Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    swot benı yapa yapa nöbetcımı yapıyorsun dostum yaa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    gece siteyi kim bekliycek kontrol edecek kaçak var huzur bozan varmı anladın sen onu.. cat:

emr550m bu konuda bişiler yapalım derim yardımın olursa harika olur siz ne diyorsunuz arkadaşlar bi sitemiz olsun diorsanız fikirlerinizi beyan ediniz pls..

obkavi kardeşim ben dişliyi ergeserden istedim gönderdi dun taktım hazır başlamışken zinciride yıkadım benzinle harika oldu kendin takabilirsin uğraştırıcı bi şey değil yalnız alet edavat tam olmalı arka tekerlek tamamen boşa alınıyo hani zincir sıkılırken geveşettiğimiz sonumlar varya onlar sanki motor daha rahat çalışıyo sağolsun ergeser dostumda inşallah bu yaz bi uğramalı görüşmeli selam kendisinede...

Motosikleti
    gece siteyi kim bekliycek kontrol edecek kaçak var huzur bozan varmı anladın sen onu.. cat:

ya tabı anladım ben onu

Tekrar mrb arkadaşlar. Söz konusu parça 23 liraya bayiden sipariş ettim bi arkadaş 28 diyodu. Bayiden bayiye fiyat farkıdamı oluyormuş felan oldum. Heralde olay kargo farkıdır. Bide döviz.

Site olayına gelince benim kafamda şöyle bişe var; Forum açmaya gerek yok kanımca burda gayet güzel bir forum var. Ben makale, haber vs. türü yazıların olduğu sl sahibi mt üyelerinin olduğu bir alan düşünüyorum. Forum oldumu dediğiniz gibi sürekli kontrol gerekir ancak makale sisteminde bi kontrole gerek yok. Belli başlı değişiklikleri, modifiyeleri motorumuza yaptığımız değişiklikleri nerden hangi parçayı kaça aldımızı türünden verileri paylaşacağımız bi yer. Sistem olarak bi örnek vereyim www.eskal.org gibi bir site koyabilirim. Burda kullanıcılar haber gönderiyor sistem onayı ile yayımlanıyor. Eğer erinmeyiz içerik gireriz derseniz böyle bişey oluşturabilirim.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Herkese selam, ben siteyi takip etmeme rağmen işim dolayısı ile fazla katılamıyorum. Bir kaç sayfa önce hava filtresi ile ilgili bir yazı vardı resimleri ile birlikte ben bugün o filtreyi alıyorum, yalnız eski filtre de motordan çıkan ince bir hortum daha var bu yeni filtreyi alınca o hortum ne olacak gördüğüm kadarı ile bir bağlantı noktası yok. Bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    benim ilk hava filitresi denememde usta sadece o hortumu çıkartı filitreyi taktı eski filitre yerindeydihortumuda eski filitreyi kullanmak istersen diye uygun biyere koyarsın yeni filitreyi direk karburatore takıyorsun sonuçları bekliyoruz dostum...

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ilk hava filitresi denememde usta sadece o hortumu çıkartı filitreyi taktı eski filitre yerindeydihortumuda eski filitreyi kullanmak istersen diye uygun biyere koyarsın yeni filitreyi direk karburatore takıyorsun sonuçları bekliyoruz dostum...
    ben eski filtreyi çıkarmayı düşünüyorum, yani motordan çıkan ince hortum boşta mı kalmalı acaba teşekkürler.

Motosikleti
    tanzımo gecmıs olsun kardeş uzuldum vala neysekı bısıler koparmısnı.daha yenı gördum cunku yazını kusura bakma.umarım gıttıgınde parcayı alırsın servısten.

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    ince hortum konusunu anlamadım inan benim bildiğim filitreden karburatore giden kalın bir hortum sakın sen tahliye borusunu kastetmeyesin??
    bu arada sen o filitreyi nereden aldın??

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ince hortum konusunu anlamadım inan benim bildiğim filitreden karburatore giden kalın bir hortum sakın sen tahliye borusunu kastetmeyesin??
    bu arada sen o filitreyi nereden aldın??
    evet sanırım tahliye hortumu, mecidiyeköyde bir yerde internet adresini bir kaç sayfa önce bir arkadaş yazmıştı orda buldum, almaya yeğenimi gönderdim şu anda orda, beni aradı satan adam bunu taktıntan sonra avans ayarı yapılması gerekir demiş, tahliye hortumuda boşta kalabilir demiş

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    anladım henuz taktırmadın tahliye hortumuyla bi ilgisi yok diye biliyorum zaten olayın sanırım bi ustanın takması daha mantıklı olucak sonuçlarla ilgili bilgilendirisen seviniriz...

Motosikleti
    beyler bu motorun km sı dogrumu acaba yoksa yanlısmı yazdı?? merak ettımde eyer dogruysa helal olsun.tertemız motor dıyor bıde

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3514410

chimeraby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu motorun km sı dogrumu acaba yoksa yanlısmı yazdı?? merak ettımde eyer dogruysa helal olsun.tertemız motor dıyor bıde

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3514410
    Muhtemelen heyecandan fazla sıfır bastı 2006 model bi motorun 192 bin km de olabileceğini sanmıorum,koşu bandına koysan bi senede o kadar yol yapmaz

Bağıran egzost

Pazarkıl payı (kıl payı pazarlığı kaçırıcaz heralde )

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    iyi km yapmış
    annem beni öldürecek

Motosikleti
    adam dıyarbakırlı abı olucak o kadar pazarkıl payı fln

Motosikleti
    Dream Rider
    Alıntı emr550m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konuda benim bi yardımım dokunabilir. Şu ana kadar yaptığım sitelerden derleyim bi keeway 150 bilgi bankası oluşturabiliriz.
    Bunu yapın site tasarımı ve hosting benden

oldwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    selam dostlar nasılsınız valla motorumla gezmekten yazmaya fırsat bulamıyorum 7000 km oldu çok şükür bi sorun yok beni hiç yolda bırakmadı bu arada "argat hortlamış gene" neyse oda onun görüşü adam memnun değil demekki 4 milyar yerine 14 milyar verecek shadow alacak o zaman yapacak bişey yok

arkadaşlar bu arada dün gece farkettim benzin göstergesindeki ampul patlamış sanırım kolay değişirmi yoksa deponun falan sökülmesimi lazım bilgisi olan başına gelen varmı acaba içimizde
    .................::hakem1::.....

Motosikleti
    slm dostum nerelerdesın sen yaa gezmekten yazamıyrsun demek

deponun sokulmesıne gerek yok ustundekı zımpırtıyı sokuceksın ampülü degıstırceksın ben yapmadım ama ustam degıstırmıstı bı kere bıttıı bende de

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanzımo gecmıs olsun kardeş uzuldum vala neysekı bısıler koparmısnı.daha yenı gördum cunku yazını kusura bakma.umarım gıttıgınde parcayı alırsın servısten.
    saol. senin dediğin gibi oldu. o döküm parçanın parasını ilave etmemiş. ayaklık ve döküm parça olunca 40 ytl oldu fiyat. neyse parasını almıştım zaten adamdan. iyi bi arkadaştı. O nedenle tatlıya bağlamıştık zaten.

Bugün ...dan ter aktı. Her şeyi, ayarladık. eşimle birlikte yarın sakaryaya gidecektik. Yağmur dolayısıyla raptorcular da öğleden sonraya erteledi. Toplu sürüş gene hayal gibi. Çadırda almıştım dün kaldık öylecene. Belkim swortla gideceğiz. Hava açarsa planlar gene normale döner. 19 mayıs yağmurlu :( Yarın ola hayrola. Bayramımız kutlu olsun..

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Arkadaşlar Argat ın fikirlerine saygı duyuyorum ama tahriklerine dayanamıyorum -motorlu teneke gibi-. Ben İzmit te oturuyorum, Derin cede Adem usta diye biri var. Düşününki abisine ve bu ustaya Erzurum dan motor gönderiyorlar tamir için... Bana dediği bu fiyata iyi bir chopper. Masrafsız ve vibrasyonu çin mallarına göre oldukça makul. Argat Honda ybr 125 de 600 lük kalite arıyosan avucunu yalarsın. Honda dediğin düşük modellerde bolca çin malı kullanıyo haberin olsun...
    Hız tutku olmamalı...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler