde de sağol abi demedin insanlar sana niçin cevap vermiyor bunun cevabını kendinde ara kardeşim!
    Obkavi hala resim koymadın bak hafta sonu demiştin ona göre)
    Argat veya bir başkası kim ne derse desin ben bu topikten çok şey ögrendim ve Keewaycileri seviyorum herkese saygı ve sevgiler.!!
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

  3. #6383
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    2006 yilinin Agustos ayinda motorumu dei$tirdim.. Eski arkada$lar bilirler.. Yinede bu topige girer bakar fikrimi soylerdim.. GeCe__ ile cok tartistik ama sonunda anla$tik
    Argat 15 gunde bir gelir motorumu degistircem hepiniz satin motorlarinizi be$ para etmez der, tuhaf tuhaf konusur, ortaligi karistirir giderdi.. 9 ay gecmi$ aradan baktim da degisen hic bi$i olmami$
    Allah hepinize sabir versin arkada$lar
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

  4. #6384
    obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2006
    Şehir
    Çekmeköy/İstanbul
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    bayalyusuf kardeşim bugün resimleri çektim göndereceğim
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

    "Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

  5. #6385
    Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2006
    Şehir
    Edremit
    Motosikleti
    Mondial 162 MC

    Sl Dostlarima

    Alıntı balayyusuf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sioux Argat veya bir başkası kim ne derse desin ben bu topikten çok şey ögrendim ve Keewaycileri seviyorum herkese saygı ve sevgiler.!!
    Bilmukabale Yusuf kardeş, Şu bir gerçek ki; SL 150 kullanıcıları, gelir düzeyi orta halli, gönlü Chopper tarzından yana olan, motosiklet sevdalıları.
    Gücümüz anca buna yetiyor. Daha iyi ve güçlüsünü kim istemez... Nasip olursa Gün gelir beki o da olur.
    Üstüne üstlük serde acemilik de var. Büyük cc.li motosikletlerin tehlikesi malûm, hele bir pişelim.
    İşin güzel tarafı; SL ile bu keyf kullanım esnasında da ucuza geliyor. en az yakanlar sınıfında herhalde SL 150 başta gider.
    Haaa sorunlar... o kadar olacak, eli alet tutan muhterem için bana kalırsa biraz uğraşı zevk verir. Adam araba kullanıyor, kaput mandalının nerede olduğundan habersiz. Niye? para konuşuyor. Ama yurdum insanı yola çıkmaya niyetlendiğinde; alet/edavatını yanından eksik etmiyor. Her ufak tefek aksilikte, ''Servis imdat'' dese... evin yolunu bulamaz.
    Toparlarsak: EN İYİ MOTOR; SAHİBİ OLDUĞUNDUR, der. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

  6. #6386

    Üyelik
    11 Aralık 2006
    Alıntı Lancelot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu yapın site tasarımı ve hosting benden
    tamamdır o zaman bi eksiğimiz kalmadı gibi. Bana basit sade şık bişe ulaştırırsan sayfaları oluşturmaya başlarım bende. Bu arada adres olarak ne isteriz arkadaslar? Önerileri alalım?

    Mevzu 2: Az önce ön dişliyi tutan kapağı açtım. Dişli ileri geri biraz oynuyor bu pay iyi bişimi kötü bişemi? Sıkayım dedim biraz vidalardan birisi yalama yapmış olduğu yerde dönüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

  7. #6387

    Üyelik
    12 Mayıs 2007
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Dream Rider
    Siz metinleri ve görselleri hazırlayım Joomla template olarak ben hazirlicam şablonla

  8. #6388

    Üyelik
    11 Aralık 2006
    Yok aga hazır portala gerenk yok. ÜYelikli felan güzel bişe hazırlarım ben.Hem sade olur, hazır portallara bi kanım ısınmadı gitti.

  9. #6389
    Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2006
    Şehir
    Edremit
    Motosikleti
    Mondial 162 MC

    Site Adresi/Ön Dişli

    Alıntı emr550m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada adres olarak ne isteriz arkadaslar? Önerileri alalım?

    Mevzu 2: Az önce ön dişliyi tutan kapağı açtım. Dişli ileri geri biraz oynuyor bu pay iyi bişimi kötü bişemi? Sıkayım dedim biraz vidalardan birisi yalama yapmış olduğu yerde dönüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
    1'inci Konu için öneri: www.sldostları.com.tr HA gayret gençler... Sizlere tam destek. Dilimizin döndüğü, yetenek, bilgi ve görgüm dahilinde motor tekniği/arızacılık vb. konularda siteye destek sağlarım.

    2'nci Konu: Dişlinin ileri geri oynamasında bir sakınca yok, normal.
    Yalama olan vidanın klavuzları dişlinin üstünde olduğundan, ve de dıştaki kilit pul/parçasıda dişliye sabitlendiğinden, dişliyi değiştirmen gerekecek, hazır sökmüşken; Ergeser'den 18 dişliyi isteyip değiştirirsin olur biter.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

  10. #6390

    Üyelik
    11 Aralık 2006
    Hah tamda onu dicektim. Kim bana 18 li bulabilir diye Ergeser senle bir irtibata geçelim. Nasıl alırız ederiz diye. Site olayını gene üyelikli, bi sistem olarak yaparız. Geyikten siyade motorumuza yaptığımız bakımları, modifiyeleri felan toplarız bir araya.

  11. #6391
    ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2006
    Şehir
    BURSA davutkadı
    Motosikleti
    keeway SL 150
    emr550m
    vaga
    dostlarım özelden gerekli bilgileri yolladım konturol edin

    başka 18 diş öndişli istiyen vasa söylesin.

  12. #6392
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Şubat 2007
    Şehir
    IST. Anadolu yk.
    Motosikleti
    keeway superlight 150

    S A K A R Y A

    Meterolji deli gibi yağmur yagacak dediyse de içimden bir ses bunun böyle olmayacağını söylüyordu. Regalcilerle gidiyordum. Hatta swordum da geliyordu. Swort gelmeni çok arzu etmiştim dostum. Son an çadır alma operasyonlarını bile birlikte yürütmüştük. Son ana kadar.. Fakat yağmur yağmadan etkili oldu. Sonuçta, ragalraptorun admini aidikurt ve eşi, ben ve eşim ve moonchild olmak üzere son bir inanmış manevrayla 5 kişi, 2 raptor ve 1 de gururumuz SL olmak üzere Sakarya ya gittik.

    Giriş 10 ytl idi. bize birer tişört ve bandana hediye edildi. Çadır kurduk, canlı müzik, kamp ateşi, şarkı, mangal, muabbet, dönüşte sapanca kahvaltı. Her şey gayet güzeldi. Sadece dönüşte bir an yagmur yakaladı. O da okadar olsun. Meteorolojiye de günah SL 150 mizi festivalde istanbul dan artçımla birlikte giderek temsil ettik. nickimi artçılı kasımpaşalı tek silindir olarak değiştiriim bir süre





    şeker değiliz eriyelim. yağmurda da gideriz. SL ligindeyiz biz.

  13. #6393
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Tanzimo,resimlere bakılırsa cennet misali gezi olmuş sağolasın. Bizde mersin-adana mt birleşerek çamlı yayla gezisi yaptık 34 motosıklet,260 km. birkaç resimde ben atayım bari



    Benim ss ile babası...
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  14. #6394

    Üyelik
    11 Aralık 2006
    Güzel eğlenceli anlar olmuş sizin adınıza sevindim. Motorların görüntüleri yan yana çok şık olmuş. Site için alan adı önerilerine devam edelim arkadaşlar. Ancak com.tr olmuyor. com.tr için şirket olma zorunluluğu var . o yüzden com, net, org gibi tr siz adresler önerelim. www.keewaysl150.com mesela uygun durumda onu alabiliriz. Yada siz önerin seçelim.

  15. #6395
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Şubat 2007
    Şehir
    IST. Anadolu yk.
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanzimo,resimlere bakılırsa cennet misali gezi olmuş sağolasın. Bizde mersin-adana mt birleşerek çamlı yayla gezisi yaptık 34 motosıklet,260 km.
    Saol viceroy dostum. Sizin adınıza da çok sevindim. Gördüğüm kadarıyla kalabalık bir katılım. Hemen hemen aynı duyguları paylaşmışız.
    Gönül isterdiki çok arkadaş olsun. Yolda birbirini gören motor gruplarının birbirine katılması, geçerken ve geçilirken verilen alınan selamlar gerçekten havadan daha sıcaktı. Çok keyif aldım.

    Orada çok pahalı ve güçlü motorlarda vardı. Ama yanıma gelip de "hocam helal tek silindir artçı ve bu kadar yükle yine de gelmişsin ayağına sağlık" denilince tüm yorgunlugum geçti. Poyrazgölün manzarası enfes. Motor şenliğinin girişinde o manzarayı yutarak giriyorsun sahil sahil kenardan. O görüntü ve kokladığın hava herşeyi unutturuyor. Bir hafta sonu kahvaltı için bile extra gitmeyi düşünüyorum. 350km yol yapmışım. geze geze sakince

  16. #6396
    obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2006
    Şehir
    Çekmeköy/İstanbul
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    Tanzimo dostum 2 kişi ortalama hızın ne oldu gurup sürüşte hız sıkıntısı oldumu
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

    "Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

  17. #6397

    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    tanzimo harikasın valla ne guzel gidip oralarda eğlendin. ne guzel hep beraber gitmeyi düşünüyorduk ama olmadı. çadır alacağım akşam yakalandığım yağmur herşeyi değişik bi hale soktu saçmasapan bi haftasonu yaşattı bize benim açımdan pek problem değilde artçımı zaten zor ikna etmiştim yağmur yağınca olmadı nasipten ilerisi olmazmış ne diyelim tanzimo birlikte gidelim bi haftasonu yağmursuz tabi. cumartesi gunu serviste kabuto ile karşılaştık ne yaptın motoru hallettinmi dostum ??

    bence sitemiz sadece sl değilde keewayi kucaklamalı arkadaşlar bu sebeple www.keewayclub.com ismii hoşuma gitti...

  18. #6398
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    valla ben çok istememe rağmen sakarya gezisini yağmur olasılığından dolayı ertelemiştim.aslında bence iyi de oldu çünkü kapalı bir havada açıkçası festivalden tat alacağımı sanmıyordum.
    onun yerine gece__ yi yakaladım ben de...
    anlat bakalım gece, nereden dönüyordun bakiim sen
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  19. #6399
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2006
    Şehir
    ıstanbul
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    luxor allah iyiliğini versın emi cumartesının resmı sanırım ölemı? neyse benım iş yerı o hanın ıcınde zaten bende park edıp kıtleyıp dukkana gıdıyorumdur kesın.ama nasıl cektın ılgınc.

    tanzimo helal sana iyi gıtmısın vala korkusuz kahraman guzel gezı oldugu hoş gecırıldıgı anlasılıo.ben sana eskı sl cı dıye bak sımdı aklıma geldı sanada o gun demıstımya eskı bı slcı vardı sonradan regala gectı dıye aidukurt ıste sana dedıgım oda varmıydı dıye neyse.

    beyler bu sıte olsunda ısmı cok onemlı degıl bence.yaw bı pazar gırmıyoruz nete baya yazılasmalar oluyo eh hadı bakalım

  20. #6400
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Şubat 2007
    Şehir
    IST. Anadolu yk.
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı obkavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanzimo dostum 2 kişi ortalama hızın ne oldu gurup sürüşte hız sıkıntısı oldumu
    Diğer motorlar regal raptordu. Haliyle ben artçılı ve yüklü gidince çift silindirli 100cc fazla ve su soğutmalı bir alete göre yavaş kaldığınızı görüyorsunuz. Onlar normal gidiyorlar siz max gidiyorsunuz. Ortalama sürat 80km. Bu aletin de hakkı bu. Sonuçta gücü ortada.
    Anlık olarak 110 da yaparsınız ki yaptım da. 95 le de devamlı gidilebilir ama sorun çıkarma riski keyif kaçırır. Kitapçığında da max 94kmh olarak belirtiliyor zaten. Geri kalmıyor ama, SL zorlanıyor. Bir de ilginçtir yer yer hafif şişiyor yer yer düzeliyor. Aynı eğime farklı süratlerde tepki verebiliyor. Tabi bunun o anki makinanın yorgunlugu ve sürüş performansıyla da yakından alakası var. Bi bakıyorsun yokus yukarı 75-70 km ye inmişsin. Yokuşu çıkmadan önce 100 e dayarsan. yokuş yukarı çıkarken performansındaki düşüş çok daha aza indirgeniyor. O şekilde de 80-85 le çıkıyorsun. Yavaş girersen rampada toplayamıyor bir daha. Hızlı girmen lazım.

    Siz motoru dinlendirmek için düşünürken zaten poponuz 100km de bir acıdğı için illa durmuş oluyorsunuz alet bizden daha dayanıklı merak etmeyin

    Memnuniyet konusunda sıkıntı yok. full depo+yük+artçı olarak toplamda 165 kg yu heryere götürdü getirdi. Lastikleri tubeless yapmıştım. 1500 km dir onda da bi sorun yaşamadım. Gayet iyi yani. Bakımı yapılmış bi aletle korkmucan. Zorladığını hissetmediğin müddetçe hiç problem yok. Yola devam.

    Not: Arkadaşlar, metrlj. yağacak yağacak diyordu. Bi şey yağdığı yok hele giderken hiç yağmadı. Ne sabah ne öğlen. Oradada gece 20dk atıştırdı. Hatta yağmur altında dans etme gibi bi keyif yaşattı. Sonra da durdu. Hava gayet sıcaktı. Yani festivali bozacak bir hava kasveti mevcut değildi. Haklı olarak çoğu arkadaş gelemedi biliyorum ama bazen grup olarak düşünmek avantajlı oluyor. Herkes birbirine yardımcı oluyor çünkü. Hatta hafif aksaklıklar olaya mazohistçe bir keyif katıyor. Bir dahakine eskişehire gitmeyi de planlıyorum..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler